29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
KALIK napsal(a):
Proč ženský nechtějí říkat svojí váhu, věk, ...? Myslím, že sebevědomá ženská by s tím neměla mít problémy.
Ja sa tým netajím, ale na druhej strane - načo sú tie informácie dobré? Čo ti o mne povie, že som 39/172/80, 85D, 110/85/110, 5 1/2(alebo 39)-veľkosť chodidla, 4-veľkosť rukavice...
Máš pocit, že už ma dôverne poznáš?
Podľa mňa sú to údaje zaujímavé tak pre lekára alebo krajčíra, tým ich rada poviem, ale inak...?
Tady nešlo o to někoho nutit napsat něco, co nechce ( navíc, klávesnice snese cokoli - že ? ) ,ale o to, abysme - my - ženský viděly, že se tím trápíme všechny stejně a všechny stejně zbytečně
Jenže poruč mozku ?
Není tady
Ja to beriem, mňa len vytočila Kalikova poznámka... jednak mi pripadá trochu a jednak, prečo má pocit, že ženy sa týmito údajmi taja? Veď koľko ich tu zareagovalo. Ja s tým problémy nemám, mne len obča spríde ľúto mojich kĺbov a chrbtice a občas
pred skriňou, že sa mi opäť všetko v nej scvrklo a ja si nemám čo obliecť, ale inak je mi to fuck. Pred 19 rokmi a 19 kilami ma trápilo každé deko, čo som nabrala, skoro osm nejedla, stále som cvičila, mala som síce tabuľkovú váhu, ale aj fialové cyanotické a navyše nechty, riedke vlasy, bola som stále uzimená, ospalá... Bez energie. A nešťastná zo svojej postavy
Dnes sa cítim fajn. Nemenila by som. Mala som tiež šťastie na chlapov, čo - keď som shcudla - okolo mňa nešťastne behali a skúmali, či mi ešte ostali nejaké boky a prsia
- či som nezostala "plochá"... Čo ma s obľobou poplácavlai po oblinách a boli pyšní na moje prednosti
Není tady
rogersova napsal(a):
tuhle diskuzi dám přečíst bráchovi,až k nám přijde. Vždycky se na mě tak blahosklonně zadívá a zeptá se "Máš se dobře viď ? No, je to vidět.."
A přitom na tom jsem jako většina z vás tady.
Jdu si dát něco dobrého
Není tady
Ahojte...já mám 53kg...měřím 160cm a je mi 30....taky se to asi dá:-)
Já jsem byla vždycky silnější už jako dítě...docela jsem tím trpěla....až po dítěti jsem si řekla stop a zhubla asi 15 kg a můžu říct, že to bylo jak znovuzrození...bylo mi úžasně.Mohla jsem si všechno obléct...vyšla jsem každý kopeček aniž bych se nějak zadýchala ....prostě super.Ale myslím, že je to každého věc, záleží na tom jak se kdo cítí.....Ono nic se nemá přehánět...
Není tady
to já můžu sníst všechno, ale pak musím makat jinak by to bylo špatný :-)
jinak jsem akorát :-))) a akorát padlej na hlavu :-)
a holky jen malá otázečka o kolik jste ty míry upravily ? :-))))))))))))))))))))))))))))))))
Není tady
mě je skoro 24 let, výška 163 a váha 57-58 kilo. Ráda bych ale schodila min 2-3 kila, jenže přestávám kouřit kvůli astmatu, tak to půjde asi nahoru. K vánocům jsem dostala rotoped a slouží v obýváku jako dekorace
Není tady
Měřím 158 cm a vážím cca 52 kg, mám holt těžký kosti...:-D A věk? v dubnu mi bude 23 let....
Není tady
168 cm, 65 kg a jsem na to hrdá! (V létě to bylo přes 72.) No, není to ideál, ale o zdraví to ještě není. A ty kachní prsíčka včera v restauraci... mňam mňam!
Důležité je najít ty obchody, které konfekci číslují tak, aby se nám to líbilo. CaA je bezva, tam mám 38!
Není tady
45 let, váha 95 kg, výška 178 cm... míry 132-98-108 čili v součtu hravě trumfuju i zdejší těhulky těsně před slehnutím !!
Ale zasejc mám jedno kilo hezčí než druhý !!!
..a taky bacha, nejsem tlustá !! Jen krátká !! A prostorově výrazná !!
Upravil(a) dakota (2. 3. 2007 17:05)
Není tady
Nie, Daky, ty teda určite tlstá nie si! Ty si Full version... BI
Ja som o sebe dávala do internet-zoznamky, že som plnotučná, ale nestretávalo sa to s ohlasmi, tak osm prešla na plnoštíhlu... Na to už niekoľko milovníkov kyprých tvarov reagovalo
. A keď mi prišiel mailom elektorniký kalendár s kráskami nad 150 kg v plavkách, rozhodla som, že na svojej dokonalosti nebudem nič meniť. Howgh!
Není tady
Tak já mám 163/66 a příšerně mě to štve! Ale nejsem schopná to zhubnout, snažím se jíst málo a nekaloricky, ale nic to se mnou nedělá, kromě toho, že má furt příííšernej hlad.
Není tady
Ivano,
ono se nemá jíst málo, protože tělo má "hlad" a ukládá si tuky na horší časy ... má se jíst pravidelně alespoň 5 denně a samozřejmě zdravě a hodně zeleniny a taky cvičit nejen "přestat žrát" a pak za měsíc je to zpět a 3 kg navíc atd. jak na houpačce ...
Není tady
41, 167, 75 kg, od 40ti hlídám dost jídlo
Není tady
Není tady
158cm/50 kg / 25let
Vasku, bez uprav
Není tady
Paila napsal(a):
158cm/50 kg / 25let
Vasku, bez uprav
Není tady
29, 165cm/55+-kg
vasiku, taky bez uprav
Není tady
už mlčím
Není tady
mě je 35,měřím 176cm,normálně vážím 54,teď 62kg
Není tady
Vašku, -170cm,58 kg po přibrání(přestala jsem kouřit) věk 53!!!!!(prý vypadám o 10 let mladší a prý celkem kočka) Snažím se i "mladě" myslet a to asi díky tomu,že si víc rozumím s mladší generací. Ono se říká,že jak vypadáš za mlada Ti nadělil Pánbůh,jak vypadáš za stara,za to si každý může sám. Ale nejdůležitější je vnitřní krása,která se Ti na obličeji odrazí!
Proto holky žádné mindráky. S úsměvem a sebedůvěrou-všechny nemůžeme být stejné,to by byla strašná nuda.Co Ty na to Vašku,jako určitě znalec ženské krásy?
Upravil(a) Jari (2. 3. 2007 19:17)
Není tady
já nejsem znalec, já tomu právě vůbec nerozumím ... :-(
ale můžu s tebou souhlasit :-))
Není tady
Dakoto, já také nemám nadváhu, jen podvýšku.
Ta prostorová výraznost je dobrá, to jsem neznala
Vašku, vzhledem k mým údajům to bylo také bez úprav....
Jo a taky mám hodně svalů a těžký kosti
Upravil(a) spunt (2. 3. 2007 19:25)
Není tady
Dakoto
líp to snad ani nejde vyjádřit
Upravil(a) mala.popelka (2. 3. 2007 19:27)
Není tady
odvolávám co jsem odvolal a slibuju co jsem slíbil :-))
Není tady