6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tino mom, změřím se a obávám se, e tě trumfnu:-)
doufám, e nedojde éf
Není tady
no mě tak napadlo e mám novou osobní váhu - před tím jsem neměla ádnou ... asi patně váí bo co...:-(((
tak, kafe vypité...a ted nic ... apson hodinu
ale dnes jdu vlastně na večeři...chjo... ňamky
Není tady
103/95/111 kurec tak ne, ale je to divné, jetě nedávno jsem měla pr... jako valach 120 a to u tenkrát byl u mě úspěch.... gde se to poděloooo... né ebych neměla radost, ale teďka jsem tě netrumfla....-(((
Není tady
juva no tak vidí!!! :-)))))
Není tady
adra napsal(a):
arabelo77 humor kterým jsi to tu napsal je daleko důleitejí ne ty zpropadený kila:-))))))
Ono ti nic jinyho nezbyva. Holt su blba, kdyz priroda nadelovala, stala jsem ocividne v jine rade nez Karolina Kurkova.
Není tady
Ach jo, Tinu tos mi neměla dělat jsem lepí héééč
113/93/116
Není tady
160cm 65,2 kg 50let
Není tady
spunt napsal(a):
Ach jo, Tinu tos mi neměla dělat jsem lepí héééč
113/93/116
ale jen "o prsa"
Není tady
Tak to mě rozesmálo, koda e se neříká o pr..........
Není tady
No jo, jene v pase měří dva
Já u se měřím sama, leda e bych změříla Leničku a přičetla to
Není tady
Jsem hrozná, co?
Já za to nemůu
Není tady
misha sem prila provokova
Není tady
Holky dík za pohlazení mého sebevědomí. Mám 41 (tedy let, ne kilo) a na 175 cm poslední dobou 74 kg. Jetě nedávno to bylo + - 71. Snad zase někdy bude
Není tady
Spunte, nějak asi natom budem stejně, ale pro srandu se doma změřím, zda nejsem lepí... Pravda, boky byly i 124.....ale u se vejdu do punčocháčů 116. Kde je 98 cm? SEn.Povedlo se mne letos kalanetikou trochu zmenit míry, ale váha se nějak nechce moc hnout.
46/165/91???. Letos slavím 10 let s 30 kg navíc.... Mívala jsem 58-+2. Předčasný přechod kg nepřidal, ale změnil tukové zásoby na mém těle...nějak jinak je rozloil. Prsa taky něco váí, ale kdy se ptám doktora, kdy se konečně budou změnovat (abych měla taky o to nií váhu) ,tak prý nebudou....
Není tady
42let-162cm/ 48-49kg
Není tady
35 let/158 cm a váhu od vánoc nesleduju . Radi .
Upravil(a) lvice (2. 3. 2007 15:35)
tuhle diskuzi dám přečíst bráchovi,a k nám přijde. Vdycky se na mě tak blahosklonně zadívá a zeptá se "Má se dobře viď ? No, je to vidět.."
A přitom na tom jsem jako větina z vás tady.
Jdu si dát něco dobrého
Není tady
rogersova napsal(a):
tuhle diskuzi dám přečíst bráchovi,a k nám přijde. Vdycky se na mě tak blahosklonně zadívá a zeptá se "Má se dobře viď ? No, je to vidět.."
A přitom na tom jsem jako větina z vás tady.
Jdu si dát něco dobrého
Právě z tohoto důvodu jsem to téma zaloila
Dobrou chu ( jím polomáčené suenky )
Není tady
37 rokov/164 cm/cca 55kg
Není tady
KALIK napsal(a):
Proč enský nechtějí říkat svojí váhu, věk, ...? Myslím, e sebevědomá enská by s tím neměla mít problémy.
Ja sa tým netajím, ale na druhej strane - načo sú tie informácie dobré? Čo ti o mne povie, e som 39/172/80, 85D, 110/85/110, 5 1/2(alebo 39)-vežkos chodidla, 4-vežkos rukavice... Má pocit, e u ma dôverne pozná? Podža mňa sú to údaje zaujímavé tak pre lekára alebo krajčíra, tým ich rada poviem, ale inak...?
Není tady
22 let, 173cm 64kg...take vcelku spokojenost, jídlo moc neřeím, někdy jím víc, někdy míň, váha mi docela kolísá, u jsem měla i přes 70kg...kadopádně kdy přijdu pozdě domů, klidně vnoci stoupnu k plotně a uvařím si něco dobrýho...o tohle se nenechám připravit, ani kdy na mě z časopisů koukají samé vyzábliny..)) Mám pocit, e se chlapům líbím a ti, kteří koukají na kadé kilo a jestli má holka dokonalý makeup, aby se s ní mohli předvádět, se zase nelíbí mě.))
Není tady