1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Teda jetě chci dodat, e si nemyslím, e bych byla závistivá osoba. Kdy vidím enskou, která má supr postavu, protoe se omezuje a cvičí, tak jí to fakt přeju. Ale kdy kamarádka sní 16 knedlíků ke gulái a váí 45 kilo, tak mnou závist prostě cloumá.
Není tady
183 cm / 82 kg
upozorňuju, e to první číslo je moje výka, aby nedolo k mýlkám
Není tady
OPRAVUJI:
Kalíku vidí stačí napsat e sebevědomá enská by s tím nemelě mít problémy ...
a číslama se to tu hemí :-))))
Upravil(a) adra (2. 3. 2007 13:28)
Není tady
34 let, 169cm a 56kg. V jídle se moc omezovat nemusím, mám ráda sladké.
Není tady
Tak já budu dělat e jsem čerstvě po porodu a e ta váha půjde dolů... ( v těhu jsem přibrala "jen" 23 kg)
Jinak 32 let, 156 cm, 80 kg ( před druhým těhu 70 kg)
Kalíku, v tom je ten problém, e při mých mírách sebevědomí neznám . Proto bych nejraději napsala jen věk a moná tu výku, no, ale ta taky nic moc, e ?
Není tady
Nikdo to ze me nedostane ani na mucidlech! Navic na ten dabelsky stroj ze zasady nelezu. Jedina kontrola jsou tesny gate, jak se do nich nedostanu, vim, ze je zle.
Není tady
Tak ja se pridavam... 169 cm/59 kg....
Není tady
arabelo77 humor kterým jsi to tu napsal je daleko důleitejí ne ty zpropadený kila:-))))))
Není tady
Moná by bylo lepí spí psát míry, třeba u těhulí by to bylo legrační:-)
Mám vyzkoueno, e mou váhu mi málokdo věří- asi hodně svalů nebo co, take 35 let, při 170 cm je můj ideál cca 65 kg, teď 68(69) a míry 98-70-97. Při váze 65 kg mám cca 97-68-95.
Jinak chci dodat, e váhou se zabývám pořád a díky tomu mám u cca 20 let pořád stejně, a na předporodní stav, kdy jsem měla 87 kg(syn) a 88 kg (dcera), nabrala jsem cca 20 kg při kadém těhotenství a velice rychle kojením shodila.
A na "dobrý spalování" moc nevěřím, protoe kdy se občas dozvím, co sní za den moje známé, tak mám výčitky, e jsme prase nenaraný, ony by to měly na týden. Take opravdu platí: jsme to, co jíme/ a já jím moc ráda a kompenzuju to cvičením/.
Není tady
tááák a já jsem po obědě snědla kofilu...a ted jím polomáčené suenky...prostě jsem na to dostala tak ohromou chut e si nemůu pomoc a vubec jdi si uvařit kafíčko
Není tady
adra napsal(a):
tááák a já jsem po obědě snědla kofilu...a ted jím polomáčené suenky...prostě jsem na to dostala tak ohromou chut e si nemůu pomoc a vubec jdi si uvařit kafíčko
Kofilu miluju !!!! Bohuel
Není tady
teda holkyy vy máte depky a já váit tolik co vy, tak jsem astná jako blecha:-) mám 37, výka 160 na teďka se podrte, 1. 3. 2006 jsem měla 106!!! slovy stoest kg!! :-((( dnes mám tak mezi 79 - 80 kg, bojuji s kadým dkg:-(( u to skoro nejde dolů, ale pořád se snaím!!! :-)
Není tady
adra napsal(a):
Hektolitr kafe byl zpeceten 2 krajicama s domacim sadlem. A jak se rika... Po dobre chalce ze 2 ze 3 valce, at to jde pekne ven.
Není tady
Ajax, to jsme si asi podobné
Není tady
181 cm, 68 kg, 26 let.
P.S: jím, spí ..... skoro furt, a kdy ne ...., tak cvičím, ale proto, e mě to baví, ne proto, e bych měla.
36 let, 164 cm, 58kg +-
Není tady
no já se napiju vody a mám kg navíc.-))) a kdy jsem změnila partnera, který mě chce mít spí oplácanou, začal vyvařovat, sladké čajíčky, kafíčka s plnotučným mlékem... čokoládku a se nám lépe spinká... tak to bylo sice příjemné, ale kolem váhy jsem chodila km obloukem a kdy jsem se duevně připravila na to, e se zváím, tak to u min 10 km nesměl nikdo kolem mě být.-))) a pak jsem měla depku z toho co jsem viděla... no jo no... ale u jsem si řekla dost a najela na tvdý reim... take bojuju momentálně mezi 26 - 27 shozenými kily.... jetě tak 3,5 mi chybí do 30.-) 2. 3. mám roční výročí mého boje:-) Miláček ale nadený teda moc není.-(( no jo, ale kdo ty kg má nosit, ejo???
Není tady
obdivuju a závidím holkám, které můou sníst vechno a nejsou jako dělobuchy... ach iooo:-)
Není tady
Tak jo 26/175/65 + - ( větí čojky ... něco jako Adrianka
)
Do 23 jsem měla 60 kg a míry 90-62-90 Teď se to trochu rozjelo - 93 - 67 - 94
... ale nestěuju si
zas tak
Přestat si obalovat nervy - začít se hýbat a jsem v poho
Není tady
To je sranda větina z nás kvůli chlapů hlídá váhu a ty to má obráceně
Závidím !!
Ten můj nikdy moje " tvary " kriticky nekomentoval, ale kdy jsem viděla jeho bejvalku - málem jsme la do mdlob Kost a kůe a modelka "hadr"
Není tady
Ajax napsal(a):
obdivuju a závidím holkám, které můou sníst vechno a nejsou jako dělobuchy... ach iooo:-)
Taky se musím hlídat ....
Není tady
metredesátest a na váhu mě u patnáct let nikdo nedostal.
Upravil(a) lueta (2. 3. 2007 14:05)
Není tady
Feuria napsal(a):
Ajax napsal(a):
Taky se musím hlídat ....
To já takýýýýýýýýýýýýýýýý !!
A přitom tak miluju jídlo
Není tady