29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda ještě chci dodat, že si nemyslím, že bych byla závistivá osoba. Když vidím ženskou, která má supr postavu, protože se omezuje a cvičí, tak jí to fakt přeju. Ale když kamarádka sní 16 knedlíků ke guláši a váží 45 kilo, tak mnou závist prostě cloumá.
Není tady
183 cm / 82 kg
upozorňuju, že to první číslo je moje výška, aby nedošlo k mýlkám
Není tady
OPRAVUJI:
Kalíku vidíš stačí napsat že sebevědomá ženská by s tím nemelě mít problémy ...
a číslama se to tu hemží :-))))
Upravil(a) adra (2. 3. 2007 13:28)
Není tady
34 let, 169cm a 56kg. V jídle se moc omezovat nemusím, mám ráda sladké.
Není tady
Tak já budu dělat že jsem čerstvě po porodu a že ta váha půjde dolů... ( v těhu jsem přibrala "jen" 23 kg)
Jinak 32 let, 156 cm, 80 kg ( před druhým těhu 70 kg)
Kalíku, v tom je ten problém, že při mých mírách sebevědomí neznám . Proto bych nejraději napsala jen věk a možná tu výšku, no, ale ta taky nic moc, že ?
Není tady
Nikdo to ze me nedostane ani na mucidlech! Navic na ten dabelsky stroj ze zasady nelezu. Jedina kontrola jsou tesny gate, jak se do nich nedostanu, vim, ze je zle.
Není tady
Tak ja se pridavam... 169 cm/59 kg....
Není tady
arabelo77 humor kterým jsi to tu napsal je daleko důležitejší než ty zpropadený kila:-))))))
Není tady
Možná by bylo lepší spíš psát míry, třeba u těhulí by to bylo legrační:-)
Mám vyzkoušeno, že mou váhu mi málokdo věří- asi hodně svalů nebo co, takže 35 let, při 170 cm je můj ideál cca 65 kg, teď 68(69) a míry 98-70-97. Při váze 65 kg mám cca 97-68-95.
Jinak chci dodat, že váhou se zabývám pořád a díky tomu mám už cca 20 let pořád stejně, až na předporodní stav, kdy jsem měla 87 kg(syn) a 88 kg (dcera), nabrala jsem cca 20 kg při každém těhotenství a velice rychle kojením shodila.
A na "dobrý spalování" moc nevěřím, protože když se občas dozvím, co sní za den moje známé, tak mám výčitky, že jsme prase nenažraný, ony by to měly na týden. Takže opravdu platí: jsme to, co jíme/ a já jím moc ráda a kompenzuju to cvičením/.
Není tady
tááák a já jsem po obědě snědla kofilu...a ted jím polomáčené sušenky...prostě jsem na to dostala tak ohromou chut že si nemůžu pomoc a vubec jdi si uvařit kafíčko
Není tady
adra napsal(a):
tááák a já jsem po obědě snědla kofilu...a ted jím polomáčené sušenky...prostě jsem na to dostala tak ohromou chut že si nemůžu pomoc a vubec jdi si uvařit kafíčko
Kofilu miluju !!!! Bohužel
Není tady
teda holkyy vy máte depky a já vážit tolik co vy, tak jsem šťastná jako blecha:-) mám 37, výška 160 na teďka se podržte, 1. 3. 2006 jsem měla 106!!! slovy stošest kg!! :-((( dnes mám tak mezi 79 - 80 kg, bojuji s každým dkg:-(( už to skoro nejde dolů, ale pořád se snažím!!! :-)
Není tady
adra napsal(a):
Hektolitr kafe byl zpeceten 2 krajicama s domacim sadlem. A jak se rika... Po dobre chalce ze 2 ze 3 valce, at to jde pekne ven.
Není tady
Ajax, to jsme si asi podobné
Není tady
181 cm, 68 kg, 26 let.
P.S: jím, spíš ž..... skoro furt, a když než ...., tak cvičím, ale proto, že mě to baví, ne proto, že bych měla.
36 let, 164 cm, 58kg +-
Není tady
no já se napiju vody a mám kg navíc.-))) a když jsem změnila partnera, který mě chce mít spíš oplácanou, začal vyvařovat, sladké čajíčky, kafíčka s plnotučným mlékem... čokoládku ať se nám lépe spinká... tak to bylo sice příjemné, ale kolem váhy jsem chodila km obloukem a když jsem se duševně připravila na to, že se zvážím, tak to už min 10 km nesměl nikdo kolem mě být.-))) a pak jsem měla depku z toho co jsem viděla... no jo no... ale už jsem si řekla dost a najela na tvdý režim... takže bojuju momentálně mezi 26 - 27 shozenými kily.... ještě tak 3,5 mi chybí do 30.-) 2. 3. mám roční výročí mého boje:-) Miláček ale nadšený teda moc není.-(( no jo, ale kdo ty kg má nosit, žejo???
Není tady
obdivuju a závidím holkám, které můžou sníst všechno a nejsou jako dělobuchy... ach iooo:-)
Není tady
Tak jo 26/175/65 + - ( větší čojky ... něco jako Adrianka
)
Do 23 jsem měla 60 kg a míry 90-62-90 Teď se to trochu rozjelo - 93 - 67 - 94
... ale nestěžuju si
zas tak
Přestat si obalovat nervy - začít se hýbat a jsem v poho
Není tady
To je sranda většina z nás kvůli chlapů hlídá váhu a ty to máš obráceně
Závidím !!
Ten můj nikdy moje " tvary " kriticky nekomentoval, ale když jsem viděla jeho bejvalku - málem jsme šla do mdlob Kost a kůže a modelka "hadr"
Není tady
Ajax napsal(a):
obdivuju a závidím holkám, které můžou sníst všechno a nejsou jako dělobuchy... ach iooo:-)
Taky se musím hlídat ....
Není tady
metršedesátšest a na váhu mě už patnáct let nikdo nedostal.
Upravil(a) lueta (2. 3. 2007 14:05)
Není tady
Feuria napsal(a):
Ajax napsal(a):
Taky se musím hlídat ....
To já takýýýýýýýýýýýýýýýý !!
A přitom tak miluju jídlo
Není tady