6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pořád nám říkají, jak máme být "krásně" hubené a , e jen ty hubené to mají snaí atd...
A my se o to snaíme a snaíme,ale jaké doopravdy jsme ?
Jaká je skutečná váha eny, co je na Babinetu ?
Té, opravdové eny, ne co by chtěla být a pod tlakem společnosti se o to vemoně / a nemoně a ve větině případů nesmyslně/ snaí ?
171/59 a věčně blbnu z dietama
Není tady
Měřím 158 cm a váím 49 kg.
Není tady
Proč enský nechtějí říkat svojí váhu, věk, ...? Myslím, e sebevědomá enská by s tím neměla mít problémy.
Není tady
To s tím věkem bude jenom taková zástěrka aby eny na sebe vechno neřekli.Já měřím 156cm,váha 53kg a věk..
Není tady
Santi měřím 170cm a váím jak kdy tak nějak mezi 62-66Kg, nyní spí těch 66Kg a mě tyhle věci moc nebrou viz. Tvůj příspěvek v jiné debatě. To e se můu dobře najíst (ano občas i přecpat), dát si něco dobrého k pití, zajít si na véču s přáteli či něco takové povauji za super věc co si můu dovolit a rozhodně se jí nehodlám zříkat kvůli váze nebo řečem někoho kdo tomu rozumí ano, občas mě tve e mui maj sklon rozmazlovat a ukazovat se spí s těma hezčíma a hubenějíma, na druhou stranu já jetě patřím do kategorie kdy mám ve na svém místě take o fyzický zájem muů si opravdu stěovat nemůu. No a kdy se nevejdu do kalhot co se mi líbí vel. 38, nebo do něčeho jiného tak se nehroutím.
Ps: po večeři či nějaké takové akci se druhý den neváím, to u mám za sebou a na co si ten poitek kazit
Není tady
Marikaa napsal(a):
Santi měřím 170cm a váím jak kdy tak nějak mezi 62-66Kg, nyní spí těch 66Kg a mě tyhle věci moc nebrou viz. Tvůj příspěvek v jiné debatě. To e se můu dobře najíst (ano občas i přecpat), dát si něco dobrého k pití, zajít si na véču s přáteli či něco takové povauji za super věc co si můu dovolit a rozhodně se jí nehodlám zříkat kvůli váze nebo řečem někoho kdo tomu rozumí ano, občas mě tve e mui maj sklon rozmazlovat a ukazovat se spí s těma hezčíma a hubenějíma, na druhou stranu já jetě patřím do kategorie kdy mám ve na svém místě take o fyzický zájem muů si opravdu stěovat nemůu. No a kdy se nevejdu do kalhot co se mi líbí vel. 38, nebo do něčeho jiného tak se nehroutím.
Ps: po večeři či nějaké takové akci se druhý den neváím, to u mám za sebou a na co si ten poitek kazit
Tak to ti právě závidím !
Asi je to spí zdravím sebevědomím
Není tady
162 cm 64 kg...kurňa!!! věk 31
ale miluju jídlo a taky se nenehcám kazit poitek z jídla kvuli váze - mám se ráda taková jaká jsem...ted jsem přibrala - psala jsem to někde vedle...a pravda tedy ale je e pokud by to mělo mít stoupající tendenci...budu s tím chtít něco dělat...jinak jem právě mohla jíst co jsem chtěla a nepřibírala jsem...ale pravdu je e se necpu večer a na noc...nemusíem se omezovat prostě mi je líto těla * kdy si představím jak si v noci chrupkám tělo v noci maká aby zpracovalo ten večerní náup:-))) take večer nemá problém nejsít....
Není tady
No sebevědomí nevím )) průběně se udruji, no nyní jsem se sice vypapkala ale zas tak straný to není, neznám nic krásnějího, ne si dát dobrou večeři, něco dobrého k pití a pak se nádherně pomilovat...sory, to sem asi nepatří )) hi, hi...né ale myslim e i chlapi maj radči enský co s jídlem nedělaj caviky, ony obvykle maj i lepí vztah k vaření a tak vůbec....jene chlapi taky chtěj títhlý enský, ale to se dá zvládnout ít plnohodnotně a nebýt "bečka", ale o hubenosti to fakt není.
Není tady
36 let, 160 cm, 50 kg, naprostá spokojenost. Taky miluju jídlo, nijak se neomezuju, mám v tomhle kliku a dobré spalování.
Upravil(a) Fanny5 (2. 3. 2007 12:38)
Není tady
avalonka napsal(a):
164 cm a 55 kg, nyní 164 cm a 68 kg - a bude hůř
Nj. to jetě jde. Já měla před porodem 2. holky při 160 cm 76 kg. To byl mazec!!!!
Není tady
Není tady
Ahoj - 45 let, 162 cm a 54 kg - bohuel jsem po umělém přechodu a za tři roky jsem nabrala 3 kila. A nejhorí je, e se to straně patně dává dolů.
Není tady
Suzie napsal(a):
Ahoj - 45 let, 162 cm a 54 kg - bohuel jsem po umělém přechodu a za tři roky jsem nabrala 3 kila. A nejhorí je, e se to straně patně dává dolů.
Za tři roky 3 kg navíc ?? - To jsi tastná ena !!
Ja kdy na to pořád nemyslím, tak umím přibrat 3 kg za víkend Spalování u mě nefunguje vůbec ! ASI ?
Není tady
skoro 23, 165cm a 62kg. ale určite mám aspoň 10kg v prsiach spolieham na to
Není tady
Holky, jak já jsem astná, e mně spalování funguje tak dobře, aspoň na.at se můu, kdy u jinak ádný slasti.
Není tady
36 let, 168/ 51 asi, neváila jsem se roky
kdy jsem la před deseti lety rodit svou dceru, měla jsem 54 kilo (předtím váha cca 55kg), zvracela jsem celé těhotenství a byla ráda e jsem přeila.
Není tady
tak holky jen si nestěujte já mám 55 let a při mých 153cm mám 65kg a teď jsem nemocná tak mám tak 4kg dolů a kdybych měla míň tak není co shazovat cítila bych se u slabá tak Vám fandím a se necítíte moc velké
Není tady
29, 175 cm, 74 kg. Je to hnus, ale asi to přeiju. A navíc se utěuju stejně jako Adriana
Není tady
48 let, 164 cm, 63kg .......FUJ !!!!........... pitomej věk, jaro je za dveřma u aby tam byla i ta kila !!!!
Není tady