29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Udžba vlákna ......taky žijem
Largo napsal(a):
S nadějí
,
spinkáš?Nebo jsi někde na kole u pivča?
Vcera jsem si dal odpocinkovy den a vzhledem k tomu, ze mi nesel net, tak jsem byl jak odriznutej od civilizace. Moje Ex mi prinesla pejska a budu ho mit cely vikend. Hned dneska se sbalim a s kamaradama vyrazime do jiznich cech, uz se tesim a pejsek taky Takze vlastne super. docela jsem se vyspal, je patek a ceka me uzasny vikend
Není tady
S nadějí ,
skvělý program... Užijte si to naplno a vraťte se celí.
Není tady
Ehm, tak jsem zpet, ale uplne celej nikoli. Zachranoval jsem basu piv a jak padala, tak jsem pod ni strcil ruku a spadla hranou na ukazovacek. Takze, presvihlej nehet na ukazovacku a prerazena kost na temz prstu a pohmozdebej loket.
Ale piva jsem zachranil
Není tady
Ahoj S_Nadeji,
tedy, posílám virtuální pofoukání bolístky!
Jinak Tě zdravím a kdy si zase spolu zazpíváme?
Není tady
Nevim, kdy si zaspivam. Ted si delsi dobu nezahraju ani nezajezdim. No, zda se, ze me zivot zkousi a mam ted jakesi "zlomove" obdobi. Necht me to posili do nasledujicich dnu a let.....
Není tady
Pardon, že sem lezu, ale musim uznat, že asi nejsem jediný člověk na této planetě, který se dokáže zdevastovat na odpočinku A-nadeji prosim promiň, ale necitim se už sama v tech tělesných destrukcích....
Není tady
ja sa destruujem pri odpocinku dost casto..teda skor mna destruuju...
takze sa hlasim do klubu "sikovnych"...
Není tady
Ahoj S nadějí ,
co dělá tlapa? Jestli jsi jinak zůstal v celku a basa piv taky, myslím, že všechno dopadlo OK. Chatovat můžeš taky ... Přeju žádnou bolest a abys mohl zase brzy na kolo.
Není tady
Jen oznamuji, ze stale ziju a po delsi nemoci se zitra vracim do normalniho zivota. Ted uz preziju vsechno
Není tady
Není tady
S_nadeji napsal(a):
Jen oznamuji, ze stale ziju a po delsi nemoci se zitra vracim do normalniho zivota. Ted uz preziju vsechno
:pussa:Vitaj späť... A čo si to také prežil za chorobu? Skorbut?
Není tady
ahoj , už jsem ti psala vedle, takže jen tak dál
Vážení drazí, milí, moudří přátelé i všichni ostatní kteří stáli při mně...
je to asi 6 měsíců, kdy jsem tu toto téma založil a zdá se, že jsem již na konci. Řečeno slovy doktora Klimeše " Uzavřela se druhá brána" . A jak to tak bývá, měli pravdu ti, co pravili, že všechno je otázkou času. Mě snad pomohlo ještě jedno "platonické vzplanutí", ale ať už se bude dále dít cokoli, vím, že to bude jenom lepší.
Tak bych rád toto vlákno přejmenoval na " Odešla a dobře jí tak "
Mám Vás rád
Nashledanou a zase někdy, třeba tady.
Upravil(a) S_nadeji (19. 8. 2007 14:47)
Není tady
Jen tě poprosím o jednu věc.Zkus o ní mluvit hezky a vzpmínat na hezké věci, co jste zažili. Jak o ní budeš mluvit hnusně a mít ji za falešnou zrádkyni, akorát ti to ublíží a pošpiní.
Jsem ráda, že už jsi skoro OK, je to výkon, že jsi to rozchodil tak rychle.
Bude ještě spoustu tených chvil, ale to už jsou jen dozvuky.
Přeju ti už jen hezčí dny a roky a užívej svobody naplno!!!
PS: Za všechny budoucí ženy ,co potkáš, prosím :Lámej srdce s citem , žádná si nezaslouží pomstu za bejvalčinu zradu.
Není tady
S_nadějí, tak to moc gratuluji, že si to tak rychle vyřešil. Jde o to, si to především vyřešit v sobě, ale to snad už máš
Není tady
Jelikož nevím, co pozitivního napsat.
Tak ti taky posílám pusu a virtuální objetí!!! :-) (HIV negativní)
Není tady
Mam radost, je mi dobre a po pomste opravdu netouzim. Ted ve me trima pouze pozitivni energie
Upravil(a) S_nadeji (22. 8. 2007 17:11)
Není tady
Není tady
Není tady
Mno zda se, ze na tomhle vlaknu uz asi chip pes A to je vlastne dobre, nebot to znamena, ze uz je fajn. No a tak take jest
Není tady
S_nadeji napsal(a):
Mno zda se, ze na tomhle vlaknu uz asi chip pes
A to je vlastne dobre, nebot to znamena, ze uz je fajn. No a tak take jest
Ahojky ... není to skvělé, když skoro není co řešit ? Přeju pohodu, klídek a ...................
Není tady
Není tady
Tak to má být a ti moooc přeju.
Takže krááásnou budoucnost .......