29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už ať někde jsi... pěkný den !
Není tady
bež a bav sa...aspon cvičit, aby si ten smutok zo seba dostal..
Není tady
Nicolas napsal(a):
Selimo,
diky za kompliment. Resp. za vyznanie, ktoré krásně znie. Co si budeme namlouvat - nám chlapům dělá dobře, když se ženy i třeba jen po shlédnutí mého jména s chutí vrhají......
....čítať :-)
PS: to je dobrý nápad, budu vyrábět magnetky na lednice a prodávat je pod sloganem "šílené magnetky postižených mužů". A pak osobně budu dělat inventuru u všech žen, jestli jim magnetky dobře drží :-)
Nechcem byť hnusná - neviem, kao vyzeráš, ale možno by osm si mohla vylepiť na chladničku teba ako odrádzača od jedla... Aký typ postavy si? Skôr Tyčka do fazule alebo skôr pan Libíček...?
Není tady
Není tady
Selimo!!! :-)
Moje fotka stíhlého Adonise možná může působit jako odrazovač chutě na jídlo :-)
Jsem konfekční stíhlá postava velikosti M, někdy S.
Zamilované ženy či poblouzněné říkají, že se jim moje postava moc líbí. Ale to je věc názoru (a věř poblouzněným ženám, že? :-) všichni víme, že nakonec přijde vystřízlivění a kult pěkného těla není přeci to hlavní.
Není tady
Tak teda tvoju fotku si na chladničku dať nemôžem - lebo by ma akurát povzbudzovala variť a vykrmovať...
a to je to posledné, čo potrebujem... Smrť pochúťkam!
Upravil(a) Selima (7. 3. 2007 18:03)
Není tady
Nicolas napsal(a):
Natynka napsal(a):
Nicolasi
))
Ty seš prostě chlap, jak má být...to máš poměrně netradiční a zvrácenou představu chlapa "jak má být" :-))
Nico asi si tě dám taky na ledničku
jj 2 roky v pr... to nám to pěkně utíká, už by to chtělo sraz veteránů, né ?
Není tady
S_nadeji napsal(a):
Ale dala mi nadeji. nepatrnou, mizivou, ale dala. Nikoho nema a jen tak mit nebude, stejne jako ja. Ono totiz hledat cloveka se specifickym zivotnim stylem, jaky jsme meli my je velmi tezke. Jsme totiz vegetariani a ani ja, ani ona si neumime predstavit mit cokoli s nekym kdo take neni....
Hm... A ty bys ji jako chtěl zpět, kdyby se vrátila kvůli tomu, že "nemá s kým jíst" (metaforicky myšleno)..? Člověče, ona musí chtít být s tebou, jinak nemá přece smysl, aby se vracela... Ta naděje zní tak, že to ve skutečnosti žádná naděje není, jen ty ji v tom chceš vidět, proto ji tam nacházíš...
Není tady
opet spatne pochopeno. Bylo to mysleno obecne, ze mame cas na to, abychom pochopili.....................
Není tady
S_nadeji, jestli jí chceš zpátky, tak jí nesmíš chtít (ale doopravdy, vnitřně).
Nicolasi, škoda že nejsem ženská
Není tady
Nicolas napsal(a):
Opravdu může být upřímná a už tě nemilovat a žádný chlápek tam být nemusí. Holky to často tak mají. když necící tlukot srdce, vodopád vášně, to zamilované chtění v oblastni podbřišku a navíc, když mají chápavého a tolerantního chlapa (pálí je dobré bydlo a nudí se)...tak mají pocit, že už nejsou štastné.
Joj Nicolasi, ráda Tě po letech zase čtu Jen mi řekni, kolik takových žen jsi viděl?
Já bych za to - mají pocit, že už nejsou š´tastné- dopsala "a nabrnknou si jiného, který jim toto vše připomene a vrátí a prchnou". Takže klidně tam nějaký chlápek být může, ale každá je vždycky tak upřímná, že o něm radši hned nemluví
Jo, jak píše Kalik, nesmíš ji chtít vnitřně. Ale proč bys tu pak psal.... Takovou situaci těžko sám sobě navodíš a není to záruka.
S nadějí, ono bude lépe, nevrhej se tolik po té naději, někdy je lepší žádnou nemít a být mile překvapen. Uvidíš, co přinese čas, nech ho plynout. Občas bývá lepší, dkyž druhá strana vidí, že na ni nečekáš a přizpůsobuješ se novým podmínkám, nikoli, že čekáš odevzdaně v pozadí s otevřenou náručí. Držím palce!
Není tady
Nicholasi,
ty jsi prostě spisovatel. Moudré rady + vytříbený sloh - to je balzám na duši
Není tady
Maryt napsal(a):
Nicholasi,
ty jsi prostě spisovatel. Moudré rady + vytříbený sloh - to je balzám na duši
Dekuju, za rady, vzdycky se tesim ne nove prispevky
Není tady
A jakpak se dnes máš? A jak jsi si užil včerejší krásný den?
Není tady
Ahoj S Naději,
jsem ráda, že sji zase mezi námi Jak jsem četla tvůj příspěvek - nelituj ji, že je chudák, protože musí bydlet u rodičů - je to její rozhodnutí, nic víc nic míň. Začni se ohlížet taky trochu na sebe
Napiš, jak to jde
M
Není tady
ted jsem v praci a pracuju, ale porad na ni myslim. Neco jsem si uvedomil, vcera jsem byl na pivu a trosku jsem se vypovidal. Uvidime, mam vycitky, ale verim. Ted musim vydrzet a pockat......
Není tady
Pozdravy:
1. Maryt: nejsem spisovatel, ale pisalek :-) Moudra je obcas Pandorraa a Poletucha. Vytribeny sloh ma Avalonka. Cimz nerikam, ze s nimi vzdy a ve vsem souhlasim. Ale jsou to holky skvely!!!
2. Vasku: klub veteranu je skvela myslenka! Budeme vybirat clenske prispevky.
3. Kaliku: tebe je na zenskou skoda :-) Zastupy chtivych divek bys pripravil o poteseni z tve muzske osobnosti. Ostatne, ridme se heslem, jeden Kalik v realu je lepsi nez 10 Nicolasu psaneho textu :-)
4. Beznadeje: sorry, nemam co bych napsal vic nez na zacatku. Snad jen - nemej zadné vycitky. Z hluboka dychej a nemysli si, ze tvuj zivot stoji a pada pouze se soucasnou partnerkou. Neb co je to za zivot s holkou, ktera te nechce..., ze? Fakt, ze jsi jakoby znovu zamilovany (v podstate mas strach, ze zustanes sam a opusteny) a ze si myslis, ze ona je ta prava, bohuzel narazi na to, ze ona ted stoji zady k tobe.
Zivot sice neni filmovy pribeh, ale az zas budes na pivu s kamarady, prestante probirat, jak JI, ZBOZNOVANOU, NEJLEPSI, ZENU TVEHO ZIVOTA, MATKU TVYCH DETI...dostat zpet, tak si zkus z legrace zahrat na Clina Eastwooda a milované, která je na odchodu řekni:
Kotě, vždy jsem tě miloval a pořád si myslím, že jsi žena mého života.
Ale nejsem ponožka, která se někam jen tak vyhodí. Jasně, že vím, že mám své mouchy a někdy i masařky. Jsem tolerantní a jsem ochoten leccos překousnout. Ale ne úplně všechno.
Takže si sbal svoje věci a když chceš odejít, tak odejdi se vším všudy. Je to tak pro oba lepší. Rve mi to sice srdce, ale ja nejsem ten typ, ktery se necha vlacet tvymi naladami, ze nevis, jestli jsi pro me dostatecne dobra nebo nejsi. Bud me chces anebo ne. Protože pokud jsi opravdu žena mého života, tak mě chceš. Pokud ne, tak mě ta opravdová žena mého života teprve čeká.
---
Není tady
Není tady
Teda Nikolasi
Založíme mu fan-club, Míši???
Není tady
Já jsem pro ..... začínám mít pocit, že je to ON
S_nadeji napsal(a):
ted jsem v praci a pracuju, ale porad na ni myslim. Neco jsem si uvedomil, vcera jsem byl na pivu a trosku jsem se vypovidal. Uvidime, mam vycitky, ale verim. Ted musim vydrzet a pockat......
Zkus myslet hlavně na sebe! Píšeš trochu zmateně - proč máš výčitky?
Není tady
Misa II napsal(a):
Já jsem pro
..... začínám mít pocit, že je to ON
Není tady
Selimko já vím
Ako si nás len rozdelí? tri dni ty, tri ja a jeden deň mu necháme k voľnej dispozícii a tvorbe?
Není tady