6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No je to tak. Cim je clovek starsi, tim hur to zvlada a jak znam sebe, bude to dlouhe. Nakonec si muzu rict jednu vec. Mam na to cely zbytek zivota ji ziskat zpet. Takze nadeje nikdy neumira.
Není tady
Já si myslím, že nejlépe je nechat věcem čas, nechat plynout to co má ... možná,že až časem pochopíš, proč se to stalo a co ti to dalo. I když si třeba ted myslíš, že jenom vzalo ... stará známá pravda říká, že věci nejsou takové, jaké se zdají být. Vydrž, buď v klidu, bav se s přáteli, choď mezi lidi, nebo nechoď a buď doma a třeba čti, zabav se a hlavně nepřipouštěj si negativní myšlenky. Hlavně NEČEKEJ. Na nikoho a na nic. Život je na to příliš krátký a taky bys mohl strávit spoustu let v čekárně...
Není tady
Cekad budu, ale zit musim taky. musim se starat o zvirata i o sebe, takze budu cekat za pochodu. Moc jsme se rozmlsali a ted budem tezko hledat nekoho jineho.....
Není tady
Nejhorsi je, ze nevim kde je, co ted zrovna dela. Neverim tomu, ze si na me alespon jednou za den nevzpomene, vzdyt jsme spolu byli 6 let. To preci nejde jen tak smazat. Myslenky zustavaji v hlavach dlouho, nekdy i cely zivot. to zrnko nadeje me udrzuje ve vire. nerozesli jsme se ve zlem, jen jsme si dali cas, ale ten se strasne vlece...
Není tady
Víš, ale když odešla, asi měla důvod, i když ty ho třeba neznáš (ten pravý důvod), třeba ti něco řekla, ale vůbec to ono nebylo. Víš, co je nejtěžší břemeno na světe? bytost, kterou jsme přestali milovat ....
Víra - ano, víra je správná a každý by ji měl mít, ale ne slepou, ta tě dovede do slepé uličky ... Přeju ti hodně sil a hodně pevné vůle ... a věř, že to ostatní přijde samo. Třeba se vrátí, já nevím, ale neměl bys na jedné naději zakotvit celý svůj život, víš?
Není tady
To vsechno vim, ale nemuzu si pomoct. Myslim si, ze si neni jista a potrebuje cas. Uz to tolik neboli, ale neprejde to uplne jen tak. Videl jsem se s ni o vikendu a dlouho jsme si povidali. Od te doby jsem ji nenapsal a nezavolal. Davam ji cas, ktery ona tak potrebuje a ktery me tak pomalu utika. Ach ten cas....
Není tady
Tak jsme spolu mluvili. Z prace jsem ji poslal smsku, ze jdu na pivo a jestli nechce taky. Nebyl v tom zadny naznak cehokoli, jen normalni pozvani, ktere bych udelal komukoli. Vim , ze jsem tvrdohlavy pako, ktery to nevydzelo, ale stalo se. Nicmene mi posleze zavolala a omluvila se , ze nemuze a prohodili jsme par vet. Nicmene status quo trva i nadale a ja uz nevim co dal. Cekat a cekat me hrozne trapi a omezuje me to neustale. Jak v praci tak kdykoli jindy. Asi je to konec a ja jen bezhlave verim. Rika se, kdyby se nasla nejaka utesitelka, ale ja bych to nebyl schopen ani v myslenkach realizovat. Boli to a trva, jak dlouho jeste. Chce to cas, ja vim . Ten zatracenej cas, ktery utika tak pomalu.......
Není tady
Nejsi žádný pako nedělej si výčitky, prostě děláš vše tak, jak nejlépe můžeš. Víra je k životu nutná, asi se budu opakovat, ale ne jen ta jedna jediná. Já věřím, že láska si vždycky cestu najde, tak věř, jen tomu nepodřizuj celý svůj život. Prostě dál normálně ŽIJ. A čas, ten je nejlepší lékař ... A najít utěšitelku? Nevím, znám to a ono to funguje jen na pár chvil. Protože pokud budeš stejně s nějakou jinou a budeš milovat někoho jiného, stejně budeš srovnávat a hlavně, nebudeš přirozený, budeš se snažit ovládat, prostě ta holka vycítí, že tam je ještě někdo jiný. Můžeš to zkusit, zvedne ti to ego jako chlapa...
Není tady
Naděje umírá poslední - to je tak blbé pořekadlo pro lidi, které někdo opouští!!!!
BezNaděje,
cca před 2 lety (Vašku a Kalíku - jak ten čas letí, že? Kolik žen za tu dobu usínalo ve vašich mužných náručích :-))) ) jsem řešil to samé. Žena mi sdělila, že mi bez ní bude lépe = našla si frajera.
Což nemusí být zrovna tvůj případ. Opravdu může být upřímná a už tě nemilovat a žádný chlápek tam být nemusí. Holky to často tak mají. když necící tlukot srdce, vodopád vášně, to zamilované chtění v oblastni podbřišku a navíc, když mají chápavého a tolerantního chlapa (pálí je dobré bydlo a nudí se)...tak mají pocit, že už nejsou štastné.
Vím, že je to je pro tebe peklo a říkáš si co máš udělat. Hračičkové a stratégové ti poradí taktiku boje - může to fungovat:
- udělat něco rozhodného a nečekaného
- klidně ji sbal věci a řekni, že tě to ubíjí, když nevíš na čem jsi
Napadá mě jen jedno pro mě osobně důležité. Udělej to, co sám opravdu chceš. Chceš brečet - tak breč. Chceš si hrát na frajera a hrdinu a opravdu to tak cítíš - tak jím bud. Chceš být naštvanej, že tvoje holka je nevdečnice - tak bud nastvanej.
Alespon tak dáš najevo NEJEN TRAPNOU TOLERANCI - O TU EVIDENTNE TVOJE MILÁ NESTOJÍ, ale něco autentického ze sebe. Ukážeš jí, kdo vlastně jsi. A pak uvidíš, jestli to bude fungovat.
Nikde není psáno, že vztahy musí fungovat donekonečna. Tohle poznání mě stálo skoro 2 roky sraček a bolesti. Ale je to tak. Opravdu se může stát, že tě někdo přestane milovat a že tvůj protějšek nebude mít tolik "rozumu", aby ve vztahu setrvával, když ho to prostě nenaplnuje. Já osobně bych rád věděl co tím sakra myslí "že ti bude bez ní líp". Domýšlím se, že:
- tě podvádí a zaobalí to do těchto slov (protože komu by bylo dobře s nevěrnicí, že?)
- necítí se ve svých vlastních očích "dosti dobrá" pro tebe či pro sebe samotnou (možná tvoje tolerance a velkorysost ji opravdu ubíjí a cítí se špatná)
- dáváš jí najevo, že jsi lepší než ona
- chceš po ní, aby byla perfektní, ale ona prostě není a cítí se blbě
- něco jí chybí a nemá odvahu říct co a pracovat na vztahu
- má pocit, že není schopna udělat tě štastným
Ještě pár oblíbených klišé, které ti nepomohou:
- čas nakonec všechno zahojí (to ti v této chvíli samozřejmě nepomůže a nevím, proč to lidé vůbec zminují)
- láska si k tobě časem najde cestu (obávám se, že to tak rychle nebude - ale strašně rád bych se mýlil)
- tvař se jakoby nic a žij dál (hrej si na cool chlápka, to ti hodně pomůže)
Moje osobní klišé a poznámky (které také nejsou zárukou, že ti nějak pomohou):
- bolí to a bude to bolet jak prase. V těchto dnech to bude intenzivní a bude ti to rvát srdce a možná budeš chtít zvracet nebo se zabít nebo zabít někoho jinýho.
- přežiješ to. Den po dni. Týden po týdnu. Možná deprese. Možná chlast. Možná budeš usínat v desítkách ženských náručí a druhý den ráno je nebudeš chtít vidět. A za pár měsíců to bude trošku lepší. Nebude to skvělý. Ale lepší.
- a jednoho dne otevřeš oči a řekneš si, nejsem zrovna reklama na štěstí, ale mám chut poznat nějakou fajn ženskou a znovu se radovat s někým společně. A vlastně nemusí to být hned, umím být v pohodě sám.
Není tady
Nicolasi, moc se mi líbí všechny tvé příspěvky a čtu to tady opravdu už dlouho. Něco jsem si dokonce stáhla a mám to přilepené na lednici (tedy nejen z tebe ale taky Pan) Děkuji za inspirace a podněty a zdravý mužský nadled.
Není tady
Nikolasi ,není na to co říct Je to tak...
Není tady
Natynko,
být společně s Pandorroou přilepený na tvojí lednici je pro mě velká čest!!!! (to myslím vážně)
Ostatně, vždy jsem snil o tom, že budu u někoho přilepený na lednici a kdykoli dotyčná osoba bude mít hlad, tak její zrak spočne na mých moudrých kecech :-))
Až mi bude psychicky špatně, tak si k tobě napíšu o kopie mých vlastních příspěvků, abych si poradil sám se sebou. Event. přijedu zkontrolovat, co máš dobrého v ledničce :-)
Není tady
Vzdycky me prekvapi, ze to ve me pres noc uzraje a dospeju knejakemu vysledku, ktery se vzapeti doctu na babinetu. To me posiluje, neb vim, ze ta cesta nekam vede Ze to neni jen muj dojem
Není tady
Nicolasi ))
Ty seš prostě chlap, jak má být.
Není tady
Tak to si Tě taky hned lepím na lednici....a ty moudrý kecy....jak vidím sebe
Není tady
Koukam, ze je tu veselo
Není tady
No dyť to je třeba. Aby ty jsi byl taky veselý a přišel hlavně na jiné myšlenky.
Není tady
Natynka napsal(a):
Nicolasi ))
Ty seš prostě chlap, jak má být.
..to máš poměrně netradiční a zvrácenou představu chlapa "jak má být" :-))
Není tady
Nejlepší jsou "lepší myšlenky " ze zoufalství A veselo musí být za každých okolností
Není tady
Ešte jedno vyznanie, nicolasi: Ja si ťa nikam nelepím, ale prebehnem nové príspevky a keď vidím tvoje meno, s chuťou sa vrhám čítať... P.S. na chladničke mám veselé magnetky robené postihnutými deťmi a potom fotku vorvaňov, aby sa moja chuť do jedla držala v medziach. Zatiaľ nepomáhajú...
Není tady
Lepsi myslenky ze zoufalstvi :-) Ach jak hezky receno
Není tady
Selimo,
diky za kompliment. Resp. za vyznanie, ktoré krásně znie. Co si budeme namlouvat - nám chlapům dělá dobře, když se ženy i třeba jen po shlédnutí mého jména s chutí vrhají......
....čítať :-)
PS: to je dobrý nápad, budu vyrábět magnetky na lednice a prodávat je pod sloganem "šílené magnetky postižených mužů". A pak osobně budu dělat inventuru u všech žen, jestli jim magnetky dobře drží :-)
Není tady
Nicolasi, třeba jsem sama taky trochu "jiná"
A jinak mi vysvětli, proč jsi zvrácený a netradiční?
Není tady
S_nadeji napsal(a):
Lepsi myslenky ze zoufalstvi :-) Ach jak hezky receno
Vím to podle sebe....ale "hlavně"...mluvím za sebe
Není tady
Tak, pred chvili tu byla. Prisla si pro par veci. Nema to chudak holka taky jednoduchy, vratit se do maleho bytecku k rodicum, kde neni misto. Ale dala mi nadeji. nepatrnou, mizivou, ale dala. Nikoho nema a jen tak mit nebude, stejne jako ja. Proste jsme si hezky popovidali a mam z toho dobry pocit. Asi si nikam vyrazim, abych prisel na jine myslenky.....
Upravil(a) S_nadeji (14. 3. 2007 11:26)
Není tady