29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Megreho jsem četla, doporučuji. Měla jsem ho půjčeného a četla jsem ho 2x za sebou.
Nečetli jste někdo knihy od Marty Foučkové Jsem a Já jsem? Dostala se mi do rukou její druhá knížka Já jsem a tak nevím jestli není potřeba nejdříve přečíst její první knihu, nevím jestli na sebe navazují.
Není tady
Lena01 napsal(a):
Nečetli jste někdo knihy od Marty Foučkové Jsem a Já jsem? Dostala se mi do rukou její druhá knížka Já jsem a tak nevím jestli není potřeba nejdříve přečíst její první knihu, nevím jestli na sebe navazují.
Obě jsou úžasné. Určitě si pořiď i tu první, ikdyž nutně nenavazují. První se mi zdá možná krapet lepší.
Škoda, že už tolik nekorespondují s tím, jak se paní Foučková jeví na živo. Její dogmata, kázání, vyhrožování...ale to je jiná kapitola
Její dvě knihy jsou výborné, fakt se jí povedly.
Není tady
Dami, díky, na Foučkovou jsem právě taky slyšela kritiku, ale knížku se mi podařilo levně pořídit, takže tu druhou taky přikoupím
Není tady
Lena01 napsal(a):
Dami, díky, na Foučkovou jsem právě taky slyšela kritiku, ale knížku se mi podařilo levně pořídit, takže tu druhou taky přikoupím
Však nemusíme jíst polívku i s talířem.
Vezmeš si z toho pro sebe jen to, co tě obohatí.
Není tady