29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Syn se narodil 39+0.tt
Není tady
Já obě děti 39+1,první holka a pak kluk,obě ve čtvrtek.
Není tady
Tak to my jsme poctivky - Eliška se rozhodla vykouknout ven přesně v den termínu :-)
Není tady
Tak jak to tady pročítám zatím je to tak půl na půl:-))
Není tady
Ahoj, malá se narodila ve 36 tt, ale i tak byla veliká.... 50 cm a 3,30 kg..... Myslím, že teď to bude taky dřív....
Není tady
Ahojky. Já rodila 40+2.....a už jsem byla nervózní :-)
Malá se narodila hned po Vánocích, takže se jí asi nechtělo ven, když jsem jí krmila samýma dobrůtkama.
Není tady
Rodila jsem 5 dní před termínem. Všechno bylo připravené a tak mi dr. trošku pomohla. Vůbec by mi nevadilo, kdyby se brouček narodil na termín. Když jsem ho vyprdla, tak mi to pak bylo strašně líto, že už to skončilo. Hned bych mohla rodit zas. A pořád jsem si myslela, že mi něco chybí.
Iva
Není tady
Kačenku jsem přenášela týden, rodila jsem 41+0 . Na každodenních monitorech jsem si připadala jako chronický přenašeč, a všechny sestřičky na mně "to je jistě holčička, ta si čančá šatičky" . Jaké bylo překvapení, že se holčička narodila nahatá
Není tady
já rodila 39+1, takže taky téměř v termínu
jo a taky vylezla nahatá, takže asi proto, že si šatičky nestihla ani obléknout
Není tady
Stránky: 1 2