29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Být někde na samotě, v blízkosti jen tchyně a přítel, co ti předhazuje krásky.... a až budeš těhotná, budeš pro něj tlustá, zatímco Verešová už bude po porodu dávno zhublá ..... jinej by tě dávno opustil, ale ty máš štěstí, ten tvůj se obětuje a zůstane s tebou, i když by klidně mohl mít nějakou modelku ....... promiň, přečetla jsem si tvou minulou debatu a znovu mě to nadzvedlo. Asi ho moc miluješ, ale mě je podezřelej.
Není tady
misha88 napsal(a):
přečti si článek číslo 8- ta jsem to psala.......
právě že ještě nebydlím - takže moje jakštakš růžové představy se nemusejí 100% uskutečnit!!!
Článek číslo osm?Tam jsem tě nenašla.Myslíš osmý od shora?
Není tady
taky je mi trošku podezřejel - ovšem pouze z tvých odpovědí, takže to soudit nejde, neznáme ho....
ty musíš vědět zda se to svatbou, dítětem z "mrtvého bodu" rozhoupe - ale většinou tomu mrtvému bodu tohle nepomůže..
Já jsem u přítele tak 2-3dny v týdnu, ale zatím tam nebydlím
Není tady
Ellischka napsal(a):
misha88 napsal(a):
přečti si článek číslo 8- ta jsem to psala.......
právě že ještě nebydlím - takže moje jakštakš růžové představy se nemusejí 100% uskutečnit!!!Článek číslo osm?Tam jsem tě nenašla.Myslíš osmý od shora?
jo osmý od shora...je ode mě!! Osmý v tomhle příspěvku!! tenhle co teď píšu je číslo 29, tak jukni na8
Upravil(a) misha88 (1. 3. 2007 16:04)
Není tady
Já tohle chápu, ale nic by se nemělo uspěchat. Každá holka touží po svatbě, po dítěti (alespoň ve skrytu duše). Mám pocit, že hledáš jenom důvody, proč to udělat a ty negativa moc nevidíš. Já nevím, když máš pocit, že byste se zastavili na mrtvém bodě... myslíš, že když si ho vezeš, že když se odstěhuješ, že se váš vztah tolik změní? Podle mě by to chtělo pořádně promyslet.
Není tady
Frankie napsal(a):
Být někde na samotě, v blízkosti jen tchyně a přítel, co ti předhazuje krásky.... a až budeš těhotná, budeš pro něj tlustá, zatímco Verešová už bude po porodu dávno zhublá ..... jinej by tě dávno opustil, ale ty máš štěstí, ten tvůj se obětuje a zůstane s tebou, i když by klidně mohl mít nějakou modelku ....... promiň, přečetla jsem si tvou minulou debatu a znovu mě to nadzvedlo. Asi ho moc miluješ, ale mě je podezřelej.
Tak přesně tohle mě napadá taky a trošku mě to děsí.Člověk by řekl,že chlap v jeho letech už bude mít rozum a ono to tak horké není.
Není tady
o věk nejde:)! blbnout může ve 20ti, 30ti i 40ti!!
Upravil(a) misha88 (1. 3. 2007 16:14)
Není tady
Souhlas s mishou. Je to o povaze, charakteru. To nezměníš.
Není tady
No koukám,že to máme hodně podobné,co Misho?Akorát,že já už s přítelem žiju.
Tak ted tedy opravdu nevím.Mám do toho jít nebo ne?
Není tady
Ale už ten název je Elli zvláštní - ono to nejde abychom rozhodly za tebe, bohužel no....
Já s ním zase nebydlím , ale neříká mi nic o verešové, teď zase bohudík..(pro mě)!!
Není tady
Podle mě by sis měla být jistá, že to chceš. Ty sama. Jde přeci o tvůj život, ty ho budeš žít.
Není tady
Ale Elli, my sme spolu rok a 4 měsíce, až budem 2,5 jako vy tak ti řeknu co se změnilo:)!!
Není tady
misha88 napsal(a):
Ale už ten název je Elli zvláštní - ono to nejde abychom rozhodly za tebe, bohužel no....
Já s ním zase nebydlím , ale neříká mi nic o verešové, teď zase bohudík..(pro mě)!!
Jaký název?
Není tady
Ellischka napsal(a):
misha88 napsal(a):
Já s ním zase nebydlím , ale neříká mi nic o verešové, teď zase bohudík..(pro mě)!!Jaký název?
"prosím poradtě mi rozhodnou se" - že to nejde, takhle rozhodovat za tebe, mužem debatit, ale výsledné rozhodnutí je jen a jen na tobě!!
Není tady
misha88 napsal(a):
Ale Elli, my sme spolu rok a 4 měsíce, až budem 2,5 jako vy tak ti řeknu co se změnilo:)!!
No tak doufám,že na tom budeš líp než já.Máš výhodou ,že ty do toho jít chceš,já bych to dělala asi spíš pro něj a pro mimčo.
Není tady
Tak pak písni jak to u vás dopadlo, zda jsi šla do přírody:)!!
A ještě jsi neříkala zda studuješ či pracuješ....zda bys musela(ona MD netrvá věčně) někam dojíždět a jak daleko třeba??
Není tady
Tak já o tom ještě popřemýšlím.Vezmu si všechna pro a proti a uvidím.Teď je týden pryč a řekl,že by chtěl vědět,jak jsem se rozhodla,než se vrátí,abychom se už mohli někam hýbnout.....
Není tady
Už pracuju,musela bych ze začátku dojíždět do práce a pak samozřejmě také.Naštěstí tam ve vedlejší vesnici bydlí jedna kolegyně,která by mě mohla do práce hodit.
Určitě dám vědět.
Není tady
Podle toho, jak moc moc se na tom snažíš najít ty pozitivní věci, že bys to měla udělat, soudim, že v podstatě rozhodnutá seš. Ty se nepotřebuješ rozhodnout, ty se potřebuješ přesvědčit, že to tvoje rozhodnutí je správný. Nejseš si jistá, že děláš správně, ale víš, že bys to kvůli němu měla udělat. Otázkou zůstává, jestli to on vůbec ocení...
Není tady
Frankie napsal(a):
Taky mám trochu pocit, že si ji chce uklidit někam do bezpečí a pod dohled, zatímco on si bude někde lítat bez dohledu volný jako pták. Neříkám, že toho on bude zneužívat, ale každopádně on si to výchozí postavení dokáže pro sebe zařídit dobře
Upravil(a) Andromeda (1. 3. 2007 19:01)
Není tady
estelle napsal(a):
Podle toho, jak moc moc se na tom snažíš najít ty pozitivní věci, že bys to měla udělat, soudim, že v podstatě rozhodnutá seš. Ty se nepotřebuješ rozhodnout, ty se potřebuješ přesvědčit, že to tvoje rozhodnutí je správný. Nejseš si jistá, že děláš správně, ale víš, že bys to kvůli němu měla udělat. Otázkou zůstává, jestli to on vůbec ocení...
Obávám se,že mu to nedochází,že to je pro mě svým způsobem oběť.
Není tady
Andromeda napsal(a):
Frankie napsal(a):
Taky mám trochu pocit, že si ji chce uklidit někam do bezpečí a pod dohled, zatímco on si bude někde lítat bez dohledu volný jako pták. Neříkám, že toho on bude zneužívat, ale každopádně on si to výchozí postavení dokáže pro sebe zařídit dobře
Tak ted jsi mi dala brouka do hlavy.Co když budu na té mateřské a on tady mezitím bude randit?A já budu doma na něj čekat a budu myslet jen na to,jestli mě nikde nepodvádí.Ach jo :-(
Není tady
oběť? a to jako proč? proč se chceš obětovat?
udělej to co chceš ty a hlavně se neobětuj
Není tady
Jája napsal(a):
oběť? a to jako proč? proč se chceš obětovat?
udělej to co chceš ty a hlavně se neobětuj
No tak nevím,třeba bych tam také dokázala být po nějaké době šťtastná,tak to nechci hned odsoudit.Ale všema deseti se tam tedy nehrnu.
Není tady