|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky,
Chci se zeptat, od kdy dávat mimču chrastítka, kousátka a podobné hračky.
A co kolotoč nad postýlku, od kdy má cenu
Není tady
To je jednoduchý - kolotoč zkusíš dát na postýlku a buď tu Lucinku zaujme, nebo ne a zkusíš to později. Myslím, že tak od cca 6 týdnů by mohlo.
Chrastítka Adam udržel v ruce až okolo 3 měsíce. Jinak jsme mu hračky jen ukazovali.
Není tady
Zatim jsme kolotoč sundali, Luci nějak nezaujal, ale to by bylo asi brzy. a hračky taky žádné nechce, tak mě jen zajímalo od kdy to zkusit :-)
Není tady
My jsme jako první dávali kolotoč nad postýlku, tak od 1 měsíce možná dřív, už přesně nevím, a pak jsem ho zkoušela dávat pod hrazdičku, ale jen koukal a postupem času do toho začal bouchat, to samé chrastítka a další hračky, nejdřív ukazovat, pak zkusit dát do ručičky... dobré jsou jasné barvy a ze začátku černo-bílé kontrasty...
Není tady
Ahojky, tuhle jsem se ptala zname, jestli ma vubec kolotoc cenu a ona ma 5 tydenni holcicku a rikala mi,ze ji hudba z nej uklidni a ze ma pocit,ze je tu supr vec. Ja zkusenost zatim jeste nemam, tak jen predavam to,co jsem slysela a videla. 
Není tady
Kolotoč jsme dávali od začátku, jak píše slniečko, nejprve jí uklidnila jen hudba, pak ho sledovala.
Chrastítka a hračky jsme jí ukazovali a cca od dvou měsíců jí dáváme do ručičky takový plastový chrastící špendlík, je úzký a lehký. Asi před týdnem si ho začala přendavat z ručky do ručky 
Není tady
Kolotoč od začátku, hračky jsme mu zavěšovali nad postýlku a na hrazdičku a když ho začali zajímat, tak jsme podávali hračky, teď už si je občas vezme sám.
Není tady
Kolotoč jsme dali zhruba tak od měsíce, a chrastíka tak od dvou, tří měsíců. Teď jim dává pěkně zabrat
nechtěla bych být chrastítkem!!! 
No a kousátka, to ještě musíme koupit. 
Není tady