6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Matouku a Miko přeju vám vechno nej nej nej do toho prvního roku....my doma taky slavili mýho taku,ale ten má u o 55 víc ne vy:)!!
Není tady
Ahojky Jío, tak jak to na zítřek vypadá?
Není tady
Dodatečně Matoukovi hooodně gratulací a Miulce k dnením narozeninám takté ve nééééééééééjlepí a posíláme pusy .
Není tady
Miky jasně,e přijedem.Nebyla jsem celý den na netu a posílala jsem ti sms.Jen mi napi adresu,já si to najdu a přijedem.U se moooc těíme.Matouek u jde spát aby byl na zítra fit.
Není tady
Jío jestli bude jetě na netu, tak mi napi co by jste si dali k obídku A tak nějak přiblině v kolik dotachtíte. U se těím. Jestli bude tak krásně jako dneska, tak to bude super.
Vem si penízky, je tu velký sekáček s dětským Teda nejen s dětským
Není tady
Oběd?No tak jako předkrm unkovou rolku,polévku s knedlíčky,pak nějakou minutku s americkými bramborami,zákuseček,kávičku a dorazila bych se opičkou becherovky. Já jsem tak vtipná.Jasně jetě cinzano jako aperitiv.Prosím to neře,to mi neukodí jen utrácet peníze místo oběda. Tak papa zítra.
Není tady
A já jsem chtěla udělat bifteky tak to hodim psovi no
Není tady
Není tady
Stránky: 1 2