|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 2

Matoušku a Miško přeju vám všechno nej nej nej do toho prvního roku....my doma taky slavili mýho taťku,ale ten má už o 55 víc než vy:)!!
Není tady
Ahojky Jíťo, tak jak to na zítřek vypadá? 
Není tady
Dodatečně Matouškovi hooodně gratulací a Mišulce k dnešním narozeninám taktéž vše nééééééééééjlepší a posíláme pusy 

.
Není tady
Mišky jasně,že přijedem.Nebyla jsem celý den na netu a posílala jsem ti sms.Jen mi napiš adresu,já si to najdu a přijedem.Už se moooc těšíme.Matoušek už jde spát aby byl na zítra fit. 
Není tady
Jíťo jestli budeš ještě na netu, tak mi napiš co by jste si dali k obídku
A tak nějak přibližně v kolik dotachtíte. Už se těším. Jestli bude tak krásně jako dneska, tak to bude super.
Vem si penízky, je tu velký sekáček s dětským
Teda nejen s dětským 
Není tady
Oběd?No tak jako předkrm šunkovou rolku,polévku s knedlíčky,pak nějakou minutku s americkými bramborami,zákuseček,kávičku a dorazila bych se šťopičkou becherovky.
Já jsem tak vtipná.Jasně ještě cinzano jako aperitiv.Prosím to neřeš,to mi neuškodí jen utrácet peníze místo oběda.
Tak papa zítra.
Není tady
A já jsem chtěla udělat bifteky
tak to hodim psovi no 

Není tady
Není tady
Stránky: 1 2