6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Matoušku přejeme Ti k naším společným prvním narozeninám vše nejlepší, hodně zdravíčka, lásky, štěstíčka. Buď stále tím naším krásným princem a nezapomeň, že stále čekáme až nás...požádáš o naši ctěnou buřtíkatou ručku
Těšíme se až si nás olíbáš, jako správný chlapák Už jsme psaly Tvé mamince, aby jsi na námluvy dorazil řádně oholený
A raduj se!!!! Je nám rooook )))))))))))))))))))))))
Není tady
Mišulce i Matouškovi vše nejlepší k dnešním narozeninám. Ať se jim život líbí čím dál tím víc
Není tady
Všechno nejlepší k Vašim skvělým 1. narozeninám!!!! Hodně zdraví, lásky, štěstí!!!!
Miškoo, tak fotka je úžasná!!!!
Není tady
Matoušku a vy ostatní zlatíčka k vašim prvním narozeninám vám přeji s Verunkou vše nejlepší hlavně hodně zdravíčka,šťastné dětství a to ostatní vám dají rodiče
Upravil(a) salek (1. 3. 2007 13:38)
Není tady
Všechno nejlepší k ročním narozeninám přeji i já s Terezkou.
Není tady
Taky se přidáváme a přjeme Mišulce a Matouškovi krásné první narozeninky!!!! a těšíme se na fotečky s dortíkem
Není tady
Jéééé,gratulace veliká ročním oslavencům.
Není tady
Teeeda Miško, vy už máte číro!!!!! Taky přeji vše nej nej nej Mišulce i Matouškovi. Mám to pořád v živé paměti, jak jsem tu četla a prohlížela si vaše fotky z porodnice a tak jsem vám záviděla, že máte drobečky a nám to pořád nejde a kdoby řekl, že se nám o rok později narodí dvojčátka....
VŠECIČKO NEJLEPŠÍ!!!!!!!!
Není tady
Miško a Matoušku k Vašim krásným narozeninám přeju hodně zdraví, štěstí a ty nejspokojenější a nejhodnější maminky.
Není tady
Tak se taky přidáváme s gratulací
Matouškovi vše nej k 1. narozeninkám, krásně si je užij a přejeme spoustu dárečků
Michalce také vše nej k 1. narozeninkám a přejeme pořádnou oslavu s hodně kamarády
Není tady
ahoj miláčku,já se sem skoro nedostanu,tatínek se tu vrtá. maminka ho přemluvila at nás sem na chvilku pustí.Máš tu moooooc krásnou fotečku.Už se těším až se uvidíme.Písni mamce sms kdy a my přijedem na celý den aby jsme se užili. Všem ostatním maminkám a dětičkám děkujeme.
Není tady
Matoušku ty můj Romeo...můžete kdykoliv. Pro Vás odvolám vše co jsem svolala:lol: Prostě si to zařídím.
Domluvte se s mamkou na některý den v příštím týdnu krom čtvrtka, to jdeme do poradny na vážení atd. to zase budou cifry
Za všechny gratulace moc děkujeme. Mišule Vás všechny líbá, já si to nedovolím, páč by to mohlo vypadat blbě
Není tady
Misko i Matousku, obema prejeme k narozeninam jen to nejlepsi, spoustu lasky a hlavne zadne nemoci!! jste oba moooc krasne deticky:-)
Není tady
OBĚMA ZLATIČKÁM VŠE NEJ, HLAVNĚ ZDRAVÍ A LÁSKU.
Není tady
Take s Pavlinkou prejeme vsechno NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ......nasim "babinetackym dvojcatkum" Matouskovi a Michalce k jejich krasnym prvnim narozeninam.
Hodne zdravicka, stesticka a lasky!!!
...a velkou pusu od Pavlinky.
Misko, super fotka!
Není tady
Michalky hodila by se vám středa?Matoušek už spí a já mu to nemůžu říct on by se tak těšil,že by ani dospat nemohl.Oslavu máme v sobotu,přijedou i děda s babi a teta z Brna.Ta čeká v květnu holčičku,tak budu velký bratranec.
Není tady
Holky moje zlatý ještě jednou všem velké díky.Babička zítra bude péct dort,Matoušek se těší jak bude pomáhat a jak budu moct,hned dávám fotky na web.Jsem zvědavá jestli vůbec stihnu cvaknout ten moment,jak se na to bude sápat.
Není tady
Jíťo středa je paráda!!! Na čas a cestu se domluvíme kdyžtak den před. Jůůů už se těšííííme. Míše to taky řeknu až v úterý, nebo bych s ní nevydržela...ještě by chtěla jít na trvalou
My máte taky hlavní oslavu v sobotu, něco bylo už dnes...trošku mi to u nás připadá jak oslavy na prvního Máje...pořád nějaké procesí. Už chybí jen mávátka ...no a Míša taky teda nevypadá jako Husák...
Lei moooc děkuji za krásný komentář na stránkách
A také všem ještě jednou děkujeme
Není tady
já s dominičkem se přidáváme a taky přejeme Michalce i Matouškovi vše nej k narozeninám a ať jim to spolu klape U nás se taky slavilo - děda, ale je o 58 let starší
Není tady
Všem dnešním oslavencům přejeme s Adélkou vše nej
Není tady
Michalce i Matouškovi všechno nejlepší k prvnímu výročí narození!
Není tady
Mišulce a Matouškovi vše NEJ NEJ NEJ NEJLEPČÍ z celého 10ti měsíčního srdíčka přeje Lukášek a mamka Tyna !
Není tady
Stránky: 1 2