18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Matouku přejeme Ti k naím společným prvním narozeninám ve nejlepí, hodně zdravíčka, lásky, těstíčka. Buď stále tím naím krásným princem a nezapomeň, e stále čekáme a nás...poádá o nai ctěnou buřtíkatou ručku
Těíme se a si nás olíbá, jako správný chlapák U jsme psaly Tvé mamince, aby jsi na námluvy dorazil řádně oholený
A raduj se!!!! Je nám rooook )))))))))))))))))))))))
Není tady
Miulce i Matoukovi ve nejlepí k dnením narozeninám. A se jim ivot líbí čím dál tím víc
Není tady
Vechno nejlepí k Vaim skvělým 1. narozeninám!!!! Hodně zdraví, lásky, těstí!!!!
Mikoo, tak fotka je úasná!!!!
Není tady
Matouku a vy ostatní zlatíčka k vaim prvním narozeninám vám přeji s Verunkou ve nejlepí hlavně hodně zdravíčka,astné dětství a to ostatní vám dají rodiče
Upravil(a) salek (1. 3. 2007 13:38)
Není tady
Vechno nejlepí k ročním narozeninám přeji i já s Terezkou.
Není tady
Taky se přidáváme a přjeme Miulce a Matoukovi krásné první narozeninky!!!! a těíme se na fotečky s dortíkem
Není tady
Jéééé,gratulace veliká ročním oslavencům.
Není tady
Teeeda Miko, vy u máte číro!!!!! Taky přeji ve nej nej nej Miulce i Matoukovi. Mám to pořád v ivé paměti, jak jsem tu četla a prohlíela si vae fotky z porodnice a tak jsem vám záviděla, e máte drobečky a nám to pořád nejde a kdoby řekl, e se nám o rok později narodí dvojčátka....
VECIČKO NEJLEPÍ!!!!!!!!
Není tady
Miko a Matouku k Vaim krásným narozeninám přeju hodně zdraví, těstí a ty nejspokojenějí a nejhodnějí maminky.
Není tady
Tak se taky přidáváme s gratulací
Matoukovi ve nej k 1. narozeninkám, krásně si je uij a přejeme spoustu dárečků
Michalce také ve nej k 1. narozeninkám a přejeme pořádnou oslavu s hodně kamarády
Není tady
ahoj miláčku,já se sem skoro nedostanu,tatínek se tu vrtá. maminka ho přemluvila at nás sem na chvilku pustí.Má tu moooooc krásnou fotečku.U se těím a se uvidíme.Písni mamce sms kdy a my přijedem na celý den aby jsme se uili. Vem ostatním maminkám a dětičkám děkujeme.
Není tady
Matouku ty můj Romeo...můete kdykoliv. Pro Vás odvolám ve co jsem svolala:lol: Prostě si to zařídím.
Domluvte se s mamkou na některý den v přítím týdnu krom čtvrtka, to jdeme do poradny na váení atd. to zase budou cifry
Za vechny gratulace moc děkujeme. Miule Vás vechny líbá, já si to nedovolím, páč by to mohlo vypadat blbě
Není tady
Misko i Matousku, obema prejeme k narozeninam jen to nejlepsi, spoustu lasky a hlavne zadne nemoci!! jste oba moooc krasne deticky:-)
Není tady
OBĚMA ZLATIČKÁM VE NEJ, HLAVNĚ ZDRAVÍ A LÁSKU.
Není tady
Take s Pavlinkou prejeme vsechno NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ......nasim "babinetackym dvojcatkum" Matouskovi a Michalce k jejich krasnym prvnim narozeninam.
Hodne zdravicka, stesticka a lasky!!!
...a velkou pusu od Pavlinky.
Misko, super fotka!
Není tady
Michalky hodila by se vám středa?Matouek u spí a já mu to nemůu říct on by se tak těil,e by ani dospat nemohl.Oslavu máme v sobotu,přijedou i děda s babi a teta z Brna.Ta čeká v květnu holčičku,tak budu velký bratranec.
Není tady
Holky moje zlatý jetě jednou vem velké díky.Babička zítra bude péct dort,Matouek se těí jak bude pomáhat a jak budu moct,hned dávám fotky na web.Jsem zvědavá jestli vůbec stihnu cvaknout ten moment,jak se na to bude sápat.
Není tady
Jío středa je paráda!!! Na čas a cestu se domluvíme kdytak den před. Jůůů u se těííííme. Míe to taky řeknu a v úterý, nebo bych s ní nevydrela...jetě by chtěla jít na trvalou
My máte taky hlavní oslavu v sobotu, něco bylo u dnes...troku mi to u nás připadá jak oslavy na prvního Máje...pořád nějaké procesí. U chybí jen mávátka ...no a Mía taky teda nevypadá jako Husák...
Lei moooc děkuji za krásný komentář na stránkách
A také vem jetě jednou děkujeme
Není tady
já s dominičkem se přidáváme a taky přejeme Michalce i Matoukovi ve nej k narozeninám a a jim to spolu klape U nás se taky slavilo - děda, ale je o 58 let starí
Není tady
Vem dnením oslavencům přejeme s Adélkou ve nej
Není tady
Michalce i Matoukovi vechno nejlepí k prvnímu výročí narození!
Není tady
Miulce a Matoukovi ve NEJ NEJ NEJ NEJLEPČÍ z celého 10ti měsíčního srdíčka přeje Lukáek a mamka Tyna !
Není tady
Stránky: 1 2