6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
spunt napsal(a):
Claudie, kdyby ...
Je moc skvělé e se tu objevila Eri, ví nejlépe čím prochází, buď tak moc hodná a sna se jí poslouchat.
Tlustá rozhodně nejsi a chlapům se moc nelíbí kdy enám lezou z plavek pánevní kosti .
Zkus se i svěřit přítelovi, věčné výmluvy nepomůou, naopak mu bude divné e se straní, nepochopitelné a zbytečně se nepohodnete. Kdy mu to vysvětlí určitě to pochopí.
Měj se moc krásně a sna se něco přibrat, je to opravdu ivotu nebezpečné.
Lagerfeld a jiní návrháři jsou často homosexuálové a svého času preferovali vychrtlé modelky, co nebylo dobrým příkladem. Při jedné anketě se zjistilo, e heteromui mají radi přece jenom tvary, které jsou plnějí a měkkoučké, tak ti Claudie drím palce, abyses dostala do té formy, která by vzala dech těm 96 % muů
Není tady
Souhlasím s Pelikan, e módní návrháři jsou z 90 % homosexuálové, kteří si poctivý hezký zadek a ňadra prostě eklují, proto si vybírají vyzáblé modelky s chlapeckou postavou, které ani ve skutečnosti nejsou moc atraktivní, mají moná jen hezčí nohy a umějí vznosně chodit , nalíčí je. Kdysi jsem viděla na smímkách na plái Kate Mossovou, která na molu vypadá nádherně. na té plái děs - vyzáblá kudlanka, místo dekoltu zátií s kostmi, mezi stehnama by ji proletěl míč...
Aneroxie je opravdu duevní porucha, dívky koncentráčnických postav se v zrcadle vidí prostě tlustě, mění se jim psychika ... zdevastují si metabolismus, vnitřní orgány, monost mít děti apod.... A to, e jsou ve společnosti modelky vyzábliny "obletované" je podle mě snobismus .
Je moc dobře, e si to Claudie začíná uvědomovat. Ptala jsem se chlapů v práci, vichni jednoznačně preferují enu tak kolem 165 cm / 55-60 kg s vnadami.
Kdyby se Ti troinku silnějí tělo zdálo faldíkové, není nic jednoduího, ne si ho zpevnit cvičením ... ale to se musí jíst aby člověk měl na cvičení páru.
Upravil(a) Décima (6. 3. 2007 9:38)
Není tady
Claudie:-))) tvuj příspvěk mě zaujal...jsem ráda za Tebe e tu je tolik hodných lidiček...a myslím Eri...kdo to tak popisuje a drí ti moc pěstičky:-) jí to jde přímo od srdíčka!!! ostatním taky samozřejmě:-))
nikdy jsem se s touto nemocí nesetkala osobně a ani nevím o nikom ze svého okolí....ale moc ti drím pěstičky.-)))
kruček po kručku a s podporu babinetaček to zvládne...
akorát mi vrtá hlavou jediná věc, jak jsi to dokázala tajit před přítelem....
Není tady
Adro, kdy jsem jí měla já, nai nic netuili...................... nebo nechtěli tuit. Nevím.
Jedno je ale jisté, kdyby mě tehdy teta okamitě neodvezla na dovolenou a nemakala na mě, dnes tu nejsem.....
Ono zamaskovat anorexii vůbec není těké. U proto, e Ty se cítí výborně, jsi astná z kadého kila dole, má z něj upřímnou radost. Proto si ostatní myslí, e skutečně v pohodě jsi. Na nemoc se přijde větinou a tehdy, kdy je pozdě. To je její zákeřnost.
Ale hlásím vem, e Claudia je chytrá a ikovná holka, která se moc snaí. Straně moc jí chválím, je jednička!
Dělá mi obrovskou radost!!!
Je to moje těstíčko!
Upravil(a) Eri (6. 3. 2007 14:03)
Není tady
Měla jsi tehdy těstí Eri, vid? a jak se má teta, "musí" jí být hodně vděčná...vechno se opakuje...ty ted pomáhá VYBORNE Claudii....:-))))
a co vai tehdá na to...kdy to prsklo...podreli tě???
Není tady
Musím říct, e nai se tím nijak nezatěovali. Neřeili větinu mých problémů. Moje matka, která dodnes nedokáe zvednout telefon a objednat opraváře, mě od mládí nutila vechno si řeit sama. Take se ani tímhle nezatěovala.
Na tyhle věci jsem měla a mám odjakiva svou báječnou tetičku, eventuálně svou skorovlastní sestru ve věku mé matky. Teta se stále má dobře, stále si skvěle rozumíme. Je prostě dokonalá, mám jí moc ráda a nikdy jí to nezapomenu. A ona to ví.
A děkuju.
Upravil(a) Eri (6. 3. 2007 15:32)
Není tady
Ahoj Kaco ! Ja Ti poslala SZ,koukni se na ni prosim! A dej me vedet taky pres SZ.Diky...
Nharte:Diky za tipy. Myslim ,ze si vyberu neco v blizkosti,aby me moje druhe ja nepremohlo .
Ahoj Claudi! Co se deje proc tu nejses???? Ja si fakt delam starosti,doufam,ze se Ti neco nestalo ???
Ahoj Snezenko ! Jsem nemocna,mam desnej kasel,s toho nemuzu ani poradne spat,jsem s toho uz nervni.Az me bude po teto strance lip,dam vedet..pa
Ahoj Vsem ! Tak jsem hnusnej kasel prelstila,jeste mam trozku rymu,ale jinak to jde v pondeli jdu na kontrolu.
Mila Claudi ! Co s Tebou je ?Proc se neozivas?Ja Ti poslala uz vice SZ a Ty nic! Stalo se neco? Delam si starost!!!!! Prosim Ozvi se !!!!!
Není tady
Hani to nejsi jedina,ja ji taky aspon 4 SZ poslala a zadna odpoved,mela si na ni email,nebo tel.cislo???? Mozna vy neco Eri?......Eri ozvala se Ti Claudi ???
Napsala mi, e u je to lepí. la na kontrolu k lékaři. A slíbila, e vyhledá odbornou pomoc.
Od té doby se neozvala.
Ale co vím, čekal jí jeden velmi důleitý krok v ivotě, tak předpokládám, e má spoustu starostí s přípravami.
Napsala jsem jí několik SZ, ona ví, e i kdyby jí ve nevycházelo, jak by si ona přála, nemusí se před námi stydět.
Není tady
Ahoj Eri ! Diky za informaci ,doufam,ze si Claudi vybere tu spravnou cestu ke svemu cili
Ahoj Eri ! Tak to je novinka,to me tesi,ze aspon s Tebou je v kontaktu.
Ja jsem taky rada,ze se aspon Tobe Eri ozvala...spadl me kamen ze
Není tady
Ahoj vsem ! Nemejte o me strach zatim se drzim,i kdyz ne kazdy den je u me bohuzel stejny .
Ahoj Claudi ! Jsem rada,ze si dala o sobe vedet,to me moc potesilo. Jinak verim,ze neni kazdy den stejny,to je i pro lidi,kteri nemaji tuhle nemoc ale presto Ti drzim palecky i na nohou Dej zas o sobe brzo vedet !
Není tady
Ahoj vsem ! Davam o sobe vedet.U me je vse o.k a dokonce delam pomalu ze dne na den pokroky v mojim jidelnicku.Moc diky za Vasi podporu!!!!
A já se přidám. Musím Claudinku veřejně " pochválit " - teda jestli stojí o pochvalu
Maká na sobě a má úasné výsledky!
Je moc ikovná holka!
Není tady
Claudi jsem rada,ze delas pokroky,jen tak dal
Není tady
Claudi drzim ti pesti Jen tak dal !!!!!!!
Já se jenom malinko vcucnu, zase chválím..........
Boínku, jak já si teď přijdu důleitá, mám příspěvěk.......
Cladie je bezva, ikovná, úasná, za tak kratičkou dobu udělala takové pokroky, e si my ostatní o tom můeme jenom nechat zdát. Claudie, jsi jednička!
Není tady