Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 3. 2007 9:46

Claudia
Host

Anorexie....Kdo je na tom jako ja?

Ahojky ! Jsem uplne normalni holka,jen mam problemi s jidlem a to uz od 13 let,je to zacarovany kolotoc!Hledam tu spriznene dusicky,ktere jsou na tom stejne jako ja!!! smile Momentalne vazim 47 kg u vysky 163 cm.Jak jste na tom Vy????

#2 1. 3. 2007 10:55

Hanicka76
♥♥♥----
Místo: NSR

Re: Anorexie....Kdo je na tom jako ja?

Ahoj Claudi! Teda ja nejsem postizena tuto nemoci,ale mela jsem kamosku,ktera se s vysky 170cm a 56 kg,dostala na 39 kg a skoncila na intezivni peci.Chtela jsem ji pomoc,aby se s toho dostala,ale nedokazala jsem,nechtela na me dat a nechat se lecit. Verim,ze tobe by taky jeste pomohli,musis si jen verit!Drzim Ti pesti.

Není tady

#3 2. 3. 2007 19:15

upřímná
♥♥♥----

Já jsem vyléčená bulimička. Začalo to stresem v manželství a vyléčili mě až 4 roky po rozvodu. Dnes při svých 175 cm vážím 59 kg a váhu si hlídám. Léčíš se? Chodíš na psychiatrii a bereš léky?

Není tady

#4 2. 3. 2007 22:15

Claudia
Host

Uprimna:Ahoj ! Ja se momentalne nelecim ani neberu prazky. neutral Chtela bych zit jako normalni clovek,ale nedokazu to sama,i kdyz si rikam kazdy den,ze s tim prestanu,ale je to jak zacarovany kolotoc sad .Ja si proste pripadam tlusta a menecena.

#5 2. 3. 2007 22:16

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Já jsem měla anorexii. Při 170 cm 49 kg. Nijak málo, jen mi všichni typovali o 10 míň. Padaly mi vlasy, nemenstruovala jsem, zničila jsem si metabolismus. Za týden jsem snědla jen jablko.  Připadalo mi, že mám stále velký zadek.......
OKAMŽITĚ VYHLEDEJ LÉKAŘE, POŽÁDEJ NĚKOHO O POMOC, TOHLE JE STRAŠNĚ NEBEZPEČNÝ!!!!!
Možná Ti to zatím nepřijde, ale MَEŠ SE ZABÍT!
Moc Tě prosím, svěř se třeba svému lékaři, trvej na tom, aby Tě poslal k odborníkovi, nebo si zavolej do psych. poradny a prober to tam.
Mě zachránila teta, ale pokud jsi na to sama, můžeš umřít. Klidně mi napiš, řeknu Ti všechno, co budu vědet, ale, moc Tě prosím, dělej s tím něco. Je moc, moc dobře, že jsi sem napsala, je to Tvůj první krok, je vidět, že chceš něco dělat. hjarta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#6 2. 3. 2007 22:32

Claudia
Host

Erri:Ja se dlouho rozhodovala,jestli to otevrene nekde na internetu napisi.Najedne strane se za to stydim,chtela jsem s tim uz tolikrat skoncit,ale nedokazala jsem to sad .Mam strach zavolat na nejakou tu linku.Mam pritele,ktereho ho hrozne miluji,chteli bychom se co nejblizzi dobe vzit a met deti.On o tom nevi,snazim se to maskovat.Mesicky uz nemam delsi dobu,muj denni jidelnicek momentalne vypada takto:Rano jeden  bez tucny bili jogurt,v poledne jablko,nebo banan a k veceri hlavkovy salat,bez niceho, k tomu za den vypiji pres 4 litry vody.Nakupovat s pritelem pokud mozno nechodim,dela se me v obchode dost spatne,kdyz vidim urcite potraviny,hned si to vybavim kolik to ma tuku atd.Moje nejlepsi kamaradka je vaha,ktera stoji v koupelne.Dnes je me dost mizerne,mam desny bolesti hlavy,takze pujdu spat,treba me to prejde.

#7 2. 3. 2007 22:39

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Claudia napsal(a):

Erri:Ja se dlouho rozhodovala,jestli to otevrene nekde na internetu napisi.Najedne strane se za to stydim,chtela jsem s tim uz tolikrat skoncit,ale nedokazala jsem to sad .Mam strach zavolat na nejakou tu linku.Mam pritele,ktereho ho hrozne miluji,chteli bychom se co nejblizzi dobe vzit a met deti.On o tom nevi,snazim se to maskovat.Mesicky uz nemam delsi dobu,muj denni jidelnicek momentalne vypada takto:Rano jeden  bez tucny bili jogurt,v poledne jablko,nebo banan a k veceri hlavkovy salat,bez niceho, k tomu za den vypiji pres 4 litry vody.Nakupovat s pritelem pokud mozno nechodim,dela se me v obchode dost spatne,kdyz vidim urcite potraviny,hned si to vybavim kolik to ma tuku atd.Moje nejlepsi kamaradka je vaha,ktera stoji v koupelne.Dnes je me dost mizerne,mam desny bolesti hlavy,takze pujdu spat,treba me to prejde.

Ježiši Kriste, Claudie, tohle přesně znám. Já pak i nadávala ostatním u stolu, kteří jedli, co jsem jim navařila ( já nejdla - stačilo mi si k jídlu čuchnout! ) že mlaskaj.
Ubezpečuju Tě, že Ti žádný psycholog neublíží, nikam Tě nezavřou, přísahám! Budeš si s ním povídat, zavedeš si deníček, kam budeš zapisovat, co jsi zbaštila a hlavně, naučíš se jíst. To hrozně potřebuješ!
Opravdu, holčičko, papᚠstrašně málo. Málo na svoje tělíčko.
Nemáš, opravdu NEMÁŠ se za co stydět! Píšeš, že mᚠpřítele, pokud je to chlap na celý život, řekni mu, jaký mᚠproblém, a Tě někam vezme, přeci mu nejsi lhostejná.
Navíc, píšeš, že chceš děátko, ale S ANOREXIÍ DÍTĚ NEDONOS͊ a pokud ano, bude to velmi složité. To ovšem pouze za předpokladu, že se vůbec dostaneš do jiného stavu, což, pokud nezačneš normálně jíst, nejspíš ne. Uvedom si, že Tvoje tělo se cítí ohrožené, ví, že dítě nezvládneš, že by Tě ohrozilo na životě, proto vyhlásilo poplach. Proto nemenstruuješ!!!!

Upravil(a) Eri (2. 3. 2007 22:48)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#8 2. 3. 2007 22:44

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Prosím Tě, Claudie, musíš s tím něco dělat. Takhle zabíjíš svoje sny ( svatba, děti ) už na počátku.
Já Tě nechci strašit, píšu Ti jak to je.
Moc, moc dobře, že jsi našla odvahu to řešit! hjartahjartahjarta
Strašně moc na Tebe myslím, holčičko. Prosím, nenič se, přeci chceš zažít ten úžasný pocit, kdy budeš poprvé držet v ruce svoje vlastní děátko, ucítíš, jak krásně voní, uvidíš, jak je nádherné........
Ale tohle se Tě netýká, pokud budeš takhle pokračovat. A to by byla strašná škoda. Začni na tom pracovat kvůli sobě, ale pokud si sebe nevážíš ( já to tak měla, myslela jsem si, že jsem k ničemu ) udělej to kvůli příteli, který Tě miluje, chce si Tě vzít, mít s Tebou děátko......... nezklam ho. par

Jsem na Tebe STRAŠNĚ HRDÁ, jak jsi se překonala a napsala sem!!! tummenupp
Teď se skus, prosím, překonat ještě jednou a zajdi k lékaři. Prosím, prosím, prosím.

Upravil(a) Eri (2. 3. 2007 22:50)

Není tady

#9 2. 3. 2007 23:29

Snezenka
Host

Ahoj Claudie! Tak tys me uplne prekvapila,to jsem nevedela,ze si tak nemocna sad .Ty ses ani jedne z nas nesverila,a ja ted nahodou na to zde narazila.Ted uz vim proc si psala v hadankach.Sice Te neznam,ale nechci abys ZEMRELA  .Opravdu nech si poradit,tak to dal nemuze jit! Dneska urcite nebudu moc spat,protoze nevim jak Ti je,tak hrozne rada bych Ti pomohla,ale ja s Anorexii nemam zkusenosti bohuzel neutral .Ale Eri  s tim ma zkusenost,ta Ti urcite poradi kam mas jit atd.Drzim Ti pesti...tummenupp

#10 3. 3. 2007 19:49

Claudia
Host

Snezenka:Verim,ze jsem Te sokovala sad .Presto dik ze me chces podporit,je to od Tebe mile wink .

#11 3. 3. 2007 20:02

Claudia
Host

Eri:Vcera jsem sla spat s tou bolesti hlavy.Rano jsem vstala,sla do koupelky se vazit mam 44kg,pak jsem si vzala muj bili jogurt,ze ho budu jist,me se ti tak trepou ruce,ze uz ani tu lzicku jsem nemohla udrzet sad .Uz ted do klavesnice tukam 2 prstama,nejak nemam silu. neutral .Mam dve ja,jedno me rika,jses tlusta musis zhodit atd.Druhe me rika,nech si poradit a pomoc.Ja mam jen strach udelat prvni krok a na nejakou tu linku zavolat,abych ke konci neskoncila v blazinci sad .Dnesni den jsem se chytla s pritelem,on chtel abych sla na ty narozky od jeho brachy,ale ja se vymlouvala,ze me neni dobre atd.Najedne strane je to pravda,na druhe,ty kecy lidi nemusim mit ohledne moji postavy neutral a nejhorsi je ten zapach jidla,to se me zveda zaludek uz ted.Bylo to u Tebe taky takove?

#12 3. 3. 2007 23:38

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Kočičko, mᚠzprávu smile

Claudinko,
jen jsem Ti chtěla napsat jednu věc.
Četla jsem v Tvém příspěvku, že si přijdeš méněcená a tlustá.
Tak za prvé, TLUSTÁ NEJSI. Při tom, kolik měříš a vážíš nemůžeš být tlustá. Já vím, že Ty si myslíš, že jsi, ale herdek, věř alespoň mě, nejsi!!!! A jestli Ti to někdy někdo řekl, je debil!

A za druhé, méněcená?
Nejsi a nikdy nebudeš. Jsi obrovsky silný člověk!!!! Dokázala jsi přemoci tak silný tlak na psychiku a napsat, nesmírně si Tě za to vážím!!!!
Jsi strašně, strašně moc důležitá. Mᚠmilujícího patnera, Ty si o něm opravdu myslíš, že je to takový chudák, aby chodil s někým méněceným? To určitě ne.
A myslíš, že já bych nějaké nanynce psala, že na ní myslím? To těžko, Anežko! cool
Jsi důležitá, pro přátele, rodinu, přítele....... i pro mně. A to je co říct, ne?
Mám novou kamarádku a rozhodně jí nechci ztratit! Mrkla jsem odkud jsi, napíšu Ti maila o tom, co jsme si psali soukromě! pussa

Moc Ti děkuju, že ses ozvala, celý den jsem vyhlížela, kdy se objevíš. Jak jsem uložila prcky, šla jsem počítat daně a Tys mi mezitím proklouzla. Ale já si Tě jednou chytím a bude par big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#13 3. 3. 2007 23:40

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Claudia napsal(a):

Eri:Vcera jsem sla spat s tou bolesti hlavy.Rano jsem vstala,sla do koupelky se vazit mam 44kg,pak jsem si vzala muj bili jogurt,ze ho budu jist,me se ti tak trepou ruce,ze uz ani tu lzicku jsem nemohla udrzet sad .Uz ted do klavesnice tukam 2 prstama,nejak nemam silu. neutral .Mam dve ja,jedno me rika,jses tlusta musis zhodit atd.Druhe me rika,nech si poradit a pomoc.Ja mam jen strach udelat prvni krok a na nejakou tu linku zavolat,abych ke konci neskoncila v blazinci sad .Dnesni den jsem se chytla s pritelem,on chtel abych sla na ty narozky od jeho brachy,ale ja se vymlouvala,ze me neni dobre atd.Najedne strane je to pravda,na druhe,ty kecy lidi nemusim mit ohledne moji postavy neutral a nejhorsi je ten zapach jidla,to se me zveda zaludek uz ted.Bylo to u Tebe taky takove?

Měla jsem to stejné kočičko, nakonec jsem měla tak žaludek v háji ( promiň za detaily ) že jsem zvracela v nezměněném stavu jídlo, co jsem snědla před třemi dny........
Prosím, nenech to zajít tak daleko! grater hjarta

Není tady

#14 4. 3. 2007 1:35

Claudia
Host

Ahoj Eri ! Moc diky za zpravy a ze si tak ochotna,me cizimu clovekovi pomoc! smile Poslala jsem Ti taky jednu zpravu.Ale nyni jdu spat sova ,zitra se tu urcite jeste ukazu,ale nevim kdy neutral .

#15 4. 3. 2007 13:08

Eri
♥♥♥♥♥♥-

Písla jsem Ti.
Jsi ohromná šikulka! hjartahjartahjarta

Není tady

#16 4. 3. 2007 13:29

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Claudia: tohle jsem řešila skoro celý svůj dosavadní život. Při 162cm, jsem měla 40-42kg váhy. Jeden čas dokonce i pouhých 36kg. Léčila jsem se i u Doc.Dolečka a nic. až teprve teď (po třech dětech), poslední asi dva roky jsem přibrala (konečně!) na 49kg. Moje mamka mi říkala, když jsem kolikrát už byla zoufalá a slabá, že po čtyřicítce ty kila přijdou samy. Já si říkala, že mně určitě ne-a je mi 42 let a přesně po 40roku šla váha pomalu nahoru.

Není tady

#17 4. 3. 2007 20:52

Snezenka
Host

CLAUDI JSEM RADA;ZE SI SE ROZHODLA NECO S TVOJI NEMOCI UDELAT !!!!! tummenupp tummenupp tummenupp .

#18 4. 3. 2007 22:55

Claudia
Host

Kaca:Moc diky,ze si svoji zkusenost napsala smile .Ja se rozhodla ,ze se necham lecit a tak doufam,ze to dotahnu dokonce i kdyz mam s toho strach neutral

#19 5. 3. 2007 10:49

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

http://www.idealni.cz/
Claudie ty si jednička! Už jen to, že sis připustila, že mᚠproblém a jdeš s tím něco dělat! Ale dej pozor na dobré odborníky, málokdo tu umí s PPP pracovat- ta nemoc je v hlavě a to je vždy složité. V Praze na Karláku, nebo Liberec pan dr Chvála a dr Trpišovská (dělají v týmu lékař- psycholog). Alespoň se zeptat na těchto místech, kam se obrátit.  Drž se!!!
Já měla kamarádku a ta si ani nepřipustila, že je něco v nepořádku...měnila se mi před očima celá její osobnost...

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#20 5. 3. 2007 14:39

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Claudie: Určitě se léč, ale nenech do sebe dávat hormony (anabolika a tak). Rozhodilo by Ti to celý organizmus a víc uškodilo, než pomohlo.

Není tady

#21 5. 3. 2007 19:23

Hanicka76
♥♥♥----
Místo: NSR

Claudi: Drzim Ti palecky !!!!! tummenupp tummenupp tummenupp

Není tady

#22 5. 3. 2007 20:07

Pešta
♥♥♥♥---

Milá Claudie mám stejnou výšku jako ty a když jsem se začala rozvádět tak jsem nedobrovolně zhubla až na 45 kilo, všichni mi říkali že vypadám příšerně at s tím něco dělám, takže koukej přibrat protože nikomu se nelíbí ženská kost a kůže, já už mám ted 50 kg a to je k naší výšce optimální. klidně bych nějaké kilčo ještě zvládla jenže to nahoru neleze. Držím ti moooc palečky at mᚠvelkou chut baštit.

Není tady

#23 5. 3. 2007 22:09

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Claudie, kdyby to šlo takto na dálku , tak ti klidně pár kilo pošlu. Já osobně mám sice opačný problém, ale když už jsem měla nějaké potíže, např s otěhotněním Dr mi hned říkala že je lepší mít pár kilo navíc než mít podváhu. To s těhotenstvím opravdu nejde moc dohromady.
Snaž se začít pomalu něco papkat, rozhodíš si trávení ..... vím co to je, snažila jsem se párkrát zhubnout a nejedla jsem jako ty ( ale já měla z čeho brát ) a pak mi stačilo jíst i dietně a bylo mi zle, zvracela jsem.... není dobré si s tím zahrávat.

Je moc skvělé že se tu objevila Eri, ví nejlépe čím procházíš, buď tak moc hodná a snaž se jí poslouchat.

Tlustá rozhodně nejsi a chlapům se moc nelíbí když ženám lezou z plavek pánevní kosti smile .

Zkus se i svěřit přítelovi, věčné výmluvy nepomůžou, naopak mu bude divné že se straníš, nepochopitelné a zbytečně se nepohodnete. Když mu to vysvětlíš určitě to pochopí.
Měj se moc krásně a snaž se něco přibrat, je to opravdu životu nebezpečné.

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#24 6. 3. 2007 0:30

Claudia
Host

Ahoj holky ! Moc moc Vam dekuji,ze me podporujete! Ono je to opravdu balzam na dusi smile .Pro Ty ktere jsou na tom jako ja,diky,ze jste o sobe napsali,je videt,ze nejsem jedinna na babinetu. smile

#25 6. 3. 2007 1:34

aeva1
♥♥♥♥♥♥-

Claudie, je dobře, že to chceš řešit, držím ti palce,  zvládneš to hjarta . Přeji ti, až ti papání chutná jako mně. Ne vážně. Jíme a¨bychom žili, ale taky je to potěšeníčko. Přeji ti hodně štěstií hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí