6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky ! Jsem uplne normalni holka,jen mam problemi s jidlem a to uz od 13 let,je to zacarovany kolotoc!Hledam tu spriznene dusicky,ktere jsou na tom stejne jako ja!!! Momentalne vazim 47 kg u vysky 163 cm.Jak jste na tom Vy????
Ahoj Claudi! Teda ja nejsem postizena tuto nemoci,ale mela jsem kamosku,ktera se s vysky 170cm a 56 kg,dostala na 39 kg a skoncila na intezivni peci.Chtela jsem ji pomoc,aby se s toho dostala,ale nedokazala jsem,nechtela na me dat a nechat se lecit. Verim,ze tobe by taky jeste pomohli,musis si jen verit!Drzim Ti pesti.
Není tady
Já jsem vyléčená bulimička. Začalo to stresem v manelství a vyléčili mě a 4 roky po rozvodu. Dnes při svých 175 cm váím 59 kg a váhu si hlídám. Léčí se? Chodí na psychiatrii a bere léky?
Není tady
Uprimna:Ahoj ! Ja se momentalne nelecim ani neberu prazky. Chtela bych zit jako normalni clovek,ale nedokazu to sama,i kdyz si rikam kazdy den,ze s tim prestanu,ale je to jak zacarovany kolotoc .Ja si proste pripadam tlusta a menecena.
Já jsem měla anorexii. Při 170 cm 49 kg. Nijak málo, jen mi vichni typovali o 10 míň. Padaly mi vlasy, nemenstruovala jsem, zničila jsem si metabolismus. Za týden jsem snědla jen jablko. Připadalo mi, e mám stále velký zadek.......
OKAMITĚ VYHLEDEJ LÉKAŘE, POÁDEJ NĚKOHO O POMOC, TOHLE JE STRANĚ NEBEZPEČNÝ!!!!!
Moná Ti to zatím nepřijde, ale MŮE SE ZABÍT!
Moc Tě prosím, svěř se třeba svému lékaři, trvej na tom, aby Tě poslal k odborníkovi, nebo si zavolej do psych. poradny a prober to tam.
Mě zachránila teta, ale pokud jsi na to sama, můe umřít. Klidně mi napi, řeknu Ti vechno, co budu vědet, ale, moc Tě prosím, dělej s tím něco. Je moc, moc dobře, e jsi sem napsala, je to Tvůj první krok, je vidět, e chce něco dělat.
Není tady
Erri:Ja se dlouho rozhodovala,jestli to otevrene nekde na internetu napisi.Najedne strane se za to stydim,chtela jsem s tim uz tolikrat skoncit,ale nedokazala jsem to .Mam strach zavolat na nejakou tu linku.Mam pritele,ktereho ho hrozne miluji,chteli bychom se co nejblizzi dobe vzit a met deti.On o tom nevi,snazim se to maskovat.Mesicky uz nemam delsi dobu,muj denni jidelnicek momentalne vypada takto:Rano jeden bez tucny bili jogurt,v poledne jablko,nebo banan a k veceri hlavkovy salat,bez niceho, k tomu za den vypiji pres 4 litry vody.Nakupovat s pritelem pokud mozno nechodim,dela se me v obchode dost spatne,kdyz vidim urcite potraviny,hned si to vybavim kolik to ma tuku atd.Moje nejlepsi kamaradka je vaha,ktera stoji v koupelne.Dnes je me dost mizerne,mam desny bolesti hlavy,takze pujdu spat,treba me to prejde.
Claudia napsal(a):
Erri:Ja se dlouho rozhodovala,jestli to otevrene nekde na internetu napisi.Najedne strane se za to stydim,chtela jsem s tim uz tolikrat skoncit,ale nedokazala jsem to .Mam strach zavolat na nejakou tu linku.Mam pritele,ktereho ho hrozne miluji,chteli bychom se co nejblizzi dobe vzit a met deti.On o tom nevi,snazim se to maskovat.Mesicky uz nemam delsi dobu,muj denni jidelnicek momentalne vypada takto:Rano jeden bez tucny bili jogurt,v poledne jablko,nebo banan a k veceri hlavkovy salat,bez niceho, k tomu za den vypiji pres 4 litry vody.Nakupovat s pritelem pokud mozno nechodim,dela se me v obchode dost spatne,kdyz vidim urcite potraviny,hned si to vybavim kolik to ma tuku atd.Moje nejlepsi kamaradka je vaha,ktera stoji v koupelne.Dnes je me dost mizerne,mam desny bolesti hlavy,takze pujdu spat,treba me to prejde.
Jeii Kriste, Claudie, tohle přesně znám. Já pak i nadávala ostatním u stolu, kteří jedli, co jsem jim navařila ( já nejdla - stačilo mi si k jídlu čuchnout! ) e mlaskaj.
Ubezpečuju Tě, e Ti ádný psycholog neublíí, nikam Tě nezavřou, přísahám! Bude si s ním povídat, zavede si deníček, kam bude zapisovat, co jsi zbatila a hlavně, naučí se jíst. To hrozně potřebuje!
Opravdu, holčičko, papá straně málo. Málo na svoje tělíčko.
Nemá, opravdu NEMÁ se za co stydět! Píe, e má přítele, pokud je to chlap na celý ivot, řekni mu, jaký má problém, a Tě někam vezme, přeci mu nejsi lhostejná.
Navíc, píe, e chce děátko, ale S ANOREXIÍ DÍTĚ NEDONOSÍ a pokud ano, bude to velmi sloité. To ovem pouze za předpokladu, e se vůbec dostane do jiného stavu, co, pokud nezačne normálně jíst, nejspí ne. Uvedom si, e Tvoje tělo se cítí ohroené, ví, e dítě nezvládne, e by Tě ohrozilo na ivotě, proto vyhlásilo poplach. Proto nemenstruuje!!!!
Upravil(a) Eri (2. 3. 2007 22:48)
Není tady
Prosím Tě, Claudie, musí s tím něco dělat. Takhle zabíjí svoje sny ( svatba, děti ) u na počátku.
Já Tě nechci strait, píu Ti jak to je.
Moc, moc dobře, e jsi nala odvahu to řeit!
Straně moc na Tebe myslím, holčičko. Prosím, nenič se, přeci chce zaít ten úasný pocit, kdy bude poprvé dret v ruce svoje vlastní děátko, ucítí, jak krásně voní, uvidí, jak je nádherné........
Ale tohle se Tě netýká, pokud bude takhle pokračovat. A to by byla straná koda. Začni na tom pracovat kvůli sobě, ale pokud si sebe neváí ( já to tak měla, myslela jsem si, e jsem k ničemu ) udělej to kvůli příteli, který Tě miluje, chce si Tě vzít, mít s Tebou děátko......... nezklam ho.
Jsem na Tebe STRANĚ HRDÁ, jak jsi se překonala a napsala sem!!!
Teď se skus, prosím, překonat jetě jednou a zajdi k lékaři. Prosím, prosím, prosím.
Upravil(a) Eri (2. 3. 2007 22:50)
Není tady
Ahoj Claudie! Tak tys me uplne prekvapila,to jsem nevedela,ze si tak nemocna .Ty ses ani jedne z nas nesverila,a ja ted nahodou na to zde narazila.Ted uz vim proc si psala v hadankach.Sice Te neznam,ale nechci abys ZEMRELA .Opravdu nech si poradit,tak to dal nemuze jit! Dneska urcite nebudu moc spat,protoze nevim jak Ti je,tak hrozne rada bych Ti pomohla,ale ja s Anorexii nemam zkusenosti bohuzel .Ale Eri s tim ma zkusenost,ta Ti urcite poradi kam mas jit atd.Drzim Ti pesti...
Snezenka:Verim,ze jsem Te sokovala .Presto dik ze me chces podporit,je to od Tebe mile .
Eri:Vcera jsem sla spat s tou bolesti hlavy.Rano jsem vstala,sla do koupelky se vazit mam 44kg,pak jsem si vzala muj bili jogurt,ze ho budu jist,me se ti tak trepou ruce,ze uz ani tu lzicku jsem nemohla udrzet .Uz ted do klavesnice tukam 2 prstama,nejak nemam silu. .Mam dve ja,jedno me rika,jses tlusta musis zhodit atd.Druhe me rika,nech si poradit a pomoc.Ja mam jen strach udelat prvni krok a na nejakou tu linku zavolat,abych ke konci neskoncila v blazinci .Dnesni den jsem se chytla s pritelem,on chtel abych sla na ty narozky od jeho brachy,ale ja se vymlouvala,ze me neni dobre atd.Najedne strane je to pravda,na druhe,ty kecy lidi nemusim mit ohledne moji postavy a nejhorsi je ten zapach jidla,to se me zveda zaludek uz ted.Bylo to u Tebe taky takove?
Kočičko, má zprávu
Claudinko,
jen jsem Ti chtěla napsat jednu věc.
Četla jsem v Tvém příspěvku, e si přijde méněcená a tlustá.
Tak za prvé, TLUSTÁ NEJSI. Při tom, kolik měří a váí nemůe být tlustá. Já vím, e Ty si myslí, e jsi, ale herdek, věř alespoň mě, nejsi!!!! A jestli Ti to někdy někdo řekl, je debil!
A za druhé, méněcená?
Nejsi a nikdy nebude. Jsi obrovsky silný člověk!!!! Dokázala jsi přemoci tak silný tlak na psychiku a napsat, nesmírně si Tě za to váím!!!!
Jsi straně, straně moc důleitá. Má milujícího patnera, Ty si o něm opravdu myslí, e je to takový chudák, aby chodil s někým méněceným? To určitě ne.
A myslí, e já bych nějaké nanynce psala, e na ní myslím? To těko, Aneko!
Jsi důleitá, pro přátele, rodinu, přítele....... i pro mně. A to je co říct, ne?
Mám novou kamarádku a rozhodně jí nechci ztratit! Mrkla jsem odkud jsi, napíu Ti maila o tom, co jsme si psali soukromě!
Moc Ti děkuju, e ses ozvala, celý den jsem vyhlíela, kdy se objeví. Jak jsem uloila prcky, la jsem počítat daně a Tys mi mezitím proklouzla. Ale já si Tě jednou chytím a bude
Není tady
Claudia napsal(a):
Eri:Vcera jsem sla spat s tou bolesti hlavy.Rano jsem vstala,sla do koupelky se vazit mam 44kg,pak jsem si vzala muj bili jogurt,ze ho budu jist,me se ti tak trepou ruce,ze uz ani tu lzicku jsem nemohla udrzet .Uz ted do klavesnice tukam 2 prstama,nejak nemam silu. .Mam dve ja,jedno me rika,jses tlusta musis zhodit atd.Druhe me rika,nech si poradit a pomoc.Ja mam jen strach udelat prvni krok a na nejakou tu linku zavolat,abych ke konci neskoncila v blazinci .Dnesni den jsem se chytla s pritelem,on chtel abych sla na ty narozky od jeho brachy,ale ja se vymlouvala,ze me neni dobre atd.Najedne strane je to pravda,na druhe,ty kecy lidi nemusim mit ohledne moji postavy a nejhorsi je ten zapach jidla,to se me zveda zaludek uz ted.Bylo to u Tebe taky takove?
Měla jsem to stejné kočičko, nakonec jsem měla tak aludek v háji ( promiň za detaily ) e jsem zvracela v nezměněném stavu jídlo, co jsem snědla před třemi dny........
Prosím, nenech to zajít tak daleko!
Není tady
Ahoj Eri ! Moc diky za zpravy a ze si tak ochotna,me cizimu clovekovi pomoc! Poslala jsem Ti taky jednu zpravu.Ale nyni jdu spat ,zitra se tu urcite jeste ukazu,ale nevim kdy .
Claudia: tohle jsem řeila skoro celý svůj dosavadní ivot. Při 162cm, jsem měla 40-42kg váhy. Jeden čas dokonce i pouhých 36kg. Léčila jsem se i u Doc.Dolečka a nic. a teprve teď (po třech dětech), poslední asi dva roky jsem přibrala (konečně!) na 49kg. Moje mamka mi říkala, kdy jsem kolikrát u byla zoufalá a slabá, e po čtyřicítce ty kila přijdou samy. Já si říkala, e mně určitě ne-a je mi 42 let a přesně po 40roku la váha pomalu nahoru.
Není tady
CLAUDI JSEM RADA;ZE SI SE ROZHODLA NECO S TVOJI NEMOCI UDELAT !!!!! .
Kaca:Moc diky,ze si svoji zkusenost napsala .Ja se rozhodla ,ze se necham lecit a tak doufam,ze to dotahnu dokonce i kdyz mam s toho strach
http://www.idealni.cz/
Claudie ty si jednička! U jen to, e sis připustila, e má problém a jde s tím něco dělat! Ale dej pozor na dobré odborníky, málokdo tu umí s PPP pracovat- ta nemoc je v hlavě a to je vdy sloité. V Praze na Karláku, nebo Liberec pan dr Chvála a dr Trpiovská (dělají v týmu lékař- psycholog). Alespoň se zeptat na těchto místech, kam se obrátit. Dr se!!!
Já měla kamarádku a ta si ani nepřipustila, e je něco v nepořádku...měnila se mi před očima celá její osobnost...
Není tady
Claudie: Určitě se léč, ale nenech do sebe dávat hormony (anabolika a tak). Rozhodilo by Ti to celý organizmus a víc ukodilo, ne pomohlo.
Není tady
Claudi: Drzim Ti palecky !!!!!
Není tady
Milá Claudie mám stejnou výku jako ty a kdy jsem se začala rozvádět tak jsem nedobrovolně zhubla a na 45 kilo, vichni mi říkali e vypadám příerně at s tím něco dělám, take koukej přibrat protoe nikomu se nelíbí enská kost a kůe, já u mám ted 50 kg a to je k naí výce optimální. klidně bych nějaké kilčo jetě zvládla jene to nahoru neleze. Drím ti moooc palečky at má velkou chut batit.
Není tady
Claudie, kdyby to lo takto na dálku , tak ti klidně pár kilo polu. Já osobně mám sice opačný problém, ale kdy u jsem měla nějaké potíe, např s otěhotněním Dr mi hned říkala e je lepí mít pár kilo navíc ne mít podváhu. To s těhotenstvím opravdu nejde moc dohromady.
Sna se začít pomalu něco papkat, rozhodí si trávení ..... vím co to je, snaila jsem se párkrát zhubnout a nejedla jsem jako ty ( ale já měla z čeho brát ) a pak mi stačilo jíst i dietně a bylo mi zle, zvracela jsem.... není dobré si s tím zahrávat.
Je moc skvělé e se tu objevila Eri, ví nejlépe čím prochází, buď tak moc hodná a sna se jí poslouchat.
Tlustá rozhodně nejsi a chlapům se moc nelíbí kdy enám lezou z plavek pánevní kosti .
Zkus se i svěřit přítelovi, věčné výmluvy nepomůou, naopak mu bude divné e se straní, nepochopitelné a zbytečně se nepohodnete. Kdy mu to vysvětlí určitě to pochopí.
Měj se moc krásně a sna se něco přibrat, je to opravdu ivotu nebezpečné.
Není tady
Ahoj holky ! Moc moc Vam dekuji,ze me podporujete! Ono je to opravdu balzam na dusi .Pro Ty ktere jsou na tom jako ja,diky,ze jste o sobe napsali,je videt,ze nejsem jedinna na babinetu.
Claudie, je dobře, e to chce řeit, drím ti palce, zvládne to . Přeji ti, a ti papání chutná jako mně. Ne váně. Jíme a¨bychom ili, ale taky je to potěeníčko. Přeji ti hodně těstií
Není tady