Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 13. 3. 2007 14:06

Aqvamarín
♥♥♥♥---

Re: Tarot - zkušenosti a výklad

Bublinko, to je uzasny sen... No myslim, ze Ti ten jeho skutecny vyznam proste casem dojde...

Není tady

#102 13. 3. 2007 14:57

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Mam spoustu snu, ktere mi nikdy nedosly, takze si na nej spis zamedituju.

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#103 13. 3. 2007 15:04

Nick3594
Host

Já nikdy nemám sny smile. Zato dobře funguje intuice......

#104 13. 3. 2007 15:40

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Zajimalo by me,jakym zpusobem zjisti kartarka,ze poznam starsiho muze a ze ho potkam v zamestnani.Nejde mi do hlavy jak to tam muze vycist.Vyklad byl proveden ze zolikovych karet a ta pani vyklada karty pres 30 let.Objasni me to nekdo?Dekuji

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#105 13. 3. 2007 18:06

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

lvice napsal(a):

Já nikdy nemám sny smile. Zato dobře funguje intuice......

Lvice nechci ti do toho kecat, ale někde jsem se dočetla, že každý máme sny. Jen si je někteří z nás nepamatují wink

Není tady

#106 15. 3. 2007 8:57

Mazlík
♥♥♥♥---

teď jsem si tak trochu hrála a pokoušela osud a 2x jsem si tady na netu míchla zenové karty (viz odkazy od Reginy na tomto vlákně)) a 2x za sebou mi vyšla TVOŘIVOST - co s tím, nějak si to neumím vysvětlit, nějak neumím pochopit, co mi ty karty říkají, asi su blbé grater .

Není tady

#107 15. 3. 2007 9:30

Somaia
Host

eremuruss napsal(a):

Zajimalo by me,jakym zpusobem zjisti kartarka,ze poznam starsiho muze a ze ho potkam v zamestnani.Nejde mi do hlavy jak to tam muze vycist.Vyklad byl proveden ze zolikovych karet a ta pani vyklada karty pres 30 let.Objasni me to nekdo?Dekuji

Trochu jsem se musela nad tvou otázkou pousmát. S kartami pracuji už dlouho a velmi intenzivně. Za sebe ti můžu říct, že je to kombinace dlouholeté práce a studia (astrologie, numerologie, archetypální psychologie nebo třeba magie) , intuice, chopnosti se na tazatele napojit nebo se vcítit a v neposlední řadě zkušeností z různých výkladů, které si třeba zaznamenávám a zpětně analyzuji.
Je to  ezoterická práce taky se sebou a  na sobě.
To bylo tak asi ve stručnosti, co jsem pro to ,abych mohla radit druhým,  musela udělat sama.
Někdo jiný může mít jiný postup a zkušenosti, každý má své cestičky, můžeš taky jasnovidné schopnosti obdržet jako dar bez usilování,  ale to rozhodně není můj případ a to bys zaznamenala hned. Ten kdo to nepochopí,že se nejdřív musí nadchnout a pak začít na sobě pracovat, tak může zírat do stejných karet třeba celý den a stejně mu nic neřeknou.smile

Upravil(a) Somaia (15. 3. 2007 9:31)

#108 15. 3. 2007 10:01

Nick3594
Host

Keito, to bude asi ten strejda Alzheimer grater.

#109 15. 3. 2007 15:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Somaio moc jsem to nepochopila,Je videt,ze s tim zkusenosti nemam.Ale stale jsem nad tim premyslela a nedalo mi to,abych se na to nezeptala. Vim,ze jsem se zeptala mozna hloupe,ale ptala jsem se jako uplny lajk a byla to vlastne moje prvni zkusenost z kartarkama a zarazilo me ze se docela i shodli.Je to par mesicu co jsem navstivila kartarky .Prvni co me vykladala z marijasovych karet mi rekla ze do roka poznam v zamestnani mladsiho muze a budu volit mezi starsim a mladsim muzem a druha me rekla,ktera vykladala ze zolikovych karet,ze poznam dyl jak za rok starsiho muze taky v zamestnani.Taky je pro me zajimavy i to obdobi ktere tam ty kartarky vycetli .Myslis,ze kdyz se na tom shodli obe,ze se to vyplni?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#110 15. 3. 2007 16:51

Somaia
Host

eremuruss napsal(a):

Somaio moc jsem to nepochopila,Je videt,ze s tim zkusenosti nemam.Ale stale jsem nad tim premyslela a nedalo mi to,abych se na to nezeptala. Vim,ze jsem se zeptala mozna hloupe,ale ptala jsem se jako uplny lajk a byla to vlastne moje prvni zkusenost z kartarkama a zarazilo me ze se docela i shodli.Je to par mesicu co jsem navstivila kartarky .Prvni co me vykladala z marijasovych karet mi rekla ze do roka poznam v zamestnani mladsiho muze a budu volit mezi starsim a mladsim muzem a druha me rekla,ktera vykladala ze zolikovych karet,ze poznam dyl jak za rok starsiho muze taky v zamestnani.Taky je pro me zajimavy i to obdobi ktere tam ty kartarky vycetli .Myslis,ze kdyz se na tom shodli obe,ze se to vyplni?

cool Já nevím,nech se překvapit.... proč ne? Nejde přeci o život.
Já jsem ti jen  chtěla vysvětlit, že pátrat po tom"jak to ta kartářka může vědět" je opravdu zbytečné. Co člověk to metoda... nebo  lépe řečeno co jasnovidec, to jiná metoda. Kdyby tě to opravdu zajímalo existuje spousta dalo by se říct autobiograficky laděných knih s osobními zkušenostmi.

#111 15. 3. 2007 17:36

Aqvamarín
♥♥♥♥---

Taky vykládám karty, ale někdy se fakt musím smát. Jednou mi takhle volala známá, že byla u kartářky, která jí řekla, že za půl roku potká dva muže - jeden bude takový a druhý makový a ona se mezi nimi bude muset rozhodnout.. Tahleta dívčina mi normálně volala, aby se se mnou poradila (!), pro kterýho z těch chlapů se bude muset ZA PUL ROKU! rozhodnout dumbom

Osobně si nemyslím, že by nám byla jasně dána nějaká budoucnost. To by potom mimo jiné znamenalo, že by bylo úplně zbytečné si ty karty vykládat, protože stejně s tím - ehmm - nemůžeš nic dělat, jen se na to psychicky připravit. Jediné, co z karet do budoucnosti vyčteš, je podle mě to, kam bychom došli, pokud bychom šli tím "směrem" a "tempem", kterým právě teď jdeme. A případně to, jak to změnit, zlepšit.

Není tady

#112 16. 3. 2007 9:36

Somaia
Host

Aqvamarín napsal(a):

Osobně si nemyslím, že by nám byla jasně dána nějaká budoucnost. To by potom mimo jiné znamenalo, že by bylo úplně zbytečné si ty karty vykládat, protože stejně s tím - ehmm - nemůžeš nic dělat, jen se na to psychicky připravit. Jediné, co z karet do budoucnosti vyčteš, je podle mě to, kam bychom došli, pokud bychom šli tím "směrem" a "tempem", kterým právě teď jdeme. A případně to, jak to změnit, zlepšit.

Já to vidím poněkud složitěji. Když se při jednom výkladu mé blízké osobě objevila problematická kombinace, která předznamenala rozpad jejího manželství, který nastal za půl roku a oněmž ve chvíli výkladu nemohla mít ani páru, tak jsem přesvědčená na 100%, že už s tím nešlo dělat nic. Žádná změna jejího chování by zřejmě neodvrátila to, pro co se partner definitivně rozhodl. Výklad byl obsazen převážně Trumfy a na ty pohlížím jako na jakousi osudově danou linii. Když převažují živlové karty je to návod nebo cesta se kterou se můžu nebo nemusím ztotožnit. Taky nejsem fatalista, takže vím, že když tazatel dokáže po výkladu něco radikálně přehodnotit, tak k tomu, co karty naznančují vůbec v budoucnu nemusí dojít.

#113 16. 3. 2007 10:18

Aqvamarín
♥♥♥♥---

Somaia - s tim naprosto souhlasim, tusim, ze jsem dokonce u sveho nazoru mela slovo PRIPADNE, coz znamena, ze nekdy to proste nelze uz zvratit.

Ja psala o tom, ze proste neni mozne predpovedet to, ze nekdo potka sveho budouciho manzela, se kterym bude do smrti stasnta,  25.zari 2007

Není tady

#114 16. 3. 2007 10:49

Somaia
Host

Aqvamarín napsal(a):

Ja psala o tom, ze proste neni mozne predpovedet to, ze nekdo potka sveho budouciho manzela, se kterym bude do smrti stasnta,  25.zari 2007

stolt no, jasně, tomu se moc věřit nedá z jednoho prostého důvodu, že život je vlastně neustálým procesem probíhajících změn (viz tarotová 2 Disků.. roll ) a nic takového jako trvalý pocit štěstí nemůže zákonitě existovat.

Upravil(a) Somaia (16. 3. 2007 10:50)

#115 21. 3. 2007 11:10

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Když jste tu nakously sny....
Mě se minulý týden zdálo, že jsem šla ven s kočárkem co mám na balkoně a dole jsem si vezla autolékárničku.
Tak jsem si řekla že si kočárek z balkonu vezmu, jenže byl uvnitř nepříliš čistý tak jsem vnitřek vyprala. Když jsem se nachystala s holkama ven, zjistila jsem že u normálního kočárku mám naprosto prázdné kolo, běžela jsem k sousedce půjčit si vnitřek ( naštěstí má hodně podobný kočárek také na balkoně). To už jsem nad snem začala přemýšlet a rychle si sbalila dezinfekci a náplast a trochu čisté vody. Kousek od baráku jsme potkaly paní, které se otevřela noha a strašně krvácela, dala jsem jí alespoň tu jednorázovou přebalovací podložku a napít čisté vody. Mít lékárničku, tak se obvaz hodil......

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#116 21. 3. 2007 11:12

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ale jinak jsem se přišla pochlubit, že  jsem včera dostala Tarotové karty i s knihou. Tak se na to konečně vrhnu. Tedy teď jen tak po chvilkách, ale až Jíta půjde příští týden do školky, tak si snad každý den hoďku vyšetřím big_smile

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#117 21. 3. 2007 11:43

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

bublinka napsal(a):

Tak se mi na dnesek zdal divny sen. Sice nebyl primo o tarotovych kartach,ale karty tam taky hraly roli.
Byl to celkem dlouhy sen, nebudu ho tady licit, protoze si ho uz presne nepamatuju, ale koncil tak, ze mi nejaky clovek dal paklik karet a rekl mi, at si predstavim tri nejhnusnejsi veci a pak si vytahnu tri karty.
Tak jsem si v tom snu zacala predstavovat nejaka zverstva a tahala karty. A ty tri karty mely jmena "O demonovi", "O nenavisti" a "O strachu"
A pak jsem se probudila...
Tak nevim, co se mi ten sen snazil rict... ze bych se zase mela vyrovnavat se svymi demony??

Ahoj, bublinko
Řekl bych, že ANO.

Kdo máš uši proto, abys slyšel, slyš...!

Není tady

#118 21. 3. 2007 12:02

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyz tu pisete o tech snech,tak me se velmi casto zda,ze vesim pradlo,spoustu pradla nevite nekdo co by to mohlo vyjadrovat

Není tady

#119 22. 3. 2007 11:01

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak mě včera karty dostaly. CHtěla jsem si to zkusit .Tak jsem se zeptala, jestli v současné situaci se mi podaří zhubnout. No a co jsem si vytáhla? Ďábla. A jestli jsem to pochopila správně, tak karty měly více než pravdu.
Obecně: Nesvoboda, nesmyslnost, bezuzdnost, destruktivní síly, ponuré myšlenky, tíživá pudovost....
Když jsem si vše o kartě přečetla, došlo mi to.
Začala jsem s dietou, trochu jsem zhubla. Jenže když holky omarodí, nebo já, hned se cpu sladkým abych vydržela být usměvavá maminka..... bohužel jsem od malička veškeré první náznaky problémů řešila čokoládou, sladkostma. V podstatě jsem se ale snad nikdy nepokusila postavit se problému bez dostatečné zásoby sladkostí.

Takže jestli jsem to dobře pochopila, musím se zbavit toho věci řešit v první fázi sladkostma, přestat se vymlouvat teď nemůžu, musím něco zařídit, mám starosti atd a pak se mi to podaři. Dá se to tak říct?

Není tady

#120 22. 3. 2007 11:31

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

spunt napsal(a):

Takže jestli jsem to dobře pochopila, musím se zbavit toho věci řešit v první fázi sladkostma, přestat se vymlouvat teď nemůžu, musím něco zařídit, mám starosti atd a pak se mi to podaři. Dá se to tak říct?

...přesně tak...
ale ten ďábel - já ho vnímám jako nutnost aktivizovat skryté síly vůle k řešení své situace. Není to vysloveně špatná karta, špatné je to, co se stane, když tu vůli necháš být...

Není tady

#121 22. 3. 2007 11:35

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Kdyz tu pisete o tech snech,tak me se velmi casto zda,ze vesim pradlo,spoustu pradla nevite nekdo co by to mohlo vyjadrovat

Mám jenom dva nápady a netvrdím, že to tak musí být...
Mohla by to být nutnost vnitřního očištění, anebo také indicie, aby ses zbavila pózy, hraní něčeho, co není tvé autentické já...
Zkoumej, co se ti v poslední době děje zevně a dávej si dohromady fakta. Určitě na to přijdeš.

Není tady

#122 22. 3. 2007 11:48

Aqvamarín
♥♥♥♥---

Je, kdyz uz jsme u tech snu.... Ja vzdycky rikala, ze nocmini murami se duse cisti... a pak je nema ve dne.... No, me se posledni dobou zdaji moc krasne sny - vse je slunecne, vsechny spatne veci, se kterymi se ve dne peru, jsou najednou mirne a v pohode, vsichni jsou usmevavi a stasti .... Tak pak radsi nevim, co to pro me tedy muze znamenat dumbom

Není tady

#123 22. 3. 2007 11:59

Salvator
♥♥♥♥♥♥-

Aqvamarín napsal(a):

Je, kdyz uz jsme u tech snu.... Ja vzdycky rikala, ze nocmini murami se duse cisti... a pak je nema ve dne.... No, me se posledni dobou zdaji moc krasne sny - vse je slunecne, vsechny spatne veci, se kterymi se ve dne peru, jsou najednou mirne a v pohode, vsichni jsou usmevavi a stasti .... Tak pak radsi nevim, co to pro me tedy muze znamenat dumbom

Třeba pobídku, abys štěstí realizovala zde, v denním životě?

Není tady

#124 22. 3. 2007 12:05

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Salvatore, děkuji moc za odpověď. pussa
Naštěstí jsem hodně četla že Ďábel není špatná karta, takže mě to nevyděsilo. Vlastně mě jen utvrdila v tom že je to jen ve mě a že s tím mohu něco udělat. Že se zbavím špatně zajetých kolejí....
Ale přecijen to bylo poprvé co jsem se karet na něco zeptala, mám je "už" od úterka, tak jsem tak nějak chtěla jestli mi někdo potěší že jsem to pochopila správně (ach ty panny, máme to v něčem těžké smile roll ).

Ještě jsem chtěla poprosit o radu ohledně snímání karet. Jsem asi tupá, nebo puntičkář big_smile
Karty zamíchám a nechám sejmout levou rukou ( nebo sejmu) na tři hromádky. Ale jak? To z jedné vezmu a položím vedle a pak z té první zase vezmu a udělám třetí, nebo vezmu z té druhé? dumbom

Upravil(a) spunt (22. 3. 2007 12:06)

Není tady

#125 22. 3. 2007 12:23

Divous
♥♥-----
Místo: Loučka

"Špatná karta"
Žádná karta sama o sobě není špatná. Pouze výklad.

"Snímání karet"
Snímej karty, jak se ti nejvíc líbí. Udělej si třeba rituálek, anebo si pokaždé sejmi karty jinak.
Nic tě neváže k určitému speciálnímu způsobu snímání.

Život je pes ... vím to ... nedávno jsem si s ním podal tlapu stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí