29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Spunte, zdravim, taky mam ascendent ve Vahach
Keito, jak jsi mi psala o te karte 2 disky, tak ti napisu, co pravi moje kniha
"Berte to lehce. Ted neni ta spravna doba na to, abyste cinili zavazna rozhodnuti. Budte v klidu a bez starosti zonglujte s vice moznostmi, dokud z nich prirozene nevyplyne nejake reseni"
"Dvojka minci predstavuje uvolnene, bezstarostne etapy zivoty a schopnost se snadno prizpusobit jeho vykyvum dolu a nahoru"
Není tady
bublinka napsal(a):
Spunte, zdravim, taky mam ascendent ve Vahach
Keito, jak jsi mi psala o te karte 2 disky, tak ti napisu, co pravi moje kniha![]()
"Berte to lehce. Ted neni ta spravna doba na to, abyste cinili zavazna rozhodnuti. Budte v klidu a bez starosti zonglujte s vice moznostmi, dokud z nich prirozene nevyplyne nejake reseni"
"Dvojka minci predstavuje uvolnene, bezstarostne etapy zivoty a schopnost se snadno prizpusobit jeho vykyvum dolu a nahoru"
To snad není možný, aby byl ten výklad takhle rozdílný!!!! Ale je mi jasné, že ten tvůj se ti musí líbit podstatně víc než ten můj, co?
Není tady
tak ja uz dlouho uvazuju o porizeni tarotovych karet...ale nejak se toho zacinam bat
jak tady nekdo rekl, ze mu karty vyzradily neprijemne veci...ja zas tak nestojim o vylozeni sve budoucnosti
ale taky bylo receno ze v kartach budoucnost hledat nemame...
no uvidim...
Není tady
No jasne, ze se mi vic libi ten muj A taky mi prijde, ze to sedi, tak se ho budu drzet.
Nevim proc nektere karty maji rozdilne vyklady v ruznych knizkach
Mela jsem pujcene dalsi knizky z knihovny a ty me tak zamotaly hlavu, ze jsem se rozhodla drzet se jen jedne knizky a basta
Není tady
Tak na to si bublinko připijem
Keito, to je možná můj problém, že co nemůžu rozebrat a logicky rozhodnout, s tím mám problém. Logické myšlení, analyzování to mi fakt jde na to jsem panna jak vyšitá.
Ale když po něčem touží mé srdce, hned to začne rozebírat rozum a jsem mimoň
Právě nedavno jsem řešila možnost třetího dítěte. Rozum říká ne ne ne, nejsou prostory, finance atd.... jenže přijďte si pochovat Leničku, to je ukázkové zlatíčko, mazlivé miminko, prostě paráááádáááá a uvidíte že hned zatoužíte po mimču. Jen u toho nesmí být čertík Jíta, ta působí jako dokonalá antikoncepce
Takže jsem vlastně chtěla začít srdcové záležitosti řešit pomocí karet.
Děkuji za podporu, moc mi to pomohlo
Není tady
Kubinko, tak se na věci které nechceš vědět karet neptej
Není tady
bublinka napsal(a):
No jasne, ze se mi vic libi ten muj
A taky mi prijde, ze to sedi, tak se ho budu drzet.
Nevim proc nektere karty maji rozdilne vyklady v ruznych knizkach
úplně tě chápu, ten "můj" výklad je ...jak bych to nazvala...no asi zodpovědnější ..jo jo, je to tak
Ale stejně mi přijde naproto nemožný, že je to tak diametrální rozdíl...Víš co, já se jdu kouknout do ještě jiné knihy než je Crowlyho tarot a napíšu ti, co je tam. JO?
Není tady
To su zvedava
Ale ja nemam Crowlyho tarot, ale nejaky tarot zalozeny na Raider-Waite tarot, tak to bude treba tim
Není tady
špunte, jasně, to je ono. To naše rácio nám všechno "kazí". Proto je dobré si s těma kartama začít hrát. V tom smyslu že když si nějakou vytáhneš, já dávám přednost tomu, když mi sama vypadne (aby to jako nebylo na mně ) tak se na ni podívat a vnímat jak na tebe působí. Jestli příjemně nebo naopak, co všechno z ní "vyčteš" . A pak se teprve jít podívat na význam do knihy. A doporučuji ti dělat si poznámky. ...Teda tohle pomáhá mně
Není tady
Holky, a mohu se zeptat jak vykládáte karty? Do podkovy, keltského kříže? Je jedno čím začnu?
Není tady
bublinka napsal(a):
To su zvedava
![]()
Ale ja nemam Crowlyho tarot, ale nejaky tarot zalozeny na Raider-Waite tarot, tak to bude treba tim
TAk Bubli - jdu na to. Může jít o stav ulehčení po těžkých dobách starostí.....anebo stav beztíže, který může vést ke krizi...Ta kniha je Základní kniha o tarotu od nějakého Banzhafa...tak ted nevím, jakou vlastně máš ty. Ale na každý pád je to úplně něco jiného než ten Crowleyho tarot
Není tady
spunt napsal(a):
Holky, a mohu se zeptat jak vykládáte karty? Do podkovy, keltského kříže? Je jedno čím začnu?
Nevím, jeslti jsem povolaná k tomu, abych radila, co se týká karet jsem začátečník ... Ale já abych se s těma kartama nějak seznámila a "nebolelo" to, tak jsem si zvykla si vytáhnout jednu večer a jednu ráno. Zapisuji si, co mi vyjde a je to zajímavé sledovat, jak se která karta pořád opakuje. To o nečem pak svědčí
Není tady
To je dobrý nápad. Určitě je intuice dobrá. Zkusím to. Děkujííí.
Není tady
Tak ja mam taky toho Banzhafa, jmenuje se to "Zakladni vyklady tarotu".
Tak stav ulehceni po tezkych dobach starosti beru... to druhe uz ne
Spunt, ja vetsinou taham ctyri karty, Keltsky kriz a podobne jsou na me moc komplikovane.
V kazde knizce jsou popsane ruzne druhy vykladu, takze to chce asi odzkouset a vybrat si ten, ktery ti nejvic sedne.
Nebo si klido vymysli nejaky svuj
Není tady
bublinka napsal(a):
Tak ja mam taky toho Banzhafa, jmenuje se to "Zakladni vyklady tarotu".
Tak stav ulehceni po tezkych dobach starosti beru... to druhe uz ne
Hele Bubli, ty jsi dobrá, čteš v té samé knize jako já a to druhé jsi neviděla, co? He,he, he
Není tady
Dobrá budu zkoušet. Já jen jestli je něco lehčího... ze začátku budu tahat asi jen ty karty.....
A ještě dotaz, myslíte že než dostanu tarotové karty, že mohu začít s malou arkanou tak že si jí oddělím od žolíkových karet? Bohužel ale nemám karty nové, ale dost hrané . Nebo mám raději vydržet?
Není tady
A koukám že máte stejnou knihu, tak já jí také okouknu...
Není tady
spunt napsal(a):
Dobrá budu zkoušet. Já jen jestli je něco lehčího... ze začátku budu tahat asi jen ty karty.....
A ještě dotaz, myslíte že než dostanu tarotové karty, že mohu začít s malou arkanou tak že si jí oddělím od žolíkových karet? Bohužel ale nemám karty nové, ale dost hrané. Nebo mám raději vydržet?
To by mě asi vůbec nenapadlo Fakt nevím, já bych asi vydržela .... chce to jen trochu trpělivosti
Není tady
Keito, to bude sice stejny autor,ale jina knizka, ted do toho cucim a ta druha veta tam fakt neni
Není tady
Neni..na strane 170 mam 4 poharu
Ten chlapek toho asi vydal vic s podobnym nazvem
Taktez jdu na kute, dobrou
Upravil(a) bublinka (7. 3. 2007 22:07)
Není tady
bublinka napsal(a):
Neni..na strane 170 mam 4 poharu
![]()
Ten chlapek toho asi vydal vic s podobnym nazvem
Taktez jdu na kute, dobrou
Bubli, tak ta kniha je speciálně pro tebe, abys byla v klidu a užívala si života. TAk si užívej
Není tady
Tady jsem našla ukázky ze spousty sad tarotů.... kdyby jste si je chtěl někdo prohlédnout.
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/tarota3.shtml
Není tady
Ta knížka mi stále nepřišla, už mne to začíná štvát.
Není tady