29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Našla jsem další velmi pěkné stránky o kartách
http://spimajim.nazory.eu/
Není tady
Ahoj, ráda bych vás pozvala na svoje stránky nepovolená reklama
Nabízím výklady karet, astrologické rozbory a další.
Se žádosti o umístění reklamy na fóra Babinet se obraťte na majitele stránek.
Upravil(a) Ronja (31. 10. 2010 17:19)
Není tady
Já mám také mnohaleté zkušenosti s kartářkama a musím íct že jsou to pravdu vyhozené peníze,teda až na jednu,kterou mi dohodila kamarádka,je opravdu perfentní a levná.Moc mi pomohla a hlavně nekecá bludy jako ostatní. Pokud by někdo chtěl tak její email vestbamartina@seznam.cz
Není tady
Před měsícem mi věštila paní a vše se splnilo.To dobré i to horší. Nic za to nechtěla.email numerale@seznam.cz
Není tady
šestka napsal(a):
Před měsícem mi věštila paní a vše se splnilo.To dobré i to horší. Nic za to nechtěla.email numerale@seznam.cz
To se te to teda rychle splnilo.
Kdybys napsala,ze pred rokem,ale takhle......
Není tady
Spoustu kvalitních a "napojených" osobností se dá potkat na různých seminářích nebo přednáškách. Sama jsem takto na jedné akci v kavárně potkala skvělé přátele..a to jsem ve skutečnosti ani neplánovala
Není tady