29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Som, mohu také moc moc prosit?
Moje číslo je 2008 .
A také moc prosím pro manžela. ten má 1979
Když Ti to nebude vadit a budeš mít hoodně času, určitě bych Tě moc poprosila i o dcerky a maminku a a a ...... Ale to budu obtěžovat jindy.
Lvice díky za odkaz, na tyto stránky chodím. Autorka je dokonce moc ráda když jí někdo pošle nějaké další informace, které může přidat.
Není tady
Som, děkuju.
Je to tedy, no... ještě jsem se moc nedostala do toho, co představují jednotlivé roky, ale co se týče těch velkých cyklů - tedy to sedí pak p... poklička na hrnec! Tedy zatím za sebou moc cyklů nemám, zatím doteď čtvrtý, ale přesně jsou jimi od sebe oddělené etapy, která každá byla tak jiná, že víc odlišné už by to být nemohlo. Tlusté čáry v tabulce naprosto dokonale kopírují tlusté čáry v životě. Až teď mi došlo, že největší změny (vnitřní i vnější)prožívám vždycky najaře, tak nějak kolem narozenin, plus minus měsíc.
Zatím nejvíc jsem rozpitvala Sílu - prožívám ji právě teď a sice už podruhé. A přesně jako tehdy i teď je to emocionálně velmi silné období jakéhosi vymaňování zpod nadvlády, omezování a oklešťování. Vydobývání si svobody, životního prostoru a vůbec... Akorát "tenkrát" potom následoval nový velký cyklus a tentokrát mě čeká až za rok a půl, ještě mám před sebou rok Viselce - což mě, přiznám se, trochu děsí a nemám z toho zrovna radost. Ovšem jaké si to udělám, takové to budu mít, že?
Není tady
Som, moc prosím, koukneš se také na mě?
Není tady
Ahoj, Spunte, já už knihu odnesla a nemám jí k dispozici u počítače v práci. Musím to vyčíst z tabulky, takže v tuto chvíli ti nedokážu pomoct. Chystám se na dovolenou, tak to budeš muset ještě chvilku vydržet.
Som, já to vydržím, jen jsem se bála abys mě nepřehlédla, tak jsem se s dovolením přihlásila.
Moc děkuji.
A mohu se zeptat případně z jaké knihy to děláš? Pak bych neotravovala vůbec a zkusila bych to sama. Tedy pokud to není kniha v angličtině či za několik tisíc
Není tady
Jo a hlavně si tu dovču pořádně užij.
Není tady
spunt napsal(a):
Som, já to vydržím, jen jsem se bála abys mě nepřehlédla, tak jsem se s dovolením přihlásila.
Moc děkuji.
A mohu se zeptat případně z jaké knihy to děláš? Pak bych neotravovala vůbec a zkusila bych to sama. Tedy pokud to není kniha v angličtině či za několik tisíc
No tak to jsi uhodila hřebíček na hlavičku. Je to velká kniha tarotu, která se myslím prodává je v ve velké sadě s Crowleyho tarotem dohromady a stojí něco pře 1000,- Kč. Jinde jsem na to nenarazila. Autor : Angeles Arien
Našla jsem přednášku o Tarotu tento čtvrtek 13.9.2007 v Praze
http://sweb.cz/alarzach/planovane-akce-1.html
Není tady
Ahoj, prosím o maličkou radu - mám problém a zeptala jsem se karet, co se stane, pokud ho nebudu řešit, nechám plynout a počkám, co se stane - vytáhla jsem si královnu pohárů. A na otázku, co se stane, když ten problém budu určitým způsobem řešit jsem si vytáhla sedmičku pohárů. Vnímám to tak, že to mám nechat být a neřešit. Vnímám to, podle Vás, zkušenějších, správně? Jen mi není z těch karet jasné, co se bude případně dít. Zkusil byste mi to někdo objasnit, teda jestli to jde?
Děkuji za pomoc.
Není tady
a
Upravil(a) Martinka1 (16. 9. 2007 14:35)
Není tady
Tak se plánuje další přednáška v Praze.
Kdo by měl zájem jukněte na
http://sweb.cz/alarzach/
máte tam možnost i vybrat téma.
Minule jsem tam byla a byla jsem spokojená. Je to pro opravdové začátečníky v příjemném prostředí čajovny.
Není tady
Mazlík napsal(a):
Ahoj, prosím o maličkou radu - mám problém a zeptala jsem se karet, co se stane, pokud ho nebudu řešit, nechám plynout a počkám, co se stane - vytáhla jsem si královnu pohárů. A na otázku, co se stane, když ten problém budu určitým způsobem řešit jsem si vytáhla sedmičku pohárů. Vnímám to tak, že to mám nechat být a neřešit. Vnímám to, podle Vás, zkušenějších, správně? Jen mi není z těch karet jasné, co se bude případně dít. Zkusil byste mi to někdo objasnit, teda jestli to jde?
Děkuji za pomoc.
nevím, jestli už to není mimo mísu, nikdo se k odpovědi neměl a mě to nějak uniklo díky dovolené...
Tak dodatečně: Mazlíku do svého problému jsi příliš emocionálně vtažená, přehlížíš realitu a zabýváš se iluzemi. Nemáš správný vhled a nadhled, v podstatě bych také v této situaci nic neřešila ono všechno může být zhola jinak než se ti to jeví.
Zdraví Som.
Děkuji Som, asi jsem to tedy pochopila správně - neřeším . A s tím přehlížením reality a žitím v iluzi - copak asi s tím? A já myslela, že jsem docela realistická a snažím se nic si nenamlouvat - ach jo
.
Snažím se, jak říká Pan, mít hlavu v oblacích, ale nohama stát na zemi, doufat v lepší, ale být připravena na horší - tak nevím. No uvidíme, třeba na to přijdu.
Díky a pa
Není tady
Mazlíku .... nebreč.... to není obecný stav, ty jenom nemáš k tomu problému všechny správné informace a něco, co si domýšlíš , ve skutečnosti tak není.!!! Moc citu a emocí zatemnilo úsudek, ale vtahuje se to jen na tenhle problém, neznaméná to, že se tak chováš stále.
Somaiko, já ale nebrečím, to teda fakt ne. A to, že nemám informace je pravda, a to řešení spočívalo také v tom, jestli je mám zjišťovat. No nic, co se má stát se stane a já se z toho nepopo, mě je vlastně fajn, jen jsem blbě žensky zvědavá. No, třeba se jednou všechno dozvím. Myslíš, že ty informace ke mně přijdou samy?
Ještě jednou díky.
Jo a chystám se do Černošic, ale ještě dřív do Pece, a jak jste si s Bazalkou (tuším) domlouvaly výklad, tak se taky hlásím!!!
Upravil(a) Mazlík (27. 9. 2007 14:43)
Není tady
Když najdeme společný čas a místo a budeš mít zájem, tak už tomu nic bránit nebude Když ne v Peci, tak v Černošicích bude času habakuk
V příspěvku jsi měla plačícího smajlíka,tak jsem myslela, žes uronila nějakou tu slzičku
Upravil(a) Somaia (27. 9. 2007 15:11)
Jsi zlatíčko. Zájem mám, nejlépe hned :-)), ale pokud nejsi z východních Čech, tak to necháme na některou tu zmiňovanou akci. Už se těším.
Ten plačící smajlík byl míněn ironicky, to jen na vysvětlení.
Není tady
Jojo,to jsem byla já...snažím se ze Somaii vycucnout všecko,co jde...
Baz??????Takže jsem to pochopila správně, že tu vystupuješ pod dvěma různými nicky a částečně inkognito????
Nééé,to zasejc já nééééé, kdo by si to pamatoval...
To jen,jak Mazlík psala,že jsme se domlouvaly na výladu v Peci.
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/list.shtml Úžasný seznam desítek tarotových sad, zajímavé pokoukání.
Další seminář o Tarotu - malé arkáně v Praze
http://www.sweb.cz/alarzach/planovane-akce-1.html
Není tady
Judita napsal(a):
http://www.aeclectic.net/tarot/cards/list.shtml Úžasný seznam desítek tarotových sad, zajímavé pokoukání.
to je úžasný web!škoda, že tam jsou jen ukázky.Tak jsem se soustředila jenom na dračí tarot a na fantasy.
Není tady
Mně nejvíc zaujal tarot kolíčků na prádlo, tarot gumových medvídků a alkoholický tarot Asi zůstanu u toho Crowleyho
Upravil(a) Judita (10. 10. 2007 22:07)
Tady jsou k vidění celé sady i když jich není tolik.
http://taroteca.multiply.com/
Prosím prosím, jak se jmenuje tarot kolíčků na prádlo? Na ten bych se moc ráda koukla
Upravil(a) spunt (10. 10. 2007 23:59)
Není tady