Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#276 23. 8. 2007 15:44

x52658
Host

Re: Tarot - zkušenosti a výklad

Tak schválně to taky zkusím...jestli jsem to dobře napsala ....v 97 roce mám zamilovaní...to jsme s manželem celý rok chodili,plánovali...a v 98 mám Vůz...a byla svatba,stěhování,mimino...je to ono?

A jinak děkuju... pussa ,ještě to pak v klidu budu študovat,te´d jsem se to snažila jen rychle přepsat... roll

#277 23. 8. 2007 15:48

Somaia
Host

bazalka napsal(a):

Tak schválně to taky zkusím...jestli jsem to dobře napsala ....v 97 roce mám zamilovaní...to jsme s manželem celý rok chodili,plánovali...a v 98 mám Vůz...a byla svatba,stěhování,mimino...je to ono?

A jinak děkuju... pussa ,ještě to pak v klidu budu študovat,te´d jsem se to snažila jen rychle přepsat... roll

no ... nevidím rozpor. Ten Vůz to je 100% stěhování a taky cyklus vyznamný střídáním aktivity a klidu...

#278 23. 8. 2007 15:51

x52658
Host

Já to nemyslela jako rozpor,já právě chtěla jen potvrzení,že to by právě mohlo být ono...Jinak jsem teď na to zas koukala a tenhle cyklus,co se v něm motám začíná Veleknězem...to jako nejvíc ovlivňuje celý cyklus,jestli tomu dobře rozumím...proto se teď do všeho tak hrnu? lol
A lvice,děkuju,budu študovat... pussa

#279 23. 8. 2007 15:54

Somaia
Host

ano Bazalko, rodina společenství a duchovní vývoj... na toho takovýho ...tamtoho za rohem.... úúúúplně zapomeň, ANO??????!!!!!!!! lol

Upravil(a) Somaia (23. 8. 2007 15:54)

#280 23. 8. 2007 15:54

Nick3594
Host

Baz, není zač pussa

#281 23. 8. 2007 16:06

Ewanecka
♥♥♥----

mam Crowleyho tarot a nedavno sem si koupila knizku, Intuitivni tarot se to myslim jmenuje (pote co sem si cetla jinou, ktera ale nebyla primo ke Crowleyho tarotu). a zarazilo me, ze se lisi vyznamy nejen male arkady, ale i velke (teda podle tech knih)... mam ted trochu zmatek treba u karty Dabel nebo Kolo stesti, i kdyz mam tendence to proste pojimat tak, jak to citim. pozastavil se nad tim taky nekdo?

Není tady

#282 23. 8. 2007 16:06

x52658
Host

gratergrater no joooo,alééééé......béééééé gratergratergratergrater ,já chtěla jen taový pošimrání egouše a teď toto...to se mi snad zdá,tos mi udělala naschvál.... gratergratergratergraterreta

Jo a letošní rok je Vůz...to bude asi to,jak mě to vždycky někam kopne,já udělám kotrmelec a pak mám 14 dní klid a hrabu se z toho,že jo..... lollol

#283 23. 8. 2007 16:09

Somaia
Host

bazalka napsal(a):

gratergrater no joooo,alééééé......béééééé gratergratergratergrater ,já chtěla jen taový pošimrání egouše a teď toto...to se mi snad zdá,tos mi udělala naschvál.... gratergratergratergraterreta

Jo a letošní rok je Vůz...to bude asi to,jak mě to vždycky někam kopne,já udělám kotrmelec a pak mám 14 dní klid a hrabu se z toho,že
jo..... lollol

Ne na podzim budete malovat nebo rekonstruovat kulisy !!! lol lol lol !!!! A na toho za rohem nebudeš mít čas dumbom

#284 23. 8. 2007 16:13

x52658
Host

No to taky....ale jestli za tím rohem stojí ten zedník...tak na toho budu mít času....šak tady s ním budu celý dny....kdepá,já jsem šikouná,já to ňáko vymyslím..... lollolreta

A víš co,jestli změnu a kulisy budu měnit jen,když budu mít ten Vůz,tak tady dlouho nebudu,páč mě z toho švihne,že další rekonstrukce-dílčí-bude zas až za 8 let.Dyť nám to tady spadne na hlavu.... dumbomlollol

Upravil(a) bazalka (23. 8. 2007 16:15)

#285 23. 8. 2007 16:21

Somaia
Host

Ewanecka napsal(a):

mam Crowleyho tarot a nedavno sem si koupila knizku, Intuitivni tarot se to myslim jmenuje (pote co sem si cetla jinou, ktera ale nebyla primo ke Crowleyho tarotu). a zarazilo me, ze se lisi vyznamy nejen male arkady, ale i velke (teda podle tech knih)... mam ted trochu zmatek treba u karty Dabel nebo Kolo stesti, i kdyz mam tendence to proste pojimat tak, jak to citim. pozastavil se nad tim taky nekdo?

Už jsem tu někde psala, že  nepoužívám žádné výklady, maximálně tak čtu stále dokola Thovtův tarot, který napsal sám Crowley, protože tam se dá v každé větě stále objevovat něco podnětného a při každém opakovaném přečtení něco do sebe zapadne, postupně jak roste míra zkušeností a poznání.
Tarot je "živý organismus", který reaguje na toho, kdo s ním pracuje, takže cílem každého, kdo se jím zabývá je vlastně vytvořit svůj plně funkční systém, to se bohužel nedá zvládnout za 14 dní ani v žádném rychlokurzu.

Z toho plyne, že ani žádné rozpory  ani zmatek,tak jak je cítíš  ty, nevnímám.

#286 23. 8. 2007 16:50

x52658
Host

Jsem to napsala blbě... dumbomdumbom ,minulej rok byl Vůz...te´d je to Spravedlnost... roll

#287 23. 8. 2007 17:50

Ewanecka
♥♥♥----

to se bohužel nedá zvládnout za 14 dní ani v žádném rychlokurzu

kdo tu mluvil o rychlokurzu nebo 14 dnech? mluvim treba o vysvetleni symbolu na te karte.
a tim, ze ctes Thothuv tarot si myslela "knihu Thothovu" co napsal Crowley? nebo navod u tarotu? slysela sem o te knizce, ale uz tak za mesic utratim hromadu penez za knizky...docela mi pomohla prilozena "knizecka" u tarotu, verse jsou docela jasny, vetsinou, ale nekdy podle me nesedi k vysvetleni pod tim.  hmmm

Není tady

#288 24. 8. 2007 7:11

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Jájo jak je stará tvoje dcera???
Nedělala vám do 5let trochu něco jako prostředníka nebo soudce???
No to asi není dost dobře možné, ale začíná Spravedlností, tak tam u ní něco muselo v tomto smyslu zafungovat nebo jste se o ní museli nějak soudně dohadovat???  Zajímavý začátek...... zrovna tak i   2 letý Poustevník tvé kamarádky, to je jak kdyby dostávala málo lásky a cítila se strašně opuštěně od batolete....

Som, dceři je 14 a byl to spíš prostředník... nikdy jsem si nerozuměla s rodiči - jen v té době wink
a myslim, že u kamarádky to bude sedět taky....

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#289 24. 8. 2007 9:16

x52658
Host

Som,beruško moje úžasná,můžu tě ještě obtěžovat?Jsem to včera všechno vyprávěla manželovi a on,zvědavka zvědavá,zcela nečekaně projevil též zájem...mohla bys mi i na něj poslat ten rozpis???Číslo má 1984...Děkuju... pussa

#290 24. 8. 2007 9:21

lavai
♥♥♥♥---

Som..taky prosím. Tabulečku mám připravenou...
1980!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A děkuji....skorodvojče...kapitulation

Není tady

#291 24. 8. 2007 10:20

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Jé, Som godlike , myslíš, že by jsi našla čas na mé krásné 1991 ?
Děkuji par

Není tady

#292 24. 8. 2007 10:25

Somaia
Host

Pro Lavai: máš plnou schránku!!!!!!!

vzhledem k tomu, že se mi to nechtělo psát znovu, tak jsem to hned překopírovala sem...omlouvám se.

Do prvního řádku ( rok 0, rok tvého narození) napiš do sloupce OSOBNOST :   

od č. 18 (Měsíc) do č. 21 ( Universum)vyjímečný cyklus- konec cyklu, podtrhnout výrazně.......
číslo č.4(Cisař)pak pokračuj až do č. 9(Poustevník) Podtrhni to výrazně... nastává konec jednoho cyklu a začínáš druhý cyklus:

od č.19( Slunce) až do 21 (Universum), KONEC  vyjímečného cyklu další cyklus:

od č.4do č. 10 (Kolo Štěstí) konec cyklu
od č. 2 do č. 11 (Síla) konec cyklu
od č. 3do 12 (Viselec) konec cyklu
od č. 4 do č. 13 ( Smrt) konec cyklu

od č. 5 do č. 14 (Umění) konec cyklu
od č. 6 do č. 15 (Ďábel) konec cyklu
od č. 18 do 21 ( Vesmír) konec cyklu
od č. 7do čílsa 16(Věž) konec cyklu

Cyklem č.2 Velekněžka je cyklus soběstačnosti, a individualizace, důvěra v sama sebe a nezávislost.
Poku začíná cyklu č. 3 (Cisařovna ) je to venušiný cyklus  neboli cyklus srdce, mateřství , mateřské autority. Upevnění pouta s důležitými osobami v životě, často se v tom období objeví významný životní  partner.
Pokud cyklus začíná číslem 4 (Císař), je to cyklus vůdcovství a řešení otcovské autority, tvůrčí proces.... a práce.

Jestliže začíná cyklus 18 nebo 19 je to převratné období, kdy dochází k zásadním změnám a posunům systému hodnot

Jo a pozor na tu záměnu : č. 8 je v tomto případě SPRAVEDLNOST

a číslo 11. SÍLA!!!

Upravil(a) Somaia (24. 8. 2007 13:05)

#293 24. 8. 2007 10:33

Nick3594
Host

Som, otevři si poradnu lol

#294 24. 8. 2007 10:34

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

zrovna mě taky napadlo, že už to radši nikomu neřeknu... jinak to budou chtít taky... a nejlépe pro celou rodinu lol

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#295 24. 8. 2007 10:40

Somaia
Host

lvice napsal(a):

Som, otevři si poradnu lol

jooojooo nestíhám..... ještě že je okurková sezona a v práci klid jak po vymření....

#296 24. 8. 2007 10:46

Nick3594
Host

Som, u nás taky tak nějak roll

#297 24. 8. 2007 11:22

x52658
Host

Som ještě jednou děkuju pussa ,teď jsem mu to tam všechno narvala...Sice mě nějaký věci nepotěšily,ale co...já to stejně budu brát z té lepší stránky...jen se zeptám...já mám hned na začátku Velekněžku a už se mitam neopakuje...a on tam má Císaře a pak mu ještě asi dva cykly začínají právě císařem...to má ještě nějaký zvýšený vliv?Jako,že to bude nebo byla ještě větší smršť? lol

#298 24. 8. 2007 11:31

Somaia
Host

Ne, jen dokola stále ve svých cyklech řeší to samé, zastává stále vytrvale svou mužskou roli v tomto světě a nepřestává lovit mamuta... big_smile a neuhne ani o píď. Muž s velkým M ( jako jiskra s velkým J) lol Chápeš???

#299 24. 8. 2007 11:35

x52658
Host

lollollollollollol chápu...tentokrát nemám zatmění jako v Peci.... lollol

#300 24. 8. 2007 12:41

lavai
♥♥♥♥---

Šmankote...Som..čekám...čekám. A ve schránce je zakopaný pes...Hned ji jdu vyházet...to ale pro příště...A děkuju...moc

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí