29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak schválně to taky zkusím...jestli jsem to dobře napsala ....v 97 roce mám zamilovaní...to jsme s manželem celý rok chodili,plánovali...a v 98 mám Vůz...a byla svatba,stěhování,mimino...je to ono?
A jinak děkuju... ,ještě to pak v klidu budu študovat,te´d jsem se to snažila jen rychle přepsat...
bazalka napsal(a):
Tak schválně to taky zkusím...jestli jsem to dobře napsala ....v 97 roce mám zamilovaní...to jsme s manželem celý rok chodili,plánovali...a v 98 mám Vůz...a byla svatba,stěhování,mimino...je to ono?
A jinak děkuju...,ještě to pak v klidu budu študovat,te´d jsem se to snažila jen rychle přepsat...
no ... nevidím rozpor. Ten Vůz to je 100% stěhování a taky cyklus vyznamný střídáním aktivity a klidu...
Já to nemyslela jako rozpor,já právě chtěla jen potvrzení,že to by právě mohlo být ono...Jinak jsem teď na to zas koukala a tenhle cyklus,co se v něm motám začíná Veleknězem...to jako nejvíc ovlivňuje celý cyklus,jestli tomu dobře rozumím...proto se teď do všeho tak hrnu?
A lvice,děkuju,budu študovat...
ano Bazalko, rodina společenství a duchovní vývoj... na toho takovýho ...tamtoho za rohem.... úúúúplně zapomeň, ANO??????!!!!!!!!
Upravil(a) Somaia (23. 8. 2007 15:54)
Baz, není zač
mam Crowleyho tarot a nedavno sem si koupila knizku, Intuitivni tarot se to myslim jmenuje (pote co sem si cetla jinou, ktera ale nebyla primo ke Crowleyho tarotu). a zarazilo me, ze se lisi vyznamy nejen male arkady, ale i velke (teda podle tech knih)... mam ted trochu zmatek treba u karty Dabel nebo Kolo stesti, i kdyz mam tendence to proste pojimat tak, jak to citim. pozastavil se nad tim taky nekdo?
Není tady
no joooo,alééééé......béééééé
,já chtěla jen taový pošimrání egouše a teď toto...to se mi snad zdá,tos mi udělala naschvál....
Jo a letošní rok je Vůz...to bude asi to,jak mě to vždycky někam kopne,já udělám kotrmelec a pak mám 14 dní klid a hrabu se z toho,že jo.....
bazalka napsal(a):
no joooo,alééééé......béééééé
,já chtěla jen taový pošimrání egouše a teď toto...to se mi snad zdá,tos mi udělala naschvál....
Jo a letošní rok je Vůz...to bude asi to,jak mě to vždycky někam kopne,já udělám kotrmelec a pak mám 14 dní klid a hrabu se z toho,že
jo.....
Ne na podzim budete malovat nebo rekonstruovat kulisy !!!
!!!! A na toho za rohem nebudeš mít čas
No to taky....ale jestli za tím rohem stojí ten zedník...tak na toho budu mít času....šak tady s ním budu celý dny....kdepá,já jsem šikouná,já to ňáko vymyslím.....
A víš co,jestli změnu a kulisy budu měnit jen,když budu mít ten Vůz,tak tady dlouho nebudu,páč mě z toho švihne,že další rekonstrukce-dílčí-bude zas až za 8 let.Dyť nám to tady spadne na hlavu....
Upravil(a) bazalka (23. 8. 2007 16:15)
Ewanecka napsal(a):
mam Crowleyho tarot a nedavno sem si koupila knizku, Intuitivni tarot se to myslim jmenuje (pote co sem si cetla jinou, ktera ale nebyla primo ke Crowleyho tarotu). a zarazilo me, ze se lisi vyznamy nejen male arkady, ale i velke (teda podle tech knih)... mam ted trochu zmatek treba u karty Dabel nebo Kolo stesti, i kdyz mam tendence to proste pojimat tak, jak to citim. pozastavil se nad tim taky nekdo?
Už jsem tu někde psala, že nepoužívám žádné výklady, maximálně tak čtu stále dokola Thovtův tarot, který napsal sám Crowley, protože tam se dá v každé větě stále objevovat něco podnětného a při každém opakovaném přečtení něco do sebe zapadne, postupně jak roste míra zkušeností a poznání.
Tarot je "živý organismus", který reaguje na toho, kdo s ním pracuje, takže cílem každého, kdo se jím zabývá je vlastně vytvořit svůj plně funkční systém, to se bohužel nedá zvládnout za 14 dní ani v žádném rychlokurzu.
Z toho plyne, že ani žádné rozpory ani zmatek,tak jak je cítíš ty, nevnímám.
Jsem to napsala blbě... ,minulej rok byl Vůz...te´d je to Spravedlnost...
to se bohužel nedá zvládnout za 14 dní ani v žádném rychlokurzu
kdo tu mluvil o rychlokurzu nebo 14 dnech? mluvim treba o vysvetleni symbolu na te karte.
a tim, ze ctes Thothuv tarot si myslela "knihu Thothovu" co napsal Crowley? nebo navod u tarotu? slysela sem o te knizce, ale uz tak za mesic utratim hromadu penez za knizky...docela mi pomohla prilozena "knizecka" u tarotu, verse jsou docela jasny, vetsinou, ale nekdy podle me nesedi k vysvetleni pod tim. hmmm
Není tady
Somaia napsal(a):
Jájo jak je stará tvoje dcera???
Nedělala vám do 5let trochu něco jako prostředníka nebo soudce???
No to asi není dost dobře možné, ale začíná Spravedlností, tak tam u ní něco muselo v tomto smyslu zafungovat nebo jste se o ní museli nějak soudně dohadovat??? Zajímavý začátek...... zrovna tak i 2 letý Poustevník tvé kamarádky, to je jak kdyby dostávala málo lásky a cítila se strašně opuštěně od batolete....
Som, dceři je 14 a byl to spíš prostředník... nikdy jsem si nerozuměla s rodiči - jen v té době
a myslim, že u kamarádky to bude sedět taky....
Není tady
Som,beruško moje úžasná,můžu tě ještě obtěžovat?Jsem to včera všechno vyprávěla manželovi a on,zvědavka zvědavá,zcela nečekaně projevil též zájem...mohla bys mi i na něj poslat ten rozpis???Číslo má 1984...Děkuju...
Som..taky prosím. Tabulečku mám připravenou...
1980!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A děkuji....skorodvojče...
Není tady
Jé, Som , myslíš, že by jsi našla čas na mé krásné 1991 ?
Děkuji
Není tady
Pro Lavai: máš plnou schránku!!!!!!!
vzhledem k tomu, že se mi to nechtělo psát znovu, tak jsem to hned překopírovala sem...omlouvám se.
Do prvního řádku ( rok 0, rok tvého narození) napiš do sloupce OSOBNOST :
od č. 18 (Měsíc) do č. 21 ( Universum)vyjímečný cyklus- konec cyklu, podtrhnout výrazně.......
číslo č.4(Cisař)pak pokračuj až do č. 9(Poustevník) Podtrhni to výrazně... nastává konec jednoho cyklu a začínáš druhý cyklus:
od č.19( Slunce) až do 21 (Universum), KONEC vyjímečného cyklu další cyklus:
od č.4do č. 10 (Kolo Štěstí) konec cyklu
od č. 2 do č. 11 (Síla) konec cyklu
od č. 3do 12 (Viselec) konec cyklu
od č. 4 do č. 13 ( Smrt) konec cyklu
od č. 5 do č. 14 (Umění) konec cyklu
od č. 6 do č. 15 (Ďábel) konec cyklu
od č. 18 do 21 ( Vesmír) konec cyklu
od č. 7do čílsa 16(Věž) konec cyklu
Cyklem č.2 Velekněžka je cyklus soběstačnosti, a individualizace, důvěra v sama sebe a nezávislost.
Poku začíná cyklu č. 3 (Cisařovna ) je to venušiný cyklus neboli cyklus srdce, mateřství , mateřské autority. Upevnění pouta s důležitými osobami v životě, často se v tom období objeví významný životní partner.
Pokud cyklus začíná číslem 4 (Císař), je to cyklus vůdcovství a řešení otcovské autority, tvůrčí proces.... a práce.
Jestliže začíná cyklus 18 nebo 19 je to převratné období, kdy dochází k zásadním změnám a posunům systému hodnot
Jo a pozor na tu záměnu : č. 8 je v tomto případě SPRAVEDLNOST
a číslo 11. SÍLA!!!
Upravil(a) Somaia (24. 8. 2007 13:05)
Som, otevři si poradnu
zrovna mě taky napadlo, že už to radši nikomu neřeknu... jinak to budou chtít taky... a nejlépe pro celou rodinu
Není tady
lvice napsal(a):
Som, otevři si poradnu
jooojooo nestíhám..... ještě že je okurková sezona a v práci klid jak po vymření....
Som, u nás taky tak nějak
Som ještě jednou děkuju ,teď jsem mu to tam všechno narvala...Sice mě nějaký věci nepotěšily,ale co...já to stejně budu brát z té lepší stránky...jen se zeptám...já mám hned na začátku Velekněžku a už se mitam neopakuje...a on tam má Císaře a pak mu ještě asi dva cykly začínají právě císařem...to má ještě nějaký zvýšený vliv?Jako,že to bude nebo byla ještě větší smršť?
Ne, jen dokola stále ve svých cyklech řeší to samé, zastává stále vytrvale svou mužskou roli v tomto světě a nepřestává lovit mamuta... a neuhne ani o píď. Muž s velkým M ( jako jiskra s velkým J)
Chápeš???
chápu...tentokrát nemám zatmění jako v Peci....
Šmankote...Som..čekám...čekám. A ve schránce je zakopaný pes...Hned ji jdu vyházet...to ale pro příště...A děkuju...moc
Není tady