29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Somaio, dobrý... já jen jestli to znamená, že to mám v 69 zabalit
jen můžeš mi ještě dát cykly pro číslo 2015 - pro dceru...
jsem se tuhle vyděsila, když jsem jen tak laicky koukla na numerologii na ní - je narozená 11.12.1992
takže teď už k tomu karty a pracovat sama?
Není tady
Jájo,jasně,že zabalit...co bys tady taky chtěla ještě pohledávat...akorát ze sociálního koláče ukusovat...
No identifikovat příslušný rok.... podívat se na tarotovou kartu i cyklus v kterém se nacházíš a máš to!!! Ty poznámky jsou tam proto, že můžeš třeba i zapátrat v minulosti a podívat se ,jak určité události s cykly souvisely a tak... já jen nepředpokládám, že v roce xxxx až ti bude 69 budeme viset spolu na babinetu a já ti budu dělat analýzu toho příslušného roku. Takže proto vybízím k samostatné práci ... návod jsem poskytla....
případné další dotazy přijímám...
He he, mě to vyšlo do 97 heč . Teda doufám, že tak dlouho tady strašit nebudu
. Hm a Venušin cyklus mi vychází ve věku od 8 do 17 let
.
Upravil(a) lvice (23. 8. 2007 14:27)
A Som díky moc, že sis dala takovou práci
akorát teda pro jistotu - blbnu... teď do mejch narozenin je rok 2007 a po nich už 2008?
Není tady
lvice napsal(a):
He he, mě to vyšlo do 97 heč
. Teda doufám, že tak dlouho tady strašit nebudu
. Hm a Venušin cyklus mi vychází ve věku od 8 do 17 let
.
Tak si vzpomeň koho jsi v té době (15-17) a JAK moc milovala. Možná byl už tenkrát ten pravý, ale ovoce ještě nedozrálo.....
Jája napsal(a):
akorát teda pro jistotu - blbnu... teď do mejch narozenin je rok 2007 a po nich už 2008?
Jo přesně tak.
já mám taky od 6-15ti venušin cyklus - mám jít hledat spolužáka ze základky?
Není tady
tak to je docela zajímavý jak to sedí...jen když procházim minulejch pár let...
jo a začínám v pátek novej cyklus - zamilovaní
Není tady
Jája napsal(a):
já mám taky od 6-15ti venušin cyklus - mám jít hledat spolužáka ze základky?
To můžou být i silné rodinné vazby, nejen partneři....
Som, vzpomínám si na svoji platonickou lásku v 15nácti. Byla jsem do něj blázen, cítila jsem něco..... ano, myslím, že to byl on....... Bylo to vzájemné, jenže jemu bylo tenkrát 25 a mě 15 . Ale ta přitažlivost byla vzájemná...... Vidíš, to mě nenapadlo
. Kdo ví, kde je mu konec
Ale silné rodinné vazby, to taky sedí.
Upravil(a) lvice (23. 8. 2007 14:41)
Jája napsal(a):
tak to je docela zajímavý jak to sedí...jen když procházim minulejch pár let...
jo a začínám v pátek novej cyklus - zamilovaní
Týý jo to bude rušný.... pár nějakých flirtíčků a pak skotačení... to je moooc hezký cyklus.
P.S. Berte mě s rezervou.
njn BM holt byl přesně na 1 cyklus...
je to strašně moc zajímavý, budu mít doma co dělat, abych si zařídila denníček a sepsala důležitý události podle data... mi ty data nějak unikaji...
Není tady
a já to teda jako nedostanu teď,nebo co?
Dyť já taky chci vědět,jak to mám s tím...no s tamtím...
Upravil(a) bazalka (23. 8. 2007 14:59)
bazalka napsal(a):
a já to teda jako nedostanu teď,nebo co?
Dyť já taky chci vědět,jak to mám s tím...no s tamtím...
huž idu...
Jája napsal(a):
njn BM holt byl přesně na 1 cyklus...
je to strašně moc zajímavý, budu mít doma co dělat, abych si zařídila denníček a sepsala důležitý události podle data... mi ty data nějak unikaji...
tak to je DOST DOBRÝ!!! Díky za zpětnou vazbu...
Som, mě na minulý rok vyšla karta SMRT - transformace. To fakt sedí. V minulém roce jsem absolvovala pár důležitých seminářů, zbavila se pár bubáků a cítím uvnitř sebe změnu. Dostala jsem v tomto duchu i zpětnou vazbu i tady od lidí ba Babi.... Osobně si myslím, že to sedí, aspoň tak, jak to vnímám já..... .
Somaio, taky díky moc. Já jsem při letmém pohledu konstatovala tolik, že dva nejpřevratnější roky v mém dosavadním životě byly oba spojeny s Kolem štěstí
A za dva měsíce mi narozeninami končí cyklus! No to jsem zvědavá...
Jinak pro Bazalku i ostatní, narazila jsem v minulosti na zajímavé stránky týkající se tarotu. Tak tady jsou: http://www.numerologie-tarot.websnadno. … php?menu=1
Nahoře vpravo najdete jednotlivé karty velké arkány a když si je rozkliknete, získáte velice dobrý popis.
Upravil(a) lvice (23. 8. 2007 15:40)
lvice napsal(a):
Som, mě na minulý rok vyšla karta SMRT - transformace. To fakt sedí. V minulém roce jsem absolvovala pár důležitých seminářů, zbavila se pár bubáků a cítím uvnitř sebe změnu. Dostala jsem v tomto duchu i zpětnou vazbu i tady od lidí ba Babi.... Osobně si myslím, že to sedí, aspoň tak, jak to vnímám já.....
.
to je naprosto přesný!!! Na víc v roce, kdy je tam smrt nikdy k té skutečné nedojde!!!
Upravil(a) Somaia (23. 8. 2007 15:36)
Judita napsal(a):
Somaio, taky díky moc. Já jsem při letmém pohledu konstatovala tolik, že dva nejpřevratnější roky v mém dosavadním životě byly oba spojeny s Kolem štěstí
A za dva měsíce mi narozeninami končí cyklus! No to jsem zvědavá...
Kolo štěstí je karma v čisté koncentrované podobě.... mimo jiné
Děkuji Vám vám všem za zpětnou vazbu. Je to příjemné zase pro mě, sbírat informace, jak to ve skutečnosti funguje.
Jájo jak je stará tvoje dcera???
Nedělala vám do 5let trochu něco jako prostředníka nebo soudce???
No to asi není dost dobře možné, ale začíná Spravedlností, tak tam u ní něco muselo v tomto smyslu zafungovat nebo jste se o ní museli nějak soudně dohadovat??? Zajímavý začátek...... zrovna tak i 2 letý Poustevník tvé kamarádky, to je jak kdyby dostávala málo lásky a cítila se strašně opuštěně od batolete....