21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
maminaanýzek1 napsal(a):
Lili,ale vichni se ti tu snaí pomoct,nikdo ti neřekl oklivý slovo,jak to někdy bývá na jiných diskuzích.Svěřují se ti tu se svými příběhy,ale Ty bys asi chtěla slyet jen to co chce ty a aby ti jen odsouhlasily to co napíe.Ale to potom nechce pomoct,ale jen planě utěit.Myslím,e ti tu nikdo nechtěl ublíit.Zaila jsem si toho v ivotě u hodně a promin,připadá mi,e jsi nikdy nemusela asi nic těkého řeit.Přeju ti hodně těstí do dalího ivota.Buď se k tobě vrátí nebo a to Ti teď připadá nemoné si najde jiného a lepího.Nezlob se nemyslím to ve zlém.
Promiň,nezná lidi tady a nemůe vědět kdo co proil. Tohle u nepi, nemůe vědět co se v kom skrývá. Myslet si můe cokoliv,ale né vědět to.
Není tady
Anda napsal(a):
Holky,
ale pravda je, e Lili si tady počte hlavně o tom, e se s ní rozeel pro to, e má určitě jinou. Lidi se rozchází i z jiných důvodů. Třeba kvůli příerným povahovým rysům. Důkazem je má osoba.
Děkuju
Není tady
Lili ,ta nejistota ničí kadýho... .Jene nejhorí je,e s ní nic neudělá. Prostě nic. Tím ,e jsem napsala ,e jsi mladá,nemyslela jsem e jsi naivka,jen jsem si říkala,e mladá holka na to kouká trochu jinak.Aspoň já na to 20 letech koukala taky jinak.Ale ta nejistota Tě bude ničit jak ve 20-ti nebo v 50-ti....to je jedno.Asi jsem Tě moc neuklidnila... Ale neboj ,to zvládne
Není tady
Neomlouvej se.Je mi líto,e ti nemůeme nijak pomoct.Já jsem taky přecitlivělá a vechno si moc beru,tak ti nemám co vyčítat.A je líp!!!
Není tady
Honey napsal(a):
Lili ,ta nejistota ničí kadýho... .Jene nejhorí je,e s ní nic neudělá. Prostě nic. Tím ,e jsem napsala ,e jsi mladá,nemyslela jsem e jsi naivka,jen jsem si říkala,e mladá holka na to kouká trochu jinak.Aspoň já na to 20 letech koukala taky jinak.Ale ta nejistota Tě bude ničit jak ve 20-ti nebo v 50-ti....to je jedno.Asi jsem Tě moc neuklidnila...
Ale neboj ,to zvládne
Jakj si přila na to kolik mi je?
Není tady
Opravdu Ti je 20 ? Já to brala podle sebe
Není tady
Honey napsal(a):
Opravdu Ti je 20 ? Já to brala podle sebe
No právě e mi není, nejsem zase tak mladá a nezkuená, neboj.
Není tady
A na to koukáme, z kterého úhlu, či věkové kategorie chceme, bolí to vdycky stejně. Jene v tom troku vyím věku u nás větinou kromě ztráty milovaného člověka trápí i jiné věci..Co děti, jak je uivím sama, bydlení atd..
Není tady
Tak promiň,mě taky u těch 20 není. Jen jsem si zavzpomínala kdy mi tak bylo
Není tady
Jo Ando,to má pravdu....
Není tady
Vidím e se to tu neustále řeí. Lili, naprosto musím souhlasit s holkama. Nenapsala jsi, kolik ti je, jak dlouho vá vztah trval. Soudě dle tvých názorů bych tě zařadila někam kolem 20. Moná míň. První láska vdycky bolí. Já jsem si tu svou proila v 17. Rozeel se se mnou a já si myslela, e ivot pro mě skončil. Snaila jsem se ho získat zpátky jak se jen dalo. Stopovala jsem ho, pod různýma záminkama lezla k němu do baráku. Jetě e tenkrát nebyly mobilní telefony, nechtěla bych vidět ty smsky. Ani ne za půl roku bylo po vem. Hodně mně tenkrát pomohli kamarádi. Co se ovem odráelo na mém zdravotním stavu a prospěchu ve kole. Dneska, kdy ho náhodou potkám, lezu kanálama. Nechápu, kam jsem tenkrát dala oči a proč jsem dělala takový psí kusy. Holt člověk věkem moudří. Na prahu 30 mám úplně jiný starosti. Jestli budu mít práci, jestli bude co do huby, jak zaplatím nájem. Jo, a jestli se vůbec někdy vdám a budu mít nějaký potomstvo, aby se o mě někdo na starý kolena postaral.
Není tady
Milá zlatá...myslí, e bude mít někdy v ivotě v něčem jistotu?
Soudě podle tvých ostatních příspěvků na jiných tématech (sexuologická poradna) má plno práce sama se sebou a čeká tě toho v ivotě jetě mnoho.
Bojuj přece taky trochu a nepoddávej se tak!!
Není tady
Milá Arabelo, já jsem měla takovou lásku ve 13ti, bylo to jednostranné, ale přesně jak píe,
ve 30 jsem se vdala a nic jsem neprovihla.
Můu tu psát téměř do vech rubrik. Vecko jsem zaila hezká léty, patná léta, děti mám, nevěru BM, straná trápení, rozvod, velikou lásku, velikou nenávist. Na stará kolena budu stejně sama.
Není tady
Kukačka napsal(a):
Milá zlatá...myslí, e bude mít někdy v ivotě v něčem jistotu?
Soudě podle tvých ostatních příspěvků na jiných tématech (sexuologická poradna) má plno práce sama se sebou a čeká tě toho v ivotě jetě mnoho.
Bojuj přece taky trochu a nepoddávej se tak!!
V jistých věcech jistotu můe mít pokud jsou k Tobě lidé upřímný. Take moje názory Ti přijdou naivní? Je to dost moné,ale kadý jsme nějaký a nezměníme se a to v jakýmkoliv věku. U mě samozřejmě podle Tebe v mladým.
Ví jako učitelka u jsem si vyslechla pár rozchodů od studentek a větinou si pobrečely a pak najednou měly někoho nového a to straně rychle, docela jsem zírala jak rychle se vzpamatovaly. Tomuhle nedokáu říct láska
Není tady
Jistotu má člověk jen v sám sobě. Bohudík nebo bohuel.
Není tady
Kukačka: Promiň, ale tohle nebylo zrovna fair.
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
Já myslím,e né vdycky jenom v sobě
Není tady
lilinka napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
Dřív jsem si to taky myslela. Ale ivot mě naučil. A bolelo to.
Na nejtěí situace je v ivotě člověk sám. Kdy si nepomůe sám, nepomůe mu nikdo.
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
lilinka napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
Dřív jsem si to taky myslela. Ale ivot mě naučil. A bolelo to.
Na nejtěí situace je v ivotě člověk sám. Kdy si nepomůe sám, nepomůe mu nikdo.
To chápu,ale já mám třeba jistotu ve svých rodičích a to maximální jistotu.
Není tady
No já mám taky skvělé rodiče a můu se na ně spolehnout a máme spolu bezva vztahy ale zároveň vím, e zvládnu ivot i kdy třeba někdy bohuel zmizí z mého ivota. Kdybych brala rodiče jako své jisté, děsil by mě případný ivot bez nich.
Mám za sebou opravdu čerstvou bolestivou událost, kterou mi i rodiče hodně pomohli překonat, ALE překonala jsem ji díky sobě, oni mohli jen pomoci.
Bylo to podobné jako ta situace kterou proívá teď Ty. Určitě Ti vědomí, e má skvělé rodiče pomáhá, ale s rozchodem partnera si musí poradit Ty. Hlavní práce je na Tobě.
Není tady
Kukačka napsal(a):
Mě naopak rodiče moc nepomohli, v určité fázi to spí zhorovali. Jedině já, já sama, jsem musela ujít tu cestu a vyrovnat se s tím, naučit se s tím ít.
Věřme jen sobě, své práci a píli.
Jo jo to s Tebou souhlasím, radi nebudu mít svůj názor,aby to nebylo zase patně
Není tady
lilinka napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Mě naopak rodiče moc nepomohli, v určité fázi to spí zhorovali. Jedině já, já sama, jsem musela ujít tu cestu a vyrovnat se s tím, naučit se s tím ít.
Věřme jen sobě, své práci a píli.Jo jo to s Tebou souhlasím, radi nebudu mít svůj názor,aby to nebylo zase patně
Ono to ani není o tom, e by to bylo patně, jen to prostě moc bolí, kdy hledá jistotu někde mimo sebe a pak o to, v čem hledá jistotu, přijde (a jsou to lidé nebo věci nebo vztahy). Ale zároveň nevím, jestli bych na tento názor přistoupila, kdyby mi to někdo před rokem vysvětloval, jestli si na to prostě nemusí přijít kadý sám nějakou svojí drsnou zkueností ....
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
lilinka napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Věřme jen sobě, své práci a píli.Jo jo to s Tebou souhlasím, radi nebudu mít svůj názor,aby to nebylo zase patně
Ono to ani není o tom, e by to bylo patně, jen to prostě moc bolí, kdy hledá jistotu někde mimo sebe a pak o to, v čem hledá jistotu, přijde (a jsou to lidé nebo věci nebo vztahy). Ale zároveň nevím, jestli bych na tento názor přistoupila, kdyby mi to někdo před rokem vysvětloval, jestli si na to prostě nemusí přijít kadý sám nějakou svojí drsnou zkueností ....
Je to určitě tak, člověk aby pochopil musí poznat. Je to jako kdy někdo někoho bodne noem a Ty ho utěuje,ale ve skutečnosti neví jak mu je,protoe Ty jsi noem jetě bodnutá nebyla,to samé je i v citových věcech. Kadý se se svou bolestí srovnává tak jak umí, ptá se na rady, chce pomoci,utěit a třeba i slyet něco hezkého,ale i to patné,jene stejně se vdycky zachová podle sebe,protoe on cítí bolest jinak,ne ten druhý, který si mohl zaít stejné věci,ale tu bolest cítil úplně jinak...
Není tady
Lili, so mnou sa priatež roziiel 7. januára. Nebol to a taký ok, schyžovalo sa k tomu ete dlhie, ale dobre mi pri tom(a po tom) nebolo... aj keď najhorie boli Vianoce (bez neho), keď som u vedela, e je koniec - reps. cítila... Pomohlo mi venova sa sebe, priatežkám a priatežom, rodinným stretnutiam(tie Vianoce), zaobera sa dedkovou chorobou... Ten vzah bol spočiatku a vlastne aj v strede super, takýto som zatiaž nemala - ale verím, e ete budem ma. Mono a príli žahký a bezproblémový, a som si hovorila, e to nai nepripomína môj ivot . No, vetko jedno, je to za mnou. Bolo a je mi to žúto, ale idem ďalej. Nebude on, bude niekto iný. Neviem kedy-raz, a budem pripravená. Dúfam, e dovtedy nezabudnem na čo JU mám
a e príli nezatrpknem. K veciam: Ja som najprv chcela vetko od neho vyhodi, ale potom som si to rozmyslela. Gýčových valentínskych srdiečkových macíkov dostala neterka(a ako sa poteila
), praktické veci pouívam a väčieho macka, ktorý dral v ruckách srdiečko s miestom na fotku som si zlomysežne nechala s tým, e raz do nej dám fotku mňa s nejakým cudzím(lepím) chlapom
. Ja som mu volala, ale skôr kvôli praktickým veciam, a od rozchodu sme sa nevideli. Nejako nemám potrebu. Mono raz, a ma to bude necháva úplne chladnou, s ním zájdem na pivo a zasmejeme sa spolu... Inak, kupujem si byt rovno oproti nemu(nie naschvál, ale cenovo je to najvýhodnejia ponuka iroko-ďaleko), ale kým mi ho postavia, veci u snáď budú úplne vyprchané. Na svete je príli krásne, aby si to vzdala. A tá láska, čo má v sebe, raz nájde nejaký objekt, ktorý bude vhodnejí a s ktorým budete obaja astní. To je skoro isté - ak to len TY SAMA nevzdá.
Ozaj, rozumiem tvojej túbe pozna dôvod(ani mne sa nezdá, e by nutne musel ma niekoho iného) - ja som zistila, e vo mne rezonuje rozchod ete zo strednej koly!!! bez "udania dôvodu" - ale keď chlap raz nechce poveda(alebo mono nevie presne formulova) dôvod rozchodu, nikto a nič na svete ho nedonúti. Je na tebe, ako sa s tým vysporiada. Skús mu trebárs zavola kvôli tomu dôvodu(ja som to tentoraz urobila a dozvedela som sa vetko, čo som chcela), ale netlač na pílu.
Není tady