21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Anda napsal(a):
Nejsi trapná, jsi zoufalá. A to je velký rozdíl.
Děkuji Ti Ando, moc mi pomáhají Tvé názory, jsi tak pohotová.
Není tady
lilinko, ty bys potřebovala nejdřív znát sama sebe, abys vůbec věděla co chce. Můu ti říct, e je to velice těké. Mě to trvalo skoro celý ivot.
Moná tě ten tvůj jenom zkouí, lidi dělají velicos, zvlátě chlapi. Myslím, e za pokus nic nedá, asi by bylo lepí, ksybyste si vechno jet ě pořídně vyříkali, co, proč a jak. Bez důvodu se nikdo nerozchází!!!!!!!!!! A jestli se rozhodl pevně se rozejít, tak ho zpátky nedostane ani párem volů.
Není tady
Mám toho od něj spoustu..řetízky,prstýnky,oblečení, vude samé fotky. Nedokáu to sundat,nejde to, kadý mi radí a to nenosím,ve uklidím..Nejde to. Ani ty krásné smsky nedokáu vymazat, opravdu ne.
Jinak já se bojím mu napsat bojím se jeho reakce:-(
Není tady
Tetamáma napsal(a):
lilinko, ty bys potřebovala nejdřív znát sama sebe, abys vůbec věděla co chce.
Můu ti říct, e je to velice těké. Mě to trvalo skoro celý ivot.
Moná tě ten tvůj jenom zkouí, lidi dělají velicos, zvlátě chlapi. Myslím, e za pokus nic nedá, asi by bylo lepí, ksybyste si vechno jet ě pořídně vyříkali, co, proč a jak. Bez důvodu se nikdo nerozchází!!!!!!!!!! A jestli se rozhodl pevně se rozejít, tak ho zpátky nedostane ani párem volů.
Vím co chi..Zpátky svou lásku
Není tady
lilinka napsal(a):
Chtěla bych mu napsat, e ho miluji aby si nemyslel e u to tak není..jsem trapná, e jo?
Na tvým místě bych to nedělala. Odeel přece ON. Na zlomené srdce existuje jen jeden zaručený recept. Čas. Zní to jako klié, ale je to tak. Hlavu vzhůru, ve se v dobré obrátí. Vyra si někam s kamarádkama. Já si tím taky léčím svoje depky a musím podotknout, e docela úspěně.
Není tady
Ví co, kdy se to tak vezme, vlastně o houby jde. Jestli to potřebuje udělat, tak to udělej. Napi mu, co k němu cítí a chtěj vědět, jestli ten konec opravdu myslel váně. Kdy nic jiného, bude mít jasno.
Není tady
arabela77 napsal(a):
lilinka napsal(a):
Chtěla bych mu napsat, e ho miluji aby si nemyslel e u to tak není..jsem trapná, e jo?
Na tvým místě bych to nedělala. Odeel přece ON. Na zlomené srdce existuje jen jeden zaručený recept. Čas. Zní to jako klié, ale je to tak. Hlavu vzhůru, ve se v dobré obrátí. Vyra si někam s kamarádkama. Já si tím taky léčím svoje depky a musím podotknout, e docela úspěně.
Vechny mé kamarádky tráví čas se svým přítelem a pokud si udělají čas tak se tak na hodinku staví,nic od nich nečekám rozumím jim
Není tady
Anda napsal(a):
Ví co, kdy se to tak vezme, vlastně o houby jde. Jestli to potřebuje udělat, tak to udělej. Napi mu, co k němu cítí a chtěj vědět, jestli ten konec opravdu myslel váně. Kdy nic jiného, bude mít jasno.
Strach mi to nedovolí, je mi zle od aludku při pomylení na to,e se neozve nebo mi napíe něco co bude bolet:-(
Není tady
no já nevím, odeel on, take je na něm, zda tě bude kontaktovat nebo nebude.... asi bych si zachovala svou hrdost a nevolala, třeba bych mu napsala sms k narozkám, svátku.. ale jen takovou jako ostatním kamarádům.... a čekala bych na to, jak bude reagovat..... ale jinak asi ne.. on odeel... a podle toho bych se zařídila....
Není tady
Jé, Lilinko, já si ani nevimla Tvé pochvaly. Jsem v práci a éfová mi sem kadou chvíli strčí hlavu, take mi občas něco unikne. Děkuju a dr se
Není tady
Nedokáu se na nic soustředit:-(
Není tady
Lili, není nic horího, ne nejistota. A nemyslím, e pokud ten vztah byl takový, jak popisuje, e by se neozval..Zva vechna pro a proti a pak se rozhodni.
Není tady
V pátek se se mnou rozeel, v sobotu mi přivezl věci, chtěl kafe, potom čaj a pořád mě hladil, je to normální a kdy přijel měl pěkně oteklé oči.. To přece není normální:-(
Není tady
Anda napsal(a):
Lili, není nic horího, ne nejistota. A nemyslím, e pokud ten vztah byl takový, jak popisuje, e by se neozval..Zva vechna pro a proti a pak se rozhodni.
Kdy já vlastně ani nevím co bych tam napsala.. Ale má pradvu nejvíc mě ubíjí ta nejistota:(
Není tady
a ví, píe, e chce svou lásku zpátky... ALE.. málokterý slepovaný vztah je takový jako dřív... u by ten rám zůstal.... (leda by vysvětlil. e zpanikařil a proto, ale e tě miluje a udělal chybu atd... tak to snad..) ale tak jako se říká, e 2x do stejné řeky nevztoupí, u ani slepovaný vztah není nikdy to co dřív, není tak vyrovnaný, ten co cítí vinu bude dělat maximum pro toho druhého a nebo ho bude psychicky drtit, e jestli to nebo ono neudělá tak odejde.... no, nevím... asi bych ho za tu kadou cenu nechtěla..... odeel jednou, odejde zas....
Není tady
Jestli chce zpátky svou lásku, tak odhoď hrdost a zábrany. O lásku se musí bojovat, jednou si bue vyčítat, e jsi seděla a čekala. Ono se to hezky řekne, počkej a zavolá. Poádej ho o rozhovor, někdy to z lásky vyléčí líp, ne představy co by bylo, kdyby bylo
Není tady
Ajax napsal(a):
a ví, píe, e chce svou lásku zpátky... ALE.. málokterý slepovaný vztah je takový jako dřív... u by ten rám zůstal.... (leda by vysvětlil. e zpanikařil a proto, ale e tě miluje a udělal chybu atd... tak to snad..) ale tak jako se říká, e 2x do stejné řeky nevztoupí, u ani slepovaný vztah není nikdy to co dřív, není tak vyrovnaný, ten co cítí vinu bude dělat maximum pro toho druhého a nebo ho bude psychicky drtit, e jestli to nebo ono neudělá tak odejde.... no, nevím... asi bych ho za tu kadou cenu nechtěla..... odeel jednou, odejde zas....
Děkuju,alel v tuto chvíli je má láska silnějí
Není tady
koukala bych do budoucna..... vdyt tě čeká jetě tolik krásných lásek:-))
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Jestli chce zpátky svou lásku, tak odhoď hrdost a zábrany. O lásku se musí bojovat, jednou si bue vyčítat, e jsi seděla a čekala. Ono se to hezky řekne, počkej a zavolá. Poádej ho o rozhovor, někdy to z lásky vyléčí líp, ne představy co by bylo, kdyby bylo
Tomuhle nerozumím, ,jsme asi mimo:(
Není tady
lilinka napsal(a):
Mám toho od něj spoustu..řetízky,prstýnky,oblečení, vude samé fotky. Nedokáu to sundat,nejde to, kadý mi radí a to nenosím,ve uklidím..Nejde to. Ani ty krásné smsky nedokáu vymazat, opravdu ne.
Jinak já se bojím mu napsat bojím se jeho reakce:-(
Jasně, vechno ukliď. Zabal to do krabice a dej na nějaký místo, který nemá pořád na očích. SMSky vyma! Akorát bys je četla pořád dokola, a do zblbnutí. Přece nejse sebemrskač.
Není tady
arabela77 napsal(a):
lilinka napsal(a):
Jinak já se bojím mu napsat bojím se jeho reakce:-(Jasně, vechno ukliď. Zabal to do krabice a dej na nějaký místo, který nemá pořád na očích. SMSky vyma! Akorát bys je četla pořád dokola, a do zblbnutí. Přece nejse sebemrskač.
Tohle nedokáu.. Je toho moc
Není tady
Jak tomu nerozumí, prostě se ho zeptej proč odeel a klidně mu řekni, e ho pořád miluje. Jestli je to pravda a ty to ví, tak proč by to neměl vědět on ?
Není tady
Tetamáma napsal(a):
Jak tomu nerozumí, prostě se ho zeptej proč odeel a klidně mu řekni, e ho pořád miluje. Jestli je to pravda a ty to ví, tak proč by to neměl vědět on ?
Psala jsem mu to v sobotu večer a on mi napsal, e u to prostě z jeho strany není jak to má být
Není tady
Chvílema se choval jako by ve bylo o.k. a chvílemi jako by mě u opravdu nechtěl,ale pokadé jinak a to jak v pátek tak i v sobotu
Není tady
lilinka napsal(a):
arabela77 napsal(a):
lilinka napsal(a):
Jinak já se bojím mu napsat bojím se jeho reakce:-(Jasně, vechno ukliď. Zabal to do krabice a dej na nějaký místo, který nemá pořád na očích. SMSky vyma! Akorát bys je četla pořád dokola, a do zblbnutí. Přece nejse sebemrskač.
Tohle nedokáu.. Je toho moc
Ale dokáe, to je to nejmení. Nikdo po tobě nechce, abys to vyhazovala. Jen to ukliď na dobu neurčitou.
Není tady