21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Lilinko, taky jsem měla párkrát pocit, e u můj ivot pozbývá smyslu a e u to nevydrím. Byla jsem taky na dně.
Je to teprve týden, ty se z toho dostane, jen se nelituj, nele jen a nebreč do poltáře, mazej někam mezi lidičky nebo za kámokou, zaplavat nebo zabruslit na čerstvý vzduch nebo se jen projdi. Prostě se doma nelituj, tohle se u stalo někdy skoro kadému. Těsně po rozchodu se to zdá horí, ne to je. Bude dobře, uvidí.
Není tady
lavai napsal(a):
Lilinko,neblázni...Přestaň se litovat.
Tohle se stává i hodným lidem, nikdy nenajde na otázku PROČ...![]()
![]()
Ale klobouk dolů, postavil se k tomu jako chlap.A toho si ceň.
Ví,ono to taky mohlo být troku jinačí...Neví, proč to udělal.Ale asi bych za tím viděla nějakou přítelkyni....Protoe odchází k někomu...ne někam...
Take to mohlo dopadnou tak,e by tě podváděl, jezdil za milenkou-a vymlouval by se na práci...a tak by to lo pořád dokola.
Mě můj BM podváděla 12 roků,ne se přiznal k nevěře.....
A potom,,kdy jsem mu nabídla,a odejde-brečel-nikdy jsem neviděla chlapa tak brečet....Bylo to straný......Ale nemysli,nebylo to tím,e mě má rád...tak to rozhodně ne....
Jen snad nejistota....nevím...
Take doufám,e nepomýlí na někou blbost......:hjarta:Neblázni...za to nikdo nestojí..A snad bys chtěla aby se k tobě vrátil-ze strachu,e si něco udělá??Prosím tě, a takový vztah by se ti líbil????Nelíbil...Take se k tomu postav čelem...najdi si nějakou zábavu, nějaké kamarádky-hlavně a se v tom nemáchá,nezdůvodňuje proč se to stalo, co ho k tomu vedlo...Na tohle u nemysli.Mysli na sebe...Nedělej si klamné naděje....
Buď silná....
Moc ti drím palce, určitě to zvládne.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nelituji se, věř mi, jen tomu nevěřím, opravdu mě straně líbal a objímal a ten upřímný pláč. Nemůe se ze dne na den odmilovat to prostě nejde
Není tady
Já nechtěla napsat plkal,ale plakal. Straně moc plakal a moc mě objímal, plakal víc jak já. Přece se takhle nerozchází, pokud nemiluje dochází,ale neplaká, nebo ne? opravdu se úplně klepal plakal objímal mě a pak plácal páté přes deváté. Tak straně to bolí
Jojo, já kdy jsem se zamilovala jinde, mimo svůj vztah, taky jsem moc plakala, kdy jsem svému tehdejímu tehdy oznamovala, e to končíme... A nebylo v tom pláči nic jiného, ne stesk, e něco starého známého co nebylo a tak patné končí, ale láska mě u táhla jinam... ALE CHLAPI TO MAJ URČITĚ JINAAAAAAAAAAAAAK
Není tady
Neboj ,věřím Ti a kadý tady ,kdo to zail a zaívá....jen musí překonat tu dobu.A taky vím ,e nepomáhají řeči typu ....bě někam s kamarádkama a pod.. Klidně si zalez do kouta a vybreč se a a bude chtít komunikovat...komunikuj.Jen nesmýlej na něco horího.To a Tě opravdu ani nenapadne....
Není tady
Lili, Ty za to přece vůbec nemůe, nemá si co vyčítat, tak se nelituj. Taky jsem měla velkou lásku, dokonce jsme se zasnoubili, plánovali společnou budoucnost a najednou se zamiloval jinde a mně sliboval, e budeme dál přátelé. Tenkrát jsem si ivot bez něj nedovedla představit, dnes jsem ráda, e to skončilo, je z něj úplně jiný člověk, ne kterého jsem milovala.
Není tady
lilinka napsal(a):
Nelituji se, věř mi, jen tomu nevěřím, opravdu mě straně líbal a objímal a ten upřímný pláč. Nemůe se ze dne na den odmilovat to prostě nejde
Tak tomu prostě musí uvěřit. Takhle se chová ChLAP, ne cvok, který to nemá v hlavě srovnané. Kdy ti to řekl, tak u to měl jistě dobře rozmylené a porovnané. Ale ty neplač, buď ráda, es měla těstí na mue a začni ponovu, půjde to těch nejhorích pár dní bude mít brzy za sebou a pak to bude lepí a lepí.
Není tady
Honey napsal(a):
Neboj ,věřím Ti a kadý tady ,kdo to zail a zaívá....jen musí překonat tu dobu.A taky vím ,e nepomáhají řeči typu ....bě někam s kamarádkama a pod.. Klidně si zalez do kouta a vybreč se a a bude chtít komunikovat...komunikuj.Jen nesmýlej na něco horího.To a Tě opravdu ani nenapadne....
Opravdu pořád věřím,e mě miluje, bylo to opravdu během chviličky změna názoru,opravdu, ve bylo o.k., takhle to přece nejde:-(
Není tady
Lili, dobře, klidně věř. To Ti nikdo upřít ani vzít nemůe. Ale co s tím chce dělat? K čemu Ti to, kruci, bude?
Není tady
Jiněnka napsal(a):
Já nechtěla napsat plkal,ale plakal. Straně moc plakal a moc mě objímal, plakal víc jak já. Přece se takhle nerozchází, pokud nemiluje dochází,ale neplaká, nebo ne? opravdu se úplně klepal plakal objímal mě a pak plácal páté přes deváté. Tak straně to bolí
Jojo, já kdy jsem se zamilovala jinde, mimo svůj vztah, taky jsem moc plakala, kdy jsem svému tehdejímu tehdy oznamovala, e to končíme... A nebylo v tom pláči nic jiného, ne stesk, e něco starého známého co nebylo a tak patné končí, ale láska mě u táhla jinam... ALE CHLAPI TO MAJ URČITĚ JINAAAAAAAAAAAAAK
jak jinak?
Není tady
Lili,plakal-ale ví určitě ,e to byly slzy z lásky????
Nic si nenalhávej, nic si nenamlouvej.
Pokud by tě tak straně miloval, neodcházel by...Take něco tam bude.
Nesniuj se k histerickým scénám, výčitkám...
Bolí to. Vím to, moc to bolí.
Ale postav se tomu, neukazuj svou - nevím jak to nazvat-slabost,závislost...
Bude tě to stát fůru slziček, ale určitě bude líp.
Take nic neře, nic si nenalhávej...
Bě někam na toho panáka, cvičit, do kina, do divadla...no nevím kam jetě..
Hlavně nebuď zavřená doma a nedumej o tom co se stalo, proč se to stalo, co bude dělat, jestli ti nekončí ivot.
Ne, nekončí.Začíná.....Je to dalí etapa tvého ivota...Tak se k tomu postav čelem a vyjdi tou správnou nohou..
Není tady
Lili,taky jsem si vdycky říkala,e to nejde,ale je to tak....ivot jde dál.Třeba se jednou vrátí a zůstane,ale nesmí na to spoléhat,protoe se to nevyplatí akorát Tobě.Musí doufat,e mu nikdy v nebude lhostejná....protoe pokud nebude,vdycky se setkáte i kdy nevím ,jestli to bude dobře.Vlastně bude dobře pokud se to obrátí v přátelství. Ale jsem přesvědčená,e pokud Tě opravdu miluje,bude Ti souzený Jen nesmí čekat celej ivot
Není tady
Anda napsal(a):
Lili, dobře, klidně věř. To Ti nikdo upřít ani vzít nemůe. Ale co s tím chce dělat? K čemu Ti to, kruci, bude?
já nevím
Není tady
Lilinka: Tak vidí. Take cesta "víry" asi nebude ta správná..Bude muset najít jinou, kočičko
Není tady
Anda napsal(a):
Lilinka: Tak vidí. Take cesta "víry" asi nebude ta správná..Bude muset najít jinou, kočičko
Jinou nemám a ani ji nenacházím
Není tady
Lili, já vím, e je ti straně!!!! ale věř, e kdy něco skončí, tak je to vyhlídka na nějaký nový, lepí, krásnějí začátek!!!!!! Nic se nejí tak horké jak se uvaří!!!! Vydr!! a tě se na to, co tě jetě krásného čeká, co ti jetě ivot nachystal !!! Nesmí hodit flintu do ita!! Jak by ten svět vypadal,kdyby to takhle řeil kadý, koho opustil partner, kterého milovali víc ne svůj ivot???? Hlavu vzhůru a přeji ti pohled plný jiskry do dalích krásných záitků!!! Jednou někdo řekl, e ivot je jako zebra (přechod pro chodce) jednou jsi v černém pruhu, ale zbývá u jen krůček a jsi v bílém, krásném, plným lásky..... tak vydr a chystej se na ten svůj "krok" :-) drím pěsti!!!
Není tady
Prosím Vás lidičky poraďte mi něco, přece ksykru ze dne na den nepřestanu milovat
Není tady
Miláčku, ale ona váně ádná rada neexistuje. Fajn, můe se poniovat, ádat o vysvětlení, přesvědčovat, plakat, ale nebude to nic platné. Jen si po čase bude nadávat, e jsi ze sebe udělala husu.
Kdy se ozve, dobře, jdi s ním na kávu a povykládejte si..Ale jen kdy se ozve on. Jestli ne, ber to tak, e ve, co chtěl, Ti u řekl.
Není tady
Lilinko ... samozřejmě , e nepřestane .... je to jako se spáleninou ..... minulé Vánoce jsem si popálila ruku olejem z friáku a VĚDĚLA jsem, e minimálně 3 hodiny to bude hnusný .... a celkem nic s tím nenadělám .... musím prostě počkat a vydret to ( maximálně si to chladit studenou vodou ) .... a s emocemi je to stejně ..... musejí samy odeznít ......
Upravil(a) BB (1. 3. 2007 10:46)
Není tady
lilinko, myslím, e ti asi sotva někdo poradí, rozhodnout se musí sama. Můe se jenom poučit z chyb těch ostatních. Já svého BM taky stále miluji, to se nedá jen tak si to zakázat. Rozvedli jsme se a on se do měsíce oenil. Přestoe ho miluji, nemohla jsem s ním ít. Ale teď to vechno beru s nadhledem jsem veselá a milá, můu s ním mluvit o věcech, které bych mu dřív nikdy neřekla, aspoň ne bez breku a vyčítání. A situace se obrací. Přichází na to, co ztratil. Kadý konec je začátkem něčeho jiného.
Není tady
Já vím jsem asi úplně blbá,ale je to váně těké, to víme vichni. Nejradi bych mu napsala,nebo ho alespoň prozvonila,ale něco ve mě mi to zakazuje. Mám to udělat?
Není tady
Ne. On řekl: konec, je na něm, aby ho zase vzal zpět. Pokud bude chtít.
Ale to je jen můj názor. Počkej, co napíou ostatní a pak si vyber, který názor je Ti nejblií
Není tady
No lilinko, jak se můe ptát na něco takováho, udělej jenom to, co sama chce
Není tady
Chtěla bych mu napsat, e ho miluji aby si nemyslel e u to tak není..jsem trapná, e jo?
Není tady
Nejsi trapná, jsi zoufalá. A to je velký rozdíl.
Není tady
Prostě nejsme v kontaktu a já nechci aby si myslel,e jsem na něho zapomněla. Nechci aby věděl jak mi je,ale jen e jsem nezapomněla
Není tady