21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Blackie napsal(a):
Selima napsal(a):
Nemá nezadaného brata???
Bráchu mám, ale je zadaný a nevím, (i kdy je to ostuda) jestli to má stejně v povaze jako já.
Není tady
Selima napsal(a):
Blackie napsal(a):
Selima napsal(a):
Nemá nezadaného brata???
Bráchu mám, ale je zadaný a nevím, (i kdy je to ostuda) jestli to má stejně v povaze jako já.
![]()
![]()
Není tady
Andromeda napsal(a):
Něco nového?
Ahojky,no ten vztah je úplně o něčem jiném, je to teď úplně úasný a báječný . Jsme k sobě víc upřímní a víc si povídáme o tom co nás trápí
. Je to teď opravdu fajn a doufám, e to tak i zůstane
. A copak Ty?
Není tady
Myslím, e u mě trochu posun Začátkem týdne jsme jetě řeili nějaké finanční vyrovnání s BP a nějak mi dolo, e bych měla sestoupit "z výin své nucené izolace" vůči němu, trochu to v sobě překonat a začít se chovat jako jeho kámoka, no uvidíme
Není tady
Andromeda napsal(a):
Myslím, e u mě trochu posun
Začátkem týdne jsme jetě řeili nějaké finanční vyrovnání s BP a nějak mi dolo, e bych měla sestoupit "z výin své nucené izolace" vůči němu, trochu to v sobě překonat a začít se chovat jako jeho kámoka, no uvidíme
To by jsi mohla A jak se k Tobě jinak chová?
Není tady
Andromeda napsal(a):
Přes sms sluně a pěkně
A já chci taky tak, jen cítím, e z mé strany je jetě stres, ale to půjde
Není tady
Ahojky lidičky, je mi úplně trapně sem psát zase,ale potřebuji to dostat ven. Jak jsem byla astná tak u je to zase na bodě mrazu. Přítel se najednou zase chová jako by u mě zase nechtěl ipřesto e mi tvrdí,e to tak není. Skoro se mi neozve kdy je na cestách a potom mi napíe e já se neozývám. Připadám si jak malá holka a naprosto blbá. Bojím se,e mi ublíí zase jako předtím,e mě zase opustí a já se vrátím tam kde jsem byla. Asi mi nikdo neporadí,jen jsem se chtěla vypovídat. Děkuji. Lilinka
Není tady
Selima napsal(a):
Lili, a stalo sa niečo...? Prečo tá zmena? A nie je to len TVOJ dojem? Keď nebude preč, skús sa ho opýta.
Kdy se zeptám,řekne mi e nic Ale člověk vycítí kdy se něco děje a kord kdy se jedná o milovaného člověka
Poslední dobou taky straně árlí a nemá důvod, opravdu ne. Já bych mu nechtěla ublíit, miluji ho. Já taky árlím ikdy věřím e by mě nepodvedl,radi by to ukončil a pak el o dům dál. Věřím tomu a nebo jsem naivní..nevím
Prostě bych chtěla aby byl se mnou astný a věděl o tom,e jsem tady a vdy na něho počkám.. on mi ale tvrdí,e málokdo vydrí ít s řidičem má kupu kolegů, kteří jsou rozvedení, manelky to nezvládly a nali si jiného, který je pořád doma. Nebo prostě u je nebavilo čekat.. Já u opravdu nevím jak mu dokázat e já se budu snait, abychom byli opravdu astný.. e ho opravdu miluji a chci sním být..
Děkuji za vyslechnutí, ikdy je to asi nuda...
Není tady
Ahoj Lil, sice jsem zrovna těsně před odjezdem na dovo, ale napadlo mě jen to, e byste se měli spolu naučit komunikovat. Někdy mi přijde, e v hodně vztazích je to o takových těch malých "bojůvkách". Lidi si navzájem nejsou schopni promluvit a ve řeí takovým tím zkouením toho druhého "nelíbí se mi to a to, ale neřeknu to, chci aby na to ten druhý přiel sám, kdy to "zavinil", nebo "myslím si, e někoho má, schválně se jí nebudu ozývat, třeba jí ani chybět nebudu ani se mi neozve sama"... Nevím, hodně jsem tohle zaila u kamarádky "nenapsal mi 7 hodin ádnou sms, tak já mu odepíu taky a za 7 hodin"... Nevím, střílím
Jdu balit
Není tady
Andromeda napsal(a):
Ahoj Lil, sice jsem zrovna těsně před odjezdem na dovo, ale napadlo mě jen to, e byste se měli spolu naučit komunikovat. Někdy mi přijde, e v hodně vztazích je to o takových těch malých "bojůvkách". Lidi si navzájem nejsou schopni promluvit a ve řeí takovým tím zkouením toho druhého "nelíbí se mi to a to, ale neřeknu to, chci aby na to ten druhý přiel sám, kdy to "zavinil", nebo "myslím si, e někoho má, schválně se jí nebudu ozývat, třeba jí ani chybět nebudu ani se mi neozve sama"... Nevím, hodně jsem tohle zaila u kamarádky
"nenapsal mi 7 hodin ádnou sms, tak já mu odepíu taky a za 7 hodin"... Nevím, střílím
Jdu balit
Děkuji dneska jsem si promluvili..
Není tady
Selima napsal(a):
drím palec.
Děkuji
Není tady