29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak v noci ze soboty na neděli jsem u ní spal a oba jsme si to pěkně užili...prostě nádhera...
Není tady
Smoke napsal(a):
Protože je tohle forum plné dívek a žen, tak bych se chtěl zeptat co zrovna Vás vzrušuje. Prostě co vám zaručeně udělá vlhko mezi nohama a co byste mi doporučili abych vyzkoušel. Chci totiž aby si vše užíval pořádně i moje holka. Nechcu myslet jenom na sebe. Všem předem děkuju.
Ahojky Smoke,
pokud jsem zamilovaná, je to tak nějak jedno, vzrušuje mě ten chlap jako takový. Ale zase se jen tak do někoho nezamiluju. Ale je fakt, žee mám dva bývalé milence a ti to prostě pusou tak uměli, že mi bylo úplně jedno, že už je v srdíčku nemám, prostě když mi to dělali, podlamovaly se mi kolena a byla jsem totálně mimo. ALe pozor, oba dva by se mohli živit jako gigolové, byy to výkony profesionální - jinak jsou to normál kluci. A takovýho bych doma mít nechtěla a ani vztah s takovým nechtěla. Takže mě celkově vzato není jednoduché uspokojit, protože mě nejvíce vzrušuje LÁSKA a taky musím cítit, žemuž po mně TOUŽÍ. Pokud ne, tak mě to neba. Co to zkusit někde třeba v obchodě v kabince, nebo v kanclu ? )
Není tady