29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sakra a dneska je středa.Mě by nažhavili i pohozený pánský fusekle.Musím nějak vybít přebytečné emoce.
Není tady
Nezapomeň Smoke, že muži potřebují "vidět" a ženy "slyšet" !!!
Takže takové něžné a tiché "něco" v pravou chvíli, dokáže divy.
Není tady
Ivčo, když už tě nažhaví i fusekle vedle postele, tak to už musí být teda krizovka
Není tady
lueta napsal(a):
Takže takové něžné a tiché "něco" v pravou chvíli, dokáže divy.
ano, treba "milacku, meli bychom vymalovat" to dela divy
Není tady
no, pokud to bude francouzsky
Není tady
mon chérie, il faut renouveller la peinture. Je vois gros toile d'araignée. (Vidim velke pavuciny)
P.S. kdyz je to francouzsky, tak to pusobo spolehlive i jako antikoncepce, kdyz se to rekne o toninu vys
Upravil(a) Dita.L (1. 3. 2007 8:59)
Není tady
Mě se třeba líbí když je chlap trošku drsnější, např. když mě při tom chytne za vlasy nebo když mi přitom pošeptá něco perverzního do ouška...
Není tady
Jasný, to musí být jen takový něžný zatahání. I když je fakt že ty chlapy to kolikrát neumí moc odhadnout....
Není tady
Díky díky!!!! Jsem rád, že jste se ozvali!!
Jinak vím že se jí líbí právě líbání, takže zkouším prostě něžně líbat i na jiné části - bříško, stehna, letmý polibek mezi nohy...potom ji hladím na prsou a různě se jí prostě dotýkám...dráždím pochvu. Neustále jí líbám atd.
Není tady
Při líbání je třeba hezký, když jí hladíš po tváři nebo jí zkus do pusy strčit i kromě jazyku třeba prst. To je takový rajcovní.
Není tady
lulu24 napsal(a):
Při líbání je třeba hezký, když jí hladíš po tváři nebo jí zkus do pusy strčit i kromě jazyku třeba prst. To je takový rajcovní.
No hlavně před tím nekrájej cibuli, nebo nedej bože.......
Není tady
Dita.L napsal(a):
mon chérie, il faut renouveller la peinture. Je vois gros toile d'araignée. (Vidim velke pavuciny)
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. kdyz je to francouzsky, tak to pusobo spolehlive i jako antikoncepce, kdyz se to rekne o toninu vys
No Dituš, tak francouzky jo...? To jo, to můžu ....
Není tady
lueta napsal(a):
Dita.L napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. kdyz je to francouzsky, tak to pusobo spolehlive i jako antikoncepce, kdyz se to rekne o toninu vysNo Dituš, tak francouzky jo...? To jo, to můžu ....
luet, ty sibalko
Není tady
No tak musím říct že i takové olizování rtů jazykem při líbání je v klidu....teda aspoň mojí Sabině se to líbilo
Není tady
lulu24 napsal(a):
Mě se třeba líbí když je chlap trošku drsnější, např. když mě při tom chytne za vlasy nebo když mi přitom pošeptá něco perverzního do ouška...
Není tady
KALIK napsal(a):
Ivčo, když už tě nažhaví i fusekle vedle postele, tak to už musí být teda krizovka
Jo,protože když si je chlap nechá u toho na nohách,tak je po nažhavení. Krizovka to ještě není,ale nebudu se vrhat na prvního chlapa ne? ještě pár dní to vydržím.
Není tady
Smoke napsal(a):
Díky díky!!!! Jsem rád, že jste se ozvali!!
Jinak vím že se jí líbí právě líbání, takže zkouším prostě něžně líbat i na jiné části - bříško, stehna, letmý polibek mezi nohy...potom ji hladím na prsou a různě se jí prostě dotýkám...dráždím pochvu. Neustále jí líbám atd.
Ten polibek mezi nohy nemusí být zas tak moc letmý.
Není tady
No pokoušel jsem se trochu jazykem, ale zdálo se mi že to dělám blbě tak sem toho nechal...ale teď jsem zjistil že se jí to líbilo a bylo to lepší než prstama...hm tak to zkusím příště znova
Není tady
Smoke napsal(a):
No pokoušel jsem se trochu jazykem, ale zdálo se mi že to dělám blbě tak sem toho nechal...ale teď jsem zjistil že se jí to líbilo a bylo to lepší než prstama...hm tak to zkusím příště znova
To určitě zkus a když to budeš dělat blbě,tak ať si řekne jak to chce.
Není tady
Smoke to si piš, že se jí to určitě víc líbilo jazykem než prstama. Ale úplně nejlepší je to spojit dohromady, ale ty prsty fakt jen tak něžně a max. 2.
Není tady
Smoke, nic ZARUČENÉHO neexistuje..... je totiž spousta okolností, které ovlivní to, jestli na milování bude mít přítelkyně fakt chuť.... Když totiž nebude, nerozžhavíš jí ani kusem rozpáleného železa
S fakt zaručeným receptem nepočítej, záleží taky na tom, v jaké jste zrovna pohodě, jestli jste se před pěti minutama nepohádali, jestli nemá jiné trápení nebo starosti, není fyzicky unavená,...... pak se můžeš stavět třeba na hlavu, ale mě bys v takových chvílích teda nerozpálil
Není tady
smoke - četla jsem ,že jeden manžel ,taky nemohl přijít co vzrušeje jeho ženu a zkoušel všechno možné a nic až jednou se dotknul její peněženky......to byl řev...
Není tady
:-)))
Není tady