19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
11. ukončený měsíc
Pórková polévka bílá
Ingredience: pórek, brambory, voda, majoránka, kmín, zakysaná smetana, loutek.
Postup: Na másle uděláme pórek a nakrájené brambory, přidáme kmín, majoránku, zalijeme vodou a necháme povařit. Kdy jsou brambory měkké, dáme líci zakysané smetany a loutek, rozmícháme a krátce povaříme. Zahustíme jíkou.
Rajčatová kae
Ingredience: rajčatová áva, rýová kae, bílý jogurt.
Postup: Ohřejeme 1 dcl rajčatové ávy, po vychladnutí přidáme 2 líce rýové kae a 2 líce bílého jogurtu a smícháme.
Tvarohová pomazánka
Ingredience: smetana, paitka, ředkvičky, okurka, tvaroh.
Postup: Tvaroh se smetanou vyleháme. Na plátky nakrájenou okurku dobře vymačkáme a vmícháme do tvarohu současně s ředkvičkami a jemně nakrájenou paitkou.
Není tady
něco jsem zkopírovala od jedné babinetky ,snad to nebude vadit a někomu to pomůe
Není tady
Zdravím vás maminky krásných dětí:)Jdu vám dát jen typ kam se můete mrknout kdy nebudete vědět co třeba dětem uvařit:)
Na naich stránkách jsem se snaila dát dohromady přehled jak na příkrmy,kdy co dát ochutnat a dalí.Najdete tam i receptíky od 5.měs.A vám děti pěkně rostou jako ten ná drobek:)
Není tady
Zdravim mám kamaradku co od 12 tydne tedy od 3 měsíce ukončeného zavadí po líčkach mrkev od hipu dítě nemá ádne alergie a krasně papa a chutna jí to.Názor?
Není tady
Prosim odpovězte mi na email na předchozí otasku ohledně příkrmu moc díky,
Není tady
armo:t o mi prijde dost brzy. lekarka by ji tohle podle me neschvalila, jeste bych pochopila mrkvovou stavu, jako proti prujmu treba. ale i stavicky jsou od 4. mesice.a to pro nekojene deti.
Není tady