Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 29. 3. 2007 19:42

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: RECEPTY NA PŘÍKRMY PRO NAŠE MILÁČKY

11. ukončený měsíc

Pórková polévka bílá
Ingredience: pórek, brambory, voda, majoránka, kmín, zakysaná smetana, žloutek.
Postup: Na másle uděláme pórek a nakrájené brambory, přidáme kmín, majoránku, zalijeme vodou a necháme povařit. Když jsou brambory měkké, dáme lžíci zakysané smetany a žloutek, rozmícháme a krátce povaříme. Zahustíme jíškou.

Rajčatová kaše
Ingredience: rajčatová šťáva, rýžová kaše, bílý jogurt.
Postup: Ohřejeme 1 dcl rajčatové šťávy, po vychladnutí přidáme 2 lžíce rýžové kaše a 2 lžíce bílého jogurtu a smícháme.

Tvarohová pomazánka
Ingredience: smetana, pažitka, ředkvičky, okurka, tvaroh.
Postup: Tvaroh se smetanou vyšleháme. Na plátky nakrájenou okurku dobře vymačkáme a vmícháme do tvarohu současně s ředkvičkami a jemně nakrájenou pažitkou.

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#52 31. 5. 2007 8:30

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

něco jsem zkopírovala od jedné babinetky tummenupp ,snad to nebude vadit a někomu to pomůže smile

Není tady

#53 20. 4. 2008 23:30

mikulka a verunka
♥------

Zdravím vás maminky krásných dětí:)Jdu vám dát jen typ kam se můžete mrknout když nebudete vědět co třeba dětem uvařit:)
Na našich stránkách jsem se snažila dát dohromady přehled jak na příkrmy,kdy co dát ochutnat a další.Najdete tam i receptíky od 5.měs.Ať vám děti pěkně rostou jako ten náš drobek:)

Není tady

#54 15. 10. 2008 11:27

armo
♥------

Zdravim mám kamaradku co od 12 tydne tedy od  3 měsíce ukončeného zavadí po lžíčkach mrkev od hipu dítě nemá žádne alergie a krasně papa a chutna jí to.Názor?

Není tady

#55 15. 10. 2008 11:33

armo
♥------

Prosim odpovězte mi na email  na předchozí otasku ohledně příkrmu moc díky,

Není tady

#56 18. 10. 2008 10:29

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

armo:t o mi prijde dost brzy. lekarka by ji tohle podle me neschvalila, jeste bych pochopila mrkvovou stavu, jako proti prujmu treba. ale i stavicky jsou od 4. mesice.a  to pro nekojene deti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí