Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 2. 2007 15:35

Nick3594
Host

ZÁKLADNÍ VĚDOMOSTI PŘI CHOVU MUŽE

ZÁKLADNÍ VĚDOMOSTI PŘI CHOVU MUŽE lol roll

Všeobecná pravidla Chovat muže není zdaleka tak bezproblémové jako za časů našich maminek a babiček a vyvstává otázka, jestli se chov muže v dnešních časech vůbec vyplácí. Chovaný exemplář by měl splňovat aspoň 2 z těchto předpokladů:

§1 Základní vlastnosti muže
a) musí být užitečný (zručnost, šikovnost a snaha v domácnosti a v posteli není na škodu)
b) musí být pohledný (tj. jeho vzhled by neměl vzbuzovat lítost a soustrast)
c) výše jmenované vlastnosti nemusí platit v případě, že platí § 2.

§ 2 Je bohatý!!!!!!!!!!!

§3 Podmínky chovu 

Jeho pořízení a chov si rozumně rozvažte, dopřejte si dostatek času na výběr vhodného exempláře a nechte se přesvědčit o jeho skutečných přednostech a schopnostech.Zvažte skutečnost, že muž má tendence ukazovat se z té lepší strany, což je často následováno návratem k původnímu stavu. Skryté vady a neduhy objevíte až po delší době. Proto také počet # odložených mužů narůstá. Mnohé exempláře bloudí bezcílně po okolí nebo hledají
útočiště u nových majitelek. Doporučuje se pořídit si už vycvičeného muže (§5).
Exempláře nabízené v second handech jsou často velmi výhodným řešením, mají již osvojené žádoucí návyky. V případě již více použitých exemplářů je ovšem varování víc než na místě. Jestliže byli chováni na mnohých místech a u mnohých žen, mají sklon k krátkodobé ztrátě paměti, takže si neumí vzpomenout na svůj domov ani na majitelku.

§4 Krmení

Muž je ve své podstatě všežravec. Kvůli vyrovnané stravě se doporučuje občas vystřídat konzervy za čerstvou zeleninu. Alkohol by neměl být striktně zakázán, pokud si ho dokáže zajistit od svých kamarádů. To platí všeobecně i pro sladkosti. Pozor na přežírání !!! zvažte, jestli pohyblivost obézního muže rapidně klesá a tím jeho výkonnost v posteli a domácnosti.

§5 Chov

Co se týče ubytování, je muž relativně nenáročný. Všeobecně mu stačí televizor a postel (dálkové ovládání je nevyhnutelné). Pokud je k dispozici # počítač, je možné dokonce vypustit televizor. Není dobré ho na celý den
zavírat, mohlo by to vést k depresivním stavům, odmítání stravy a úplnému zkapání. Na pravidelný přívod kyslíku a udržení přiměřené pohyblivosti se osvědčila práce na zahradě. Kromě toho je dobré vzít ho 1x denně mezi lidi, aby měl výběh.

§6 Péče

Dohlédněte na to, aby se aspoň 1 x denně umyl. Aby se vyhnul poranění, občas mu ostříhejte nehty a občas navštívil holiče. Velmi důležité je dohlédnout na to, aby si pravidelně měnil spodní prádlo.

§7 Choroby

Muž má od přírody sklon k dramatizování a přehánění. Dispozice k hypochondrii je mu vrozená. Nezapomínejte: při prochlazení obyčejná kombinace postel x čaj úplně postačí. Upřímné politování nemocného může proces ozdravění
výrazně prodloužit. Někteří muži mají bohužel sklon k vypadávání vlasů. Jelikož to neovlivňuje jejich kondici, není třeba se tím výrazně zaobírat.

§8 Výcvik

Muž zkrotne velmi rychle, když se s ním správně zachází. Běžné povely k noze, dones, pohov ovládají ti bystřejší již po několika hodinách výcviku. Nezapomeňte na pravidelnost. V případě, že se do výcviku hodlá zapojit i
tchýně, je nutno určit jasná pravidla.

§ 9 Rozmnožování

Muži jsou plodní celý rok a podle toho se chovají. V souvislosti s tím je případná tužba mít dítě předčasná. Často je to jen účelem, který světí prostředky. Zapůjčte si od rodiny nebo známých pár dětí, tak nejlépe prověříte jeho otcovské schopnosti.

HODNĚ ŠTĚSTÍ PŘI CHOVU lol lol

#2 28. 2. 2007 15:40

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Re: ZÁKLADNÍ VĚDOMOSTI PŘI CHOVU MUŽE

si asi nějakého pořídím :-))

Není tady

#3 28. 2. 2007 15:57

Nick3594
Host

Ty raději ženskou, ale pravidla pro jejich chov nemám lol

#4 28. 2. 2007 15:59

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

neexistujou, to by si lidstvo oddychlo :-))

Není tady

#5 28. 2. 2007 16:00

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

lol lol tak to si dam i tu praci s tim, ze to drahouskovi prelozim

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#6 28. 2. 2007 16:34

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

:-))))) moc pěkný.

Není tady

#7 28. 2. 2007 17:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

teda lvice, ty si koleduješ  stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#8 28. 2. 2007 21:39

faf
♥♥♥♥♥♥-

Naaaadhera Lvice godlike lol

Este mi nevies poradit nejaky chovprodukt, kde sa daju zohnat kvalitni jedinci,najlepsie aj s PP? Lebo nejakych tulavych z ulice si asi domov priviest netrufnem...Mamka ma vykopla uz aj s tulavym maciatkom, tak tulaveho chlapa by asi neskusla tiez....hmm

tongue lol

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#9 28. 2. 2007 21:51

aja000
♥♥-----

ještě jsou dva druhy mužů- chovní
                                       -a tažní.........takhle jej rozdělovaly naše babičky jako koně

Není tady

#10 1. 3. 2007 8:09

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Muži jsou plodní celý rok a podle toho se chovají.

tummenupp tummenupp tummenupp big_smilebig_smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#11 1. 3. 2007 8:18

Wayway
♥♥-----

Osobně bych  polemizovala s  doporučením, že  je vhodné pořídit si již vycvičený exemplář. Domnívám se, že  takovýto kus může mít sice jak dobré, tak naopak  špatné návyky získané u předchozí majitelky, pro které ho třeba odložila. Napravování takových špatných návyků je velmi náročné, vyžaduje  velkou důslednost a trpělivost a v některých případech je dokonce nemožné a to dokonce  i s použitím parfosního způsobu odvykání...

Není tady

#12 1. 3. 2007 8:42

Nick3594
Host

Pan, že by pár malovaných vajíček a panáka navrch big_smile wink? Neber to tak vážně tongue smile.

#13 1. 3. 2007 8:47

faf
♥♥♥♥♥♥-

aja000 napsal(a):

ještě jsou dva druhy mužů- chovní
                                       -a tažní.........takhle jej rozdělovaly naše babičky jako koně

čiže inými slovami, ťažní a jazdeckí, aaano? lol gloria

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#14 1. 3. 2007 9:04

Honey
♥♥♥♥---

Jen by mě ještě zajímaly "Základní vědomosti při chovu ženy" big_smilebig_smilebig_smile   Ale jinak jsem se od srdce zasmála  fuckyou

Není tady

#15 1. 3. 2007 9:15

host eska
♥♥♥♥♥♥-

zase ten fuckerík lol

taky plnokrevníci a polokrevníci, viď faf upírko big_smile

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#16 1. 3. 2007 9:36

faf
♥♥♥♥♥♥-

Aaaano, to taky..... lol tongue

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#17 1. 3. 2007 13:02

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Faf, máš boží nick! tummenupp
Lvice, myslím že tam chybí paragraf, odměňování za správné chování. Třeba že může majitelku denně šimrat na zádech, masírovat, uvařit kafíčko, pozvat do restaurace.... cool

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#18 1. 3. 2007 13:08

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Asi nemá cenu abych sem psala v chovu mužů jsem naprostý diletant. Navíc ten můj   BM se do rubriky nevejde, tažný byl jenom tím, že jsem ho tahala z prů.erů a chovný tím, jak se ke mě špatně choval. usch

Není tady

#19 1. 3. 2007 13:09

faf
♥♥♥♥♥♥-

Vdaka Regi... wink rodna

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#20 1. 3. 2007 13:11

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Tetamáma tummenupp tedy jak jsi to popsala:-))
ne už ale  ta skutečnost   tonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#21 1. 3. 2007 13:14

jarka týnková
♥♥-----
Místo: Horní Beřkovice
Web

A vyplatí se vůbec takový chov? Já slyšela že chlap má největší cenu, když v sámošce tlačí vozík s desetikorunou....a to taky právě jen těch 10,- Kč. Tak trochu prodělečný podnik, ne? Promiň Vašku....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10711;115/st/20070402/l/28/k/b461/ttc.png

Není tady

#22 1. 3. 2007 13:15

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

Ono to naštěstí všechno časem "vyčichne" a pak se tomu člověk může zasmát, ale taky nechci zůstat sama a nějaká rada propříště by se mi hodila godlike

Není tady

#23 1. 3. 2007 13:21

BB
♥♥♥♥♥♥-

Tuhle mi kamoška poslala mejlíkem fotečku ...... pod tím textík, že jestli je nutné kvůli 10 cm buřta chovat celé prase ...... sem se to nedá zkopnout .... administrátor by mi to určitě okamžitě a střelhbitě vyrušil pro nevhodnost .....    gloria

BB

Není tady

#24 1. 3. 2007 13:31

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-

No, trocha cynismu neuškodí, ale většina ženských chce chlapa ještě kvůli něčemu jinému, než "10 cm buřta". Doufám, že mi nikdo neodepíše: Když sis chtěla povídat, měla sis vzít ženskou.

Není tady

#25 1. 3. 2007 13:48

Nick3594
Host

Tatemáma, nepochybně. smile Když jsem tenhle příspěvek dostala od kamarádky, tak jsem se zasmála, skvěle jsem se pobavila, ale to je asi tak všechno. Určitě by mužský dokázali napsat Pravidla pro chov žen, tj. o nekonečném tlachání v kavárnách, nad mobily, nesmyslných nákupech, sledování přiblblých seriálů, čtení stupidních časopisů big_smile. A mělo by to stejnou vypovídající hodnotu. Takže smějte se, bavte se, ale neberte to vážně tummenupp.
MUŽSKÝ, MY VÁS TOTIŽ POTŘEBUJEME !!!!! smile Jako sůl wink.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí