27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Jo to si taky mylim,jde o stáhnutí aludku to je fakt,jeliko ,kdy začnu s normální dietou,tak to nikdy nevydrim, podle mě je to tosamý,jako kdy chce někdo přestat kouřit a postupně,podle mě se musí vechno naráz,teda aspon u mě to tak je:)
Není tady
u mně je hlad a co já teď.Něco malého ale co??
Není tady
pokud nedrí tuhle tukoroutskou dietu..tak si dej třeba ovoce, zeleninu, nebo jogurt..nebo musli:)
Není tady
Ahoj. Tak jak to dopadlo s polívkou? Kolik jste zhubly?
Není tady
také se přidávám s otázkou jak je to s tou polívkou u mě je nutné zatočit s 15kg ,tak kadý dobrý výsledek je pro mě inspirace.
Není tady
Můj manel ji drel před pár lety a i kdy neměl nadváhu(188 cm,86kg),tak zhubl o 9 kg běhen toho týdne a poté jetě 2 kg.Ale jakmile se začne normálně jíst,je problém to udret,neb je to rychlé.....
Není tady
Mám zeleninu ráda ale nevím jestli bych tohle zvládla
Není tady
ahojky holky, tak jen jsem chtěla napsat, e jsme ani jedna tu tukoroutskou dietu ten týden nevydrely..já to zvládla dva dny a pak nastoupily potíe (zvracení)..take fuj fuj..no a hned jsem měla dole asi dvě kilča:Dale ted váně, myslím, e je to dobrý na pročitění a stáhnutí aludku...doporučovala bych to spí lidem, kteří jsou fakt obézní a u třeba as nějakou dietkou začali, jinak by to pro ně bylo fakt hrozně drastický si myslím..
Není tady
Já jsem ji drela jednou, u je to pár let, před dovolenou. Vydrela jsem, ale zhubla jsem moná jenom 5 kg, které se postupem času vrátily . Zato si ráda prohlíím fotky z té dovolené, protoe tu váhu jsem od té doby neměla
Výhodou je, e mi ta polévka aspoň ze začátku chutnala a dala se pouívat na zahnání hladu kdykoliv. Ale dneska bych se do toho znovu nepustila, moná tak dva tři dny.
Upravil(a) savéla (18. 4. 2007 11:47)
Není tady
ahoj holky,tak já vydrela jen jeden den a uvařenou jsem ji měla na tři dny u nikdy a to mám polévky moc ráda,ale tu u ne
Není tady
Kdyz si to tady tak procitam od zacatku, recept + rozpis na dalsi dny co se muze jist, tak mi to nepripada tak hrozne. Prokladat polevku ovocem a zeleninou, zapijet cajem a kavou, rekla bych, ze se to da vydrzet. Ovsem teorie je jina nez praxe. Ja si to trosku upravim. Jeden den polevku, ovoce a zeleninu, hodne pit a acidofilni mleko. Druhy den normalne jist, zdrave! a male porce!. Budu to stridat tyden a uvidim.
Jinak vam vsem, ktere jste momentalne na diete, preji uspech a hlavne kila dolu!!!!!
Není tady
prosím Vás- mohl by mi někdo napsat recept na tuto zázračnou polévečku??
Není tady
mondiale napsal(a):
Tak vám sem píu recept:
na polévku potřebujete: 6 velkých cibulí, 4-5 rajčat, 2 velké zelené papriky, 1 svazek řapíkatého celeru, 1 hlávka bílého zelí, 1 bujon v kostce, můe se přidat trochu soli, pepř, pořípadě kari koření...
Zeleninu nadrobno nakrájejte a dejte vařit tak,aby byla vechna zelenina ponořená..vaří se do změknutí (cca 20 min)
1. DEN
- jíme vekeré ovoce kromě banánů, polévku kdykoliv, neslazený čaj, káva, zelený čaj, voda
2. DEN
- jíme vekerou zeleninu (NE suché fazole, hrách, kukuřice), polévku kdykoliv, večer pokud jsme byly hodné velkou pečenou bramboru:-)
3. DEN
- jíme ovoce i zeleninu, bramboru u si odpustíme, mezi porcí zeleniny a ovoce si dáme 2 hodinky pauzu, pijeme vodu, neslazený čaj...
4. DEN
- 3-5 banánů, sbíráné mléko (to je odtučněné nebo acidofilní)...pijeme hodně vody a samozřejmě polévku
5. DEN
- 20 a 30 dkg hovězího masa (bez tuku opečené nebo vařené), 5-6 rajčat, nutné hodně pít..samozřejmě polévku ani dnes nevynecháme)
6.DEN
- hovězí maso azelenina (klidně si dejte 2-3 pečené steaky bez tuku opečené), polévka
7.DEN
- rýe NATURAL, neslazený ovocný dus a zelenina + polévka
tak a měli by jste mít o 5-9 kilo méně
TADY JE, BYL TROKY VZADU
Není tady
Děkuju - jsem trdlo
Upravil(a) slunečná (2. 7. 2008 14:29)
Není tady
NEJSI....TO JEN TO LÉTO S NÁMI DĚLÁ DIVY....
Není tady
Holky, zhubnout 5-9 kg za týden není zdravé a dlouhodobě to nebude mít efekt - a s tím skončíte, zase přiberete. Při správné redukci by se nemělo hubnout víc, ne 1 kg za týden
Není tady
Moje vagrová to drela. Kila la fakt rychle dolů. Jene polévku nebude jíst celý ivot. Postupně pak začala jíst normálně a kila byla hnedle zpět a to v dvojnásobné dávce. Tukoroutskou u nikdy. Jukněte na stránky www.merylinka. To funguje, ale já nedokáu ani to a kdy, tak jenom týden. Já bych jedla pořád :-(
Není tady
Kdysi sem jetě tuhle polívku v pubertě jedla s mámou. Vydreli sme to. Ale bylo to příerný. Člověk si první den říká, e je to vlastně docela dobrý! Druhej den, no snim to. Třetí den, fakt to moc dobrý není, ale přeiju to. 4tvrtej, je to příernej hnus, ale přemůu se! A ty dalí dny, do sebe nacpat trochu tý polívky to je fakt skoro nadlidský úsilí!!!
Začala jsem tuhle dietu dret jetě několikrát. Polívky byl vdycky ohromnej kastrol a vdycky se mi hned u jen z toho jak "voněla" udělalo hodně patně od aludku. Vdycky jí musel někdo jinej, větinou přía za stálého míchání vylejt do záchoda, protoe já u se k ní odmítala jen přiblíit!
Kdy jsem tady zase teď viděla psané ty zázračné úbytky po ní, dostala sem chu to jetě jednou vyzkouet. Ale kdy tu teď sepisuju několikeré moje předchozí zkuenosti opět mě chu přela .
Ovem těm co to vydreli samozřejmě vzdávám čest!
Není tady