29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
adro, to mě to zase rozčiluje, když musím vyhodit ten plastový kelímek, protože vím, že je mrhání přírodními zdroji, že by místo kelímku mohla být např. sklenička, která se dá recyklovat bez ztráty kvality materiálu. V podstatzě z tohodle důvodu nemám rád žádné obaly z plastů
Není tady
tino, kondomy taky nemám rád, ale občas to bez nich nejde
Není tady
bóže Kaliku ty z toho dokážeš udělat....úúúúúúplně něco jiného....:-)))
takhle teda vubec neuvažuju - protože doma mám zvlášt koš na plasty a paír...takže prostě to vyhodím do správného "sudu" a hotovo...bohužel na tohle jsem malý pán - kdyby ale každý třídil ale odpad jako já!!! vážně.-))))
ten požitek mám z toho že je doma zase o jednu věc méně:-))) víš
Není tady
Adro, plast už nikdy nebude ten samý plast, bohužel, recyklovat se dá jen několikrát, pak jedině spálit Plast to je vlastně ropa a ta nám už dochází, přitom je to jedna z nejdůležitějších surovin vůbec. Na obaly je to děsné plýtvání
tino, nerecykluju, páč se to nemá
Není tady
Kalíííííííííkúúúúúú............................................................................................................................................
Tvuj podpis je prostě ... vystihující
Ty vážně dokážeš i z té nejbanálněší diskuse udělat hovadinu
Není tady
No takže za chvíli nebude benzín, auta se sešrotují a vrátíme se zpět k ekologickým koním. Jupííííí . Faf, to bude něco pro nás.....
.
když nakrmím ty své koníčky, pak si udělám kafčo a jen občas kouknu z okna jak spokojeně chrupkaj
když jdu po louce a okolo mě pobíhají 3 psi a 5 koček
když sedím v houpacím křesle, nohy hodím nahoru za mnou praská krb, venku to fučí a já jen tak koukám na světýlka v dálce, a když je sníh a do toho měsíc tak to je pak teprve pohled
horká voňavá vana, svíčky a šampaňské s jahodama, a když v té vaně ještě nejsem sama
Není tady
Děkuji
adro, doporučení, schovávej si všechny plasty, jednou budou mít velkou cenu
Není tady
* cítit vůni letního večera v přírodě
* vstát brzy ráno a vidět východ slunce
* večer u moře - zaplavat si a pak počkat a sledovat, jak se do něj noří slunce
* pustit si nějakou hezkou muziku a tancovat
* stát na kopci s rozpuštěnými vlasy, když fouká vítr
* dotýkat se heboučké srsti mých koťátek
* letmé dotyky s člověkem, kterého miluješ.... jít s ním někam za město a povídat si a cítit bezpečí a pozorumění
no jo, čokoládu, čokoládu a čokoládu, tu já mám pořád, ale to už není požitek, ale náplast
Upravil(a) Aqvamarín (2. 3. 2007 11:11)
Není tady
Lvice...
Není tady
KALIK napsal(a):
adro, to mě to zase rozčiluje, když musím vyhodit ten plastový kelímek, protože vím, že je mrhání přírodními zdroji, že by místo kelímku mohla být např. sklenička, která se dá recyklovat bez ztráty kvality materiálu. V podstatzě z tohodle důvodu nemám rád žádné obaly z plastů
já to taky dost prožívám
a děsně mě štve zboží co se prodává ve dvou obalech, jako by nestačil jeden, že?
Není tady
- Rulandské bílé - pozdní sběr
- skvěle připravený tatarák
- dlouhatánská černá sjezdovka
- náročnější šlajsna
- posezení s přáteli a kytarou u táboráku
- ...
- ještě by se možná něco našlo, ale už jsem zapomněl, jak se "to" dělá ...
Anda napsal(a):
Vašek: Drahý, já jen konstatovala, že se mi líbí Tvůj způsob myšlení, ne že Tě chci klofnout. To by asi bylo krapet kontraproduktivní nejdřív tu svoje praktiky zveřejnit a pak je aplikovat, ne?
I když - lvice tvrdí, že viděla foto a stál bys za hřích? A já se ptám : Kde i jiní najdou Tvé snímky?
tady pro tebe jeden mám, co se v mládí naučíš ...
Není tady
Drbání na zádech
Nechat se hladit
Dobré víno
Milování, když člověk nepřemýšlí a tělo si říká samo
Říkat "miluju tě"
Jídlo- ta první chuť, kdy člověk požitkářsky ochutná
Lyžování- baví mě učit děti lyžovat, adrenalin je vjet na svah, který je o život
Vstup do studené vody, když na těle naběhne husina
Koupit si nové "šatičky" a poprvé si je někam vzít
Dětské ruce kolem krku
Úspěšně složená těžká zkouška
Vyhrát
Teda Váááášo !!!!
Není tady
Vašku..tak TOHLE se Ti fakt povedlo
Není tady
Maxíku, jsi můj člověk, Rulandské bílé, nebo lepčejší je ještě šedé......moje chuťové buňky teď řkají, že asi půjdu požít alkohol před západem slunce, mám tu slzičku lehkého neuberského...
Ad téma: není nad muchlování s milovaným člověkem! Včera mi přijela 3 sluníčka z hor, po týdnu , který sem si užila bez nich, to bylo tak akorát, aby mi zas zapnili život.
Jinak jsou krásná jarní rána proteplená vlahým vánkem, proslněná sluncem a provoněná vůni mladého listí, trávy a barvama květin. Tak nějak ta harmonie barev světla, abrev, vůní a tepla není zaměnitlná a je velmi vzácná a uvízne někde hluboko v mozku.
Není tady
Haló Vašku, tak ta levačka z té fotky mě dostala
Ta fotka je do soutěže
Upravil(a) Pelikan (4. 3. 2007 12:14)
Není tady