|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
, já nemůžu sladkýýýýýýýýýýýýýýýý
bych na to teď musela zasejc myslet 

Není tady

hoste esko, nemysli pořád na to, nebo se z toho zblázníš 
Miluju pocit, když ležím v prázdné vaně a napouštím teplou vodu a ta pomalinku stoupá a zahřívá mě.
Miluju pohled na mystickou scenérii, třeba když je polojasno, fouká nárazovitý větřík, mezy mraky občas prosvitne sluneční paprsek, já jdu po louce, kterou lemují stromy a v dáli jsou vidět kopečky.
Miluju se dívat na hvězdnou oblohu, kde není přítomen světelný smog.
Není tady
krásné požitky....... jen co je pravda:-)))) děkuju všem za příspěvky.... 

tak vidíte jak je krásné žít že....právě pro ty "maličkosti" které dělají život tak nááádnerným.... 

miluju nugetku...jo a taky ještě to čokoládu mléčnou nechat rozpustit celou v tom staniolu na sluníčku a pak to z toh papíru vylizovat....ňam ... na topení to není ono
nechat rozpustit...
ale takové bublinky...tu čokoládu ráda nemám:-((¨
babinetáckou bublinku ale jóóóóó
a pak mám taky ráda se po koupeli natírat mlíčkem, na každou část těla jiným samozřejmě:-))
a když jsem sama doma tak si pustit hudbu...nahlas...a poslouchat nebo uklízet...a nechat při tom volně plynout myšlenky...
ráno když mě budí zpěv ptáčků a šustot větví - na jaře :-))
a pak mám taky ráda - bydlím na sídlišti - když pozdě večer někdo venčí psa - pravidelně každý večer po 22,00 hodině se to štěkání rozléhá celým sídlištěm a to miluju protože vím že se venku něco děje...stejně tak když je sníh a přijíždějí před barák auta a parkují a sníh jim křupe pod kolama a já ležím doma ve tmě zachumlaná..... a přichází spánek.....
no miluju přírodu její scenérie...ale tady jsem měla na mysli takový "přízemnější věci"
jo taky třeba ještě miluju ráno po večeru kdy jsem se "společensky unavila"...to se ráno vzbudím a když mi není špatně...tak vstanu brzy a uklízím a užívám si ten pocit že jsem se večer skvěle bavila a ted jsem jak rybička a ještě si uklidím....no a odpoledne padám na ústa únavou:-))))))))
Upravil(a) adra (1. 3. 2007 7:46)
Není tady
Teď mě napdl jeden přízemní:
požitek je rozčkrábat si pupínek neštovic 

Není tady
joooo to je ono...:-))) takvoý věco jsem myslela:-))
host esko 
a musím se přidat k tem co psali tu úlevu jít se vyčůrat:-)))) áááá...
Není tady

No, když už jsme u toho, tak jsem jednou měl nějako mykózu (ne vaginální
) a poškrábat si uvedené místo byla taková slast, že to bylo lepší i než orgasmus 
Není tady

Miluju (a už se moc těším) takové ty první jarní dny, kdy už sluneční paprsky hřejí, můžu si sednout na zahradu nebo do parku a jen sedet(lezet),nebo si cist....
Mám ráda příjemnou únavu po dobře vykonané práci a to hlavně manuální, nejlépe na čerstvém vzduchu.
Mám ráda červené vínečko, mléčnou čokoládu milku s celými oříšky, olivy s mandlema, kávičku s mlékem a jedním cukrem po ránu kdy nemusím nic dělat, jen popíjím kávičku.
Mám ráda tu nervozitu, když se na něco moc těším a jsem lehce napjatá....
Není tady
milovala jsem cigaretu po milování...a už nemusím UŽ nemusím...tedy tu cigaretu...a žiju...:-)))
(zjistila jsem totiž, že kouřit se dá i při TOM

)
Není tady
Když dostanu v půl sedmé ráno SMS jako dnes ráno od synovců - ahoj tetuško...... tvoji kluci.
.
Upravil(a) lvice (1. 3. 2007 8:38)
Adro a dá se spojit 2 v jednom, kouřit a při tom mlsat čokoládu
.
Upravil(a) lvice (1. 3. 2007 8:38)
Hosteska, Doubravka, Kalik....
vy ste tak poeticki.....
Host,
aj tyyyy mas rada? 
Není tady
- úsměv a uslintaná pusinka mého vnoučátka
- brouzdat se venku po louce v teplém letním dešti
- knížka + kafe + cigárko + hořká čokoláda s celými lískovými oříšky
- pocit, že "dneska už nic nemusím"
- vůně čerstvě vyžehleného prádla
- když se mi povede zvládnout to, o čem všichni včetně mě pochybují, že to půjde
- a občas i to, že ráno vstanu a nic mě nebolí
Není tady
taky to mrazení po celým těle?
já jsem se tak 2 x zamilovala

Není tady
Host, ako si sa 2x zamilovala???? 
Není tady
jeden večer jsem dostala takový polibek a vyznání lásky a druhej den jsem se už pořád usmívala jak pitomec 

Není tady
Jaaaaj, to poznam.... Mne sa moj posledny ex vobec nezdal nejako extra pritazlivy, az kym ma raz takto zmrazujuco nepobozkal odzadu na krk...tak som bola uplne stratena... 
Není tady
Dlouze jsem přemýšlela nad trvalostí požitku z milované kávy a čokolády, ale asi největší požitek mám ze ZKLIDNĚNÍ...
po dobře vykonané práci
po vyřešení problému
po tréninku
po závodech
po rušném dni když přijdu domů
při přestávce na kávu mezi prací
když děti usnou
....atd.
je to trvalý pocit a za ty chvíle zklidnění stojí za to jít znovu a znovu do boje.
Není tady
když sedíme celá rodina s babičkou i dědou, sestrou a dětma, smějeme se a bavíme!!
když vidím mého malého prcka 3 roky jak spinká nebo se směje u pohádky
když malá 3 a o 15 let starší sestřička spolu hloupnou
perfektní knížka v posteli
úžasné bonbonky orion
Není tady
no, nejlepší požitky jsou ty nejobyčejněší... třeba se taky dobře vyspat...
to pro mě vždycky bylo něco náramnýho. Unavená, vykoupaná lehnout a spát zachumlaná v peřinách. Všude ticho. Klid. Nic nemusím. Jen spát.
Úplná hypnoza, že jo?
Faf
no, mně taky ne nějak extra přitažlivý (i když hezcí, podle měřítek byli ) a přišel polibek z žabky byla princezna 
Upravil(a) host eska (1. 3. 2007 9:52)

Není tady
aja000 napsal(a):
vidím že jsme fakt různí někdo prádlo rád věší....ale Vašek ho rád sundává.. někdo rád vdolky jiný zase holky...ale na chaloupce u dakoty v té vaně a nad hlavou nebe a hvězdy by se líbilo i mi....dakotko máš kolem velký pozemek ,asi jak se oteplí se nás tam sjede více ,jak to čtu........neboj vanu si každý sežene vlastní...to bude poleženíčko...
ajo, tam není žádnej MŮJ pozemek...to je prostě les !!! Nejbližší civilizace 3km .Jsi vítána jako všichni !! 
Není tady
Host, ty žabička.... 
Není tady
copak vampírko ?? 

Není tady

Není tady
jo...to není zrovna požitek...ale je vlastně pro mě...zbožňuju když vyhazuju prádný obaly - od čehokoliv - nejvíce od kosmetiky...pak krabičky od čaju,sušenek, lahve od jaru, a starý hadry...prostě s požitkem se zbavuju starých a nepotřebných věcí.... 

Není tady