|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Feuria napsal(a):
miluju bublinky
to je od tebe hezke, ze mne milujes

tak to ja miluju Guiness Cold v irske hospode 
a hory, stromy, podzim, kolo...
Není tady
můj největší požitek...mám chaloupku uprostřed lesa mezi stromy..večer, tma, oheň hoří, na palouku stojí stará zinková vana plná horký vody, v ní ležím, popíjím cokoli, pokuřuju a průzorem mezi stromy čučim na hvězdný nebe...a nikde nikdo, jen já a vesmír...uááá, už aby bylo léto !!!
Není tady
já si přivezu vlastní, pokud je tam ještě místo :-)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
No počkej Dagy......
Snad seženeš ještě jednu vanu, néééé????
Víš co dalo práce sehnat tuhle velkou, ve který jsem celá ponořená i JÁ ???? 

Není tady
jo cokolada do kafe je paradni ... a lezet v perinach kdyz venku prsi je taky fajn ... obmenuju si to podle rocniho obdobi koukanim na bourku nebo snih ... nebo dest kdyz jsem ve stanu je neskutecne romantickej /ale to chce hodne dobry stan/ ... ale uplne ze vseho nejvic miluju kdyz se vratim po celem dnu u koni utahana a spinava rozvalim se do kresla /nekdo mi zuje boty/ a ja jen sedim a nemuzu a cicham jak smrdim - a myslim na to jak se maji moji milackove ... to je ten nej pocit pro mne
Není tady
No já miluju mandle v čokoládě, džus jahoda banán, když si s přítelem uděláme den jen pro sebe, válíme se, společně vaříme, jíme, mazlíme se,milujem a vůbec nikdo nás neruší. No a skvělá je taky bublinková masážní koupel.No a super je masáž celýho těla od mého miláčka.
Není tady
........zimomriavky na celom tele naskakujuce po ponoreni sa do sialene horucej vane plnej peny...
.........vasnivy dych vyrazajuci bozk na krk.
........horuci lipton yellow lable s citronom a cukrom
....pohlad do konskych oci....
......kniha od ktorej sa neviem odtrhnut, kym ju nedocitam...
.....pesnicka Slept so long "na plne pecky"...
....Hotel California po spanielsky od Gipsy Kings..
Upravil(a) faf (28. 2. 2007 21:48)
Není tady
tak bozk, jo ?

Není tady
Ano, na krk....
tomu nikdy neodolam... 
Není tady
já taky ne :-))
Není tady
aaaaale co? 
Není tady
tak pozor abych tě nepotkal :-) teda myslím když ty bozky dávám jáááá ikdyž mě by to taky nevadilo, nějakej dostat :-)))))))))))))
Není tady
No Vasku, to by som bola spolahlivo stratena.....
ja ich tiez rada aj davam, nielen dostavam.....
a kedyze je dalsie babinetne stretnutie ktoreho sa urcite zucastnis?

Není tady
vidím že jsme fakt různí někdo prádlo rád věší....ale Vašek ho rád sundává.. někdo rád vdolky jiný zase holky...ale na chaloupce u dakoty v té vaně a nad hlavou nebe a hvězdy by se líbilo i mi....dakotko máš kolem velký pozemek ,asi jak se oteplí se nás tam sjede více ,jak to čtu........neboj vanu si každý sežene vlastní...to bude poleženíčko...
Není tady
faf napsal(a):
No Vasku, to by som bola spolahlivo stratena.....
![]()
ja ich tiez rada aj davam, nielen dostavam.....
a kedyze je dalsie babinetne stretnutie ktoreho sa urcite zucastnis?![]()

jen počkej 
Není tady
ze by kto pocka, ten sa docka???

Není tady
jj 

Není tady
no veru, mohli by sme popri tom aj:
preco nie.....
Není tady
jenže ty jsi upír a určitě by jsi mě vysála ... musím si dát pozor!!!
Dobrou a na noc si beru česnek a křížek na krk ... :-))))))))))))
Není tady
Neboooj Vasku, to ja vzdy opatrne a s citom...... 
Není tady
a pekne snicky prajem..... aj ked s tym cesnakom to nebude ktovieco....

Není tady
italskou zmrzlinu, čerstvě vyrobenou
tu rozpuštěnou čokládu a taky rozpuštěný sýr
ještě jsem zbožňovala housku se šunkou a sýrem rozpečenou v mikrovlnce, když jsem čekala na ségru po zpívání
----------------------------------------------------------------------------------------------
odplavat daleko od pobřeží a tam se volně vznášet v průzračné vodě daleko od všeho a v tichu
nalézení v hudbě tanec a nechat se unášet melodií a rytmem...
probouzet se do krásnýho rána, když venku zpívaj ptáci nebo sněží
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ale i :
požitek je stihnout jít na malou (i na velkou)
jé, faf
.........vasnivy dych vyrazajuci bozk na krk.
hjarta aaaaaaaaaaach, z jara.. nebo při bouřce... to je ještě vůbec nejlepčejší...
tím to bych to zakončila, neboť to mě nenapadlo sem napsat, ještě že tu jsi faf 
dobrou noc
Upravil(a) host eska (1. 3. 2007 8:02)

Není tady
málo co se vyrovná slasti, když po bolestně dlouhém a usilovném hledání v cizím městě, zbrocená potem, očima už notně vyvalenýma a chůzí jaksi po*n konečně naleznu ... veřejné záchodky... áááách 
Není tady