29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vašíku, obávám se, že i když jí jednou bude padesát, pořád to bude moje miminko..Nejsem na hlavu padená a vím, že už jí nemusím a hlavně nesmím utírat zadek, ale když spí, taju jak ledovec a lehkému pohnutí a sentimentu se neubráním. Zaplaťbůh to nevidí
Není tady
já vím :-) líbil se mi ten obrat
Není tady
Anitaak: Zmrzlá Nutella. Další zvrhlost, o které jsem nevěděla, a které určitě neodolám..To by mělo být trestné
Není tady
Ando, ještě je vynikající vrazit do mrazáku smetanový jogurt Straciatella. A pak.......
Vašek: Mně se zase líbíš Ty. Některá z holek tu na Tebe upozorňovala a vážně musíš být fajn kluk (aspoň podle příspěvků na to vypadáš)
Není tady
a tak se mi líbí ten obrat 75 D
Není tady
Kruci, lvice, já říkala, že by to mělo být trestné..S takovou už si pak nebudu muset lámat hlavu s jakýmkoliv pašákem, páč o mě nikdo ani nezakopne.
Není tady
Ando, já viděla fotečku. Je to kus flákoty k nakousnutí
Holky, fakt me nic nenapada.
Upravil(a) Dita.L (28. 2. 2007 16:06)
Není tady
Anda napsal(a):
Vašek: Mně se zase líbíš Ty. Některá z holek tu na Tebe upozorňovala a vážně musíš být fajn kluk (aspoň podle příspěvků na to vypadáš)
to ne .... ne ne
mě by z toho tvého scénaře klepla pepka
že by mě konečně předběhla moje špatná pověst
Není tady
Vašek: Vidíš to, Ty jsi jasný důkazem toho, že má teorie je správná..Zajímalo by mě, jestli by Tě tak zaujalo konstatování, že jsem bystrá a plynně hovořím 3 světovými jazyky. Vy chlapi jste strašný kuny.
Není tady
. Kdybychom byli v kriminálu, tak by žádná nutelka ani jogurtík nebyl
. A těch fešáků za mřížema
.
lvice napsal(a):
Ando, já viděla fotečku. Je to kus flákoty k nakousnutí
![]()
si příšla z řeznictví, né ?
Není tady
Ne, z márnice
Vašek: Drahý, já jen konstatovala, že se mi líbí Tvůj způsob myšlení, ne že Tě chci klofnout. To by asi bylo krapet kontraproduktivní nejdřív tu svoje praktiky zveřejnit a pak je aplikovat, ne?
I když - lvice tvrdí, že viděla foto a stál bys za hřích? A já se ptám : Kde i jiní najdou Tvé snímky?
Není tady
Není tady
Anda napsal(a):
Vašek: Vidíš to, Ty jsi jasný důkazem toho, že má teorie je správná..Zajímalo by mě, jestli by Tě tak zaujalo konstatování, že jsem bystrá a plynně hovořím 3 světovými jazyky. Vy chlapi jste strašný kuny.
jo ta teorie je správná ale nic se nesmí přehánět pokud nevidí i tvůj zájem může se to proti tobě otočit ...
mě by to zajímalo, protože si dokážu povídat s každým a potřebuju procvičit Aj, mě zajímaj holky jako celek
Není tady
Anda napsal(a):
Vašek: Drahý, já jen konstatovala, že se mi líbí Tvůj způsob myšlení, ne že Tě chci klofnout. To by asi bylo krapet kontraproduktivní nejdřív tu svoje praktiky zveřejnit a pak je aplikovat, ne?
I když - lvice tvrdí, že viděla foto a stál bys za hřích? A já se ptám : Kde i jiní najdou Tvé snímky?
mě čteš asi málo nepiš Drahý jinak budu za živa sežrát
možná si změnila taktiku
Není tady
Zaživa budu sežrána já, jestli si tohle všecko přečte můj drahý. A nic jsem nezměnila, já vlastně málokoho oslovuju jménem, kolem mě se to hemží hmyzem (beruško, broučku), masnými výrobky (jitrnico, jelito) a drahý nebo drahá taky není neobvyklé. Fakt se nemusíš bát, své chápavé prsty dávám pryč - další z mých zásad zní : nikdy nic s nikým, koho nespatřím na vlastní oko
Není tady
to se nebojím :-)) je to stejně jedno :-)
Není tady
Toho by bylo...čokoláda..čím tmavší tím lepší, nejradši má tu na vaření, červené vínko, jídlo a takovej ten pocit klidu, když vím, že je všechno v pohodě, nikam nemusím, nic dělat nemusím, žádná nepříjemnost v dohledu.
A pak taky ráda věším prádlo :-)
Není tady
já rád prádlo sundavám :-)))))))))))))))))))))))))
Není tady
Vašek: Omlouvám se za tu plnou schránku, něco málo jsem smázla, ale teď už musím letět, musím ještě zaplatit SIPO a zúčastnit se členské schůze KDU-ČSL. Tomu se říká "kozel zahradníkem" a co se jich týče "hřát si na prsou hada". Foto taky zítra
Není tady
Teda, kdyz se nad tim tak zamyslim tak v posledni dobe zavinace s obycejnym rohlikem, jsem schopna ho snist uz u pokladny pred zaplacenim
- vuni a unavu po uklidu bytu, miluji,kdyz vim,ze je tam naprosto cisto a vonavoucko
- ale jinak opravdovou pohodu domova, vsichni jsou pryc, clovek si uklidi a pak unaveny udela oblibeny caj, pusti oblibenou hudbu a otevre knizku
- noci plne mesicniho svitu a hvezd
- vuni lesa ci louky po desti
- varhany rozeznivajici se v kostele a k tomu doprovod choru
- uprimne objeti a milovani s milovanou osobou
Takze vlastne nic prevratneho...
Není tady
Tak to je super téma...
tak třeba...
krásný večer...milovaná osoba...svíčky..červené víno...příjemná hudba...někdy i taneček a potom dlouhé líbání a milování.....
čerstvě posekaná tráva....a pak seno...
vůně moře.....
vůně ranní kávy..
nebo pocit když se někam vracím kde mi bylo dobře...
Není tady