29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mléčná čokoláda ORION a dávat si čtverečky na lžičku a tu pak rozpouštet na hladině kávy....mňam....a pak do pusy jak se to rozpouští....ááááá
nebo když si večer lehnu do pelíšku zachumlám se přikryju se po bradu a slyším otevřeným okenm venku dést jak bubnuje na parapet.....a já jsem v teple...
když se v noci vzbudím a pozoruji svého pětiletého syna...je tak sladký....
únava po sauně...a červené víno:-))))
Není tady
Kromě toho synka (toho nemám) ... mám stejné požitky miluju bublinky
Jo, hrozně jsem milovala např. promoknutí (dřinu) při sběru hroznů ... a pak teplá vana, teplá deka, objetí a klíííídeček Prostě mám ráda odpočinek po dobře odvedené práci
Jo a milování s milovanou osobou !... to je nej prožitek!
... jízda na koni, teplá vana, čokoláda ....
Upravil(a) Feuria (28. 2. 2007 14:51)
Není tady
- jakákoliv mléčná čokoláda, kokosové Bounty v mléčné čokoládě
- kvalitní červené vínko při svíčkách
- šampus s jahůdkama
- ovocná zmrzlina
- sednout si v přírodě a nechat se unášet vůní a zvuky přírody
- zavrtat se do postele s hezkou knížkou, zatímco mi u ucha vyhrává hezká muzika
- když mě synovec obejme a řekne: Tetuško, mám tě rád.
a milion dalších věcí, které nemohu psát, protože seznam požitků by byl asi hóóóóódně dlouhý
sauna je dobrá
svařák na chatě
chlazené pivko v přírodě
horká vana ... na mnoho způsobů :-)
atd.
Není tady
zapomněla jsem dodat: kromě milování....to jsou právě všechno "náhrady" za milování....:-)))))))))
Není tady
Neteř
Není tady
Náhrady ? To u mě teda ne
. Všechny tyhle báječné věci jsou rovnocenné
.
ale vlastně takový ten první zásun....áááá takže i klidně to milování sem písněte:-)))))
hezké odpoledne:-))))
Není tady
K tomuhle tématu se přidám .......takže jahody se šlehačkou, chuť rozpouštěné zmrzliny v kávě, sezení v houpacím křesle u krbu.....a možná mě ještě něco napadne
..pěkný téma
Není tady
A to já miluju, když mě před, po nebo mezi milováním přítel namaže olejíčkem a masíruje zádička, nohy ňam. A minule jsem zažila neskutečně nádhernou věc: dvě !!!!!!!!! hodiny jsme se prostě jen líbali a líbali a líbali. A přiznám se, že jsem v jednom okamžiku cítila, že jsem se kamsi přemístila a cítila jsem se jako Egypťanka za dob faraonů. Zbláznila jsem se
tak milování jo? to mi nic neříká :-))))))))))))))))))))))))))
Není tady
Miluju zimní večery na chalupě - topíme v krbu, dřevo krásně praská a voní, jsme všichni pohromadě, kocour se válí před krbem, popíjíme zázvorový čaj s medem a citronem, venku sněží, nebo fučí - to je požitek jako blááázen !
Není tady
lueto
stěhuju se k tobě :-)
Není tady
Tak přemýšlím jaké já mám požitky a přistihla jsem se, že sedím u počítače s úsměvem na tváři a vybavují se mi samé příjemné věci.
Takže miluju sedět v létě večer u vody a pozorovat hladinu, posezení v křesílku u bazénu, jsem na vrcholu blaha, když jsme s manželem a synem a užíváme si v klidu společné chvilky, výlety na kole apod. a taky miluju šunkové rolky s křenem. Prostě jsem ráda, když jsme doma spokojení, zdraví a můžeme si neomezeně užívat života - to je můj největší požitek. Jinak to napsat neumím.
Není tady
Bezva tema !
Tak ja miluju svuj ritualek o vikendu, kdy si vezmu do postele vsechny prilohy, co za tyden byly v novinach a ja na ne nemela cas, udelam si obrovskou snidani a jen tak si ctu a relaxuje - uz aby byl vikend !
Dal je to cokolada Milka, dobre cervene vinko a sex - jak pise adra: ten prvni zasun .... Hmmmmm...
Není tady
Já miluju procházky vonícím lesem - po dešti, když vylézá sluníčko (v létě)
vůni dvého obydlí (pokud není pos...od pejsánka)
dětskej smích (ten spokojenej, bezbranej- nemyslím řehot puberťáků)
usínání v čerstvě povlečené posteli
Nemůžu psát dál, protože se mi podvědomě do toho vloudí podmínka " pokud". A to nejde.
Není tady
Adři, dáme čokoládový mejdan s bublinkama . A pak se přikrejeme peřinou
Vůni přicházejícího jara.
Vůni letního deště.
Plavání v moři.
Vrnění kocoura, když se mi rozvalí na břiše.
Zjištění, že se můžu ještě zachumlat pod peřinu a spát dál, když se probudím o víkendu a myslím si, že musím vstát do práce.
Jízdu na lyžích na prázdné sjezdovce, kdy už vlek skončil a všichni odjeli.
Hledění do té naší krásné české krajiny.
Pocit šimrání v břiše při líbání.
A na závěr trošku přízemní: dobře vychlazenou plzničku v létě na zahrádce a cigaretku, červené víno, právě usmažené kuřecí řízky.
Není tady
veget po týdením úklidu,
při sexu pocit neklidu
snídani v trávě v rose,
svařáka v jiskřivé kose,
"vypláchněte si" u zubaře,
tvář přistisknutou u mé tváře,
překvápka mého Jiříka,
nic, co se lehko odvyká
Není tady
Budu papouškovat:
- pohled na moje ze sna se usmívající 12ti leté miminko
-čokoláda v jakémkoliv provedení - nejlépe takové ty totalitní bonboniéry s náplní, co nikdo nerad (furt si říkám, proč takhle nemiluju např. hlávkový salát)
- kávička a cigárko (taky hnusnej zlozvyk)
-dívčí večery s mou nejlepší kamarádkou ( rozestlat postel, vedle ní stolek s vínem, dvěma hrnky - to aby se to při tom válení se lépe drželo, olivami, sýry) a klábosení až do rána
-šimrání v žaludku při takovém tom prvním oťukávání se s partnerem
- orální sex
Není tady
jo, ještě jsem zapomněla - miluju vůni moře
Není tady
Anda
12 leté miminko :-)))))
Není tady
Dobrou knížku a dobré sluníčkovaté červené ve vaně a taky kafe s mlíkem na chatě brzy ráno, když začínají zpívat ptáci. A spousta dalších věcí.
Není tady
A sedět ráno na liduprázdné pláži a čekat na východ slunce, kdy moře je tak mírumilovné, vše kolem spí a pak vyleze slunce a jeho nádherný odraz na hladině........
Sedět na břehu u rybníka, pozorovat zapadající slunce, vyskakující kapříky lovící mušky, jejich plácání když padají zpět do vody, skřehotání racků nad hladinou.
Pozorovat psy v parku, jak nadšeně uhánějí za hračkou, kterou jim páník hodí a jejich radost, když ji aportují zpět......
Nutellu strčit na pár hodin do mrazáku
a pak ji dlabat zmrzlou malou lžičkou - lahoda.
Vzduch po dešti a do toho ticho a jen cvrdlikání ptáčku.
Procházka po lese..
Zalezt někam se skvělou knížkou a nevnímat nic okolo..
Není tady