29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
hele lidi díky za názory díky díky moc
Není tady
Love, to Ti nezávidím. Měla jsem kolegyni se stejným problémem. Vdávala se skoro ve třiceti, jeho matka na svatbě bulila, jak ztrácí syna. Poté bydleli v jejím domku, on spal s maminkou v ložnici, ona na kanapi v jídelně. Přestože byla slušná, došla jí trpělivost a dala manželovi ultimatum - buď já, nebo matka. Přestěhovali se do podnájmu (matka se urazila a dala jim pokoj). Pak měli dítě a z něj se stal skvělý manžel a táta.
Není tady
No tak já bych couvala.... a pěkně rychle ... kdyby to byl jinak jó kvalitní chlap, tak bych možná měsíc počkala (ve svým bytě ovšem), jestli si to s maminkou vyřídí, nebo ne. (Sázím ale tak 99:1, že to chlapček nezvládne.) Šla bych si dál svou cestou. Chlapů je tolik....proč ztrácet čas s dítětem, které se nechá vydírat matkou?
Není tady