Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 28. 2. 2007 14:25

love01
♥♥-----

zůstat nebo nezůstat

holky řešil jste někdo někdy problém maminkovské lásky??? Jedináček a maminka??
Teda takhle to vidím já a sháním jiné poznatky jestli si to jen moc neberu,ale vzhledem k tomu,že už dva měsíce kvůli tomu brečím do polštáře, tak už to neberu na lehkou váhu.
Přestěhovala jsem se teda v uvozovkách jsem se stěhovala k milému,že začnem konečně být spolu jelikož náš vztah nebyl uplně od začátku nejlepší ač se říká,že začátky jsou nejlepší u nás to bylo jak na houpačce,ale vydržela jsem to, protože už mám pár divokejch vztahů za sebou. Konečně jsme byli ve svém nebo-li já u něj a v klidu nerušeni a byla jsem fakt šťastná,ale moc dlouho nám to nevydrželo.
Vím,že jejich vztah s maminou byl až nepochopitelně jiný než znám já. Furt nevím jen jestli to tak vidím já,ale jsem už hotová už dva měsíce je u nás.Ok nejdříve jsem to chápala jelikož měla nějaké zdravotní potíže,pak se zotavovala a teď už to jsou další a další témata. Takže asi takhle já jsem si za dva měsíce stačila postupně odvozit věci,protože to prostě nekoušu,že tam jsem já vlastně na návštěvě.Nevím jestli se ve mě objevil nějaký druh majetničnosti nebo na to mám právo...
Drahý se to sice snaží řešit padají tam dohody,že dneska odjede pak je to zítra pak je to pozítří a pak už je zas ticho po pěšině a stejně je to ukončené tím,že to je můj problém, že to nedokážu pochopit. Přitom se tak snažím to pochopit ale co nepochopím je to,že ona nechápe, že dva mladý lidi chtěj být spolu a každé dítě odejde od matky až vyroste.
Fakt to bolí. Minulej týden jsem to i ukončila,ale to zas nerozchodil on jak to mohu udělat takže náš rozchod trval tak dva dny??va
Nejhorší na tom je,že tohle už jsem jednou zažila a dlouho jsem to rozcházela než jsem se dala dohromady a už to mám tady zase.Oba se asi moc milujem na to, abychom byli spolu.
Píšu to jen proto,že jsem si před chvíli vyslechla další verzi dohody a ta nebyla opět příjemná,takže se potřebuju vypsat:grater:
A taky řeším to jestli mám ještě vydržet nebo odejít na oboje rozhodnutí mám,ale málo sil takže jsem v začarovaném kruhu paráda. Jo život je boj

Upravil(a) love01 (28. 2. 2007 14:27)

Není tady

#2 28. 2. 2007 15:00

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Re: zůstat nebo nezůstat

se ti nedivm, mě by to taky vadilo, bydlet se má podle mne bez rodičů ....

Není tady

#3 28. 2. 2007 15:03

love01
♥♥-----

vašek napsal(a):

se ti nedivm, mě by to taky vadilo, bydlet se má podle mne bez rodičů ....

aspoň jeden chlapský normální názor potřebovala bych tvůj mozek na chvíli někomu půjčit:gloria:storstark

Není tady

#4 28. 2. 2007 15:06

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

věř tomu, že je hodně lidí co si myslí, že ten mozek nestojí za nic, pokud ho vůbec mám ... k ničemu by ti nebyl

raději vysvětli mamánkovi, že už je velkej a musí bydlet jen s tebou :-)

Není tady

#5 28. 2. 2007 15:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nejde o to, "co se má", ale o to, či to vyhovuje obom zúčastneným. Tu to zjavne nevyhovuje, tak treba pracovať na nejakej dohode. Ale napr. ja som vzdala trhanie slobodného 38-ročného "mamánka" od mamičky hneď na začiatku. Našťastie som nebola zamilovaná... tak bolo skôr smiešne ako tragické.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 28. 2. 2007 15:09

love01
♥♥-----

vašek napsal(a):

věř tomu, že je hodně lidí co si myslí, že ten mozek nestojí za nic, pokud ho vůbec mám ... k ničemu by ti nebyl

raději vysvětli mamánkovi, že už je velkej a musí bydlet jen s tebou :-)

tak to už jsem zkoušela,ale bohužel 0:1 pro mě zatím dumbom

Není tady

#7 28. 2. 2007 15:12

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

neni důležité vyhrát bitvu ale válku :-)

to se podá

Není tady

#8 28. 2. 2007 15:17

love01
♥♥-----

Selima napsal(a):

Nejde o to, "co se má", ale o to, či to vyhovuje obom zúčastneným. Tu to zjavne nevyhovuje, tak treba pracovať na nejakej dohode. Ale napr. ja som vzdala trhanie slobodného 38-ročného "mamánka" od mamičky hneď na začiatku. Našťastie som nebola zamilovaná... tak bolo skôr smiešne ako tragické.

no právě já jsem sice věděla,že je mamánek,ale tajně jsem doufala,že se to změní, když budem spolu no tak je to jinak jsme spolu ale i s maminkou

Není tady

#9 28. 2. 2007 15:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nechcem ti brať ilúzie, ale čím je človek starší, tým menej je pravdepodobné, že sa zmení... Zdá sa, že by to mal aspoň skúsiť(žiť bez mamičky), aby vedel porovnať, ale myslím, že u nich je ešte pupočná šnúra silná ako námornícke lano... Neviem, či s tým pohneš... hmm styrka

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 28. 2. 2007 15:24

love01
♥♥-----

Selima napsal(a):

Nechcem ti brať ilúzie, ale čím je človek starší, tým menej je pravdepodobné, že sa zmení... Zdá sa, že by to mal aspoň skúsiť(žiť bez mamičky), aby vedel porovnať, ale myslím, že u nich je ešte pupočná šnúra silná ako námornícke lano... Neviem, či s tým pohneš... hmm styrka

to jo skoro asi jako ocelové lano.Moje mamka se tomu už směje,že to není normální,že by si to v životě nedovolila, takhle být u nás,že mu prý mám říct,že se tam také nastěhuje ať je nějaká sranda prej:lol:

Není tady

#11 28. 2. 2007 15:24

ponožka
♥♥♥----

Ahoj, trošku vychladni a začni přemýšlet. Já bych se s tím nepárala. Maminku a přítele bych seznámila s tím, v klidu a s úsměvem, že se buď vystěhuje do týdne sama nebo jí prostě sbalim věci a vyhodim jí i s nima. Na tom bych trvala a taky tak udělala. Jiný řešení nevidim i za cenu, že by tě mohl přítel opustit.

Není tady

#12 28. 2. 2007 15:29

love01
♥♥-----

ponožka napsal(a):

Ahoj, trošku vychladni a začni přemýšlet. Já bych se s tím nepárala. Maminku a přítele bych seznámila s tím, v klidu a s úsměvem, že se buď vystěhuje do týdne sama nebo jí prostě sbalim věci a vyhodim jí i s nima. Na tom bych trvala a taky tak udělala. Jiný řešení nevidim i za cenu, že by tě mohl přítel opustit.

bylo mi řečeno že se jí tak dobře jezdí do práce a nová dohoda je,že nás bude navštěvovat dva dny v týdnu než odejde do důchodu a to je je v červnu:dumbom: takže tak zní nová dohoda....
vyhodit jí nemohu zatím mám furt úctu k starším lidem tam je jedinná možnost že odejdu já ale vyhodit jí nemohu je to jedinej člen jeho rodiny což je také zádrhel nikoho jiného nemá a mě se to prej kecá když jsem z mnohočetné rodiny:(

Není tady

#13 28. 2. 2007 15:30

love01
♥♥-----

lidi díkes trochu jsem vychladla po těch pár řádcích teď už musím zmizet,takže kdyžtak zítra dost se mi to tu zalíbilo když mám teď tak super náladičky :-))

Není tady

#14 28. 2. 2007 15:32

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

jaká dohoda?? Oni se dohodujou bez tebe, tak to by se mi vůbec nelíbilo, ani to že tvůj přítele má řešit věci s tebou ne s maminkou, aby jsi nebyla pořád na druhém místě .... mě by to teda pěkně nasralo!!!

Není tady

#15 28. 2. 2007 15:37

ponožka
♥♥♥----

Úcta k starším je sice moc hezká, ale když je to znevažováno, pak je to věc jiná. To, že je to jediný člen jeho rodiny....co je to probůh za argument??? Kdyby měl dejme tomu sestru, tak by maminka bydlela chvíli u dcery a pak u syna?? Nebo by to najednou šlo bydlet sama? Tohle mi nejde narozum. Jestli se jí od vás jezdí dobře do práce, tak jí navrhni, že si s ní vyměníte byt. Ta by koukala. V tomhle to prostě nejni. Dusí vás a bude vás dusit. Tohle všechno může rozseknout jedině jeden rázný krok a tom už jsem psala.

Není tady

#16 28. 2. 2007 15:40

Hannah
♥♥♥♥♥--

Vystěhovat matinku musí synáček.Zná ji odjakživa a ví jak na ni.Teď bude ještě milý chlapec. Až matka odejde do důchodu a bude mít čas o hocha pečovat a dohlížet na chod jeho domácnosti bude pozdě.Přítelkyně (žádná) nevydrží a spratek matičku vyrazí.

Není tady

#17 28. 2. 2007 15:42

janica
♥♥♥♥♥♥-

V případě, že je příteli přes třicet a byt je pouze jeho, troufla bych si říci, že se to už nezmění. Je jasné, že každé pravidlo má svou výjimku, ale ta pravděpodobnost.....dumbom

Není tady

#18 28. 2. 2007 15:42

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

:-)) spratek matičku vyrazí .... ta čeština je krásná :-)

Není tady

#19 28. 2. 2007 15:50

ponožka
♥♥♥----

Já bych jí vyrazila sama. Vyhrožování a přesvědčování přeci bylo dost. Všechno by se tím rozseklo a najednou by bylo nebe jasný. Buď konec vztahu nebo jeho pokračování. Už žádná další mlha a nekonečný trápení se a doprošování.

Není tady

#20 28. 2. 2007 19:13

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Bohužel, mamánek je mamánek. Na důchod bych nečekala, přijde na vás totiž s nápadem, že když je teď v důchodu tak se vám může v době vaší nepřítomnosti (práce) starat o domácnost atd atd. Ona už si něco vymyslí a on s tím bude souhlasit. Hlavně počítej s tím, že tě s maminkou bude pořád srovnávat. kapitulation

Není tady

#21 28. 2. 2007 19:29

amba
♥♥♥♥♥--

No, co kdyby jste si s maminkou vyměnili byt? Když se jí od vás jezdí dobře do práce, tak jí to umožněte!
Tedy, dokud maminka bude chodit do práce, když je to tak závažný důvod, aby zůstala tam.
Já bych se vším souhlasila, jen bych se s přítelem  zatím odstěhovala do jejího bytu, aby jsme byli sami. Uvidíš, co ti na tento návrh řeknou.

Není tady

#22 28. 2. 2007 19:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ponožka napsal(a):

Já bych jí vyrazila sama. Vyhrožování a přesvědčování přeci bylo dost. Všechno by se tím rozseklo a najednou by bylo nebe jasný. Buď konec vztahu nebo jeho pokračování. Už žádná další mlha a nekonečný trápení se a doprošování.

Jo jo love stolt , jak říká ponožka: jen jí dej! Nepárej se s ní babou jednou votravnou dumbom Sbal jí kufr a vyraž s ní JEHO dveře lol
A nebe se hned vyjasní, hned budeš vědět, jestli se mamánek pustí maminčiny sukně a...chytne se té TVOJÍ!

Holka, prober se. Jen jsi ZAMILOVANÁ do nezralýho kluka, kterej nejspíš nikdy nedospěje..... a zamilovanost ještě není láska. Zbav se ho, nebo se budeš za pár let divit. Vždycky budeš proti téhle KOALICI v menšině a to dokonce i tehdy, až příjdou děti sad

On je možná přesně ten typ, kterýmu u maminky chybí akorát ten sex, jinak je nááááramně spokojenej. A pochybuju, že budeš někdy pect buchty tak dobrý jako pekla mainka, vařit knedlo zelo tak mňam, jako ho vařila maminka, žehlit puky tak rovně, jako je žehlila maminka, stlát postel tak úžasně, jako ji stlala maminka...bla bla bla...

A pokud spokojenej přece jen není, na situaci to nic nemění, protože on je slaboch, v němž maminka úspěšně udusila svobodnou vůli výčitkami a probouzením pocitu viny. Je tím poznamenany už navždy a zvládnout to, vyžaduje terapii.

Uteč! nevím, nad čím dumáš, když tuhle situaci už  máš jednou za sebou...Asi jsi tehdy nebyla dost důsledna, když se ti to vrátilo...
Uteč. Chvíli se budeš trápit...ale co je "chvíle" proti celému životu?????

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#23 1. 3. 2007 9:19

Jiněnka
♥♥♥♥---

Ježiši, taky mám úctu ke starším lidem, ale váhám, jestli je tahle matička tak vychytralá, nebo tak vypatlaná!!! U nás teď střídavě hrozilo něco podobného, jsem připravena prásknout do bot hned když by k sestěhování maminky a jejího ňuňánka došlo, poněvadž jsme přesvědčena, že jestli jí ten můj ustoupí v tomhle, bude jí už navždycky ustupovat ve všem! A nevidím jediný důvod proč bych měla být já ta druhá!

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#24 1. 3. 2007 9:21

love01
♥♥-----

sandra napsal(a):

Bohužel, mamánek je mamánek. Na důchod bych nečekala, přijde na vás totiž s nápadem, že když je teď v důchodu tak se vám může v době vaší nepřítomnosti (práce) starat o domácnost atd atd. Ona už si něco vymyslí a on s tím bude souhlasit. Hlavně počítej s tím, že tě s maminkou bude pořád srovnávat. kapitulation

NO to naštěstí nesrovnává sám je nasranej sám se tam s ní hádá jak kůň a já si mnu v kuchyni ruce chichi,ale stejně jí nedokáže vyhodit

Není tady

#25 1. 3. 2007 9:24

love01
♥♥-----

Jiněnka napsal(a):

Ježiši, taky mám úctu ke starším lidem, ale váhám, jestli je tahle matička tak vychytralá, nebo tak vypatlaná!!! U nás teď střídavě hrozilo něco podobného, jsem připravena prásknout do bot hned když by k sestěhování maminky a jejího ňuňánka došlo, poněvadž jsme přesvědčena, že jestli jí ten můj ustoupí v tomhle, bude jí už navždycky ustupovat ve všem! A nevidím jediný důvod proč bych měla být já ta druhá!

jenže tam je problém v tom,že on jí se mnou nesrovnává kroutí očima když něco řekne komentuje to,že je nechopná nesamostatná atd. že mu otravuje život a je hotovej a vidím to na něm,že je s ní zoufalej ale začne brečet jak je sama jak za chvíli umře pže je nemocná,že tohle támhle to a je to v pr....

prostě začarovanej kruh jako prase

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí