Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 2. 2007 9:55

Gabca
♥♥-----

...Michel vstup zakázán

Potřebovala bych pomoci s jedním těžkým případem......Od 3. třídy se kamarádím s Miškou a teď jsem v sedmé třídě a Míša mi řekla že už nejsme nej. kamarádky a když jsem se jí zeptala proč???Tak mi řekla "Lidé se mění" a já jsem to nevydržela a chtěla jsem si podříznout žíli ale nedokázala jsem to porotože mě mamka včas zastavila a teď mě hlídá na každém kroku abych se o to nepokusila znovu.......kapitulation:kapitulation:Ale já takhle nemohu žít!!!!gratergratergrater Udělala jsem proni vše a ona mi udělá tohle ,když jsem si k ní vybudovala vztah a byla pro mě víc jak rodiče!!!!Co mám udělat zkusit ji ukecat a nebo u ní nemám šanci???:(Nejhorší je to že ona chodí sem na babinet a mohla by si to přečíst což já bych nechtěla....vava

Není tady

#2 28. 2. 2007 11:21

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Re: ...Michel vstup zakázán

Gabčo,lidé se opravdu mění.Možná jsi se stala na Míše hodně závislou a ona to prostě neunesla.Dej jí trochu času a pak si o tom promluvte.
Mamce se nediv že tě hlídá jako ostříž.Jsi její dcera,miluje tě a víc než kohokoliv jiného.Přestaň si ubližovat.
To je cesta kterou nic nevyřešíš.Mluvila jsi o tom mamkou? Řekla jsi jí o svých pocitech?

Není tady

#3 28. 2. 2007 15:45

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Gabčo, co to provádíš děvče? Zkus chvilku přemýšlet o tom, jestli taková kamarádka opravdu stojí za to. Zkus se postavit před zrcadlo a říct si - mám Tě ráda Gabčo !
Jsi přece jedinečná a jediná na světě! Není žádná taková Gabča. Máš se ráda? Dokážeš si to sama sobě říct?
Jestli ano, uvědom si, že jsi zároveň pro sebe nejlepším přítelem a kamarádem. Pak Tě už nemůže napadnout taková hloupost, řezat si žíly kvůli  holce, která si s tebou třeba jen pohrává.
Není jediná kamarádka na světě. Najdeš si určitě jinou, jen bych Ti radila se na nikoho takovým způsobem neupínat.

Můžeš si o tom promluvit s maminkou?  Nevím jaký máte mezi sebou vztah, ale třeba budeš překvapená, my maminky jsme byly taky mladé a zažívaly podobné věci. Tak se drž.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#4 28. 2. 2007 16:44

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

kristova noho, prosim tě gábi co blbneš.... ať už tě ani nenapadne něco takového dělat, a myslím si že holky mají pravdu - budou další kamarádky, možná že ste byly opravdu dobré kamarádky a že si s tebou nehraje, protože to že ti to řekla, spíš podle mě svědčí o tom, že tě nechce tahat za nos......., kdo ví, třeba si našla kluka, nebo už má jiné zájmy... nebo kdo ví jak to šlape u nich doma, mohl vzniknout nějaý konflikt a rodiče jí zakázaly s tebou nějak moc kamarádit, nebo se mohla chytit blbé party...... kdo ví, hlavně kvůli tomu nepáchej sebevraždy, protože by tě to taky mohlo někdy poznamenat na celý život. Do boje wink rock

Není tady

#5 28. 2. 2007 16:53

Gabca
♥♥-----

Díky ale ona byla Michel první 23 roky v pohodě a ve všem jsme si rozumněli.....Připadám si jak slaboch furt brečim .A teď se mi zdá,že mi chce ublížit ještě víc.A moc jsem se na ni neupínala nešlo to vidět a ani jsem se k ní nechovala žárlivě!!!Rodiče ke mě byli milí a když mi to moje nebo její mamka svolila někam jsme eli..Třeba do Holandska a nebo do Dinoparku atd.A Lueto promiň já si tohle nemohu říkat protože nejsem sebevědomá.Mamka mi podráží nohy třeba tím že budu jen uklizečkou a nic víc a proto k ní nemám moc dobrý vztah.

Není tady

#6 28. 2. 2007 22:36

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Gabca napsal(a):

Díky ale ona byla Michel první 23 roky v pohodě a ve všem jsme si rozumněli.....Připadám si jak slaboch furt brečim .A teď se mi zdá,že mi chce ublížit ještě víc.A moc jsem se na ni neupínala nešlo to vidět a ani jsem se k ní nechovala žárlivě!!!Rodiče ke mě byli milí a když mi to moje nebo její mamka svolila někam jsme eli..Třeba do Holandska a nebo do Dinoparku atd.A Lueto promiň já si tohle nemohu říkat protože nejsem sebevědomá.Mamka mi podráží nohy třeba tím že budu jen uklizečkou a nic víc a proto k ní nemám moc dobrý vztah.

Gabi, velmi dobře Ti rozumím. Já jsem to doma ( mě říkali, že budu tak akorát chcavá bába, nebo-li že budu sedět na veřejných záchodcích a vybírat drobné.) slýchávala taky. Sebevědomí jsem měla na nule. Ale pak jsem dospívala a řekla jsem si, že je to můj život a nenechám si ho nikým zkazit. A proto si to musíš do toho zrcadla říkat. Zpočátku to jde sakra těžce, někdy jsem měla pocit, že ho snad rozbiju, ale postupně se to lepšilo. Musím ale přiznat, že jsem byla starší než jsi teď Ty.
Ale čím dřív začneš na sobě pracovat, tím líp. Až Ti to sebevědomí trošku naroste, nenecháš se od žádné husičky citově vydírat. Zkus i mamince vysvětlit, v klidu a v pohodě, že Ti takovým přístupem zrovna moc nepomáhá. Že spíš potřebuješ podporu a pochopení. A na tu holku se úplně vykašli. Víš, ono to s kamarádkami funguje podobně jako s chlapy. Když si jich nevšímáš a hážeš na ně bobek, tak jim to začne vrtat v hlavě a najednou se začnou zajímat oni o Tebe. Takže já bych jí být tebou řekla , že se nic neděje, že si najdeš kamarádku, která bude stát za to.

Není tady

#7 1. 3. 2007 16:41

Angelicek1
♥♥-----

Ahoj Gabco, já tě chápu, taky jsem přišla o nejlepší kamarádku. Chodili jsme spolu na jednu školu 4 roky, ona pak odešla pryč, na jinou školu(dobrovolně) i když vědela, že mě tam nechá úplně samotnou. Byla totiž má jediná kamarádka. Furt jsem brečela a byla jsem moc nešťastnásad Ale teď už na ni kašlu, nestála mi za to trápení, věř mi, když ti tohle provedla, nestojí za to, aby sis vzala život. Kamarádky byly i budou, možná ne hned, ale jednou si najdeš stejně dobrou kamarádku, nebo i lepšísmile

„Otázka, trápí mě nocí dnem, zda lidstvo či mé já blázen je.“ Albert Einstein
„Dům nestojí na zemi, ale na ženě.“ mexické přísloví

Není tady

#8 2. 3. 2007 17:18

Míša
♥♥-----

Gábi, když to, že když si jednu přestávku povídám s jinou holkou než s tebou tak hned začneš mluvit o tom, že ji nenávidíš a že mě tě chce přebrat, nepovažuješ za žárlení tak prosím butter . a taky když jsem ti rekla, že nejsi moje nej kámoška tak jsi mi hned řekla v tom případě budeme nepřátelé! Holky za to, že se spolu už nebavíme nemůžu jen já!!!

Není tady

#9 2. 3. 2007 17:29

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

No milé slečny, jak je známo, pravda bývá vždycky někde napůl a chyby na obou stranách.... každopádně vy dvě byste si měly někde sednout, probrat to hlavně spolu někde u pizzy nebo koly....
Každopádně Gabko, ať už je to jakkoli a já nehodlám soudit Míšu jestli je taková, jak říkáš..... ale v každém případě platí --- může to být sebelepší kamarádka, ale nestojí za takovou pitomost jako je řezání žil !
Za druhé dělat drámo z toho (a opět nesoudím zda to tak bylo, já u toho nebyla), že se mnou moje kamarádka nepromluví o pár přestávkách, protože zrovna má potřebu probrat něco s někým jiným, je taky pěkná hloupost..... Protože a to si OBĚ dobře pamatujte ----- opravdoví kamarádi se nemusí vidět třeba několik let, být spolu v kontaktu jen přes maily, smsky, pohledy... a přesto když se sejdou, je zase všechno při starém, jdou na pivko, podrbou o životě..... Dokonce s opravdovými přáteli si dokážete vynadat a přesto si odpustíte a jedete dál !
To jsou kamarádi (možná až přátelé)
Ale to poznáte, jak půjdete svými životy, ať už spolu nebo každá zvlášť...............................................................

Takže asi tak wink

Upravil(a) mala.popelka (2. 3. 2007 17:32)

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#10 2. 3. 2007 18:41

nexxi
♥♥♥♥♥--

Míša, promin, ale když už vlezu na diskuzi, u které si autor vysloveně nepřeje moji účast, tak aspon nekomentuju to o čem se tam píše a zamyslím se místo teho abych tu nadávala. nemyslíš?

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#11 2. 3. 2007 21:03

lueta
♥♥♥♥♥♥-

nexxi napsal(a):

Míša, promin, ale když už vlezu na diskuzi, u které si autor vysloveně nepřeje moji účast, tak aspon nekomentuju to o čem se tam píše a zamyslím se místo teho abych tu nadávala. nemyslíš?

Tato diskuze je veřejná pro všechny a Míša nikomu nenadávala. Jen řekla svůj názor.
Holky, užívejte života a mládí a nekazte si náladu tím, jestli se někdo s někým baví víc nebo míň.

Není tady

#12 2. 3. 2007 21:08

Míša
♥♥-----

nexxi napsal(a):

Já vím nexxi, že jsem to neměla dělat, sad já jsem si tak nějak říkala, že když jsem ji poprosila ať mi na moji diskuzi nechodí a vlezla mi tam při první možné příležitosti. A nějak jsem to nemohla vydržet když neřekla celou pravdu butter .

Není tady

#13 2. 3. 2007 22:35

mala.popelka
Moderátor(ka)

šmarjáááá žáby, vy se tu fakt chcete dohadovat, kdo kam vlezl a kdo ne ??? roll

jinak se přidávám k Luetě, nemám pocit, že by Míša někomu nadávala ....

jo a kdybyste chtěly jít do detailů, tak témě znělo "Michel vstup zakázán"
ale tady přispívala Míša tongue ...... to jen tak bokem....

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#14 3. 3. 2007 7:03

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

njn ..máš recht popelko... wink a mimo to  je to dost nenápadné, spíš mám pocit, že si chtěla aby sem míša šla , už jenom proto, že sí jí řekla že tu máš diskuzi a taky ten název, kdyby si opravdu chtěla aby sem nechodila, tak si to mohla nazvat míň okatě a neříkala by si jí o tom, a protože zakázané ovoce nejlíp chutná, tak neodolala a šla sem , já bych dopadl asi stejně...... a taky  - ste sedmačky a řešíte s prominutím voloviny, spíš si máte zajít  na tu colu a pokecat si a nehrát si na nepřátelé a na naschvály dumbom myslím, že se moc díváte na TV, jako rozkamarádit se kvůli takové kravině je dost ..... no prostě debilní, jde vidět, že ještě nemáte pořádné starosti a zabíváte se blbinama, tak se usmiřte a chovejte trochu na úrovni, ste sice ještě mladé a ale zas takové děcka už nejste aby ste se chovali tak dětinsky.... ja ? wink

Není tady

#15 3. 3. 2007 8:54

Gabca
♥♥-----

1. Michel vypadni
2. Řekla jsem ti že jsem se tam na tvou diskuzi "Kdy konečně" podívala ale to není pravda ale teď tp udělám ...
3.Nevíš jaké to je když nej. kamarádce věříš a ona ti pak dá nůž ke krku a ty si v koncích !!!!A běž z tohohle místa pryč!!

Tady je Popelko Míša ale doopravdy se jmenuje Michel a je z Holandska škoda že tam nezůstala protože by mi tohle nikdy neudělala.Jo Michalo pozdravuj Sylvinku....:-(

Není tady

#16 3. 3. 2007 8:55

Gabca
♥♥-----

Jo a nevíte jak od sebe odlákat máminu pozornost??????

Není tady

#17 3. 3. 2007 15:23

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

no nic, k tomu není co dodat, myslím, že je zbytečné ještě tady něco říkat, je to jako perly sviním házet.... sad

Není tady

#18 4. 3. 2007 10:46

mala.popelka
Moderátor(ka)

Gabko, tohle je VEŘEJNÉ fórum, takže nemáš žádnou možnost, jak někomu zabránit v přístupu do té které diskuse a je naivní si myslet, že nějakým "výkřikem" VYPADNI toho docílíš....

tady je fakt každé slovo marné.................. roll

Není tady

#19 5. 3. 2007 17:56

Gabca
♥♥-----

Rekooooooooooooord s Michel jsme se trochu udobřili!!!!! Jupí vše je na good cestě! :-)

Není tady

#20 5. 3. 2007 21:02

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Gabca napsal(a):

Rekooooooooooooord s Michel jsme se trochu udobřili!!!!! Jupí vše je na good cestě! :-)

A jestli se zase rozkamarádíte a Ty budeš páchat sebevraždu, tak si Tě najdu a přijedu a dám osobně na pr... !! dumbom lol lol lol tongue tongue tongue  reta rock

Upravil(a) lueta (5. 3. 2007 21:03)

Není tady

#21 5. 3. 2007 22:29

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

sakra ...gabčo wink a to si to nemohla udělat hned, to si mě musela naštvat s těma blbýma kecama ? aspoň vidíš, že to jde... wink jen tak dál , nakonec z vás budou zase kamarádky.... tummenupp

Není tady

#22 5. 3. 2007 23:15

mala.popelka
Moderátor(ka)

no vidíte holky, že to jde........... a bez nadávek, urážek a nenávistných výkřiků wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí