|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Nedávno jsem jedla skvělé upčené kuřecí žaludky. Máte někdo nějaký dobrý recept?
Není tady
Já bych asi v pekáčku rozpustila kus másla s trochou oleje, na tom osmažila do skleněna 1 nakrájenou cibuli, přidala ty mírně osolené, opepřené žaludky )2 balíčky), posypala steak kořením (pozor-je už slané), podlila vodou a pekla asi tak 3/4 hod. Někdo by k tomu po půl hod. možná přihodil trochu mražené zeleniny(mrkev,s hráškem nebo porek...)
Recepty sem...
Upravil(a) Décima (1. 3. 2007 9:37)
Není tady
dřív, když jsme ještě jedli vnitřnosti, tak jsem z nich dělala guláš
Není tady
My taky děláme pouze guláš, mám ho radši, než klasický hovězí. Upečené jsem je nikdy nejedla.
Není tady
Já bych to napřed trochu povařila v kořenové zelenině, pak dala péct. Jinak jsem z nich jedla dělat skvělou čínu.
Není tady
Ito, na tu čínu jsi je taky povařila a pak naložila ?
Není tady
Ano, jedla jsem to u známých a moc nám to chutnalo. Bez povaření nikdy tak nezměknou.
Není tady