Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 28. 2. 2007 10:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Rozvede se?

Slniečko napsal(a):

Fe a oni chlapi chteji? Obe vime,ze je to jen odskoceni si od zabehnuteho rodinneho zivota, zpestreni a hledani neceho, co ve vztahu bud chybi nebo neni uplne v pohode,ale kdyz si to pak chlap spocita, tak proc zacinat znovu, nejistota, znovu investovat cas a penize, to radsi zustane tak,jak to je a kdyz milenka nevydrzi s nervem,tak se najde jina slepicka....

No Slniečko, jsem ráda, že už to víme obě wink

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#127 28. 2. 2007 10:51

lavai
♥♥♥♥---

Taky bych řekla,že se chlapec nerozvede...Pomaličku a polehoučku bude posouvat termíny- toho MOŽNÉHO rozvodu...
Pokud by to chtěl, a byla bys jeho osudová láska-tak to udělá okamžitě...
Ale to ne...Má tě pro zábavu-a pak hupky šupky domů..
Kde má servis, přístav-kde načerpává sílu-aby mohl vyrazit do světa potvor.
Nemysli si,že s manželkou nespí...povídali,že mu hráli....
Můj -teď už bývalý manžel si našel 18-letou milenku,která mu zobala z ruky,věřila každičké slovo...
Jak se nemůže rozvést-a  já jsem frigidní-takže se mnou vůbec, ale vůbec NIC NEMÁ....
Ha ha ha:reta:
A víš jak všechno dopadlo?
O nevěře jsem se dozvěděla před pěti roky...
A to podotýkám,že naše manželství bylo špatné....mohl fakt odejít....roll
Ale neodešel.....jsme delší dobu rozvedení-a jestli si myslíš,že teď už k ní FAKT odešel-tak ne...
Je pořád u nás a k ní se ani nechystá...
A ještě perlička-milenka čekala 16 let a nedočkala se...
Je jí 34 roků..život jí utíká a pořád doufám,že můj BM k nakonec příjde...
Ale víš kolik možností už měl......kapitulationkapitulationkapitulation

Není tady

#128 28. 2. 2007 10:51

majkafa
Host

adra, na Zdraví ženy - Drogy. Bohužel Napti na mne dělá dojem nevyzrálého mláďátka, které se stále hledá. Ale někteří se hledáme celý život. Jen podle toho, co o drogách píše, s tím není zřejmě vypořádaná.

#129 28. 2. 2007 10:52

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

oni jsou dva známé druhy ženáčů...ti co mají ty sladké řečičky na které jim milenky skočí..a pak ti ženáči kteří ty řečičky uvedou v činy a skutečně se rozvedou at to stojí co to stojí a at to počíatjí jak počíatjí taj zjistí že milenka je fajn baba  a stojí jim za to.....:-))
no a pak jsou taky ruzný druhy milenek...ty co čekají a čekají a čekají a pak taky čekají kdy teda už jako ...... a pak ty milenky který si to skvěle užívají a neřeší co ten jejich má doma:-))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#130 28. 2. 2007 10:53

Laura
♥♥-----

Nechci vám kazit statistiku, ale můj Ž se nakonec rozvedl. Ale stejně to nebylo dobré ani pro jednu z nás zúčastněných žen, protože mu znovu nabitá svoboda zachutnala...a řádí ještě víc.

Není tady

#131 28. 2. 2007 10:57

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no Lauro...taky zajímavé...tak si pak vyber:-))))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#132 28. 2. 2007 11:01

adra
♥♥♥♥♥♥♥

majkafo: ano hledáme se některé celý život...napti je hodně mladičká...a ty drogy...napti...toho jsi zkusila poměrně dost...jde o to jestli s tím bojuješ ÚSPĚŠNĚ....???? musíš mít asi pevnou vuli....držím ti pěsti...víš nejraději bych ti napti napsala že jsi moc mladá na to aby sis "kazila" život ženatým mužským...jenže kolik z náv ví co bude dál...nikdo....spíš jsou tu ale případy kdy milenky čekají...několik (desítek) let..... va

Není tady

#133 28. 2. 2007 11:03

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Ja si myslim,ze pokud je muz rozhodnuty od zeny odejit a opravdu se zamiluje,tak uz po par mesicich vidi ta druha zena, ze se opravdu neco deje,takze kdyz se muz ani po 3, 4 mesicich nehne, tak se dle meho sam od sebe nehne nikdy a patri podle Adri k add 1). Bohuzel zkusenosti, nic vic...

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#134 28. 2. 2007 11:03

Napti
♥♥-----

Majkafa:S.

Upravil(a) Napti (19. 1. 2009 13:48)

Není tady

#135 28. 2. 2007 11:17

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Lauro ...stačí si přečíst tvůj první příspěvek ( téma:jsem bezcharakterní)  ...dalo se to čekat kočko wink možná by si to mohla prolouskat i tady Napti wink

Upravil(a) Feuria (28. 2. 2007 11:18)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#136 28. 2. 2007 11:26

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Napti, vážný vztah a proto jsi se ženatým, ono to nemá logiku. To, že je tvůj šéf jenom přispívá k přesvědčení, že to nebude myslet úplně upřímně.

Většina chlapů prostě uvažuje ohledně svýho sexuálního života víc přímočaře.
Protože chlap vlastně k životu ženskou potřebuje na dvě věci. Na sex a na plození dětí a péči o ně.
Zatímco ženská chce chlapa na sex, ale taky hned na to, aby se o ni staral a zajímal, až bude 9 měsíců těhotná a pak porodí a bude okolo 60% dne věnovat dítěti.

A tyhle dvě strategie se vždycky nemusí sejít.
Milenka, jakožto vedlejší partnerka prostě vždycky zapadá do té nezodpovědnější sféry, kde nejde o to vychovavat potomky, ale spíš jen o ten sex. A to chlapovi jde mnohem snadněji oddělit, protože jemu velký břicho a porod fyzicky nehrozí.
(Ovšem v době antikonce to jde oddělit už i ženám)

Navíc do toho zasahuje celá tisíceltá kultura, kdy chlapi mužou skoro všechno co chtějí, zatímco ženská je slabší a zranitelná.
Zatímco chlapi jako vedoucí síla vždycky drží při sobě, zapírají se a pomahají si dost loajálně v jakékoliv situaci kdy jde o nevěru.

Ženská většinou uvažuje jako "..." a promýšlí, jak by toho úžasnýho chlapka odloudila té první. Čehož se dá samozřejmě jednoduše zneužít viz to, co napsal Kalik. Zvláště pak taková 20 letá, která je zvyklá, že když je mezi dvěma láska, tak příjde rozchod s tou první úplně automaticky. Jenže ve světě dospělých už zas tak nechodí. A ona si nechá věšet všechny ty bulíky na nos a uznává všechny i smyšlené argumenty.
Každej 30letej  chlap si je té rozdílnosti vnímaní vědom a je asi  pro něj těžké pokušení odolat.

Ale neplatí to vždy a všady na každýho. Někdo dobrovolně svoji strategii podřídí dejme tomu společenským pravidlům a nebo prostě bere se chovat z pozice síly jako nespravedlnost k ženám, což je taky přirozený pud muže. Přeci jenom je jeho matka taky žena. Je to více méně na každém zvlášť.
Nebo zase naopak je tak ješitný, že si řekne, přeci by o mě byly ty ostatní ženy ochuzeny. smile Nebo si dokonce nic neřekne, vedle ženy se mu začně líbit i jiná žena a  zjistí, že by s ní taky chtěl být a zažít s ní trošku té romantiky a nebo dokonce dostane pocit, že tohle je ta žena jeho života.
Ovšem málokdy je to právě takhle, proto taky tak málo milenek vítězí. Něco jako žena života pro muže není to, co je pro ženu muž jejího života. Protože ty podmínky nikdy nebudou úplně stejný. A je to vlastně dobře, protože bychom pak mohli být hermafroditi.

je to těžký rozpoznat, když je člověk právě ve hře. Pro každýho... smile

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#137 28. 2. 2007 11:28

Aqvamarín
♥♥♥♥---

dagi napsal(a):

KALIK napsal(a):

Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.

Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem smile

fuckyou nic jiného jsem ani nečekala.. díky bohu nejsou všichni jako kalik!

Kalit tady jenom nastavil zrcadlo... no kdyz se holt do nej nekdo boji podivat...

Není tady

#138 28. 2. 2007 11:34

Laura
♥♥-----

Ahoj Fe.....jo,jo máš pravdu....holt jsem o jednu zkušenost bohatší....

Není tady

#139 28. 2. 2007 11:39

Aqvamarín
♥♥♥♥---

Napti napsal(a):

Majkafa:to je pravda,ale v zivote bych do toho uz nesla.Myslim si ze takovy pocity mi z toho uz zustanou.Byla to velka blbost s tim vubec zacinat.Sice se citim uz skvele,ale musim na to obcas myslet.Lepsi uz to asi nebude.Proste jsem z toho venku!Kdyby to priteli vadilo,tak by si mohl najit nekoho jineho ale presto si vybral me.

Napti, na to si fakt davej pozor... a hlavne v te souvislosti, ze budes staje jen doma cekat, jestli se Tvuj pritel vrati od manzelky nebo ne.... to bude docela tezke sad

Není tady

#140 28. 2. 2007 12:16

Napti
♥♥-----

Aqvamarin:Tezke to asi bude.Ale kdyz jsme spolu tak jedine u nej doma.Hold jsem blba.Ja to totiz s nim zustavam nadale a cekam na vyvoj.

Není tady

#141 28. 2. 2007 12:30

adra
♥♥♥♥♥♥♥

host esko...tebe mám fakt ráda...ale vubec neumí číst tvoje příspěvky...vubec se v nich nevyznám...pro mě píšeš normálně svahilsky nebo co....pussa

Není tady

#142 28. 2. 2007 12:33

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Napti...... že jste u něj doma...to jako aby vás nikdo neviděl jo...? aha
holčičko...je to těžké vid...nepiš že jsi blbá a  hloupá a já nevím co...NEJSI...jsi to prostě ty...když se budeš takto sama před sebou schazovat zakrátko si to o tobě bude myslet i okolí....hlavinku vzhuru...i když naděje tady moc osobně nevidím....tak stejně.....
jo a čekáš na vývoj...? to jste jako začali už ten avizovanýrok a půl...??

Není tady

#143 28. 2. 2007 12:54

host eska
♥♥♥♥♥♥-

ahoj adri smile
já tě mám taky ráda hjarta
a tak mi řekni, prosím, co na tom nechápeš smile)))))))))))) já totiž, že, je to divný, já na tom sebe chápu úplně dokonale .
lol

Jednoduše řečeno, ženy a muži žijí už od začátku věků v jiných podmínkách a jejich životní role jsou jiné. Střetávají se ovšem v bodě sexu a plození a dětí, vždy to tak musí zůstat, jinak bychom vymřeli.
Proto je taky dobré si uvědomit, co asi tak z těch životních rolí zvlášť pro ženy a zvlášť pro muže vyplývá...
No a pak jsem to aplikovala na statistiku manželek a milenek a toho, jestli se z toho dá nějak vyvodit odpovědet na otázku rozvede se?

A Naptinko, já bych se neodsuzovala, být tebou, ty nejsi blbá, jsi jenom zamilovaná.
Ono ti to samo dojde časem a uvidíš. Jediný, co mě znervezňuje je, že píšeš, že budeš sledovat vývoj... to podle mně nevěstí moc dobrého...

Upravil(a) host eska (28. 2. 2007 13:00)

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#144 28. 2. 2007 13:16

Napti
♥♥-----

Sledovat budu jak se to mezi nema stupnuje nebo udobruje.U me prevlada taky spis to,ze se nerozvede ale taky citim kapicku nadeje co kdyby jo.

Není tady

#145 28. 2. 2007 13:20

adra
♥♥♥♥♥♥♥

host esko....rozumím obsahu...velmi dobře gloria .... ale ta forma...to vyjadřování...jako když je okolo hodně moc omáčky...připadá mi že to říkáš strašně složitě...je to jen moje vnímání...já si to musím po tobě číst vícekrát abych pochopila co tím chceš říct...jak říkám významu rozumím ale ne slohu....snad ted rozumíš ty mě:-))))))

Napti...tak sleduj:-))) hodně štěstí...ale hlavně otevřený voči!!!! nemyslím to zle....sama DOBRE vim že některé zkušenosti jsou nesdělitelné...  tonguetongue

Není tady

#146 28. 2. 2007 13:24

host eska
♥♥♥♥♥♥-

A když ti povím, že se to bude pořád nějak vyvýjet, ale ani to, že si třeba ona najde taky milence a budou se hádat jako diví ještě neznamená, že se rozvede? A i naopak, když budou na sebe milý, tak to neznamená, že on se rozhodně definitivně ukončit váš vztah? A nerozvede se?
Co na tom přesně chceš vysledovat? Je to podle mně ztrátu času, ovšem pokud nemám nic lepšího na práci, tak to chápu.
To se musíš rozhodnout sama. hjarta Tak se drž...

Není tady

#147 28. 2. 2007 13:26

host eska
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

host esko....rozumím obsahu...velmi dobře gloria .... ale ta forma...to vyjadřování...jako když je okolo hodně moc omáčky...připadá mi že to říkáš strašně složitě...je to jen moje vnímání...já si to musím po tobě číst vícekrát abych pochopila co tím chceš říct...jak říkám významu rozumím ale ne slohu....snad ted rozumíš ty mě:-))))))
P

Aha... no, já jsem to myslela pro Napti, aby to viděla trochu v souvislostech, a ne pro tebe smile možná tím to bude. hjarta
ale stejně nemyslím, že by to k něčemu vedlo lol
skurt

Není tady

#148 28. 2. 2007 13:26

adra
♥♥♥♥♥♥♥

host esko tak ted jsem si početla...a napoprvé:-)))) tummenupp 

a ono stejně jako chlapi říkají milenkám...až bude synovi pět let, až splatím hypotéku, až až....taksi milenky říkají...ještě tento týden, a když nic tak konec...a ono nic tak ještě do konce měsíce....a ono zase nic...atd.atd.

host esko to je k tvému příspěvky z 12,34 hodin...  smile že jsem si početla

Upravil(a) adra (28. 2. 2007 13:28)

Není tady

#149 28. 2. 2007 13:32

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Navíc máš pravdu, já nemám bohužel ten dar pěkně vystihnout to jádro.. já to vžycky musím mít i s tou omáčkou. Třeba se taky někdy dopiluju k tomu, aby to krátce jasně výstižně. grater
adri, 13:24 ?
hjarta

Není tady

#150 28. 2. 2007 13:39

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ano 13,24  :-)))

host esko já jsem hrozná štoura...ale ty to ode mně vezmeš že....díky:-))))
a já když mám něco vyjádřit...tak vydřít to jóóóóóóó:-))))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí