29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Napti napsal(a):
Podle vasich odpovedi bych nemela o cem vahat.Ale jsem do nej zamilovana.A kdyz jsem byla jednou u nej v praci tak mu manzelka neco napsala pres pocitac,ptala se jestli ma neco zapnout doma na pocitaci,zadny oslovovani lasko nebo mazlicku tam od ni nebylo.A taky psala ze uz neceka zeby se to mezi nema zlepsilo.Pritel nevedel ze si to ctu.Ja uz opravdu nevim.Ted prisel s tim,ze mu manzelka rekla ze poda zadost o rozvod,pry ji to takhle uz nebavi.A pritel rika ze s ni uz rok nespi.Jsem zoufala a je mi teprv 20let.
Napti na jiném fóru jsem se toho tvého zastala, ale to jsem nečetla tohle..... Pokud muž i když tvrdí, že se chce rozvádět a dál spí s manželkou, nemyslí to s tebou vážně.... Zvaž zda s ním opravdu chceš být, protože pokud je by to opravdu bylo mezi nimi špatně, nespal by s ní apod....
Není tady
Žádná milenka nemá takovou sílu, aby rozvedla chlapa ! Ale můžeš jít za manželkou a říct jí to, ona se s ním možná rozvede.... ovšem pochybuji o tom, že ti to přinese štěstí ! Ale... kdo chce kam ?! hmm .......
Není tady
Napti - Ježišmarja, začni myslet hlavou !!!! ... jak si to představuješ ?
Není tady
J.,.
Upravil(a) Napti (19. 1. 2009 13:52)
Není tady
Feuria napsal(a):
Žádná milenka nemá takovou sílu, aby rozvedla chlapa ! Ale můžeš jít za manželkou a říct jí to, ona se s ním možná rozvede.... ovšem pochybuji o tom, že ti to přinese štěstí ! Ale... kdo chce kam ?! hmm .......
Máš pravdu, musí se chtít rozvést on sám. Jen on nejlíp ví jak je to mezi nimi a jestli opravdu to jinak vyřešit nejde.
Není tady
Napti napsal(a):
Ja premyslim uz i ve spanku,ale vymyslet porad nic nemuzu.Jsem v patove situaci.Ale ja jsem natolik hloupa ze ted ho opoustet nebudu.Ja vam totiz nerekla jednu vec.Je to muj sef!Kdybych ho opustila musela bych si zmenit i praci.Nedokazala bych ho vidat dal.Kazdemu bych radila to same co vi me,ale ted je to uplne neco jineho,jako by me ovladal.
Nevím, jestli jsem četla dobře, ale je ti 20? Víš hodně mužů si zvyšuje své ego tím že mohou mít mladou milenku, nechci tě nějak srazovat, ale jsi mladá a kolem tebe na tebe čeká spoustu dalších super můžů a o ně se nemusíš dělit s jeho dítětem a nemusí tvůj život ovlivňovat bejvalka.
Není tady
Napti napsal(a):
Ahojky,chci se zeptat.Mam pritele uz pul roku a je zenaty ma 4leteho syna a je o 10let starsi.Pokazde me presvedcuje ze se chce rozvest.Byla bych stasna kdyby se rozvedl ale porad mi neco v hlouby duse rika,ze to stejne nakonec neudela a ze me ma jen na pobaveni,jeste k tomu ze ten rozvod planuje tak za rok a pul az bude pry syn starsi,ale kdyz jsem mu tohle rekla tak to vypadalo ze se chce opravdu rozvest.K tomu jsem dost zarliva a kdyz si predstavim ze kazdy vecer spi s manzelkou v posteli tak uz vubec nemam jistotu co s ni dela.Nevim jestli mu mam verit.Poradte...
Přítel, který je ženatý a jen slibuje...nakonec, co víc bys po teprve půl roce chtěla....musím se přidat k dalším, co tu píšou, že ON si užívá s OBĚMA a nevěř řečičkám typu :moje stará je strašná, nerozumí mi, nespím s ní....a proč by se chtěl kvůli dítěti rozvést až za rok a půl až bude syn starší???co je to za blbost? jestli je synovi 5 nebo 7, je to vše na jedno brďo, možná horší, protože to začne chodit do školy....Ostatně s manželkou možná každý den nespí, ale jen obden, a nedělej si iluze, jestli je odpo někde s tebou, večer si to klidně i rozdá s ní a ani se nemusíš ptát jak by mohl....vlastně co jemu chybí? Fajn servis doma( protože to by s ní nebyl) a fajn servis v práci
Nechápej mé poznámky blbě, ano, píšu ti samé zápory a co nechceš slyšet, ale je to tak - troufám si říct na 95 % - ale v tom případě těch 5 % hledáš v kupce sena.....
a ještě poznámečka: jestliže mu "toto" vyhovuje, tak usadíš-li se třeba za ten rok a půl do pozice manželky - tedy druhé manželky - furt ON bude komunikovat s první manželkou- třeba jen kvůli dítěti, ale také si třeba najde "novou" přítelkyni, protože JE na to zvyklý.....
No a jestli jsi žárlivá,.....tak opravdu není nic "příjemnějšího" pro něj, než dělat žárlivé scénky....
Asi jsi pochopila, že "píšu z druhého břehu", ostatně manželova milenka právě na toto "dojela", a to ji moc nesliboval, jen ona chtěla změnu....
Není tady
Feuria napsal(a):
No, některá tu "sílu" má, ale je to samozřejmě o tom, že to ten chlap chce - ale procentuálně bych si tak dovolila tipnout 1:9, tedy z 90% k rozvodu dávají podnět manželky, protože už je to přestalo bavit!
Není tady
KALIK napsal(a):
Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.
Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem
ku.va Kalíku ten začátek je vostej a v závětu jen troška ironie na otevření očí
jen bych dodal, že to tak není vždy zálěží na tom co ten chlap chce, některý na to nemaj nervy a maj maželku rádi a chtěj mít klid, otázka je zda jim pak zase neuteče manželka ...
Není tady
Napti, na jiném fóru jsem si přečetla, že jsi dost jela v drogách, skončila jsi jen nedávno a máš s tím stále problémy, jinde řešíš přítelovo dítě. Bude ti teprve 20. Můj názor je, že bys nejdříve měla dospět, vyřešit problém s drogami a pak hledat "životního" partnera.
Ahoj, já bych se na to koukla trošku jinak. Je ti dvacet, takže jsi ještě takový nezkušený naivní mládě, který se teprve rozhlíží. Jemu je třicet, takže už dospělý muž, který by vzhledem ke svýmu věku měl vědět, co chce. Už mi nehraje to, že si třicetiletý chlap najde partnerku dvacetiletou. Neřeknu, kdyby bylo tobě třicet a jemu čtyřicet, je to už o něčem jiným. Buď je tak málo mentálně vyspělý nebo tě nebere až tak vážně, jak si myslíš. Podle toho, jak se tu prezentuješ jsi přecijen ještě takový děcko, to se na mě nezlob. Vzhledem k tvýmu věku to i sedí. Ještě jsi mladá, zatím nemáš co ztratit, když s ním zůstaneš.
Není tady
Myslim Jarko, ze presne vim o cem mluvis, moje mama se take obetovala a jak nam pomohla? Muj bratr neni schopen zadneho vztahu s zenou a ja stale jen nekam utikam a neco hledam a motam se v tom jako ryba na suchu. Take jsme ji prosili,aby od otce odesla, nikdy to neudelala, vzdy tvrdila,ze nas neuzivi a za deti potrebuji tatu, ale jakeho? Co jen pije, mlati mamu i deti a nedokaze nas jen zhazovat a nicit?
Kdyz bylo me jako Dagi, take jsem rikala nikdy, mela jsem 5 let svoji zivotni prvni lasku a myslela si,ze to je cely svet, stacili mi 2 roky,abych pochopila,ze zivot je uplne o necem jinem...a to jsem nebyla ani zdaleka tak naivni,protoze mi to situace doma nedovolila....
Fe, ze vetsinou milenka nerozbije rodinu je asi pravda, na druhou stranu co ted nad tim tak premyslim,tak co je to za zenskou, ktera jde te druhe rict,ze chce jejiho muze a ceka,az to ta zena vyresi za nej a pak po nem chnapne, to se jednou take muze dockat uplne stejneho kroku, ja myslim,ze pokud se ten muz nerozvede sam a neudela krok on,tak je to predci pod uroven. Tak nad timto jednim krokem jsem nikdy nepremyslela a ani jsem ho neprovedla, bylo by mi stydno, naopak jsem se vzdy snazila,aby to takto nedopadlo a clovek se nemusel konfrontovat s tou druhou pani. Ja vim, jeste pred pul rokem jsem psala jinak,ale dnes uz to vidim takto a doufam,ze to takto zustane.
Není tady
vašek napsal(a):
KALIK napsal(a):
Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.
Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcemku.va Kalíku ten začátek je vostej
a v závětu jen troška ironie na otevření očí
jen bych dodal, že to tak není vždy zálěží na tom co ten chlap chce, některý na to nemaj nervy a maj maželku rádi a chtěj mít klid, otázka je zda jim pak zase neuteče manželka ...
no páááníííí kaliku...tak konečně jsem pochopila jak to chodí....díky....:-)))
ne vážně máš pravdu tak to přesně je...a ono se to vždycky hezky mluví a "rozumuje" když je člověk trochu jinde...tvoje názory miluju jsi tak radikální :-))))))
Není tady
Napti napsal(a):
Ja premyslim uz i ve spanku,ale vymyslet porad nic nemuzu.Jsem v patove situaci.Ale ja jsem natolik hloupa ze ted ho opoustet nebudu.Ja vam totiz nerekla jednu vec.Je to muj sef!Kdybych ho opustila musela bych si zmenit i praci.Nedokazala bych ho vidat dal.Kazdemu bych radila to same co vi me,ale ted je to uplne neco jineho,jako by me ovladal.
Napti, Napti ... jako z TV ! (ovšem o pohádku se v tomto případě zřejmě nejedná)
Není tady
přečetla jsem to celé...:-)))) ufffff
dagi: "my co Kalika známe" víme že to myslel ironicky...tedy že on sám takový není - odovlím si říct že ZATIM - sorry ... Kaliku třeba takový slušný skutečně zustaneš, to ted poenchám stranou:-))
tak tedy Kalik takový není ale netvrdím že ostatní ano nebo většina...ne ale když už ženatý má milenku...tak uvažuje asi PRESNE TAK!!
Upravil(a) adra (28. 2. 2007 10:16)
Není tady
nechce sa mi verit, ze som aj ja skocila na nejake lacne triky docerta....
ale kedze sa ten "moj" Z tiez nerozviedol, tak asi mi nic ine, ako uverit, nezostava...
Není tady
Majkafa:.
Upravil(a) Napti (19. 1. 2009 13:55)
Není tady
Michaela.43 napsal(a):
Feuria napsal(a):
No, některá tu "sílu" má, ale je to samozřejmě o tom, že to ten chlap chce - ale procentuálně bych si tak dovolila tipnout 1:9, tedy z 90% k rozvodu dávají podnět manželky, protože už je to přestalo bavit!
Myslela jsem ... pokud chlap sám nechce, samozřejmě
Není tady
Napti, opravdu budes za par let mluvit jinak, uvidis a sama se jednou nad temi radky zasmejes...take jsem neverila,ale je to tak...
Není tady
tak to mi nějak hlava nebere....kde je prosím o tech drogách...dekuju
Není tady
Fe a oni chlapi chteji? Obe vime,ze je to jen odskoceni si od zabehnuteho rodinneho zivota, zpestreni a hledani neceho, co ve vztahu bud chybi nebo neni uplne v pohode,ale kdyz si to pak chlap spocita, tak proc zacinat znovu, nejistota, znovu investovat cas a penize, to radsi zustane tak,jak to je a kdyz milenka nevydrzi s nervem,tak se najde jina slepicka....
Není tady
nechtějí...tam bylo "kdyby chtěli"
Není tady
Adri, uz mlcim .
Není tady
Slniečko - já jsem to samozřejmě myslela ironicky
( ptala se jak to má zařídit, aby se rozvedl) ! ... prostě pro mě je to jasné jak facka, ale Napti na to musí dojít sama
Není tady
Slniecko:v tom mas naprostou pravdu,tak at uz to mam za sebou...
Není tady