29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.
Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem
Není tady
KALIK napsal(a):
Z pohledu chlapa: Není nic lepšího, než mít dvě ženský, manželku na výchovu dítěte, milenku na užívání si s tím, že s oběma vesele vyšukávám. Proč manželku opouštět, když už manželku mám, k tomu děcko. Byl bych blbej, kdybych něco měnil, tohleto je naprosto nejideálnější stav. Milence budu věšet bulíky na nos, abych si jí udržel, totéž manželce, přeci mě jen tak neopustí, když máme společný majetek, dítě, vzpomínky, přátele. Milenka je fajn zpestření, když třeba manželka prudí a potřebuju se odreagovat.
Jedno je ale jisté, tady jednoznačně vyhrává ten chlap. Není nad to býti chlapem, manipulovat a smát se, jaké jsou ty ženký husičky, co si nechají všechno líbit, co nemají špetku sebevědomí, co neznají vlastní cenu. V takovémto uspořádání je konečně chlap pořádným chlapem a samcem
Není tady
dagi napsal(a):
napti, najdi si někoho jiného, bez závazků.. nestojí to za to.
Máš nejakých v ponuke? Aj vo vekovej kategórii 35-45 rokov? Tak sem snimi...! Nebuď škrob!
Není tady
dagi napsal(a):
jancas, tak to ti moc přeju! vypadá to, že jsme pomalu exemplář
.
bez urážky
díky! ale dlouho mi trvalo než jsem našla odvahu se pustit do dalšího vztahu. A nelituji toho!!
Není tady
sandra napsal(a):
KALIK napsal(a):
a možná až to manželku přestane bavit, tak se s ním opravdu rozvede, a pak ho, Napti, budeš mít na chvíli jenom pro sebe - a možná si tě i vezme a udělá ti dítě, než se okoukáš a zaujme ho zase jiná.... a pak to zase nebude řešit - proč také, vždyť ty ženské to za něj nakonec vyřeší samy, je to tak pohodlné.... přesně tak jak říká Kalik
Není tady
KALIK napsal(a):
nic jiného jsem ani nečekala.. díky bohu nejsou všichni jako kalik!
Selima napsal(a):
dagi napsal(a):
napti, najdi si někoho jiného, bez závazků.. nestojí to za to.
Máš nejakých v ponuke? Aj vo vekovej kategórii 35-45 rokov? Tak sem snimi...!
Nebuď škrob!
bohužel . ale kdyby něco, jsi první komu dám vědět
Dík! Mysli na mňa!
Není tady
A kdo řekl, že je kalik takovej? Myslím, že vůbec nečteš mezi řádky a všechno si vykládáš trošku zkresleně vzhledem k tomu, co jsi zažila a nevidíš to, co ty příspěvky doopravdy chtějí říct.
Asi by byl pitomej, kdyby to tady takhle vyslepičil a potom se podle toho choval? Kdo by mu na to pak skočil, ne???
Nebo myslíš dvojtý krytí? Myslím, že zatím Kalik tolik fikanej není, to přichází po třicítce
dagi
Není tady
KALIK napsal(a):
Hmmmm.....sem byla ale husa pitomá, když jsem ztrácela v 18-nácti čas s ženatým, který mi 2 roky sliboval, že se rozvede a ono nic:rolleyes:
Šmejd jeden! Když si na to dneska vzpomenu, tak je mi na......
Není tady
host eska napsal(a):
A kdo řekl, že je kalik takovej? Myslím, že vůbec nečteš mezi řádky a všechno si vykládáš trošku zkresleně vzhledem k tomu, co jsi zažila a nevidíš to, co ty příspěvky doopravdy chtějí říct.
Asi by byl pitomej, kdyby to tady takhle vyslepičil a potom se podle toho choval? Kdo by mu na to pak skočil, ne???
Nebo myslíš dvojtý krytí? Myslím, že zatím Kalik tolik fikanej není, to přichází po třicítce![]()
dagi
Vy dve (alebo ona a Kalik) ale hovoríte každá iným jazykom - Ja nerozumet jazyk tvoja kmen, cudzincu...
Není tady
No, ja zas nerozumět jazyk tvýho kmene
Ty myslíš, Seli, že tady někdo podporuje polygamii?
Já zas nerozumím dagi, proč myslí, že to tak je
Není tady
nati---udělá ti to samé co udělal manželce,když se rozvede a vezme si tabe,....myslíš ,že jsi lepší než jeho žena ,kterou podvádí...vzpamatuj se prosím tě.....a kopni ho do zadku z rozběhem...nebo si zkazíš život s takovým blbcem...nebud naivka...
Není tady
host eska napsal(a):
No, ja zas nerozumět jazyk tvýho kmene
![]()
Ty myslíš, Seli, že tady někdo podporuje polygamii?
Já zas nerozumím dagi, proč myslí, že to tak je
Dagi sa rozhodla, že ako Johanka z Jarku bude bojovať za čisté, monogamné vzťahy - a odmieta chápať aj veci ako irónia, vysvetlenia bez emočného zafarbenia - všetko je podľa nej útok na nepoškvrnenosť posvätného zväzku manželského... Kto chce kam...
Není tady
Napti napsal(a):
Ahojky,chci se zeptat.Mam pritele uz pul roku a je zenaty ma 4leteho syna a je o 10let starsi.Pokazde me presvedcuje ze se chce rozvest.Byla bych stasna kdyby se rozvedl ale porad mi neco v hlouby duse rika,ze to stejne nakonec neudela a ze me ma jen na pobaveni,jeste k tomu ze ten rozvod planuje tak za rok a pul az bude pry syn starsi,ale kdyz jsem mu tohle rekla tak to vypadalo ze se chce opravdu rozvest.K tomu jsem dost zarliva a kdyz si predstavim ze kazdy vecer spi s manzelkou v posteli tak uz vubec nemam jistotu co s ni dela.Nevim jestli mu mam verit.Poradte...
Napti, svým příběhem mi připomínáš mou kamarádku, která čeká na toho svýho ,,ženáče" už víc jak 20 let. To
si piš, že si milostpán pěkně užívá dodnes s jednou i druhou, vyhovuje mu to tak, proč by se měl tedy rozvádět. A ta druhá chudinka - čekanka ho pořád tak miluje, že asi zůstane napořád věrná svému svobodnému
stavu, protože co když by se už její milý konečně rozhoupal a rozhodl se pro ni, ona tu přece pořád na něj čeká.
Není tady
Ja chcem by v buducom zivote chlaaaaaap. a budem mat zenu a aspon tri milenky k tomu......
Není tady
no kaliku jak te tady ctu i v jinych diskusich tak si rikam ze jsi to tentokrat myslel hodne ironicky ... i kdyz urcity procento pravdy v tom urcite je ... jen nerikej ze chlapi takovi jsou ... to by nezapadalo do meho vnimani sveta ...
dagi a jancas ... taky si predstavuju ze chlapa kteryho miluju budu mit cely zivot jen pro sebe ... a budu mu verna a on mi taky bude verny jenomze realita je jina ... staci se rozhlednout kolem sebe ... i kdyz moznost ze jsem se spletla si taky zacnu pripoustet az po tom co se to stane
no a kdyz se ta vec s manzelkama a milenkama vezme kolem a kolem z toho co se tu napsalo tak je manzelka fakt vzdycky ta furie / v pripade ze pise podvadena manzelka tak ji chlap maze doma med kolem pusy a ona ho chce zpatky/ ... milence je tvrzeno ze ona jedina vi a jedina mu rozumi ... takze i kdyz z tohoto pohledu je pro mne takovej chlap moralne bezpaterna meduza ktera sedi na dvou zidlich ... a z obou stran se snazej zensky aby ho dostali ... a z jineho pohledu je vlastne tak jak rikal kalik proste vitez ... nebo taky ten chudak kterejto musi resit a vymyslet si vymluvy atp.
ale nejsou snad vsichni takovi ... ze ne?
Není tady
V podstatě by se dalo říci, že ti chlapi za to ani nemůžou, oni se chovají podle své přirozenosti, tedy mít co nejvíce ženských. Tihleti jedinci, co jsou nevěrní to prostě neukočírují, ztratí nad sebou sebekontrolu. Je to tedy takový projev slabosti. Však taky chlapi jsou mnohem slabší stvoření než ženský. Ženským patří budoucnost.
Není tady
Já si myslím, že Kalik ten první příspěvek nemyslí ironicky. Vždyť tohle je 100 % pravda. Nechápu, proč by to měl chlap vidět jinak. (No, možná jemtu něco nepochopila já)
Není tady
host eska napsal(a):
Nebo myslíš dvojtý krytí? Myslím, že zatím Kalik tolik fikanej není, to přichází po třicítce![]()
dagi
no jo, tyhle řeči mě trochu vyvádějí z míry . prostě pro tento typ humoru asi nemám moc pochopení
dagi, nikdky jsem žádnou nepodvedl. Nevím, proč říkáš, že jsem takovej, jak jsem napsal
Není tady
tak proč potom v tom duchu píšeš? každý si to potom vyloží po svém..
navrhuji smír . každý jsme nějaký..
A poradite mi nekdo co bych mela delat aby se rozvedl?Chci ho mit jen pro sebe.Takhle me to nebude dlouho bavit,stresovat se co dela zrovna s manzelkou atd.A podarilo se tady vubec nekomu uspet kdyz byl v me situaci?
Není tady
dagi, já to napsal, aby zde padl obecně mužský pohled na věc, tedy čisté uvažování bez dalších vlivů. Samozřejmě že ve skutečnosti do toho může zasáhnou ještě hodně věcí (výchova, hodnoty, priority, ...) a výsledek se může lišit. To co jsem napsal, je více méně základ, uvažování, tedy to, co na vyvstane na mysl jako první, tedy to vrozené, přirozené, živočišné
Není tady