3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
adra to bolo smerovane na dagi, nie na teba teba by som akurat nakopal do zadku niekedy
Není tady
OXI.....sakri tak to jo...a poslu si...:-)) jen kdy ti to udělá dobře....
hezké odpoledne vem
Není tady
Ne.
Upravil(a) Napti (19. 1. 2009 14:01)
Není tady
Napti, stejně jen on a ty víte, jakej je vá vztah.....my se tady můem jen dohadovat. Já jsem taky v devatenácti íleně zamilovaná myslela, e bych nikdy s nechodila.....a ouvej, jednou ke mně přiel i se enou a dcerou a řekl pravdu...po čtyřech měsících.
Člověk váně nikdy neví, co bude a co udělá....i proti zásadovosti
No, zase jsem se tu trochu víc odhalila ...
Není tady
Napti napsal(a):
Podle vasich odpovedi bych nemela o cem vahat.Ale jsem do nej zamilovana.A kdyz jsem byla jednou u nej v praci tak mu manzelka neco napsala pres pocitac,ptala se jestli ma neco zapnout doma na pocitaci,zadny oslovovani lasko nebo mazlicku tam od ni nebylo.A taky psala ze uz neceka zeby se to mezi nema zlepsilo.Pritel nevedel ze si to ctu.Ja uz opravdu nevim.Ted prisel s tim,ze mu manzelka rekla ze poda zadost o rozvod,pry ji to takhle uz nebavi.A pritel rika ze s ni uz rok nespi.Jsem zoufala a je mi teprv 20let.
Ahojky, utíkej od něho a pokud mono hned!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten se nerozvede ani omylem, pokadé bude mít nějaký "důvod" proč nemůe o ten rozvod teď poádat a ty pořád bude čekat a čekat a čekat. Chápu,e ho miluje, ale to chce mít takový vztah????????????????? Vdyt tě ani nemůe představit rodičům a rodině vůbec a jeho přátelé a kolegové z práce tě akorát budou mít za mladou naivní husičku!!!!!!!!!!!!! Zní to moná tvrdě, ale takhle to je!!!!!!!!!!!!! Stratí nejkrásnějí roky ivota s chlapem, se kterým nemůe si naplánovat svou budoucnost. jsi mladá, jistě ikovná, najde si lepího, který z tebe nebude dělat hloupou husu, kdy bude s tebou tak ti bude do očí říkat jak tě milujě a sotva odjede za manelkou,tak se ti bude smát.
Není tady
Napti, lidi se občas prostě hádaj, to nic neznamená.
Kdybych ti měla vypsat, kolik různých "pravd", polopravd, lí a výmyslů jsem si vyslechla já, psala bych sedm dní a sedm nocí a to píu vema deseti.
A i kdyby něco z toho nebo vechno z toho nakrásně pravda byla, málokterý chlap opustí své malé dítě. A varovala bych tě před tím, aby sis myslela, e ten tvůj je zrovna ten "málokterý".
Taky jsem si myslela, e ten můj se rozvede a e je to mezi námi opravdové, moná bylo, ale od dítěte prostě neodeel.
Jinak... ví, co se říká? e oení-li se manel s milenkou, uvolní se tím pouze dalí pracovní místo... Ví jak to myslím? Nechci ti kázat, nejsem zas o tolik starí ne ty.
Ale tohle se prostě musí "odít". Odejít od něj můe ve chvíli, kdy u toho bude mít plné zuby a začne přes ty růové brejličky aspoň trochu vidět.
choysi, jak jsi to myslela... přiel ze enou a dcerou????
manelka toho mého ho ke mně dokonce vozila autem....
Napti,
neres jestli se rozvede-nerozvede. Uzivej si , pokud jsi zamilova, a pokud ti to tak prozatim staci. Nezavirej si ale k ostatnim muzum.
Pokud citis, ze je to muz tveho zivota, tak si pockej. Pokud ne, tak ho opust.
Ja se takhle poprve zamilovala v 18-ti. Milovala jsem ho, ale nevazala se na nej. Vystudovala skolu, pokoukla se po svete, chodila i s jinymi. Ale vzdy kdyz jsme se videli, bylo mne jasne, ze k sobe patrime. Po 5-ti letech mi zavolal, rekl ze beze mne nemuze zit a pozadal me o ruku.
Takze ne kazdy vesi buliky na nos
Není tady
dagi napsal(a):
feuri, to nehrozí
Není tady
enil se a věděl, e to není ta pravá??????????? No tak to sorry, ale tohle mu snad nemůe věřit ani s růovýma brejlema. Tak proč se enil??? Věř, e ti pánové moc dobře vědí, proč zůstávají enatí.
Mipi, to je moc hezké, ale takový happy end má jeden příběh ze sta. Bohuel na to, e nejsme tou jednou ze sta některé z nás přicházejí hodně dlouho.
Napti, necchem ti bra ilúzie, ono s as nimi tak pekne ije, ale ten môj (bývalý) enáč mal fakt enu harpyju, dozvedela som sa to náhodou(ktorá neexistuje) a potom ete od niekožkých iných žudí, ale - práve preto s ňou zostal. Keď pochopila, e koniec manelstva sa rýchlo blíi, povedala mu, e ak sa s ňou rozvedie, u nikdy neuvidí ani dcéru; a "bylo vymalováno". On na malej lipol a nepreil by osta bez nej, keby ju navye bývalka proti nemu huckala... Niekedy v ivote víazia tie otrlejie, aj keď v tomto prípade je vežmi po*né, čo to vlastne je víazstvo... Ja by som ho za manela teda nechcela - ani keby bol vožný... Naozaj nie; po tom, čo som s ním zaila...
Není tady
mipi napsal(a):
Napti,
neres jestli se rozvede-nerozvede. Uzivej si , pokud jsi zamilova, a pokud ti to tak prozatim staci. Nezavirej si alek ostatnim muzum.
Pokud citis, ze je to muz tveho zivota, tak si pockej. Pokud ne, tak ho opust.
Ja se takhle poprve zamilovala v 18-ti. Milovala jsem ho, ale nevazala se na nej. Vystudovala skolu, pokoukla se po svete, chodila i s jinymi. Ale vzdy kdyz jsme se videli, bylo mne jasne, ze k sobe patrime. Po 5-ti letech mi zavolal, rekl ze beze mne nemuze zit a pozadal me o ruku.
Takze ne kazdy vesi buliky na nos
I to se stává a pokud by měla Napti takový přístup - moná i stane... jene mám za to (z toho co jsem četla), e je to o trochu něčem jiném !
Ale nikdo tu do toho nevidíme ... take a čas ukáe !
Není tady
yellow108 napsal(a):
...no, můj milý za mnou přiel do baru, kde jsem dělala se enou a s dcerou.....Bylo to na Silvestra a já jsem ho pozvala ....a vůbec jsem netuila, e někoho má
...to byla řacha do
V devatenácti telecích letech jsem myslela, e na místě umřu......
Není tady
choysia napsal(a):
yellow108 napsal(a):
...no, můj milý za mnou přiel do baru, kde jsem dělala se enou a s dcerou.....Bylo to na Silvestra a já jsem ho pozvala
....a vůbec jsem netuila, e někoho má
...to byla řacha do
Hm, tak to je síla. To já jsem to měla trochu jinak.
Naptinko,
hlavně nesleduj ten vývoj mezi nima jako něco, co je pro tebe spásný.
Musí se soustředit víc na sebe ... Co sama chce, jestli ti to přináí spí potěení a nebo utrpení.
Ten rok bys neměla strávit čekáním a sledováním, jak to mezi nima probíhá! Dokud je sní, ty se rozhodni, jestli chce být s ním a pokud jste jeden pro druhýho ti nejlepí a je to láska, zůstaň s ním kamarádka a uvidí. Jo, hlavně ne kamarádka na vypovídání. Kamáradka ve smyslu, e ho nezačne nenávidět a ani nic vyčítat, ale zkuís se věnovat jiným věcem. A ne jemu. Zamilovaná nezamilovaná. A se rozvede se k sobě můete vrátit.
Tím čekáním si vůbec nepomůe. Asi tak nějak...
Jo, to je taky případ, Selimko to se taky stává...
Upravil(a) host eska (27. 2. 2007 15:24)
Není tady
choysia napsal(a):
yellow108 napsal(a):
...no, můj milý za mnou přiel do baru, kde jsem dělala se enou a s dcerou.....Bylo to na Silvestra a já jsem ho pozvala
....a vůbec jsem netuila, e někoho má
...to byla řacha do
někteří lidé umí připravit teda pěkný oky... to se ti to bál říct do očí, nebo co?
Není tady
Dneska mi to přijde celkem vtipný....My se pořád potkáváme, sem tam i pokecáme, jako by se nic nestalo.......a já si říkám, jak je teď vyranej a nemá skoro vlasy....aaaaaaaach, jak je mi dobře
Není tady
host eska: to se ti to bál říct do očí, nebo co?
A diví se?? Budím přece respekt, ne????
Není tady
adra napsal(a):
Napti...no jo být tebou tak bych ten rok a půl počkala, vdyt je to tak super mít někoho kdo tě má rád a slíbí ti e se KVULI TOBE rozvede.......věř mu...no za rok půl syn pak sice půjde do koly...take bych si tipla e ti řekne at jetě chvíli počká ne odchodí první třídu bude toh na něj moc - tedy na syna ví...
No a pak taky teda vlasně ta kola něco stojí a manelka by to sama neutáhla a on ji musí finančně podoporovat...take moná jetě tak 2-3 roky pět let....kolik ti bude...???
jo nevěř tomu e spolu spí...to určitě ne...enatí mui mají doma jen furie...oni vedle sebe jen leí....
U T I K E J D O K U D T O J D E..... !!!!!!!!!!!!!
Asi utikat nebudu,je mi lito ze jsem vas sklamala,ale jsem dost naivni.Pockam uvidim a pak vam napisi
Není tady
Zklamala?? Napti, zklamat můe jen sama sebe, tady nikoho....Nikdo přece neví, jak to vechno opravdu je
Není tady
Mipi, můj příběh mohl mít taky skoro happy end. Byli jsme spolu skoro dva roky (jeho ena o vem věděla, klidně jsme spolu jezdili na dovolené - jako s ním, ne s ní, normálně doma oznámil, e jde ke mně a el...). On mi pořád valil klíny do hlavy, ale pak jsem nabyla dojmu, e se fakt nerozvede. Rozela jsem se s ním. Přes tři roky jsme se viděli jen občas náhodou pracovně, hodně jsem cestovala atd. V práci jsem se doslechla od kolegů (!), e prý pros..al svou ivotní anci, kdy se kvůli mně nerozvedl. Před dvěma měsíci jsme se zase začali scházet, stále říkal: jak prý mě miluje, jsem jeho ivotní láska atd. Tak jsem mu před týdnem řekla: Fajn, taky tě mám ráda a vím, e k sobě patříme, tak se rozveď. A on cukl. Hnala jsem ho, e nestačil utíkat.
Napti, vdy jsem psala, e to si prostě musí sama proít, to fakt nejde hned, na něčí radu.
Do mně kdyby v určité době mluvili horem - dolem, neopustila bych ho. Ale teď u to vechno vidím jinak. Chce to jen sílu a věřit si.
z vlastní zkuenosti... někdo se i rozvede...
nemůeme vechny házet do jednoho pytle...
Není tady
Nás jsi nezklamala jaks na to přila?
Je to jen na tobě...
Choysinko, kdy jsi ho popsala, jak dnes vypadá. Tak jsem si vzpomněla, jak vypadá moje láska, co mě taky věela bulíky na nos. Já jsem taky straně ráda, e se to nevyvedlo.
Není tady