Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 27. 2. 2007 14:52

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Rozvede se?

adra to bolo smerovane na dagi, nie na teba smile teba by som akurat nakopal do zadku niekedy smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#27 27. 2. 2007 14:54

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

OXI.....sakriš tak to jo...a posluž si...:-)) jen když ti to udělá dobře.... reta

hezké odpoledne všem pussa

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#28 27. 2. 2007 14:58

Napti
♥♥-----

Ne.

Upravil(a) Napti (19. 1. 2009 14:01)

Není tady

#29 27. 2. 2007 15:02

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

smile Napti, stejně jen on a ty víte, jakej je váš vztah.....my se tady můžem jen dohadovat. Já jsem taky v devatenácti šíleně zamilovaná myslela, že bych nikdy s Ž  nechodila.....a ouvej, jednou ke mně přišel i se ženou a dcerou a řekl pravdu...po čtyřech měsících.
Člověk vážně nikdy neví, co bude a co udělá....i proti zásadovosti hmm

No, zase jsem se tu trochu víc odhalila rodna ...

Není tady

#30 27. 2. 2007 15:03

jancas
♥♥♥♥---

Napti napsal(a):

Podle vasich odpovedi bych nemela o cem vahat.Ale jsem do nej zamilovana.A kdyz jsem byla jednou u nej v praci tak mu manzelka neco napsala pres pocitac,ptala se jestli ma neco zapnout doma na pocitaci,zadny oslovovani lasko nebo mazlicku tam od ni nebylo.A taky psala ze uz neceka zeby se to mezi nema zlepsilo.Pritel nevedel ze si to ctu.Ja uz opravdu nevim.Ted prisel s tim,ze mu manzelka rekla ze poda zadost o rozvod,pry ji to takhle uz nebavi.A pritel rika ze s ni uz rok nespi.Jsem zoufala a je mi teprv 20let.

Ahojky, utíkej od něho a pokud možno hned!!!!!!!!!!!!!!!!! Ten se nerozvede ani omylem, pokaždé bude mít nějaký "důvod" proč nemůže o ten rozvod teď požádat a ty pořád budeš čekat a čekat a čekat. Chápu,že ho miluješ, ale to chceš mít takový vztah????????????????? Vždyt tě ani nemůže představit rodičům a rodině vůbec a jeho přátelé a kolegové z práce tě akorát budou mít za mladou naivní husičku!!!!!!!!!!!!!  Zní to možná tvrdě, ale takhle to je!!!!!!!!!!!!! Stratíš nejkrásnější roky života s chlapem, se kterým nemůžeš si naplánovat svou budoucnost. jsi mladá, jistě šikovná, najdeš si lepšího, který z tebe nebude dělat hloupou husu, když bude s tebou tak ti bude do očí říkat jak tě milujě a sotva odjede za manželkou,tak se ti bude smát.

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/25446.png

Není tady

#31 27. 2. 2007 15:05

host5522
Host

Napti, lidi se občas prostě hádaj, to nic neznamená.

Kdybych ti měla vypsat, kolik různých "pravd", polopravd, lží a výmyslů jsem si vyslechla já, psala bych sedm dní a sedm nocí a to píšu všema deseti.

A i kdyby něco z toho nebo všechno z toho nakrásně pravda byla, málokterý chlap opustí své malé dítě. A varovala bych tě před tím, aby sis myslela, že ten tvůj je zrovna ten "málokterý".

Taky jsem si myslela, že ten můj se rozvede a že je to mezi námi opravdové, možná bylo, ale od dítěte prostě neodešel.

Jinak... víš, co se říká? Že ožení-li se manžel s milenkou, uvolní se tím pouze další pracovní místo... Víš jak to myslím? Nechci ti kázat, nejsem zas o tolik starší než ty.

Ale tohle se prostě musí "odžít". Odejít od něj můžeš ve chvíli, kdy už toho budeš mít plné zuby a začneš přes ty růžové brejličky aspoň trochu vidět.

#32 27. 2. 2007 15:08

host5522
Host

choysi, jak jsi to myslela... přišel ze ženou a dcerou????

manželka toho mého ho ke mně dokonce vozila autem....

#33 27. 2. 2007 15:08

mipi
♥♥♥----

Napti,
neres jestli se rozvede-nerozvede. Uzivej si , pokud jsi zamilova, a pokud ti to tak prozatim staci. Nezavirej si ale hjarta k ostatnim muzum.
Pokud citis, ze je to muz tveho zivota, tak si pockej. Pokud ne, tak ho opust.

Ja se takhle poprve zamilovala v 18-ti. Milovala jsem ho, ale nevazala se na nej. Vystudovala skolu, pokoukla se po svete, chodila i s jinymi. Ale vzdy kdyz jsme se videli, bylo mne jasne, ze k sobe patrime. Po 5-ti letech mi zavolal, rekl ze beze mne nemuze zit a pozadal me o ruku.
Takze ne kazdy vesi buliky na nos smile

Není tady

#34 27. 2. 2007 15:09

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

dagi napsal(a):

feuri, to nehrozí wink

lol dudlikdudlikdudlik

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#35 27. 2. 2007 15:10

host5522
Host

Ženil se a věděl, že to není ta pravá???????????  No tak to sorry, ale tohle mu snad nemůžeš věřit ani s růžovýma brejlema. Tak proč se ženil??? smile Věř, že ti pánové moc dobře vědí, proč zůstávají ženatí.

#36 27. 2. 2007 15:12

host5522
Host

Mipi, to je moc hezké, ale takový happy end má jeden příběh ze sta. Bohužel na to, že nejsme tou jednou ze sta některé z nás přicházejí hodně dlouho.

#37 27. 2. 2007 15:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Napti, necchem ti brať ilúzie, ono s as nimi tak pekne žije, ale ten môj (bývalý) ženáč mal fakt ženu harpyju, dozvedela som sa to náhodou(ktorá neexistuje) a potom ešte od niekoľkých iných ľudí, ale - práve preto s ňou zostal. Keď pochopila, že koniec manželstva sa rýchlo blíži, povedala mu, že ak sa s ňou rozvedie, už nikdy neuvidí ani dcéru; a "bylo vymalováno". On na malej lipol a neprežil by ostať bez nej, keby ju navyše bývalka proti nemu huckala... Niekedy v živote víťazia tie otrlejšie, aj keď v tomto prípade je veľmi po*né, čo to vlastne je víťazstvo... Ja by som ho za manžela teda nechcela - ani keby bol voľný... Naozaj nie; po tom, čo som s ním zažila... hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#38 27. 2. 2007 15:14

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

mipi napsal(a):

Napti,
neres jestli se rozvede-nerozvede. Uzivej si , pokud jsi zamilova, a pokud ti to tak prozatim staci. Nezavirej si ale hjarta k ostatnim muzum.
Pokud citis, ze je to muz tveho zivota, tak si pockej. Pokud ne, tak ho opust.

Ja se takhle poprve zamilovala v 18-ti. Milovala jsem ho, ale nevazala se na nej. Vystudovala skolu, pokoukla se po svete, chodila i s jinymi. Ale vzdy kdyz jsme se videli, bylo mne jasne, ze k sobe patrime. Po 5-ti letech mi zavolal, rekl ze beze mne nemuze zit a pozadal me o ruku.
Takze ne kazdy vesi buliky na nos smile

I to se stává a pokud by měla Napti takový přístup - možná i stane... jenže mám za to (z toho co jsem četla), že je to o trochu něčem jiném ! roll
Ale nikdo tu do toho nevidíme ... takže až čas ukáže !

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#39 27. 2. 2007 15:15

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

yellow108 napsal(a):

...no, můj milý za mnou přišel do baru, kde jsem dělala se ženou a s dcerou.....Bylo to na Silvestra a já jsem ho pozvala sad ....a vůbec jsem netušila, že někoho má usch ...to byla řacha do  hjarta
V devatenácti telecích letech jsem myslela, že na místě umřu......

Není tady

#40 27. 2. 2007 15:17

host5522
Host

choysia napsal(a):

yellow108 napsal(a):

...no, můj milý za mnou přišel do baru, kde jsem dělala se ženou a s dcerou.....Bylo to na Silvestra a já jsem ho pozvala sad ....a vůbec jsem netušila, že někoho má usch ...to byla řacha do  hjarta

Hm, tak to je síla. To já jsem to měla trochu jinak.

#41 27. 2. 2007 15:18

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Naptinko,
hlavně nesleduj ten vývoj mezi nima jako něco, co je pro tebe spásný.
Musíš se soustředit víc na sebe ... Co sama chceš, jestli ti to přináší spíš potěšení a nebo utrpení.

Ten rok bys neměla strávit čekáním a sledováním, jak to mezi nima probíhá! Dokud je sní, ty se rozhodni, jestli chceš být s ním a pokud jste jeden pro druhýho ti nejlepší a je to láska, zůstaň s ním kamarádka a uvidíš. Jo, hlavně ne kamarádka na vypovídání.  Kamáradka ve smyslu, že ho nezačneš nenávidět a ani nic vyčítat, ale zkušís se věnovat jiným věcem. A ne jemu. Zamilovaná nezamilovaná.  Až se rozvede se k sobě můžete vrátit.
Tím čekáním si vůbec nepomůžeš. Asi tak nějak...

Jo, to je taky případ, Selimko smile to se taky stává...

Upravil(a) host eska (27. 2. 2007 15:24)

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#42 27. 2. 2007 15:19

host eska
♥♥♥♥♥♥-

choysia napsal(a):

yellow108 napsal(a):

pussa
někteří lidé umí připravit teda pěkný šoky... to se ti to bál říct do očí, nebo co?

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#43 27. 2. 2007 15:19

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

lol Dneska mi to přijde celkem vtipný....My se pořád potkáváme, sem tam i pokecáme, jako by se nic nestalo.......a já si říkám, jak je teď vyžranej a nemá skoro vlasy....aaaaaaaach, jak je mi dobře smile
stolt

Není tady

#44 27. 2. 2007 15:20

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

host eska: to se ti to bál říct do očí, nebo co?

A divíš se?? Budím přece respekt, ne???? rodnabig_smile

Není tady

#45 27. 2. 2007 15:22

Napti
♥♥-----

adra napsal(a):

Napti...no jo být tebou tak bych ten rok a půl počkala, vždyt je to tak super mít někoho kdo tě má rád a slíbí ti že se KVULI TOBE rozvede.......věř mu...no za rok půl  syn pak sice půjde do školy...takže bych si tipla že ti řekne at ještě chvíli počkáš než odchodí první třídu bude toh na něj moc - tedy na syna víš...
No a pak taky teda vlasně ta škola něco stojí a manželka by to sama neutáhla a on ji musí finančně podoporovat...takže možná ještě tak 2-3 roky pět let....kolik ti bude...???
jo nevěř tomu že spolu spí...to určitě ne...ženatí muži mají doma jen furie...oni vedle sebe jen leží....

U T I K E J    D O K U D   T O    J D E.....  !!!!!!!!!!!!!

Asi utikat nebudu,je mi lito ze jsem vas sklamala,ale jsem dost naivni.Pockam uvidim a pak vam napisi

Není tady

#46 27. 2. 2007 15:23

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamala?? Napti, zklamat můžeš jen sama sebe, tady nikoho....Nikdo přece neví, jak to všechno opravdu je hjarta
smile

Není tady

#47 27. 2. 2007 15:27

host5522
Host

Mipi, můj příběh mohl mít taky skoro happy end. Byli jsme spolu skoro dva roky (jeho žena o všem věděla, klidně jsme spolu jezdili na dovolené - jako s ním, ne s ní, normálně doma oznámil, že jde ke mně a šel...). On mi pořád valil klíny do hlavy, ale pak jsem nabyla dojmu, že se fakt nerozvede. Rozešla jsem se s ním. Přes tři roky jsme se viděli jen občas náhodou pracovně, hodně jsem cestovala atd. V práci jsem se doslechla od kolegů (!), že prý pros..al svou životní šanci, když se kvůli mně nerozvedl. Před dvěma měsíci jsme se zase začali scházet, stále říkal: jak prý mě miluje, jsem jeho životní láska atd. Tak jsem mu před týdnem řekla: Fajn, taky tě mám ráda a vím, že k sobě patříme, tak se rozveď. A on cukl. Hnala jsem ho, že nestačil utíkat.

#48 27. 2. 2007 15:29

host5522
Host

Napti, vždyť jsem psala, že to si prostě musíš sama prožít, to fakt nejde hned, na něčí radu.
Do mně kdyby v určité době mluvili horem - dolem, neopustila bych ho. Ale teď už to všechno vidím jinak. Chce to jen sílu a věřit si.

#49 27. 2. 2007 15:32

Spina
♥♥♥♥♥--

z vlastní zkušenosti... někdo se i rozvede... 
nemůžeme všechny házet do jednoho pytle...

Není tady

#50 27. 2. 2007 15:36

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Nás jsi nezklamala hjarta jaks na to přišla? styrka Je to jen na tobě...

Choysinko, když jsi ho popsala, jak dnes vypadá. Tak jsem si vzpomněla, jak vypadá moje láska, co mě taky věšela bulíky na nos.  lol Já jsem taky strašně ráda, že se to nevyvedlo.
kapitulation

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí