6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,chci se zeptat.Mam pritele uz pul roku a je zenaty..
Upravil(a) Napti (19. 1. 2009 13:30)
Není tady
Napti, utíkej tak rychle, jak můžeš. Vážně. Vím o čem mluvím. Nerozvede se NIKDY. NIKDY. Jestli chceš, přečti si, co jsem napsala včera večer v tématu "kamarádka a ženatý přítel" nebo tak nějak se to jmenuje.
Sexuje ! ... plní manželské povinnosti, co jiného ... Jooo holka mám za to, že na tohle se musíš zeptat jeho ! My ti zde můžem maximálně poradit, jenže ....
Já bych Ti poradila tohle! Kopni ho z velkého rozběhu do zadku
Není tady
Milá zlatá, pokud hledáš chlapa pro život, hledej mezi nezadanými. Nebudeš první, ani poslední, který ženáč věší na nos bulíky. Chceš prožít život v čekárně, než se tvůj ženáč rozvede? ... prosím.... Záleží jen na tobě, kolik čekání uneseš a zda ho vůbec uneseš. (Třeba se taky nerozvede. Z toho, co píšeš, si myslím, že si jen jednoduše užívá a tebe i manželku nejspíš zneužívá. Každá máte svoje plus, která mu přinášíte. Páníček má bez velké námahy, nač si vzpomene.) ... Mimochodem ta tvoje poznámka o žárlivosti naznačuje tvoje nízké sebevědomí, na tom bys měla pracovat (nehledě na ženáče). Když budeš pořád na téhle nesebevědomé úrovni, o pořádného chlapa nezakopneš. (myslím si tedy).
Není tady
Nie som jasnovidka, ale podľa MOJICH skúseností tipujem, že nerozvedie. Ja som už držala v ruke rozvodové papiere "môjho" ženáča, ale dodnes je šťastne ženatý otec rodiny a my dvaja sme rozídení... Už rok o ňom chvalabohu nemám správu... Ale pravdu ti spoľahlivo nepovie nikto, možno len ten tvoj priateľ... a možno ani on nie.
Není tady
Napti...no jo být tebou tak bych ten rok a půl počkala, vždyt je to tak super mít někoho kdo tě má rád a slíbí ti že se KVULI TOBE rozvede.......věř mu...no za rok půl syn pak sice půjde do školy...takže bych si tipla že ti řekne at ještě chvíli počkáš než odchodí první třídu bude toh na něj moc - tedy na syna víš...
No a pak taky teda vlasně ta škola něco stojí a manželka by to sama neutáhla a on ji musí finančně podoporovat...takže možná ještě tak 2-3 roky pět let....kolik ti bude...???
jo nevěř tomu že spolu spí...to určitě ne...ženatí muži mají doma jen furie...oni vedle sebe jen leží....
U T I K E J D O K U D T O J D E..... !!!!!!!!!!!!!
Není tady
myslíš, že až bude synovi 5 a půl, bude z toho moudřejší? a není ti líto, že někomu rozvracíš rodinu?
Dagi, ONA mu NErozvrací rodinu. Chceš říct, že pán je snad bez viny??? To ON je ženatý, měl by si toho být vědom (když už se ženil, asi k tomu měl důvod) a neměl by teda svobodné holce věšet na nos bulíky.
.
Upravil(a) Napti (19. 1. 2009 14:05)
Není tady
Dagi - Napti nerozvrací rodinu sama....jsou v tom dva - ona a její ženáč....
Napti - přítel se NEROZVEDE /nebo je malá pravděpodobnost/...
Určitě Ti říká, jak Tě miluje, manželka mu nerozumí, nebýt dítěte, tak by s ní ani nebyl, pořád se hádají, jen s Tebou je mu skvěle, cítí se výborně...
Stará známá pohádka. Utíkej!!!
Jak píšou holky - doma vzorný manžel, otec, rodinu finančně zaopatří, zařídí opravu pokažené pračky, prasklé vody, 1x do roka na dovolenou...
a k tomu forma zpestření - Ty - žádné starosti, žádné dětské nemoci, žádné řešení financí a nedorozumění. Jen vášnivý sex, romantika, večeře, kino....co já vím co ještě... Proč by se rozváděl a znova ženil - manželku už přece má...
Není tady
yellow, netvrdím, že je to jen její vina.. z poloviny je to samozřejmě i jeho vina. jen být na jejím místě, nedokázala bych se sama sobě podívat do očí.. nebudu nikoho jmenovitě soudit, ale tyhle typy lidí mi prostě nesedí.
Napti, jiná rada neexistuje. Četla jsi ty moje příspěvky??
Každou to bolí, ale je to nejlepší řešení.
Taky jsem měla ženáče, taky se nerozvedl. Moje kamarádka měla (před deseti lety) ženáče. Údajně měl strašně rozbité manželství, opravdu muselo být strašně rzbité, kdyžř si po rozchgodu s mou kamarádkou pořídil další dvě děti....
Na jejich vzkazy v počítači se vykašli a uteč. Fakt.
Jo, tak to je taky možnost ! Počkej až manželce dojde trpělivost a ona se s ním rozvede sama ! On by to totiž kvůli Tobě nikdy sám neudělal !!! P.s. myslíš, že to oslovování je tak hrozně podstatný beruško
Není tady
A co když Napti opravdu miluje a rozvést se chce???
Asi to některej "ženáč" už udělal, když je tolik lidí u nás rozvedených
Není tady
dagi napsal(a):
yellow, netvrdím, že je to jen její vina.. z poloviny je to samozřejmě i jeho vina. jen být na jejím místě, nedokázala bych se sama sobě podívat do očí.. nebudu nikoho jmenovitě soudit, ale tyhle typy lidí mi prostě nesedí.
Never say never dagi
Není tady
dagi, ne vždy se člověk rozhoduje jen hlavou. a kde je řečeno, že ona se sama sobě do očí dívat může? ale prostě je "TO" silnější, aspoň po nějakou dobu.
a ti pánové umějí tak dobře "masírovat", že "my milenky" máme pocit, že je osvobozujeme z náruče zlé hyeny. taky jsem si to prožila.
choysia napsal(a):
A co když Napti opravdu miluje a rozvést se chce???
Asi to některej "ženáč" už udělal, když je tolik lidí u nás rozvedených
No, nevím Choys - dle těch bulíků, co jí věší na nos to vidím jen na manželskou krizi ... a rozvést se chce zřejmě manželaka, takže ono k rozvodu možná na konec dojde ! Ale ... zda to bude mít příznivý vliv pro Napti ??? Hmm - v tom tedy takový optimista nejsem sory
Není tady
dagi tak at se ti líp píše - jsem milenkou ženatého muže....a dívám se denně sama sobě do očí...
taky nemám ráda určité typy lidí - ale jak žijí je jejich věc....
a to že někomu rozvracím rodinu?? tak mi NIKDY nepřišlo na mysl...na to musí být vždy dva....
Napti...třeba tu jistá naděje je...podle toho co píšeš...ale na tohle jsme tady zatím krátké - tak daleko nikdo nedohlédne....
Není tady
přesně tak, souhlas s feu.
dagi, chtěla jsem zrovna napsat... taky jsem svou kamarádku odsuzovala, a pak se mi stalo to samé. a ty víš, co se ti stane za 10 - 20 let? život je dlouhý.
Dagi, to ti nesedí 80% babinetu
(no, tady toho přibylo, za tu chvilku )
Upravil(a) host eska (27. 2. 2007 14:47)
Není tady
Dagi - někdy potkáš chlapa, padnete si do noty, on mistrně "schová" tu maličkost, že je ženatý, Ty po prožitém příjemném večeru zjistíš, že se zamilováváš, nějakou dobu se scházíte a Ty teprve zjistíš, že je ženáč....ale to už jsi do něj zblblá tak, že není tak úplně jednoduché ho koupnout do....víš kam...
Opravdu - nikdy neříkej nikdy...
Není tady
feuri, to nehrozí
Dagi tak jsme se tu do Tebe pustili že... ale bohužel...tak to chodí ... potrefená husa kejhá nejvíc...tolikrát...opravdu tolikrát se mi přihodilo to co jsem říkala že NIKDY... a osvobodila mě myšlenka že už neříkám větu nebo slovní spojení...TO NECHAPU....protože každý nějak žijeme ne dobře nebo špatně ale nějak...a pro každého je k chápání něco jiného ... co jiný vezme v pohodě...to druhému hlava nebere...hmm??
Není tady
aaa zasadova extremistka
dagi ... si presne ako katolicka cirkev (alebo kazda cirkev?)
Upravil(a) Oxi (27. 2. 2007 14:50)
Není tady
oxi... jestli to myslíš tak že moje zásady .... jsou tak extremní jako ode zdi ke zdi???
Není tady