6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hledám kamarádku, nejlépe z Kralup nad Vltavou. Je mi 39 let a zůstala jsem s 15letou dcerou sama. Celé manželství jsem žila jen pro rodinu, takže kamarádky z mládí jsou fuč. Proto hledám touto cestou kamarádku, s kterou bych si mohla pokecat, zajít na kafčo, nebo zajít do baru. Tak holky napište, ať nám není tak smutno.
Není tady
Ahojki. Taky jsem touto cestou hledala kamaradku. Ale tady jsem ji bohuzel nenasla. Zkus si dat taky inzerat na lide.cz Tam mi odpovedela hromada holek a tu kamaradku uz mam, a ne jen jednu... Hodne stesti
Není tady
Lexie napsal(a):
Ahojki. Taky jsem touto cestou hledala kamaradku. Ale tady jsem ji bohuzel nenasla. Zkus si dat taky inzerat na lide.cz Tam mi odpovedela hromada holek a tu kamaradku uz mam, a ne jen jednu... Hodne stesti
Čauky, mnohokrát děkuji za odpověď a hlavně za radu. Určitě to zkusím, a Tobě přeji hodně štěstí a pohody s kamarádkami. Ještě jednou děkuji.
Není tady
Neni vubec zac dekovat. Vim presne, jak se clovek citi, kdyz nema kamaradku, ktera je po ruce v kazde situaci...
Není tady
Ahoj, já jsem tu kamarádku našla, kecáme po ICQ, pokud ho máš a chceš se přidat, dej vědět, je mi 32, mám skoro 4 letého kluka a skoro 15 letého vyvdaného, ráda čtu, klábosím s kámoškama , vyšívám, hraju na kytaru, zahradničím (kytičky),...
Není tady
Hledám kámošku nebo kámošky z Brna. Je mi 45 let jsem vdaná a mám dvě dospělé děti. Najednou mám víc času a nemám si ským splknout u kávy.
Není tady