Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 27. 2. 2007 9:36

eskyna
♥♥♥----

DÍTĚ A CASTING-PROSÍM

Mám prosbičku,zda máte někdo zkušenosti s castingovými agenturami pro děti? Dcera(10let) hraje divadlo(kolikrát i doma dumbom ) a učitelka nám řekla,abychom jí dali do nějaké agentury v Praze,kde jsou databáze dětí pro film,reklamu atd. Že by se měla rozvíjet a byla by pro ní škoda,aby se prý "zahrabala" tady u nás. No jenže já mám strach,pořád někde píší o šílencích co zneužívají děti a také jí nechci brát dětství. Nemáte někdo nějaké zkušenosti prosím kapitulation

Upravil(a) eskyna (27. 2. 2007 9:36)

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/136/009.gif

Není tady

#2 27. 2. 2007 9:52

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Re: DÍTĚ A CASTING-PROSÍM

Eskyno, tím že dítě někam do takové agentury přihlásíš, tak mu to dětství vezmeš.( nedej bože myslet na to nejhorší, že by to bylo něco o zneužívání) Je to můj subjektivní názor se kterým nemusí každý souhlasit, ale jako rodiče nemáme právo brát dětem dětství, jen proto, že  někdo něco říká.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#3 27. 2. 2007 18:52

vikyrek
♥♥♥----
Místo: Benešov

Na druhé straně, si dítě může vyzkoušet jaké to je být před více lidmi a třeba ji to začne bavit natolik, že se bude chtít něčemu podobnému někdy věnovat. A nebo se taky dozví, co nechce 100% dělat:) Myslím, že zkusit to můžeš, kdykoli budeš mít pocit, že je toho na ni moc, lze přece nabídku odmítout nebo účast v agentuře zcela zrušit. Spíš bych si dala pozor na výběr seriózní a zavedené agentury, nejlépe si sehnat reference, ale v tom už nepomůžu...

Není tady

#4 27. 2. 2007 21:58

misa1234
♥♥♥♥---

Ja jsem par mesicu delala Scouting, vykledavani novych tvari. Podivej se na net na agentury a zkus to.  Jeste zalezi o stesti, aby si ji vybrali. tummenupp

Není tady

#5 2. 3. 2007 8:29

puccam
♥♥-----

Já mam dobré zkušenosti s modelingovou agenturou studio 91,na rašínově nabřeží v Praze,berou děti asi od 2´let,přesně nevím ale na internetu je najdeš.

Není tady

#6 6. 3. 2007 11:21

holka
♥♥♥♥---

Ota napsal(a):

Eskyno, tím že dítě někam do takové agentury přihlásíš, tak mu to dětství vezmeš.( nedej bože myslet na to nejhorší, že by to bylo něco o zneužívání) Je to můj subjektivní názor se kterým nemusí každý souhlasit, ale jako rodiče nemáme právo brát dětem dětství, jen proto, že  někdo něco říká.

To si myslim že je blbost, pokud nejde o hvězdu v Hollywoodu. Naopak, jestli má opravdu talent a baví ji to, otrká se, získá zkušenosti, pozná nové lidi a místa, může cestovat atp. Navíc s malými dětmi jezdí všude rodiče, tak na ní dohlídnou.

Není tady

#7 6. 3. 2007 11:23

holka
♥♥♥♥---

Hlavně jsem chtěla napsat, že si myslim, že to dětství obohatí o spoustu zážitků. Navíc být v agentuře a sem tam natočit nějakou reklamu přeci neznamená konec školy a her.

Není tady

#8 6. 3. 2007 11:28

Ota
Moderátor(ka)

Holko, reaguješ na můj názor, že je to blbost.Neberu Ti ho, ale asi si nikdy neviděla reakce odborníků nebo potom už dospělych "hvězd".Všichni se nakonec shodli, ukradené dětsví, jen proto, že maminka chtěla.Život je skutečně něco jiného, než chvilkové pozlátko.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#9 6. 3. 2007 14:51

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ota napsal(a):

Holko, reaguješ na můj názor, že je to blbost.Neberu Ti ho, ale asi si nikdy neviděla reakce odborníků nebo potom už dospělych "hvězd".Všichni se nakonec shodli, ukradené dětsví, jen proto, že maminka chtěla.Život je skutečně něco jiného, než chvilkové pozlátko.

Nojo ale když ono je to tak lákavý vidět tu svoji princeznu nebo prince v reklamě která běží stále dokola na Nově. Co když z ní nebo z něj bude další Tom Cruise nebo Nicol Kidmann?
Tytyty Oto takhle brát maminkám ten krásnej sen........  tongue

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#10 6. 3. 2007 15:02

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

A co třeba jiná varianta než castingy? Nebavil by ji třeba nějaký divadelní kroužek, i když tedy nevím, od kolika let tam děcka berou...

Není tady

#11 6. 3. 2007 15:55

holka
♥♥♥♥---

Oto, myslím že tazatelka má rozum, sama píše že má strach aby dceři nebrala dětství, tak myslím že si skrz dceru nebudu plnit vlastní sny. Beru to taky podle sebe, taky jsem jako malá hrála divadlo, moc mě to bavilo a nejednou jsem si představovala jak hraju ve filmu. Tenkrát bych byla ráda kdyby mě naši někam přihlásili. Aspoň to zkusit. A navíc to tazatelce neříká někdo, ale učitelka, která nejspíš taky pozná že dcera má talent a baví jí to. Pardon že to co píšu je jaksi offtopic  Agentury neznám a osobní zkušenost taky ne.

Není tady

#12 6. 3. 2007 16:35

misa1234
♥♥♥♥---

Hodne maminek a tatinku chteji mit svoje deti v reklame a taky hodne lidi se chce dostat do TV. Nezalezi na tom, jesli je nekdo krasny a nebo mene pekny, kdyz si da clovek registraci v Agenture, tak nic nezkazi a jak se mu kdo bude hodit, tak se ozvou. godlike

Není tady

#13 8. 3. 2007 15:12

eskyna
♥♥♥----

Všem Vám děkuji za názory.Zeptala jsem se dcery a ta mi na to odpověděla,jak se můžu tak "hloupě" sova ptát,že vždycky toužila být v "telce"! Takže jsme nakonec jely do jedné agentury,tam ji nafotili,zaregistrovali ........ale nebude to tak žhavé,dětiček je v databázi tisíce,prý to je třeba 2 - 3x do roka nějaká reklama,jen ty vyvolení na které se usměje štěstí točí třeba film nebo pohádku.Takže si myslím,že si to zkusí(tím pádem nebude moci říct,že kvůli mě ....bla bla bla) gloria no a pak se uvidí.

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/136/009.gif

Není tady

#14 8. 3. 2007 17:23

misa1234
♥♥♥♥---

eskyna napsal(a):

Všem Vám děkuji za názory.Zeptala jsem se dcery a ta mi na to odpověděla,jak se můžu tak "hloupě" sova ptát,že vždycky toužila být v "telce"! Takže jsme nakonec jely do jedné agentury,tam ji nafotili,zaregistrovali ........ale nebude to tak žhavé,dětiček je v databázi tisíce,prý to je třeba 2 - 3x do roka nějaká reklama,jen ty vyvolení na které se usměje štěstí točí třeba film nebo pohádku.Takže si myslím,že si to zkusí(tím pádem nebude moci říct,že kvůli mě ....bla bla bla) gloria no a pak se uvidí.

Udelali jste dobre a uz mate sanci, ze dcerka nekde bude. Treba se usmeje stesti. Nemusi hnedka tedka, ale muze to i prijit za rok, dva................ neztracejte nadeji

Není tady

#15 14. 4. 2007 8:57

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Oto, take myslim, ze to trochu prehanite. Tim, ze nekde ditko zaregistrujete neznamena, ze hned druhy den zabalite kufr a trada natacet velkofilm. Jestli dite vyberou treba jen jako pozadi do reklamy, jde o uspech. Znam mnoho lidi, co ditko prihlasili, ale nabidka zadna. Mnoho agentur je take podvodnych - hlavne tech, co od vas predem zadaji penize ci registracni poplatek, ktery jde az do tisicu korun.  A take je rozdil tahat dite po mnoha a mnoha vyberech, nez jen zaregistrovat a cekat na nabidku. Tim prece diteti detstvi nekradu.

Není tady

#16 15. 4. 2007 21:42

misa1234
♥♥♥♥---

Sakura napsal(a):

Oto, take myslim, ze to trochu prehanite. Tim, ze nekde ditko zaregistrujete neznamena, ze hned druhy den zabalite kufr a trada natacet velkofilm. Jestli dite vyberou treba jen jako pozadi do reklamy, jde o uspech. Znam mnoho lidi, co ditko prihlasili, ale nabidka zadna. Mnoho agentur je take podvodnych - hlavne tech, co od vas predem zadaji penize ci registracni poplatek, ktery jde az do tisicu korun.  A take je rozdil tahat dite po mnoha a mnoha vyberech, nez jen zaregistrovat a cekat na nabidku. Tim prece diteti detstvi nekradu.

V minuosti jsem delala Scouting a vim, ze kdyz jsem vyhlevala nove lidi, tak deti do 10 let maji registraci zadarmo. A oni obsadi, kdyz potrebuji. Proste se musite hodit.

Není tady

#17 15. 4. 2007 21:57

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

misa, tak to mi prosím řekni, kde mají děti do 10 let registraci zdarma big_smile
Já jsem byla v jedné agentuře když byl Jítě rok a kousek. Paní se Jíta líbila. Hned se na ní smála, ničeho se nebála. Za registraci chtěli tisícovku a mě zaregistrují k ní zdarma.
Jenže jak už tu padlo, každá maminka chce  v dnešní době nacpat dětičky do reklamy a tudíž je zaregistrováno daleko víc dětí než je potřeba.  A bohužel pro mě je ta tisícovka opravdu dost, jen za registraci, vždyť se nemusí nikdy ozvat, nebo se jen ozvou že se máme zúčastnit castingu a nakonec nás nevyberou......
Jestli můžeš tak mi prosím pošli nějaké info, byla bych Ti vděčná.

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#18 16. 4. 2007 16:22

misa1234
♥♥♥♥---

spunt napsal(a):

misa, tak to mi prosím řekni, kde mají děti do 10 let registraci zdarma big_smile
Já jsem byla v jedné agentuře když byl Jítě rok a kousek. Paní se Jíta líbila. Hned se na ní smála, ničeho se nebála. Za registraci chtěli tisícovku a mě zaregistrují k ní zdarma.
Jenže jak už tu padlo, každá maminka chce  v dnešní době nacpat dětičky do reklamy a tudíž je zaregistrováno daleko víc dětí než je potřeba.  A bohužel pro mě je ta tisícovka opravdu dost, jen za registraci, vždyť se nemusí nikdy ozvat, nebo se jen ozvou že se máme zúčastnit castingu a nakonec nás nevyberou......
Jestli můžeš tak mi prosím pošli nějaké info, byla bych Ti vděčná.

Ahoj, tedka jsem ti poslala soukrome adresu a telefon na tu agenturu, jinak oni za deti nechteji zadne penize za regitraci. Zkus to. Podle me, je to zbytecny davat za registraci 1000 Kc. Neni to 50 Kc. Kdyz das nekde uz fotecku, tak to je uz zacatek sance, nikdy nevis, kdy se zrovna muzes ty nebo tve ditko hodit nekam. stolt

Není tady

#19 16. 4. 2007 21:42

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Miso, děkuji moc. Určitě to zkusím, protože Jíta se hodně líbí ( i cizím lidem, není to jen že je to moje nej holčička). I když každá matka má to nej nej nej děťátko. big_smile

Já se hodit nebudu, jsem takový obyčejný tip, klasická česká mamina s velkou pr... a velkýma prsama smile

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#20 17. 4. 2007 14:43

misa1234
♥♥♥♥---

spunt napsal(a):

Miso, děkuji moc. Určitě to zkusím, protože Jíta se hodně líbí ( i cizím lidem, není to jen že je to moje nej holčička). I když každá matka má to nej nej nej děťátko. big_smile

Já se hodit nebudu, jsem takový obyčejný tip, klasická česká mamina s velkou pr... a velkýma prsama smile

A co? Treba se budes hodit nekam  i ty? Urcite si dej i ty registraci. Hodne stesti.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí