|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Koukněte na různá videa na :
http://novyvek.com/infusions/the_kroax/kroax.php
Není tady
Ja si myslím, že by bolo dosť naivné myslieť si, že sme vo vesmíre sami.
Aj keď nemáme žiadne hmatateľné dôkazy ("len" videá), som 100% presvedčený, že vo vesmíre je toľko inteligentného života, že by sa nám z toho zakrútila hlava... 
Není tady
Věřím!
Není tady

Elo... myslím si, že pokud vědci říkají, že člověk prozkoumal zatím asi jen 10% celého vesmíru (možná jsem to přehnala, ale i tak), to, že v této jedné desetině žádný jiný život vědci nenašli, neznamená, že někde za touto hranicí nějaký není 
uffff, to jsem se do toho zamotala......... ale každopádně, ANO, věřím, že odněkud shora na nás kouká nějaký druh života 

Není tady
Já na ufo nevěřím. Ne a ne a ne.
Asi jsem naivní 
Já bych i věřila a ráda bych věřila, jenže mě se nějak vyhýbaj... 
Není tady
nevim zda bych to nazyvala primo UFO ...ale verim ze ve vesmiru nejsme sami
Není tady
yellow108 napsal(a):
Já na ufo nevěřím. Ne a ne a ne.
Asi jsem naivní
A prohlédla sis ty videa na přiloženém odkazu ? To asi nejsou ptáci ve vesmíru, co říkáš ?

Není tady
Hellga napsal(a):
Já bych i věřila a ráda bych věřila, jenže mě se nějak vyhýbaj...
Já věřím .. ale jsem ráda, že se mi dosud vyhýbají. Asi bych je nechtěla vidět na vlastní oči (případně jen z hoooooodně velké dálky), či dokonce se stát obětí únosu, jak to popisují v hypnóze někteří lidé (z té představy mě jímá hrůza).
Není tady
Já věřím, že někde ve vesmíru je ještě někde život . Ten na naši Zemi taky přišel z vesmíru a jak řekl jeden fyzik: Vesmír je obrovský-nekonečný a život je jen na Zemi? Jaká by to byla marnotratnost....
Není tady
Určitě je něco, nebo někdo mezi nebem a zemí, ale jestli zrovna UFO nebo nějací malý zelení mužíčci to nevím,...................................
Není tady
Jo, děláte si z toho "pr...", ale zkuste si představit tu naši modrou "zeměgulu", plující ve vesmíru a když si dokážete představit i ten rozměr širokej, dalekej... Tak mi neříkejte, že vás nezamrazí, když si uvědomíte, že by jsme tu byli sami?
Ela.., viděla jsem jich moc i na videu, i v popisu a fotkách...Sledovala jsem světový spiknutí, od Kjótskýho spisu až po Areu57, od Rosswellu po arktický nález "antén", ale je jasný, že dokud se nedočkáme oficiálního prohlášení, jsme vedle, jako jedle! Oni totiž takový věci nejsou pro "obyčplebs", jakým jsme my...
Není tady
Hellgo, toho oficiálního prohlášení se zřejmě nikdy nedočkáme. Dovedeš si představit, jak by to vypadalo, kdyby vlivný státník vystoupil v TV a prohlásil - ano, kolem Země létá UFO, máme na videu jejich záběry, na základně trosky ztroskotaných kosmických lodí i mrtvá těla E.T. .. ? Někdo by v tom viděl senzaci, jiní by za tím viděli konec světa a mohla by vypuknout celosvětová panika (protože lidi jsou na to "blbý" dost).
Já osobně jsem přesvědčená o jejich existenci i o dokonalé znalosti NASA tohoto "problému", ale prostě se to drží pod pokličkou.
Bylo by opravdu hodně naivní myslet si, že jsme v celém širokém vesmíru sami. Důkazy o nepozemských návštěvách jsou dochovány z různých konců světa od dob pravěku, mnohdy dobře zdokumentované rytinami, kresbami, později písmem, bajkami předávanými z generace na generaci ..
Navštěvova-li nás v minulosti, proč by nás nesledovali i nyní ? Nebo to jsou možná zase jiní, život v kosmu je možná častějším jevem, než si dosud myslíme.
Není tady
No Eli, mezi námi děvčaty... Je fakt, že pravdu s tím velkým P se nedozvíme, ale každý si může udělat svůj názor z informací, ke kterým se dostane...Chce to ty informace hledat a udělat si vlastní názor... Víš, když jsem si poprvé přečetla "mudrce", tak se mě docela blbě spalo, ale později jsem zjistila, že by se vlastně mohlo jednat o plagiát...
Možná je lepší, že se "plebsu" nepředkldají nové poznatky... kdo ví, co by se stalo?! Jak by asi jednal jednotlivec? Začal by si dělat zásoby, nebo by "zbrojil"? To už je "vem koncem" fuk... Znovu se ukazuje politika těch "mocných", co tak lidově vyjádřil jeden oficír v jednom českém filmu... "Lidí je na světě, jak sraček...!" Tak si nebudem lámat hlavu, protože je vždycky někdo kompetentnější, kdo ví, "kadytady", bez ohledu na blaho národa! 
Není tady
Hellgo, přesně tak. Obdobná situace je s darwinovou evoluční teorií, dnes se ví, že zřejmě bylo dost věcí jinak, ale historie už jednou byla napsaná a není vůle ji začít měnit, ono by bylo dost těžké do doby dinosaurů umístit člověka s obuví a s uměním vyrábět kov, který dnes nikdo neumí, protože byl vyroben ve zcela odlišných atmosf. podmínkách, přitom nálezů je víc než dost - kosti dinosaura s kulkou v hlavě, otisk boty v sedimentu černého uhlí hned vedle trilobita, žárovka, onen neznámý dokonale zpracovaný a opracovaný kov atp. Prostě doslovně řečeno - zakázaná paleontologie.
Bylo by zajímavé vzít reálné jádro z různých bájí a pak dát dohromady ty základy, které se opakují u všech národů světa (báje typu potopa světa - to přímo vypadá na přepólování, náklon zemské osi a přelití oceánu, to že jsme údajně 4. pokolení lidstva na Zemi atd atd., je toho hodně..). Jenže do toho se nikomu nechce, knihy historie by se musely vyhodit a začít psát jiné.
Tak mě napadlo, že vlastně stejný osud (překroucení historie) mohl postihout pověst o Ježíšovi. I zde bylo mnohé upraveno tak, aby to vyhovovalo určité zájmové skupině (není nad to ovládnout lidi strachem). Film Šifra mistra Leonarda byla jen třešnička na dortu, ale kniha Svatá krev a svatý grál je opravdu velmi zajímavá a jednoho až dojímá, jak dokáží být fakta po pár šikovných zátahů překroucena.
Není tady
Myslím si, že mimozemská civilizácia sa nám predstaví sama... nebude potrebné, aby nám o nej rozprávali nejakí politici... a doba, kedy sa tak stane je už blízko... už je čas... ľudstvo už je na toto poznanie pripravené...
Upravil(a) Marek_ (28. 2. 2007 7:24)
Není tady
Elo, asi myslíš Darwinův omyl od Zillmera? To je móóóc pěkné čtení a Davidovits se s pyramidama taky vytahnul... 
Marku, to je přesně ono a chtěla bych u toho být, až to přijde, protože jsem zvědavá, jak opice... Třeba v roce 2012?

Není tady
Hellga napsal(a):
Elo, asi myslíš Darwinův omyl od Zillmera? To je móóóc pěkné čtení a Davidovits se s pyramidama taky vytahnul...
Marku, to je přesně ono a chtěla bych u toho být, až to přijde, protože jsem zvědavá, jak opice... Třeba v roce 2012?![]()
Radši dřív, please, ať z toho ještě něco máme. Kdo ví, co v tom r. 2012 bude, dle Mayů končí další cyklus. 
No, nemyslím Darwinům omyl od Zillmera, sbírám střípky z různých časáků, na netu atp. a někdy se jeden nestačí divit, jaké artefakty se nalezly, jen se to nikde nepublikovalo (nehodilo se to do "vědecké historie").
O pyramidách mám objednanou knihu (Zakázaná egyptologie od Erdogan Ercivan - naklad. Etna), už mi "chodí" 2 měsíce, tak snad už brzy dorazí (doufám !!). Chtěla jsem i Evoluci (jiné nakladatelství), ale tu už neměly (vyprodaná
).
Teď mám ještě objednáno Lovci ztraceného vědění (Erich von Daniken, vydáno v polovina března) a Proroctví o Evropě z knihoven palmových listů (Thomas Ritter), obojí nakl. Etna, tak doufám, že to přijde všechno najednou.
Upravil(a) Ela.. (2. 3. 2007 11:45)
Není tady
No jestli věřím přímo v UFO to asi ne,ale věřím,že je něco mezi nebem a zemí.Prostě tam ve vesmírku něco je a moooooooc mě to přitahuje:-))
Není tady
Podle me 100% nejsme sami a zadni zeleni muzicci, bysme se mozna dost divili, jak jsme zaostali.... Nevim no, kazdopadne bych se s nimi rada setkala
!

Není tady
No nevim, zeleni muzicci, to se mi zda prehnane, tomu neverim. Ale na UFO verim, ale nedokazu si predstavit ty postavy.
Není tady
Že "tam " něco je, tomu věřím... Ale jestli zrovna létající talíře, zelený panďuláčči atp. to asi ne... Ale věřím že tady nejsme uplně sami 
Upravil(a) kacatko (26. 4. 2007 20:57)
Není tady
Já věřím že někde jsou a zároveň se i trochu bojím - vždyť nevycházejí spolu ani národy tady na zemi, natož ve vesmíru...
Není tady