6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky
Thajsko je pekna zeme, ale ne na dlouho. Jako dovolena super. Momentalne je tady porad pres 30 stupnu, takze se porad potim, ale je to tady dobre na dietu : ) Zhubla jsem tu a co me vic tesi, porad si tu vahu udrzuju. Asijska mentalita je pro me taky dost odlisna, nezvyknu si. Hlavne ta Cinska mi nejde pres nos.
Není tady
puccam napsal(a):
ahoj zatím nic nemáme tak bych mohla být na chatu,Kiwi a jak se ti žije v thajsku?
Puccam tak kdy na sebe natrefime na tom chatu?...Ja bych byla pro 20 nebo 21 hod.Navrhni kdy to Tobe pasuje,dokazu se podle Tebe zaridit
Ahoj vsem ! Tak nikdo nema chut se pridat o vikendu na chat????? Jak se jinak vsechny mate????
Snezi: Kdybych mela zhodit jen 5 kg tak bych si na tom ani hlavu nelamala ale ja chci 20 kg dolu .Momentalne delam uz 2 tyden Almased-dietu(nevim jestli to znas,da se to koupit v lekarne stoji to neco kolem 13-18 euro 500gr)No ja se dnes vazila a 2 kg jsou uz dole ,chci to jeste aspon 3 tydny vydrzet a pak prejdu na delenou stravu.A jak chces Ty zhodit ty Tvoje kg??? A co si delala za praci nez si mela deti???
Není tady
Claudia napsal(a):
Ahoj vsem ! Tak nikdo nema chut se pridat o vikendu na chat????? Jak se jinak vsechny mate????
Claudi zlaticko nezlob se ja mam bohuzel plnej program,jinak bych se samozdrejme pridala !!!!
Není tady
kiwi napsal(a):
Ahoj holky
Thajsko je pekna zeme, ale ne na dlouho. Jako dovolena super. Momentalne je tady porad pres 30 stupnu, takze se porad potim, ale je to tady dobre na dietu : ) Zhubla jsem tu a co me vic tesi, porad si tu vahu udrzuju. Asijska mentalita je pro me taky dost odlisna, nezvyknu si. Hlavne ta Cinska mi nejde pres nos.
Ahoj Kiwi ! Jak dlouho si uz v Thajsku??? My kdyz jsme tam byli,tak jsem taky jedla vsechno mozne(ja mam velice rada cinskou kuchyni) a kdyz jsme prileteli zpet do NSR,zistila jsem,ze jsem ani nepribrala Tam poletim hubnout
Není tady
V Thajsku jsem asi dva roky, ale nejsem tady v kuse. Thajci omezili visum misto 2 mesice tak jen na jeden mesic. Cinskou kuchyni mam rada v jine zemi, ale ne v Cine. V Cine vari jinak, nez jak to zname.
Není tady
kiwi napsal(a):
V Thajsku jsem asi dva roky, ale nejsem tady v kuse. Thajci omezili visum misto 2 mesice tak jen na jeden mesic. Cinskou kuchyni mam rada v jine zemi, ale ne v Cine. V Cine vari jinak, nez jak to zname.
Ahoj Kiwi ! A jak si se do Thajska dostala?Jsem zvedava co? Jsi tam vdana a nebo pracovne? Jo s Tou kuchyni mas pravdu
Není tady
Ahoj holky ! Jak se vsechny mate???? Ja vcera mela problemi s pateri,vubec jsem se nemohla hybat,chodila jsem jak stara zenska skoro po ctyrech,asi jsem se nekde prochladila,tak jsem si zada,spis tu cast kde me to bolelo namazala thajskym olejickem,co jeste mam doma(koupili jsem to v Thajsku od tech budhistyckych mnichu)to je,fakt zazrak dneska se uz muzu hybat,ja totiz nerada polykam nejake ty tabletky na bolesti.Dnes je tu hezky neco kolem 23 stupnu,ale vecer maji byt prehanky .No sedeni u pocitace me prece jenom nesedi,je videt,ze ty zada na 100% jeste nejsou o.k. Zatim pa
Není tady
V Thajsku jsem stale na dovolene : ) i s manzelem. Predtim tady pracoval, ale ted uz ne. Kazdy mesic si tady odskocime na dobre jidlo a k mori, to jedeme zitra, uz se moc tesim.
Není tady
Hani, manzela zajima ten Thajsky olejicek, jak vypada? Jeho zada boli porad, takze by ho chtel zkusit. Kdyz mam tu moznost si ho koupit tady : )
Není tady
Ahoj Kiwi ! Poslala jsem Ti SZ snad jsem Ti tim trochu pomohla.Dodatek barvu ma jak oranzova dyne
Není tady
Diky za informace. Doufam,ze ho najdu. Jinak, ted prave sedim venku u baru a mam na stole pocitac. Neni mozne, co se v dnesni dobe da delat. Normalne pocitac na dovolenou nebere, ale manzel ho ted potrebuje k praci.
Není tady
kiwi napsal(a):
Diky za informace. Doufam,ze ho najdu. Jinak, ted prave sedim venku u baru a mam na stole pocitac. Neni mozne, co se v dnesni dobe da delat. Normalne pocitac na dovolenou nebere, ale manzel ho ted potrebuje k praci.
Ahoj Kiwi ! Hned bych to s Tebou menila tady zas od rana prsi,me vsechno boli,no jo mam svoje dny .Taky bych byla nejradsi nekde v teple pod palmama .Muj bere na kazdou dovolenou jeho prenosny pocitac,ohledne fotek,abych je s fotaku na nej mohl hodit,a clovek si tak prohlidne fotky ve vetsim formatu .V Thajsku je ted 7 hod do predu,nebo si to pletu? A jak komunikujete s mistnimi?Anglicky,nebo uz jste se naucili jejich rec???
Není tady
Ahoj holky ! Kdepak jste vsechny ??? Chci se s Vami podelit o to co jse me vcera stalo U garaze pod autem,jsem se synem nasla mlade KUNY,ktere se ma k svetu(stare je asi 3-4 tydny),vzala jsem ho domu,zavolala mojemu do prace,ten hned prisel.Pak zavolal znamimu myslivcovi,co s tim mladetem mame udelat,ten nam poradil,ze ho vecer kolem 22 hod mame dat do krabice blizkosti kde jsme ho nasli,ze si ho jeho mama vyzvedne,tak jsme to tak udelali,bohuzel si ho jeho mama nevyzvedla a tak jsem ho v 5 hod rano vzala zpet do domu,a krmila ho kravskym mlikem,injekcni strikackou.Pak jsem ho dala do krabice,rano v 8 hod jsem ho zas krmila.Muj mezitim volal do zologicke zahrady,aby mu poradili co s tim zviratkem mame delat ,tak mu jedna pani,ktera sama uz vice malich kun vypiplala,poradila,ze mame koupit konske mleko a tim ho krmit,on je jeste slepy(jak male kotata,kdyz se narodi) po 3 hod,vecer dnes pujdeme spat tak ho mame taky krmit a az rano vstanem zas atd.Ptala se mojeho,jestli ja jako jeho zena,to chci delat,ze jinak by ho vzala ona,ale,ze pristi tyden jede na dovolenou,takze se zatim o nej,nebo onu postarat mame my.Pak nam rekla,ze dalsi tyden by uz mel otevrit oci.Ze tyto zviratka nejen,ze jsou chraneny zakonem,ale,ze jsou pritulne,proste jak male kocicky,a ze az bude mit nase mala KuNA 4 mesice,tak nas stejne opusti.Ted se mam aspon o co starat jsem jen zvedava,jak nas 8 lety kocou Misa bude reagovat,ten bude urcite zarlit.Jeste dnes chci jet k veterinari stim nasim mrnousem Zatim pa a ja Vas budu zas informovat.
Není tady
Hanicka76 napsal(a):
Snezi: Kdybych mela zhodit jen 5 kg tak bych si na tom ani hlavu nelamala ale ja chci 20 kg dolu .Momentalne delam uz 2 tyden Almased-dietu(nevim jestli to znas,da se to koupit v lekarne stoji to neco kolem 13-18 euro 500gr)No ja se dnes vazila a 2 kg jsou uz dole ,chci to jeste aspon 3 tydny vydrzet a pak prejdu na delenou stravu.A jak chces Ty zhodit ty Tvoje kg??? A co si delala za praci nez si mela deti???
Ahoj Hani ! Jo tak to te chapu s temi kg .O tom Almasedu jsem jeste neslysela(to jsou tabletky,caj ci prasek??? ) Muzes me to vic popsat? Posli me to pres SZ o.k No ja tech 5 kg chci zhodit nejen upravenym jidelnickem,ale i sportem,proste budu muset byt zas aktivni ve fitnesku a to pujde dolu .ja fotila pro modni casopisy s pradlem,proto se k tomu chci zas vratit,nejen,ze me to bavilo,ale mela jsem to i dobre placene
Hanicka76 napsal(a):
Ahoj holky ! Kdepak jste vsechny ??? Chci se s Vami podelit o to co jse me vcera stalo U garaze pod autem,jsem se synem nasla mlade KUNY,ktere se ma k svetu(stare je asi 3-4 tydny),vzala jsem ho domu,zavolala mojemu do prace,ten hned prisel.Pak zavolal znamimu myslivcovi,co s tim mladetem mame udelat,ten nam poradil,ze ho vecer kolem 22 hod mame dat do krabice blizkosti kde jsme ho nasli,ze si ho jeho mama vyzvedne,tak jsme to tak udelali,bohuzel si ho jeho mama nevyzvedla a tak jsem ho v 5 hod rano vzala zpet do domu,a krmila ho kravskym mlikem,injekcni strikackou.Pak jsem ho dala do krabice,rano v 8 hod jsem ho zas krmila.Muj mezitim volal do zologicke zahrady,aby mu poradili co s tim zviratkem mame delat ,tak mu jedna pani,ktera sama uz vice malich kun vypiplala,poradila,ze mame koupit konske mleko a tim ho krmit,on je jeste slepy(jak male kotata,kdyz se narodi) po 3 hod,vecer dnes pujdeme spat tak ho mame taky krmit a az rano vstanem zas atd.Ptala se mojeho,jestli ja jako jeho zena,to chci delat,ze jinak by ho vzala ona,ale,ze pristi tyden jede na dovolenou,takze se zatim o nej,nebo onu postarat mame my.Pak nam rekla,ze dalsi tyden by uz mel otevrit oci.Ze tyto zviratka nejen,ze jsou chraneny zakonem,ale,ze jsou pritulne,proste jak male kocicky,a ze az bude mit nase mala KuNA 4 mesice,tak nas stejne opusti.Ted se mam aspon o co starat jsem jen zvedava,jak nas 8 lety kocou Misa bude reagovat,ten bude urcite zarlit.Jeste dnes chci jet k veterinari stim nasim mrnousem Zatim pa a ja Vas budu zas informovat.
Ahoj Hani ! No ja o vikendu mela doma moji kamosku a zitra prijede moje mama a pohlida nam nase dve deti.Chceme s mojim nekam vyrazit na par dni,on ma volno a tak toho vyuzijem .Jak je jinak s tema tvyma zadama? ........Teda Ty mas pro zviratka.A Ty jsi tu kunu nechas ???? Ja Te obdivuji ,ja bych to asi nezvladla,u me by dlouho nevydrzela,ja bych ji dala te pani do ZOO ....doufam,ze nas budes informovat o tom Tvojim zviratku.....Tak ted ses na materske taky
Ahoj Kiwi,Claudi;Puccam;Heli;Evi a ten zbytek! Jak se mate vsechny ????
Ahoj holky, ja se mam uzasne. Rozdil mezi Ceskem a Thajskem je nyni +5 hodin. Sedim venku pod palmama a popijim dobre chlazene pivenko. Budu si takto uzivat cely tyden. Mam rada dovolenou. Manzel sportuje na mori a ja ho zpovzdali kontroluji. Posilam Vam pekny slunecny pozdrav
Není tady
Ahoj holky ! Ja Vam verim,ze uz jste na vikend neco meli.treba nekdy jindy se sejdem na chatu!!!!....Ja mam 10 minutovou prestavku v praci,tak ji hned vyuzivam,kolegyne sli do kantyny a nektere si zapalit,tak jsem jedina ktera sedi ted pred pocitacem.hi hi.JEE KIWI taky bych si dala nejaky ten koktejl pod palmama...hi hi..s pritelem chceme letet do Dominikanske republiky na dovcu v lete na 14 dni,takze se uz tesim.KIWI tak Ty si na dovolene,ty se mas....hi hi.A kde to jste v Thajsku..myslim ostrov? Taky bych tam chtela nekdy s pritelem letet.Jinak holky mam se fajn.Zatim pa a hezky den vsem....
Ja jsem byla o vikendu na internete a nikoho jsem nevidela Nejsem na zadnem ostrove, jen 2 hodiny z Bangkoku, v peknem resortu i s bazenem. Ale vetsinou casu samozrejmne lezim u more. Musim si to uzit, ale to silene horko, vcera bylo kolem 40 stupnu. Mejte sehezky.
Není tady
Ahoj holky ! Kiwi Tobe jsem poslala SZ.Claudi tak to bude svatebni cesta do te Dominikanske republiky ? Snezi,zada jsou o.k...jo tu malou kunu si necham,pokusim se ji vychovat .Pred chvili jsem ji krmila,tak spapala jen 3ml,no a po 3 hod znova .......Holky kde je ten zbytek Vas ???
Není tady
kiwi napsal(a):
Ja jsem byla o vikendu na internete a nikoho jsem nevidela Nejsem na zadnem ostrove, jen 2 hodiny z Bangkoku, v peknem resortu i s bazenem. Ale vetsinou casu samozrejmne lezim u more. Musim si to uzit, ale to silene horko, vcera bylo kolem 40 stupnu. Mejte sehezky.
Kiwi tak ty si uzivas dovci a Tvuj je tam pracovne?.....Muj ma konicek krome golfu i potapeni,takze prevazne dovcu spojime s jeho konickem .Jo tech 40 stupnu Ti vubec nezavidim,ja horko nesnasim,a taky nejsem typ,kterej si lehne na lehatko a griluje se celou dobu,to nemusim mit,clovek se stejne opali i tak .
Není tady
Dodatek:krome na babinet,jsem dosti na www.dama.cz jsou tam taky cesky,ktere ziji v cizine.
Není tady
Ahoj holky ! Od pondeli mam to mlade kuny,je mu o.k ,vcera mu pribyl jeste bratricek,toho jsme zachranovali s horke ryny(s toho vedra 29 stupnu)pod strechou od garaze.Byla jsem snimi u veterinare,dostali injekce a je zatim vse o.k u obou Takze mam ted dve,o zabavu mam 100% postarano !!!! ........Jak se jinak vsechny mate????
Není tady