Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 4. 4. 2007 16:09

helenadbaq
♥♥-----
Místo: L'Aquila, Italy

Re: Pro vsechny ceske dusicky zijici v cizine...(i doma)...

[Ahoj Hani, nemam ted moc casu, mame problemy doma, ten muj si preriznul slachu na palci tak jsme po nemocnicich...
a jeste do toho je pred velikonocemi, kmitam doma, kdyz to stihnu tak se ozvu...pusu Hela wink

Není tady

#102 4. 4. 2007 22:03

Evi
♥------

Ahoj devcata,

preji vam vesele velikonoce. Ja jsem se vcera z CR vratila, ale hned bych vymenila a jela tam znovu. Taky je u vas tak zima ? U nas cele dopoledne snezilo a ted je venku uplne bilo. Hrozne. Ja jsem byla docela prekvapena, protoze jsem to necekala. V Cesku bylo krasne a teplo, byla jsem tam jenom na otocku. Zavezla jsem tam Honzika (syna), aby si uzil velikonoce s nasima. Ja musim bohuzel pracovat.

Heli, doufam a drzim pesti, ze se manzel brzy uzdravi nebo se alespon situace znormalizuje. To je pekne, ze peces beranka. Ja bych mozna taky upekla, ale nemam formu. Tak zavidim.

Ahoj Ferdo, ja jsem z Daskabatu. To je 15 Km od Olomouce. Smerem na Ostravu. Odkud jsi ty?

Ahoj Hanko, dekuji za zpravu.

Eva

Není tady

#103 4. 4. 2007 23:44

helenadbaq
♥♥-----
Místo: L'Aquila, Italy

Evi, tady je taky kosa a vypada to na snih ne na velikonoce, uz mi to leze na nervy, chce to trochu teplo.Dnes cely den lilo, snad se to zpravi. Palec me drahe polovicky nevypada vubec pekne, je to otekle, tahali mu stehy a mel v tom kus dratu na zpevneni a znehybneni, ted jak to vytahli tak to samozrejme boli, je to docela chlap vyjimka protoze si nikdy nestezuje a neheka ale tentokrat to na nem vidim, ze ho to boli, tak je mi ho lito. grater
holky, Olomouc je moc peknej, jednou jsme tam byli, jeste kdyz jsem bydlela v Praze a moc se nam tam libilo, namesti super a taky pohar se slehackou lol
tak pa a ozvi se.

Není tady

#104 5. 4. 2007 9:16

Hanicka76
♥♥♥----
Místo: NSR

Ahoj Holky ! smile Tak u nas je hezky sviti slunicko,sice je trozku chladno,ale snad ty teploty vystoupi jeste wink .Heli jezisi ten tvuj hjarta chudak,tak at se to rychle zahoji drizm palce i u nohou tummenupp .Az budes mit vic casu,tak se snad sejdem na skype nebo icq? wink Evi tak to mas pravdu,u vas zacinaji vanoce,i kdyz takhle snadno najdes velikonocni vajicka,od zajicka ve snehu,nejak u nas v trave wink .Ja pojedu zitra do CR,ale jen na otacku a to do Z.Rudy nebo Domazlic,no nevim jeste.Syn zustane u tchyne,nebo jedne ze svagrovych to mu se vubec nechce jet,no nedivim se jsou prazdniny az do 14.4.07 to chce radsi s kamaradam litat po venku wink .Ted si vubec nejsem jista jestli je zitra v CR taky svatek nebo ne jak tu v bavorsku? smile

Není tady

#105 8. 4. 2007 23:58

Claudia
Host

Ahoj holky ! smile Jak pak se mate ? Tak nam co ziji v CR se to uz krati wink .Ja zitra ani mojeho pritele a nikoho jineho do bytu nepustim!!! NEEE...nechci mit barevnej zadecek lol . Hani omlouvam se ze jsem v sobotu nebyla zde na chatu neutral ,doufam,ze se nezlobis???? wink Jinak je vse u me o.k  Eri je moje hjarta velice me psychicky podporuje a to me hodne pomaha i kdyz je to na dalku !!!! wink

#106 10. 4. 2007 0:09

Snezenka
Host

Ahoj holky ! wink Pred par hodinama jsem se s moji rodinkou vratila s CR.Puvodne jsem se mela vratit az zitra i s mojim a detmi,ale mojemu volali s firmy,ze musi byt zitra v poledne v Berline,tak jsme rychle vyrazili.Ja mela dnes stesti,moc jsem tu pomlazku neschytala wink .A jak to u Vas bylo? Byla jste nektera taky v CR ?..... Ja zde budu dnes od 20 hod,tak treba budu mit stesti na nekterou s Vas...Zatim pa a dobrou....  sova

#107 11. 4. 2007 11:44

Hanicka76
♥♥♥----

Ahoj holky ! smile Co je u Vas noveho ? Nektere se s Vas vubec neozivaji grater Snezi ja v Cr byla jen v  patek pred velikonocemi a to jen na otacku v Domazlicich,to vis me je milejsi zajicek jak fialovej zadek wink Claudi jsem rada,ze si dala o sobe vedet.Je to fajn,ze Te Eri psychicky podporuje tummenupp ode me mas samozdrejme taky podporu tummenupp....Tak jake bylo pondeli velikonocni ???? tongue

Není tady

#108 11. 4. 2007 12:16

Snezenka
Host

Ahoj Holky ! Mam chvilku,deti si hraji,pak budem obedvat a deti pujdou hajinkat na 1 hod a ja muzu v klidu 1 hod relaxovat na balkonu.Dnes je tu moc moc hezky,vyrazim s detmi pak do cukrarny..hm nam nam....Jo muj zadecek nebyl az tak fialovej,mela jsem stesti,sice u nas bylo par kluku,ale nekteri ani nevedeli,ze jsem v CR u nasich.Detem se nechtelo ani zpet,nejradsi by zustali u babicky a dedy.Moje mama me dokonce navrhla at je na tyden u ni necham,ze si muzu tyden v nemecku odpocivat,ale ja jsem si uz na ty moje dve deticky tak zvykla,ze bych to asi bez nich neprezila..hi hi...Moji kamosku jsem podporila a slibila jsem ji,ze ji 1x v tydnu zavolam a pokusim se aspon 2-3x v mesici za ni prijet.Sice jsem ji pozvala,ke me,ale ona musi vyckat,jak ji budou lecit atd.Holciny preji vam nadherny slunecny den..papa..

#109 12. 4. 2007 11:37

Hanicka76
♥♥♥----

Ahoj holky ! smile Snezi,tak Tebe bych chtela mit taky za nej kamosku wink To Tvoji kamosce udela urcite dobre na hjarta ,ze ma nekoho,kdo na ni mysli.Tady je dnes taky hezky.Mozna jsem pribude jedna ceska,ktera zije taky v nemecku,dnes jsem s nim mluvila po telefonu,ona tyhle stranky jeste nezna wink aspon nas zde bude  vic .HOLKY CO JE S VAMI???? NIKDO S VAS SE ANI NEOZVE,NEBO TO MA CO SPOLECNEHO S TIM HEZKYM POCASIM ????? wink PUCCAM co s Tebou je ???? wink

Není tady

#110 12. 4. 2007 23:14

Claudia
Host

Ahoj holky ! wink Davam o sobe vedet.Hani ses zlato,ze me taky podporujes hjarta .U nas bylo dnes taky hezky a ma byt o vikendu jeste vic slunicka stolt Zitra vyrazim s pritelem a s prateli na chalupu,to bude urcite supr vikend tummenupp .Tesim se jak male dite wink .Tohle pocasi na me moc dobre pusoby,udelala jsem i par pokroku v mem jidelnicku,velice jsem na Sebe hrda smile Jinak je u me vse o.k,s pritelem planujem....SVATBU..... hjarta  Zatim pa vsem wink a preji hezky vikend

#111 13. 4. 2007 8:13

puccam
♥♥-----

Ahoj holky,já vím dlouho jsem se neozvala ale jak je venku pěkne tak jezdíme na výlety,na chatu.No ale dneska a zítra mám od všeho volno manžel s dcerou poprví pojedou sami na chatu,už se těším.Dceri jsou 2 roky tak uvidíme jak to spolu zmáknou.Večer tu budu okolo 21hod,tak zatím papa

Není tady

#112 16. 4. 2007 7:34

Hanicka76
♥♥♥----

Dobre rano holky ! smile Tak jakej byl u Vas vikend? Puccam jsem rada,ze si dala o sobe po dlouhe dobe vedet wink Mas novou ikonku....A ja si myslela,ze jako kocka honim mys,ted budu honit opici... lol lol lol Ja jsem dost poverciva,takze patek toho 13 bych nejradsi nevylezla s domu wink Pusobi na Vas nejak ten patek 13 ???

Není tady

#113 16. 4. 2007 10:08

puccam
♥♥-----

Na mě pátek 13 nepusobí,je to taky tím v patek 13 jsem poradila mího andílka,víkend byl nádherný byli jsme na výletě.Dali jsme si dobrý obídek,bylo to super.těd jsme na zahradě a užíváme si sluníčka.

Není tady

#114 16. 4. 2007 11:25

kiwi
♥♥♥♥---

Ahoj holky, na me taky patek 13 nijak nepusobi. Seznamila jsem se ta se svym manzelem. Ale tento patek bylo vse jinak. Nic se nam nedarilo, lidi kolem nas reagovali jinak nez jsme pocitali. Az vecer jsem si vsimla, ze je patek 13.  a rikam vzdyt dnes mame vyroci??? Aspon jsme spolu zaspominali jak jsme se potkali : ) A dal budu verit, ze je to pro me stastny den

http://lb5m.lilypie.com/bLkjp10.png
http://lb2f.lilypie.com/yHoip2.png

Není tady

#115 16. 4. 2007 11:36

kiwi
♥♥♥♥---

Jen jeste dopisi, ze jsem rok mimo domov a musim napsat ze vam ( samozrejmne v dobrem ) zavidim, ze jedete do Cech. Snad se tam tento rok taky podivam. Uz me chybi zenske pokecani.

Není tady

#116 16. 4. 2007 11:57

Snezenka
Host

Ahoj holciny ! wink Tak ja na Patek 13 neverim wink nejsem ani poverciva.KIWI odkud ses a kde se nyni nachazis??? Puccam mas hezkou ikonku wink Jak se jinak vsechny mate? U nas je taky hezky,dnes az se deti po obede vyspi,tak vyrazim s nimi do parku,na detske hriste,koupime zmrzku a budem spolecne lenosit lol .Pristi tyden prijede moje mama a pohlida ty dva caparty wink a ja vyrazim s mojim muzem do spolecnosti,uz se tesim wink

#117 16. 4. 2007 12:17

kiwi
♥♥♥♥---

Ja se momentalne nachazim v Thajsku

Není tady

#118 16. 4. 2007 12:22

kiwi
♥♥♥♥---

Pro me je patek 13 stastny den az na tento. Ale s radosti na neho zapomenu : )

Není tady

#119 16. 4. 2007 12:29

kiwi
♥♥♥♥---

Ahoj Snezenko, takze ty zijes v Nemecku? A jsi tam celkove spokojena?

Není tady

#120 16. 4. 2007 22:12

Claudia
Host

Ahoj holky ! No tak ja uplne zapomela,ze byl patek 13 lol Trozku jsem ale poverciva wink Jee Puccam ty uz mas velikou holcicku. smile Snad nekdy budeme mit s mojim taky mimco wink U nas bylo dnes taky hezky.Jsem unavena pujdu na kute.Kdo s Vas ma o vikendu cas jsem zajit na chat ???? wink

#121 17. 4. 2007 7:24

puccam
♥♥-----

ahoj zatím nic nemáme tak bych mohla být na chatu,Kiwi a jak se ti žije v thajsku?

Není tady

#122 17. 4. 2007 8:55

Hanicka76
♥♥♥----

Dobre rano vsem ! smile Ja bohuzel o vikendu nemuzu,cely vikend mam plnej hmm ,takze mozna nekdy priste se sejdem vsichni na chatu wink .Kiwi vitam Te tu !!! stolt Thajsko je hezka zeme,lidi jsou tam velice hodni,ja tam byla s mojim a se synem v roce 03/04 3 tydny na dovolene a to na ostrove Koh Chang (prekladu je to ostrov slonu) wink My leteli do Bankongu a s pak na ten ostrov,v te dobe nebyl jeste moc znami,bylo tam malo turistu,ale presto tam bylo hezky smile Ono je Thajsko Zeme usmevu..ty lidi jsou tam velice vstricni a prijemni,vubec se to neda prirovnat s Evropou a nasim evropskym stresem.Kiwi na kterym ostrove si Ty ??? wink Claudi vsimla jsem si,ze tu hledas nekoho na procviceni a zdokonaleni v nemcine,klidne me muzes napsat na email,ja se obetuji a budu s Tebou si psat jen nemecky..teda jestli chces smile ? Snezi Ty se mas gloria taky bych si dala zmrzku,ale momentalne jsem na diete,takze si zmrzku urcitou dobu budu muset odpustit grater . A kde je ten zbytek holek ????? wink

Není tady

#123 18. 4. 2007 8:30

Snezenka
Host

kiwi napsal(a):

Ahoj Snezenko, takze ty zijes v Nemecku? A jsi tam celkove spokojena?

Ahoj Kiwi ! Jo ja uz tu jsem 5 let,uz jsem si i zvykla,ale obcast me ta nemecka mentalita leze na nervy wink A jak dlouho ses Ty v  Thajsku? wink

Upravil(a) Snezenka (18. 4. 2007 8:31)

#124 18. 4. 2007 8:34

Snezenka
Host

Claudia napsal(a):

Ahoj holky ! No tak ja uplne zapomela,ze byl patek 13 lol Trozku jsem ale poverciva wink Jee Puccam ty uz mas velikou holcicku. smile Snad nekdy budeme mit s mojim taky mimco wink U nas bylo dnes taky hezky.Jsem unavena pujdu na kute.Kdo s Vas ma o vikendu cas jsem zajit na chat ???? wink

Ahoj Claudi ! Musim Te zklamat o vikendu mam tu kamaradku,a my vyrazime nekam na zabavu vecer  storstark .Ale treba nejaky jiny vikend,dam Ti jeste vedet pres SZ. smile

#125 18. 4. 2007 8:41

Snezenka
Host

Hanicka76 napsal(a):

Dobre rano vsem ! smile Ja bohuzel o vikendu nemuzu,cely vikend mam plnej hmm ,takze mozna nekdy priste se sejdem vsichni na chatu wink .Kiwi vitam Te tu !!! stolt Thajsko je hezka zeme,lidi jsou tam velice hodni,ja tam byla s mojim a se synem v roce 03/04 3 tydny na dovolene a to na ostrove Koh Chang (prekladu je to ostrov slonu) wink My leteli do Bankongu a s pak na ten ostrov,v te dobe nebyl jeste moc znami,bylo tam malo turistu,ale presto tam bylo hezky smile Ono je Thajsko Zeme usmevu..ty lidi jsou tam velice vstricni a prijemni,vubec se to neda prirovnat s Evropou a nasim evropskym stresem.Kiwi na kterym ostrove si Ty ??? wink Claudi vsimla jsem si,ze tu hledas nekoho na procviceni a zdokonaleni v nemcine,klidne me muzes napsat na email,ja se obetuji a budu s Tebou si psat jen nemecky..teda jestli chces smile ? Snezi Ty se mas gloria taky bych si dala zmrzku,ale momentalne jsem na diete,takze si zmrzku urcitou dobu budu muset odpustit grater . A kde je ten zbytek holek ????? wink

Ahoj Hani ! To vis,ze si dam jeste 2 kopecky zmrzky navic i za Tebe tongue .Co delas za dietu? No ja chci taky jeste zhodit aspon 5 kg wink ,ale nejak se k tomu nemuzu dokopat lol V zari jde dcera a syn do stejne skolky a ja zacnu zas pracovat,takze tech 5 kg musi dolu wink...Ja byla taky v Thajsku,tehdy ohledne moji prace i s mojim(jeste nebyl muj muz) wink a nemeli jsme spolu zadne deti.To mas pravdu Thajsko je hezka zeme wink

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí