6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
:-)) copak jsem holka ? :-))))))))))))
Není tady
No to nejses Tebe jsem uplne prehlidla .Odkud ses vubec Ty ???
Dobre rano Vsem ! Jak pak jste se dnes vyspinkali????
Není tady
Vasku on by i do CR jel ...ale prvni musi poplatit dluhy,to byl duvod proc ja jsem jela sem a on ne k nam.tak cekam na ten den az je zaplati a chci odtud!!! Jeste to asi ze dva roky potrva.! Ale mam pochybnosti ze pojede,ma vyborne placenou praci tak se mu asi chtit nebude.Nevim..
Deti nemame( ani deti nechci-zatim). Jinak manzelstvi klape...jsem moc stastna..az...no chci domu no hehe
Ceske restaurace jsou..tak v New york city,Bostonu, ...................ja bych hned jela kdybych vedela jak se tam dostat a neztratit...jenze manza je takovy lenivejsi...no jsem tu 15 mesicu a new york city jsem ani nevidela( nepocitam letiste ze ) ...no musim ho uz konecne nekam vytahnout!
Není tady
Ahoj Vsem ! Jsem tu ted je na skok,ale zitra nebo v nedeli tu mozna budu od 21 hod.Tady je dnes docela hezky,konecne sviti slunicko!!!
Ahoj ! Tak jsem tu chtela byt dnes od 21 hod,ale dala jsem prednost po dlouhe dobe TV.Jak se jinak vsichni mate?????
[no ahooooj Ferdo, tak ti povim, ze mi mluvis uplne z duse...styska se ti po chlebu se sunkou a po meste.....ja jsem cistokrevna prazanda a jsem tu v ty Italii v mensim meste, chybi mi metro, tramvaj, ruch a hluk no rpste nekdy je to k zblazneni.Bydlime nastesti uplne v centru, takze to jde. talie je kulinarsky raj ale taky toho tady spousty nenajdes , akze v nejhorsim si vzpomen na mne, nejsi sama. jezis dala bych si svickovou az bych brecela....tady nemaj petrzel, teda jako koren myslim, takze omajda nevoni jak by mela a mouka je na dve veci, na nic a na...
Není tady
no o mouce mi ani nemluv!!! Kazdej mi rika at si teda chleba upecu ze haha to jeste nezkusili mouku z USA hahaa na dve veci...presne..o svickove mi ani nemluv!!! petrzel tu maji,ale ne pokazde....to kdyz na nej narazim tak jsem rada..ziju uprostred niceho takze to tak vypada... ve vetsim meste se toho da sehnat vic,ale kdybych jela tak bbych se ztratila
Není tady
Ahoj holky ! Tak tu v nemecku mouka,taky stoji za starou belu ,ale ja jsem si pomalu zvykla na stesti tu ve meste mame restauraci ,majitel je cech a vari ceske jidla hm nam nam...uz vam delam chute co?
Snezenko ja myslela, ze v Nemecku je to lepsi, jako vic podobne nam ale jak vidim taky na prd. Aspon ze tam mas tu restauraci...ja si tu restauraci musim udelat doma haha ale nekdy holt chybi suroviny...jenom jim zdraveji, tady v Italii se dobre ji a urcite zdrave jenze svickova je proste svickova...
mas deti? a jak sis zvykla?
Není tady
[Ferdasku tak az ti bude smutno, napis, jsem ted doma a momentalne nechodim nikam do prace, takze vopruz ..ale zase jsem furt na prijmu hihi... muzem i pres icq jestli chces.
taky se citim obcas desne sama, nikam dal se od nas z centra nehnu, ja mam totiz hruzu z volantu vis, ridicak mam ale neridim a tady ridi kazda 18leta italska nana, mam na sebe vztek ze se nemuzu odhodlat, takze obchody na okrajich mesta absolvuji jen s drahou polovickou, rozumej co nejrychleji, nezdrzuj a hlavne nic dlouho neprohlizej, obleceni , boty lepsi vynechat uplne achich ouvej uz se do toho musim dat...
Není tady
Ahoj holky ! Tak Snezi jstou moukou mas pravdu ale,kdyz das do jidla,urcite prisady,myslim koreni atd,tak to nejde ani poznat,jinak bavorska kuchyne je podobna ceske az na ty knedliky,zde se delaji bud bramborove nebo s rohliku,no ja ty s tech rohliku mam radsi,ta priprava netrva dlouho a jsou chutnejsi,nez nase typicke knedliky ,a kdyz zatouzim po ceske kuchyni tak vyrazime s manzelem a se synem do Z.Rudy to nam trva cesta autem 45 minut nebo do Domazlic,to je neco 1.30 hod.i kdyz jsem minule v supermarketu tady na ty ceske knedliky taky narazila .Ja si myslim,ze jde o zvyk .
Není tady
Ahoj Hanicko, to mas super, ze si muzes uvarit trochu po cesku, je to prece jen blizko, ja tady nekoupim ani housku jako u nas v Cechach, tak se snazim si to nejak nahradit, pokud to jde. Jo jen tak mimochodem, neporadite mi nekdo, tady neexistuje zakysana smetana, alespon tady v nasem regionu, zijeme v Abruzzu, to je asi tak 100 km od Rima smerem do prostred Italie, cim ji muzu nahradit?Mas dve deti vid? Jak se mate?Tady je dnes super slunicko, ale docela to fouka, hlasi jeste tak tyden osklivo, pak by se to pomalu melo zlepsit.Tu Zeleznou Rudu ti zavidim, byla jsem tam dvakrat, jednou na lyzaku se skolou a pak s kamaradama, uplne me ucarovala, je tam strasne hezky tak ja jdu neco delat, holky, mejte se, mam taky icq i skype, jestli si chcete popovidat, muzem si dat rande...Hezky den vsem
Není tady
Ahoj holky! Jsem tu jen na skok,ve 12.15 hod musim vyzvednout syna ze skole,a pak se jsem asi nedostanu .Tady dnes sviti slunicko,ale fouka studeny vitr,takze tu zimni bundu jeste vyuziji .Heli ja mam jen 1 dite 7 leteho syna ,43 leteho muze a 8 leteho kocoura Misu,me je 30 let .Ja Ti pres SZ poslu jak moje skype tak ICQ.Nebudu ho zde otevrene psat o.k .My jsme s mojim byli minuli rok v lete v Toskane(Italie),moc jsem na tam libilo,i kdyz jidlo bylo dost drahe a za dalnici poplatky taky.Po tydnu jsem uz byla zvykla na italskej zpusob jizdy
Není tady
Ahoj, jmenuji se Eva. Bydlim v Nemecku, ale jnak jsem od Olomouce. Jsem prave taky nemocna, lezim v posteli a brouzdam po Internetu. Prave jsem Vam poslala jednu zpravu do jine diskusni skupiny, jak jsem rada, ze jsem Vas nasla a koukam, ze tech diskusi mate mnohem vic!!!!
Muzu se k Vam pridat?
Není tady
Ahoj Evi tak vitej, snad to neni nic vazneho to tvoje onemocneni, preju brzke uzdraveni. Tak pis pis, jak se tam mas atd. teda holky vas v tom Nemecku je!!! Pojdte taky nekdo sem za mnou!! ja jsem tu sama!!
Upravil(a) helenadbaq (30. 3. 2007 18:51)
Není tady
Ahoj holky ! Vitam Te Evi mezi nami ! Tak jak se mate,co je noveho ? Tady je dnes hezky,slunicko sviti,zadny vitr,konecne ,dnes chci jeste v moji zahradce par kvitecek zasadit a velikonoce muzou prijit !
Není tady
[ Ahoj Hani, dneska je tu taky hezky, ale zase ma byt zima, tak me to jeste moc netesi...doufejme ze alespon na velikonoce se to vycasi, mozna pojedeme k mori, kdyz bude slunicko ovsem, na hezkou prochazku...pecete holky venku beranka?? Ja tady jo, ma velkej uspech, ja se tech nasich tradic nejak nehodlam zbavit a tesi me to.Poslednim casem mam nejak fofr, nemuzu se sem dostat, nikoho vas nestiham, snad se mi to povede. papa hezky zbytek dne
Není tady
Ahoj Holky ! Jak se mate ? Heli ja mam 2 deti (kluka Adriana 4 roky a dceru Jasminu 2 roky) ,jinak zde ziji jiz 5 let,uz jsem si i zvykla i kdyz sem tam chytam nervy s nemecke mentality .Jo holky ja dnes byla u nas na minigolfu i s detmi a s mojim,bylo to supr zabavne ,meli jsme dnes nadherne pocasi.Jinak kdo Vas dnes napalil????
Evi jsem z Olomouce!! Odkud presne pochazis???? jinak jsem tu jen na skok..musim spat ..Evi doufam ze se brzy uzdravis,rano se za vama stavim na delsi dobu nez jen minutu hehe.. jsem vazne unavena ze uz ani skoro nevidim hehe
Není tady
[
Je Snezi...to jsou krasny jmena.....tady bylo taky moc hezky, jenze ja jsem rano musela varit a taky jsem se pokusila prvne o domaci testoviny.....fetuccine byli proste vyyyyborne, byla jsem na sebe hrda haha. Odpoledne jsme vyrazili s tim mym trochu ven ale vcelku to byla takova nedele na nic. Mladej uz s nama nechce, to vis 16 let, ma holku, je zabouchnutej az po usi, tak si musim zvyknout, Ach jo, uzijte si deti dokud jsou maly, jsou cely jenom vase...uplne jsem zapomnela, ze bylo aprila!!!Jaky jsou nemci Snezi?Trapi te znama nemecka presnost a puntickarstvi nebo jsou to jenom reci haha???
Není tady
Ferdasku no to je dost....kde ses toulala???
Není tady
Ahoj holky ! Zitra odjizdim i s muzem a s detmi do CR k nasim,vratim se az po velikonocnim pondeli.Vam vsem preji hezke velikonoce .Az se vratim tak se ozvu....Heli jo nemci jsou takovi ..
Ahoj holky ! Davam o sobe po dlouhe dobe vedet.Jak se vsechny mate a co je u Vas noveho?O vikendu bych jsem zasla na chat,teda jestli tu nekdo s Vas bude?Snezi taky Ti preji hezke velikonoce!
Ahoj vsem ! Claudi rada Te tu po dlouhe dobe vidim jsem rada,ze si dala o sobe vedet! Puccam co je S Tebou ? No ja tu dnes vecer nakouknu,treba tu nekdo od 19 hod bude ,jinak v sobotu bych tu od 20 hod byla,tak muzem zajit Claudi na chat,samozdrejme pridat se muze kdokoliv .
Není tady